Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=5780682
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=5780937
ezek az én cuccaim, ha valakit érdekel, itt is szólhat, nézem a fórumot, vagy írjon mailt, vagy bármi. Hogy fölöslegesen ne kattints rá: 83-as jawa 250 nyereg és légszűrőház eladó.
Hell!
van egy vadi új jaffa vagy cz karbim eladó. 27mm torokátmérővel.
ha érdekel valakit miskolcon van. de vasárnap megyek szolnokra.
minden jót!
A Vatera.hu piacterén a veterán motorok alkategóriában láttam egy ülést. Az 5603106 kód szám alatt.
Csáo, nekem van hengerem és hengerfejem is! A henger és a hengerfej is gyári! A henger még 69-es!(alapméret)
TLF 250 VÁZ,PAPÍR NÉLKÜL,RAJTA ELSÖ+ H. SÁRVÉDŐK,ELSŐ+H.TELLÓK,LÁNCVÉDŐ,GYUJT.K. E.LÁMPABÚRA VEZETÉKEKKEL, OLDALKOCSIFEL- FOGATÓ 2DB A VÁZON,DUDA,LÁBTARTÓ,ELEKTROMOS VEZETÉKEK,LÁMPAFEJFELFOGATÓ, HÁTSÓFÉKPEDÁL+BOWDEN, A FELSOROLTAK RAJTA VANNAK A VÁZON A TÁBLÁRA AZ VAN ÍRVA HOGY PANNONIA DELUXE ( AZT MONDJÁK EZ TLF) HA NEM ÍGY VAN JAVÍTSATOK KI!! IRÁNYÁR 15000 FT. 0620/992-4528
Nincs valakinek egy jó állapotú Csepel pótülése ?
Szolnokon a börze reggel 6 tól van plakát szerint
Használt Motorgumik (JÓ ÁLLAPOTBAN!!!)
-130/90 16 col Michalen 5500Ft 1db
-130/90 Dunlop 3500Ft 2db
-140/70 18 col Metzeller 4500Ft 1db
-120/90 18 col Pirelli 4500Ft 1db
-90/90 21 col 4500Ft
Érdeklődni lehet:
- Tánczi Tibor: Tel: 06 70 333 9723
Email: ttibi20@freemail.hu
- Holy Roland: Tel: 06 70 285 1419
Email: maci-1@freemail.hu
Üdv!
Igen, van ingyenes CORA busz, a vasutallomasrol indul.
Menetrend:
5.10 - 8.30 óráig
40 percenként
9.30 - 18.30 óráig
60 percenként
19.30 - 21.30 óráig
40 percenként
Köszönöm az infot-t!
Vajon kompatibilis az ETZ-mmel? A mostani Bakony művek által gyártott cirill feliratos kürtömmel nagyon meg vagyok elégedve, néha összerezzennek az emberek... ezt a Claxon-kürtöt (vagy hangban hasonlót) jó mókának tartom.
Claxon kürtnek nevezik. Ez volt a gyártó cég neve. Mai napig lehet kapni. Nyugati veterános ujságokban láttam. Itthon nemtom.
Szolnoki börze érdekelne engem is. Van ingyenes Cora-buszjárat oda? Vagy egyéb tömegközlekedési ötlet?
Ja, mit tudtok olyan kürtről aminek olyan hangja van, mint a '30-as- '40-es évek autóinak? Tudjátok az a helhördülés-féle "Hrűűűaa".
Sztem minden borze reggel kezdodik. Minel elobb jutsz ki, annal tobb mindent talalsz. En pl. egyszer 8-ra mentem ki, es epp az orrom elott vettek meg valamit, amit en kersetem... Szal attol fugg. Mondjuk ez epp nem Szolnokon tortent - de nagyjabol mindenhol igy muxik a dolog.
mikor lehet megnezni es hol?:)
Üdv!
A CORA-t ha a 4esen jottok BP felol mar messzirol lehet latni. Ha Debrecen felol, akkor atmentek a Holt-Tisza hidon, es rogton a feluljaro utan jobbra, majd a varos fele. Besenyszog van kitablazva asszem.
Sztem 8tol mar tuti vannak.
tike
A Cora parkolójában lesz..Többet énse tudok.
Tudnál vmi pontosabb cimet mondani SZolnokon belül? És mikortól van?
Köszi
Jah, oks!!
sztem én is meek! Amugy milyen szokott lenni?? Nagy börze?? még nem voltam a szolnokin soha :(((
itt az ideje elmennem:D
hány órától érdemes oda látogatni???
