Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hello!
Milyen alkatrészeid vannak czetkához?légyszi szedd össze vagy ide vagy küldd el az e-mail címemre(moflihu@freemail.hu)
Előre is köszi!
Akinek vannak czetka 175 höz alkatrészei azok irjanak!
Akkor kell valakinek az ETZ 250 -es komplett első teleszkopom? 5000.- inkább mélt irjatok mert ritkán vagyok itt.
kobra111@citromail.hu
hello
250 es mz blokkot keresek
lehetöleg jó állapotút.de minden megoldás érdekel. esetleg más blokk is.(nem motorba kell).
sztrancsik.zsolt@freemail.hu
köszi
TS 250 hengerfejet keresek megvételre.
Üdv! Keresek ETZ-re való doboztartót (Krauser-t). Oldalsó rész nélkül, festékhibás lehet, de lehetőleg törött ne legyen.
keresek panni robogó alkatrészeket, markolat, első kerék, kilométer óra, ülés, stb akinek van valamilye írjon már mailt, kösszi
Üdv!Dcsepelhez keresek első-telóhoz kifliket, hátsó teló nagyrugókat védő felső perselyeket. arcoiris@t-online.hu Mihály
Eladó Pannonia alkatrészek !!!!!!
www.albertirsa.atw.hu/zoli.htm
+ami képen nincs rajta Főtengely és első lámpa !!! csak egyben 7000FT
VAGY MŰKÖDŐKÉPES BABETTA Blokkra cserélném
tel:06/20-82-444-82 pest megye
vagy működő képes babetta blokkra cserélném
Üdv!
638TS-Jawara keresek kormányt,kormánykapcsolókat,első sárvédőt és a váltóba behajtótengelyt,amin a kupplung van.
Köszönöm!
Gyuri
Jah, még lécc ha valaki tud ilyen kromozos helyet, ahol korrekt minőségben és áron dolgoznak, azt is jelezze!
Motoros üdvözletel: JGT
Sziasztok!
Keresek 150es Ts Mz-mre Kipufogot, meg könyököt, ami szép állapotban van, meg 12V-os elektromos rendszert.
Ha van valakinek, Írjon emilt vagy hívjon! jamborgeza@freemail.hu
20/4672392
Hy!!
A jövőheti szigetszentmiklósi börze milyen szokott lenni?? Szigetszentmiklóson belül hol lesz szt tudja vki???
Van hátsólámpa+1ülés(első) kipufogó is van de már nem n.o.1 uh érdemes újat vásárolni!
Ha kell a lámpa ,ülés röfögjetek rám:))!Üdv
Csepel első ülést én is keresek...
T.Urak! 250-es ETZ-hez keresek jó állapotú hengert és hengerfejet, 300-asra fúratás céljából.Korrekt ár és állapot alapfeltétel. Továbbá érdekel még ülés (kiváló állapotú gyári, vagy spécin átalakított is, illetve ezzel összefüggésben pesti kárpitosok elérhetősége), valamint blokkidom.
Természetesen Csepel 125-höz.
Keresek ülést,kipufogódobot,hátsó lámpát.
Eladó Simson SR2 blokk kompletten karbival. Ár:7000 Ft
Tel.: 06-70-294-10-85
HY!
D-csepel alkatrészek eladók.Tel.:70 2270 950
1968-as P20-hoz vennék:
-lábtartót párban vagy jobbost
-komplett első lámpát vagy külön km-órát és lámpa részeket
-láncvédőt
iec@freemail.hu vagy 70/261 3955
Robi
Hi all!
Tom hogy nem motor, de hátha érdekel valakit:
eladó 2db ülés LADÁba. Audi quattro ülések, elektromosan dönthetők, világosszürke színüek, és jó állapotúak, a jobboson van egy pici sérülés az ülőlapon. Konzollal, elektronikával, a kettő együtt 30000Ft. Képek a kep.tar.hu/steelheart6 oldalon a Lada galériában.
Üdv!
Ádi (70/3698050)
Eladó Pannonia alkatrészek !!!!!!
www.albertirsa.atw.hu/zoli.htm
+ami képen nincs rajta Főtengely és első lámpa !!! csak egyben 7000FT
tel:06/20-82-444-82
Heló! Használható Izs56 vagy hasonló Izs tankot keresek. A címem: motorist@freemail.hu Kössz
Sami koma!
