Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Üdv!
mz-ts 125/2-eshez lenne szükségem láncvédő műanyagra (vagy bakelit...). Gumikat még tudtam venni, de a merev részből már csak etz-re tudtak adni, azt meg gányolni kell... gondoltam hátha valakinek porosodik egy. Előre is köszönet!
-öcske
Üdv!
mz-ts 125/2-eshez lenne szükségem láncvédő műanyagra (vagy bakelit...). Gumikat még tudtam venni, de a merev részből már csak etz-re tudtak adni, azt meg gányolni kell... gondoltam hátha valakinek porosodik egy. Előre is köszönet!
-öcske
Két műszeres CO2 reduktor eladó. Használható a barkácsboltos CO-hegesztőkhöz is. Vadi új, még nem használt.
tuda valaki motorbontót ajánlani veszprém ,vas,vagy zala megyében?Sűrgős lenne!!!
Továbbra is keresek 250-es ETZ ülést, blokkidomot, valamint 300-as, vagy akkorára fúrható hengert a fejével együtt.
Nem, csak az egyik szerelő szólt, hogy van egy ilyen rometje, amikor beindítottam az mz-met a hétvégén.
634 es kuplungkosarat keresek lehetőleg Sümeg közelében.Nekem csak az a lényeg hogy a bordázat legyen jó benne.Sőt! a bordázott agyrészen kívűl semmi nem kell valójában.Szóval ha valakinek van,akkor szólhatna.Az árat is megjelölhetné.
Gyuri.
Szevasz!Megvatted azt a másik gépet?
Ez hogy komplett elektrónikus gyújtás mit takar?(Állórész,forgórész,jel-adó-érzékelő stb)
szerintem minden Jawa fékpofatartó öntvény egyforma, kivéve a kétkulcsosat.
Nekem van ilyen, Gyenesdiáson.
ha érdekel még, írjál.
Potosabban a rugótartó fészek ül rá!
JAWA 350 ELSŐTELÓ
Rugópozícionáló "kúpos" alátét, ami a szimmering kúpjára, és a sárvédőtartóra ül rá, és arra támaszkodik a rugó alja.
Átvennék egy fölös, rozsdamaenteset.
(638 -as a felépítmény /1983)
Van egy ETZ-125 blokkom eladó. Karburátorral együtt 10 eFt.
Hi Bambi!
Engem érdekel a gyújtás!!! (persze, ha télleg olyan, hogy csak fel kell rakni)
Ha képet tudnál küldeni megköszönném, meg valami elérhetőséget, hogy meg tudjuk beszélni a dolgot!
Üdv:Herr'Watt
Hali!
Keresek keveset használt MZ TS150-est papírok nélkül.
Ár:10.000-15.000 Ft
Tel.:06209886411
Szia!
Engem érdekelne az elektronikus gyújtás,nekem Etz 250-esem van,gondolom jó ahhoz is.Helyileg hol lenne az alkatrész?Én Zalaeegerszegi vagyok.
Hali
Simson elsőkereket vennék jó állapotban. Akinek van ilyen e-mailt írjon a roles88@freemail.hu címre
Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye Zala megye
Hali
Simson elsőkereket vennék jó állapotban. Akinek van ilyen e-mailt írjon a roles88@freemail.hu címre
Eladó mz etz 251 motorhoz gyári új komlett elektrónikus gyújtás 10000ft,karburátor 15000ft,és egy óra tartó konzol,4000ft
sziasztok 350,638 jawahoz keresek elsö sárvédöt illetve 350,634 hez 350 feliratokat (asszem öntvény) az oldaldeklire(légszüröház)
elérhetöségeim:
svebiszoltan@freemail.hu
06 30 306 7452
köszi
nem tud valaki egy ROMET PONY nevü kisgépet,ami mükszik,vagy nem,,,,gyereknek kéne,,és egyben legyen,,a többit megoldanám,,persze reális áron kéne 06203152753
Elado Mz Ts 125 1.tulajdonostol, 2005 tavaszán felujitott blokk,150-es henger, uj hátsogumi,+sok tartalék alkatrész(felujitott blokk,kerekek,lemez alkatrészek), nagyobb motor vásárlás miatt, müszaki2006 05ho, Kaposváron.
20/9292-661
www.kep.tar.hu/piki24
vannak képek a motorrol
Üdv:Kálmi
Tudok Budapesten egy jó állapotban lévő, új gumikkal szerelt Romet kadettet, főtengelyhibával. Az ára fixen 15. Nem az enyém, csak közvetítek, de ha érdekel nálam jelentkezzetek.
