:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hi! Mi az a minden? Nekem van:első kerék tárcsával, főfékhenger, munkahenger, első teló kpl,fékcső...Mit ér neked? Vagy legyen ki igér érte többet?
Keresek MZ TS 125-öshöz jó állapotú féklámpa kapcsolót! POstai úton is.
Sziasztok!
Keresek Simson SR2-höz alaktrészeket!
továbbá
MZ ETZ első tárcsaféket (minden alkatrész kellene, nem baj, ha csak 1 valami van :) )
Hello sziasztok keresek Jawa Perak tankpanelt ha lehet aluminiumot!
Hello sziasztok keresek Jawa Perak tankpanelt ha lehet aluminiumot!
hello
nekem van par cuccom, generator talan feszab, meg valtoalkatreszek, fotengely, meg asszem 1par elso lengescsillapito.
Sziasztok,érdekel-e valakit ETZ 250-es alapméretes henger + hengerfej,állórész, gyújtás(megszakítós) kupplungalkatrészek és más blokkalkatrészek, vagy esetleg váltóalkatrészek, olcsó pénzért. Ha érdekel valakit, akkor hétvégenként írhat a muller_szabolcs@citromail.hu címre, vagy hívjon a 06/30/496-0230-as számon a délutáni órákban.
Sziasztok!
Jawa 638-hoz érdekelne minden!
Hy!
Komar 2 eladó.
15k
Bye!
Háj!
Van egy eladó hengerem 250-es csepptankos jawa-hoz.
Érdeklődni:joseph251@freemail.hu
250 es Jawahoz oldalkocsit keresek üdv zoli 0670 2854933
sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül Kossuth címeres rendszáma eladó??
És nemtudja valaki h a Csepelen hogy volt a rendszám felfogatva?Alul tudom h volt felfogatója, de felül is volt?
És hogy hogy fér el, mert odapróbáltam egy rendszámot(régit) az alsó felfogatójához, és takarja a hátsó lámpát, pedig a gyári lyukon van az alsó tartó??????????? lécci segítsen aki tud!! Köszike
Háj!
Van egy eladó hengerem 250-es csepptankos jawa-hoz.
Érdeklődni:joseph251@freemail.hu
Tudnál képet küldeni róla?
Szia. Mennyit kérsz érte?
Sziasztok,érdekel-e valakit ETZ 250-es alapméretes henger + hengerfej, vagy esetleg váltóalkatrészek, olcsó pénzért. ha érdekel valakit, akkor írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre, vagy hívjon a 06/30/496-0230-as számon.
Te mennyire gondoltál. Ha nem akarod nyilvanosan mondani, tozsercsaba@freemail.hu
Hali!!
Keresek eladó p10-es pannoniát!!
türhető állapotút, papirokkal, működőképes legyen! (főként oldalkocsis érdekelne!)
Hali!
Nekem is van egy T5-ösöm eladó! Új forgalmi csak le van járva. Hát a kormozások azok már rozsdásak meg égettek, dea motorj az jó!
Nekem 67-es T5-ös van, új forgalmival stb., működik, de fénye, krómok csúnyák.Műszaki nincs.
GTI BOY SZEVASZ !! EZEN A SZÁMON ELÉRED A SRÁCOT AKI ÁRULJA A FÉKPEDÁLT (HATVANI) BESZÉLD MEG AZ ÁRAT VELE 06 70/256-1930 . KÜLDTÉL MA NEKEM EGY E-MAILT, ÍGY VÁLASZOLOK.(INFO) HALI!!!
Szia!Nekem 1 Db 57-es dugó kéne,Nincs véletlenül?
Hát az attól függ. H neked van e és h mijen állapotban.:)
Mi lenne az olcsó papíros Pannónia?
Hello! Frissen festett Babetta alkatrészek eladók! (váz, első villa, hátsó sárvédő nincs) A festés fekete, az első sárvédő rövidítve, a krómos alkatrészek jó állapotúak, a felniken jók a gumik, a blokk frissen gyűrűzve (még nem ment) és új tömítések vannak benne, stb., stb. Szinte minden van. Érdeklődni: littleboy@citromail.hu
Van 2 gyári p20 dugóm 15-ös csapszeges elcserélném p20 komplett első lámpára.A dugó alapméretes.
Hello!
Van egy komplett 250-es Velorex blokkom eladó!