Remélem, tudok menni. Hány órától érdemes menni? :-)
Jawa és Czetka, MZ, ETZ, Simson, Babetta alkatrészek adás-vétele, új illetve (vagy) használt.
Utánvéttel, nagyobb mennyiségnél a házhozszállítás ingyenes Győr és Szombathely 40 km-es vonzáskörzetében.
Érdeklődni lehet:
- Tánczi Tibor: Tel: 06 70 333 9723
Email: ttibi20@freemail.hu
- Holy Roland: Tel: 06 70 285 1419
Email: maci-1@freemail.hu
Nem, dehogy veterán...Épp a NASA használtcikkpiacáról csevegünk..:))))))
Üdv!
Jon vki a szolnoki borzere???
tike
Mikor lesz legközelebb börze??
Egy "kikiáltási árat mondj kb.mi az ami alatt semmi képpen nem adod el.
Devil
nemrossz olaj náélkül is jól rugozik ,de felujitásra szorul.még a lámpa bura is rajta van.kopva nem tudom mennyire vn ,nem szedtem még szét. Ára kopmletten 5000.- Kecskeméten van.
A galériában megtalálod, Tomi név alatt.
A szocitúrák között is van fotó a szlovákiai képek között.
Az egész zalaegerszeg mellett található.
Üdv: Tomi
Képed van róla? Helyileg hol van a motor? Köszi Tibi
Hali!
Eladó sorba került a motorom (kék dobozos ETZ).
Van érdeklődés a gépre, de a srácnak nem kellenek a dobozok.
Eladó a három doboz, komplett tartóval együtt.
A legtöbbet ígérő viheti a cuccot.
Eladó MZ TS első eleszkópok + ha kell a kifli is . jó állapotban .
email : jenli@freemail.hu
Állapota milyen (motorblokk;váz;kerekek.)
SZIASZTOK! PANNONIA TLF 250 KRÓM ROZSDÁS PAPÍROK NINCSENEK, KOMPLETT MOTORKERÉK- PÁR ELADÓ. IR.ÁR 29000FT TELEFON; 0620/992-4528 1958-AS
TUD NEKEM SEGITENI EBBEN?
Jawa350.634-hez kellene a főtengelyhez egy lehuzó szerszám primer lánckerékhez
Szia. Mi lenne a moci ára?
Helo!!!!
Keresek Mz Ts 250-hez fém ( krómozott ) indexkapcsolót!! és az ülés végére való zárható fedelet!!
Halihó! Van egy M 63 blokkom váltóval. a kompresszió dagad benne, A dinamó és a karbik hiányával. Eladnám, de szívesebben cserélném 14 lit. vagy 17 literes BMW benzintankokra. De ha van valakinek. Megvenném.
Üdv.MM
Sziasztok!
Egy ETZ 250-es henger és hengerfej érdekelne, ha lenne valakinek feleslegben(lehetőleg Budapest környékén), mert az enyémet félrefúrták fúráskor és nem lett az igazi.
Hellótok! eladó egy pannonia T5-ös.
73-as évjáratú, új rendszám van rajta, de a forgalmija lejárt. Üzemképes állapotba van.Inkább mail-t küldjetek, ne a honlapra írjatok.
Kép : http://img.tar.hu/lacus-image/size2/19227379.jpg
milyen allapotban vannak? elvannak kopva, gorbek? mennyi lenne az ara?
Sziasztok! Nincs valakinek ETZ-hez az óratartó imbuszcsavaraihoz takaró műanyagdugó 4 db? Akinek van, hívjon fel a 06/30/496-0230-as számon, vagy írjon mailt a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
Eladó egy etz 250 első teleszkop kompletten ! kecskeméten . vagy simson star alkatrészekre cserélném felujitásra szorul.
hello
van valakinek elado csepp alaku mz visszapillanto tukre?
Lemezvillás Komarhoz keresek biluxkapcsolót, fékrudat (állítóanyával, cakumpakk), régi bowdeneket (bowdenállító csavar ami fontos), váltó- és gázszektorhoz alkatrészeket (csavarok, rugó), fehér fejű csavarokat a karbiborításhoz. Tel.: 06-20-9547-347 (délután), e-mail: soveny@aramszu.net
Van. Kormányvégre szerelhető gyári, balos. Képet mélben küldök.
Helo!
Van valakinek MZ TS 125-ös visszapillantó tükre?
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|