Ez 350es czetka... (forgalmiban jawa 350/634)
Üdv!
Keresek ETZ-250 km-órára való szép króm keretet, meg hátsó lánckerék távtartót.
szamosd kukac dkgeast.hu
Daani
Kis czetka láncvédője esetleg?
06 20 236 8560
ciao
Semi
ja cím a hirdetéshez z.zolee19@ freemail .hu vagy06 30 649 7427
Sziasztok eladó etz 150 henger hengefej konplet sebváltó kuplungalkatrészek blokk középöntvény oldaldeknik tank /féligmeddig kijavítva/ továbbá simson babetta verhovina főtengely kuplung és egyéb alkatrészek. ár: megegyezés szerint
Hy Gyuri!
Nem tudom inkább írjá rá árat te ,légyszives!
Meg ha nem koz gondot akkor elküldhetnégéd a képet amit csináltál az f25@ freemail.hu-ra köszi!
Keats
Van 1 új hengerem starhoz
Nem tudom, én is kérdeztem, hogy mennyit adnál érte. Ma megnézem, milyen állapotban van (alighanem alumíniumból van, tehát nem rozsdásodik, Leszedem, aztán lefényképezem, ha érdekel.
Április 1-én megyünk Bpestre, ha kell, majd beadom a Szépművészeti Múzeumba - jól fog festeni a spanyol festmények között. Ha addig kibírod motorozzál kerék nélkül:-)
Helo!! Tudnál képet küldeni a teloról és a hátsó lámpáról a csikosdaniel@eunet.yu cimre?
Előre is kössz!!
Üdv Dani
Hy Gyuri!
Köszi de már tárgytalan mert túl messze van nekem ! Ennyit nem utazok érte!
Köszi hogy foglalakoztál velem ,mennyiért adtad volna egyébként?!
Köszi Keats
Hahó!
Akit érdekel, még mindig van elég sok cetka alkatrészem...
Dani
Március 4 Old Motors Szigetszentmiklós.
De a www.vmm.hu megtalálsz mindent az Eseménynaptrban.
Gyenesdiás a Balaton északnyugati szélén, Keszthely mellett helyezkedik el. Lakosainak száma 3000 fő, két kiváló strandja, horgász- és vitorláskikötői, turistaútjai, erdei pihenőhelye stb vannak.
Mennyiért kéne fölkerülnie Pestre a keréknek?
Sziasztok.Nincs valakinek eladó oldalsó lehajtható csomagtartója mz etz 250-esre????nagyon fontos,ajándéknak kellene,de sehonnan nem tudok szerezni...:(
Hy Gyuri!
Hol van az a Gyenesdiás?
Nem kerül valamikor fel pestre az hátsó kerék?
Keats
mikor lesz leközelebb börze? és hol?
simson starhoz kersek gyári alkatrészeket!
Szoval a telo felujitás alatt azt értem levendel hogy a rugot, a szimeringet kell kicserélni! persze olajjal együtt :)
Szóvel Kecskeméten lehet megnézni !
előzetes egyeztetés után ! :)
Sziasztok!
Eladó egy 350-es Jawa Twin Sport.
Évjárat:1992 Corvin Áruház :-)
Futott kb: 15.000 Km
Megtekinthető: Szentendre, esetleg Budapest
Ár: 75.000 Ft
Tel: 06-30-9547-904
Hello!
Eladó egy pár ETZ 125-ös elsö teló hibátlan kromszárral,jó állapotban. Munkahenger nélkül, ha kell van hozzá kifli is. A kifli külön is elado.
Van egy 125-ös, vagy 150-es Mz-nk 2 kerékkel. Tkp. csak a hátsó teleszkóp (kellett a Simsonra), meg a hátsó lámpa hiányzik róla. Gyenesdiáson van, megnézheted.
Hi Kobra1!
Hogy lehet egy alucsöves telót felújítani? Vagy mit kell rajta csinálni egyáltalán?
Jocó10
Nem mondasz valami árat a kerekekre, s plexire ?
mar kerdeztem ecce, hogy mikor es hol lehetne megnezni, de nem valaszoltal:)
Hy Márkatársak
Ha valakinek van 1 etz 125-150-esről feleslegessé vált hátsó kereketek szivesen venném ha írnál róla árat,és megveszem!
Köszi Keats!
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|