Űdv mindenkinek ha valakinek vannak eladó MZ-hez kormány indexei az irjon erre a címre:jager85@aplusnet.hu és emgegyezünk az árban.
Előre is köszi!!
a fékpofák megvannak rá, csak az öntvény kell
sziasztok
638-as jawa hátsó fékdobot keresek,ha valakinek van elfekvőben kérem jelezzen.köszi
Hello!
Eladó egy ETZ 250 be egy komplett első teleszkop.
Ára :5000.-
Kecskeméten!
Sziasztok. Nincs valakinek mz ts 150 hez kuplung kosár amiben a lamellák vannak kis fogaskerékkel 1ütt? Sürgős lenne! Fasyrt@vipmail.hu
Szia !
Én meg végre válaszoltam.
Üdv,
Peti74
Nincs valakinek egy eladó karos lemezollója ?
Kőszőnőm. Kéne dugó,hajtókar. ezek lennének a legfontosabbak.
Roller motorosbolt: Pulcz utcaban (Mars ter feloli oldalon levo utca, ami parhuzamos a Kossutth Lajossal)
Mars teri motoros bolt: Mars ter :)
Csaba utcai motoros bolt: Szillerivel parhuzamos utca, Csillagtertol nincs messze
Albert Feri bacsi: Vak Bottyan utca (ahogy mesz a Szabadkai uton a hatar fele, a Szentmihalyi elagazasnal jobbra) --> ot ajanlom!!!
RMC motoros bolt: Petofi Sandor sgt (www.rmcmotor.hu)
Cross-motorosbolt: Berlini korut
Racing motor kft: Csongradi sgt (www.racingmotor.hu)
Yamaha Kalmar: Algyoi uton
(www.yamaha-dealer.hu/kalmar)
Motoroller: Kossuth Lajos sgt (www.motoroller.inf.hu)
Hirtelen tobb nem jut eszembe... Attol fugg, mi kellene?
http://www.dugattyu.hu/elerhet.html
ime :-))
Udv
A roller motoros bolt.A címet nem tudom,de a laci bát ha megkérded biztos tud neked segíteni.Szegedi lévén.
Tavaly ott szereztük be a pdaranyinak az alátétet a jawahoz:-)
Sziasztok
Tud valaki Szegeden Mz alkatrész boltot
Telefon,cim kéne
Peti74
Írtam neked mailt!
Szia Daani !
A főtengely érdekelne belőle, ha még megvan. Mit kérsz érte ?
Budapesti vagy ?
Peti74
...kuplung- és fékkart, műszerfalat múlthéten vitték el. Kérj valami mást :D
Sziasztok! Ha van eladó Simson 425 sport alkatrészetek írjatok! Elsősorban hátsólámpa, baloldali oldaldoboz, kipufogó kellene. bogyaynkukacfreemailponthu
A kuplung behuzókar, ha megvan, érdekelne.
illetőleg:
ETZ műszertartót vennék vennék, esztétikai állapot nem számít, csak ne legyen törött.
Ha van valakinek az ne tartsa titokban!
Üdv!
Ádi
Halihó!
eldó 2db Riga lámpa, jó állapotban. Az MZ-m átalakításához vettem, de nem jött be a terv, így nincs rá szükségem. 1000Ft-ért a kettőt, vagy 500-ért darabját odaadom, postán is el tudom küldeni.
Üdv!
Ádi
Nem csepptankos! ez a 71es változat cz sport 175/476 egészen konrkétan.Gyakorlatilag ugyanaz mint a 477es csak ezen nincs index ennyi a különbség.amiket keresek: Hengert láncot dugyattyút csapszeget tűgörgőt
lácvédőt fényszorófoncsort.
Mi van eladó belőle?Írj egy emilt légyszíves, meg esetleg ha van képeket..Köszi.
mateyam11@yahoo.com
Szasztok!
350-es (634) czetka alkatrészek eladók...
Üdv! Dani
Hell. JAWA 350-634 bontott alkatrészek (igen megkímélten használt blokkból) eladók v cserélhetők.A váltó már elkelt,van még főtengelyem,berugó sonkák(zsír újak),kuplungkosár,stb stb.Akinek valami kell(gyújtást kivéve)írjon,küldök mindenről képet.
Üdv.
Helo!!
Csepptankos Jawa 175-ös??
olyanom van nekem is!! Mi kellene hozzá, hátha tudok segiteni. Van néhány alkatrészem!!
Üdv Dani!!
350/360-as blokk (csepptankosé) kosárban, kompletten, papir nélkül eladó. 17 E ft. E tipushoz keresek légszűrőházat, és "fékkar távtartót" ha jól írtam.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|