ára:25000Ft
email:zeti@freemail.hu
Email:demszki05@freemail.hu
Másik elérhetőség:705010677
Keresek MZ, Pannonia, Csepel, motort, törzskönyvel, forgalmival, olcsón, működőképes állapotban.
Tel.:(30)6536856 (délután folyamán)
Kéne egy tank, meg a két ülés. Azt úgy nem adod el? léééééccccccccccciiiii
:))
Szewa all! Hipersürgősen szükségem lenne a következő alkatrészre!
Pannónia TLF 250-es Deluxe hoz lábfékkar! Írjatok nekem egy árat, meg hogy merre található! SÜRGŐS LENNE!!!!!!
Köszi mindenkinek előre is a segítséget!!
GTi Boy
Használt Motorgumik (JÓ ÁLLAPOTBAN!!!)
-130/90 16 col Michalen 5500Ft 1db
-130/90 Dunlop 3500Ft 2db
-140/70 18 col Metzeller 4500Ft 1db
-120/90 18 col Pirelli 4500Ft 1db
-90/90 21 col 4500Ft
Érdeklődni lehet:
- Tánczi Tibor: Tel: 06 70 333 9723
Email: ttibi20@freemail.hu
- Holy Roland: Tel: 06 70 285 1419
Email: maci-1@freemail.hu
Jawa és Czetka, MZ, ETZ, Simson, Babetta alkatrészek adás-vétele, új illetve (vagy) használt.
Utánvéttel, nagyobb mennyiségnél a házhozszállítás ingyenes Győr és Szombathely 40 km-es vonzáskörzetében.
Érdeklődni lehet:
- Tánczi Tibor: Tel: 06 70 333 9723
Email: ttibi20@freemail.hu
- Holy Roland: Tel: 06 70 285 1419
Email: maci-1@freemail.hu
DANUVIA 125 VÁZ PAPÍROK NÉLKÜL, RAJTA; ELSŐ+HÁTSÓ TELLÓK,SÁRVÉDŐK,LÁMPÁK, KM-ÓRA,ÖSSZES LÁBTARTÓ,HÁTSÓ FÉKPEDÁL- KOMPLETTEN,ELEKTROMOS VEZETÉKEK,TANK, OLDALDOBOZOK,ÜLÉSVAS,IRÁR 11000 FT 0620 992 4528
helo!! T5-VÁZ PAPÍR NÉLKÜL,RAJTA VAN AZ ELSŐ+HÁTSÓ TELLÓK+SÁRVÉDŐK,LÁMPA VASRÉSZE,KORMÁNY,BALKÉZNÉL KAPCSOLÓ, OLDALDOBOZOK,DUDA,ÜLÉS,LÁNCVÉDŐBURK. SZTENDEREK, IR ÁR 10000 FT TELEFON; 0620/992-4528
külön az üléseket nem adod el? és ha igen mennyiért?
Sziasztok!!
Lenne 1 csomó D csepel alkatrészem és minél hamarabb elszeretném adni őket.Váz, 2tank, ülések , kormány , komplett motor, lámpák, dobozok, oldaldekli, lábtartók,sárvédők...!Ár csak kompletten 35.000 huf.
Ér.:70 227 0950 Sulyok Roland Heves megye
ADDI: Válaszoltam. ;)
drisa: 12K-ra gondoltam.
Érdekelnének valakit hiábtlan állapotú, zárható oldaldobozok? Krauzerre bajlódás nélkül felszerelhető.
Képek (A szekrény tetején voltak, kicsit porosak. :) ) Érdeklődni a megadott e-mailben, ha lehet.
Eladom 250-es ETZ-met. 1983 évjárat tárcsafékes, jelenleg fényezés miatt alkatrészeire szedett állapotban. Váz fényezve, tank, sárvédő, dobozok előkészítve (alap, filler, csiszolás).
Elérhetőség: 20/336-0412
HALI!! ELADÓ;VAGY DANUVIA,VAGY CSEPEL HENGERFEJ+DUGATTYÚ, VADONAT ÚJAK DE A HENG.FEJ OXIDÁLT IRÁNYÁR 3500 FT/2 DB TEL;0620/992-4528
Üdv!
azt szeretném még megkérdezni, hogy szerintetek jó árat adtam-e meg a két jawa 250 alkatrészért? Én nem tudom annyira megítélni..Szóljatok ha nagyon elszálltam.
kösz!
magush
Köszönöm. Esetleg nem ismered személyesen az illetőt ?
sorszám: 3588 (44542)
( elözmény: motorosmanusz, 2006-02-02 15:44:00)
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|