:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Helló
Van valakinek ETZ féknyerge feleslegben?
És esetleg hajlandó lenne megválni tőle?
Választ előre is kösz.
Eladó egy mz 251-s új német karburátor.1000ft
Hali.
www.hubermotor.hu Itt találsz árakat.
Szia.
Köszönöm a segitséget,már fölvettem vele a kapcsolatot. Remélem összejön a bolt.
sorszám: 3933 (47748)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-03-20 22:04:48)
Segítsetek ETZ alkatrészboltok címével Budapesten. Megköszönném ha valaki információs árat tudna mondani 251-es etz hez mennyibe kerül a két lánckerék és a lánc.Infót a fricike2@yahoo.com cimre várok. Köszi
Helló!
Tomi néven van egy henger,ami eladó.Zalaegerszeg mellett található.Kérdezz rá "Tomi"ra,és biztosan válaszolni fog!Még megvan neki azt hiszem!A szállítás miatt se fájjon a fejed,ha esetleg messzebb laksz,mert a buszos is elviszi neked pár száz forintért.
Beszéldmeg vele.
Gyuri.
Ha valaki tud MZ ES 150/1 es motorra kormány indexburákat az kérem irjon ide vagy erre a címre: jager85@aplusnet.hu
Sziasztok.
ETZ 250-re keresek jó állapotu hengert.
Sziasztok!
Eladnám 1987-es etz 250-esemet szép állapotban, még több, min egy év műszakival! Lenne hozzá háttámla, oldaldobozok (az egyike a zsanér körül a műanyagot kicsit helyre kéne pofozni, két bőr oldaltáskát, egy jelenleg nem bezárható, de szerintem javítható hátsó dobozt, egy 55 cmes fejre való fehér, zárt shoei (utas) sisakot, egy első lánckereket, garnitúra tükröt, bovdeneket, olajakat (2L ásványi 1 L szintetikus), meg egy csomó apróságot! Kérésre küldök képet! A moci pöpecül megy, fáj is a szívem érte nagyon (én festettem el egy barátommal szórópisztollyal sötétzöldre) Ja, sajnos a kilométer óra megadta magát, azt 2-3 e forintból lehet megcsináltatni! Irányár kompletten az összs cumóra: 130 e forint! Én Budapesten lakom, itt lehet egyeztetni! sztamaskkf@t-online.hu, 06705140475! Várom az érdeklődőket!
Üdv. Tamás
Hello!
kellene nekem egy kisfékdobos pannoniának az első kerekének a takarólemeze.Írjatok ha tudtok, vagy valami.Előre is köszi.Ja persze meg árat.
Túradobozt keresnék Etz-250-hez,jó állapotban,Zala megyében! flash51@freemail.hu
634/05-ös Jawa kipufogójához (ez még a szűkülő végű) keresek furulyát. Egy darab elég lenne, nem kell mind a kettő.
Ok.
Küldtem mailt meg telefonszámot.
Üdv,
Peti74
Sziasztok!Egy Simson 250-hez szeretnék komplett blokkot!
Helló Peti74! Küldj egy e-mail-címet az indijanos@freemail.hu-ra és küldök címet, telefonszámot. Szerencséd van, Fóton lakom.Időpont-egyeztetés után megnézheted.
Megnézném a héten, ha van erre lehetőségem és feltéve ha Budapesten vagy a pesti oldal közelében van.
Eesetleg egy kis kromofágos ecsettel vagy nitrohigítós ronggyal elő lehetne csalogatni alatta a krómot egy-két helyen ? Persze semmilyen karcolós festékeltávolítós módszer nem jöhet szóba.
Üdv,
Peti74
Anyagában krómozott de most feketére van fújva. alatta ott a króm, horpadás,és rozsdamentes.
Szia Indi.
Anyagában krómozott az oldala vagy külön kell felcsavarozni rá a krómozott deklit ?
Előbbi esetben milyen állapotú rajta a króm ?
Mert ha szép, akkor érdekel.
Üdv,
Peti74
Sziasztok! Eladó Jawa 250 bezintank festésre szoruló,de nem rozsdás állapotban.2e.ft. Ezen kívül kilóméteróra és spirál meg egy pár apróság. indijanos@freemail.hu
OK! De csak abszolult repedésmenteset veszek csak meg!
SZerdán otthon leszek.. mármint Dkeszin,de pesten is tudunk talizni csütörtökön!
Akkor várom a képeket!
köszi
Kis Rometet (kézi váltóst) cserélnék jó állapotú Simsonra vagy hasonlóra. A Romet eredeti állapotú, még soha nem volt szétszedve.
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50246542
Nézze meg akit érdekel!
Szia Kobra.
Ha sos akkor nekem van egy használt, de nem törött ETZ250-es szívótorkom. Budapesten van. Ha nincs ember, aki elviszi, akkor el tudom küldeni postán. Fényképet holnapra tudok csinálni.
Üdv,
Peti74
Szia Tomi.
Használt a henger vagy még új ? Ha új, milyen a hengerfal ? Korrózió ellen védve volt ?
Csak azért kérdezem, hogy első túlmeretes dugót kell-e belefúrni vagy egy alapmméretes dugóval egyből szerelhető ?
Utóbbi esetben megérné az 5000-et.
Ha fúrni kell, akkor nyilván nem.
Üdv,
Peti74
Simson kereket keresek jó állapotban lehetőleg acélfelnit
roles@hotmail.com
Hali!
Eladó egy alapméretes henger ETZ 250-re, 5000 ft.
Engem 125/150 es alkatrész nem érdekel!
Viszont ETZ250 SZIVOTORKOT KERESEK S.O.S.!
trophy 125 alkatreszek eladok
Keresek pannónia, vagy akármilyen nagyobb motor hátsó kerékagyat. (lehetőleg fékkel)
milyen mailt írtál?én nem kaptam semmit.és milyen blokk érdekel?
ELADÓ!
Verhovina 6 típusú segédmotorkerékpár szép állapotban, üzemképesen, a helyszínen ki lehet próbálni. Kérésre képet küldök.
Ár: 35.000 Ft
Tel.:06-70/294-10-85
Még mindig megvan a CO2 reduktor. Bármilyen CO-hegesztőgéphez jó.
250-eshez alig van valamim. 125/150-es holmik nem érdekelnek esetleg ?
Eladó egy Suzuki GSXR 400.
További info és kép a
http://gsxr400.fw.hu
oldalon.
mz es 125-150 alkatrészek eladók megegyezés szerinti áron. 20/992-4528 trofi (kiejtve)
Van egy komplett első telom hiddal első kilivel ,kompletten! engem 250 es szivótorok érdekel! vagy vmi hasznos dolog 250 etz re!
ETZ első villához keresek vezetőcsövet (a teleszkópszár felső részét). Ha érdekel csere is, van ETZ és Cezet alkatrészem is.
_béla:
A fent látott címeddel nem jött levél...
Szia R.A.
írtam neked e-mail-t, mert érdekel a blokk
sorszám: 3898 (47361)
( elözmény: motorosmanusz, 2006-03-05 21:06:59)
Van egy 250-es Jawa blokkom az is fenn van ott ahol Stadion és pár apróság pl, gázszektor, egy ujszerü kormány, esetleg kezelők, de ezeket személyesen kellene megnézni.
Jawa Stadion
Stadionhoz tudok fényképet küldeni,nekem sajnos nincs BMW alkatrészem.A blokk esetleg érdekelne,illetve érdeklődnék hogy valamilyen egyébb régi Jawa alkatrészed nincs e felesleges.
sorszám: 3896 (47336)
( előzmény: motorosmanusz, 2006-03-15 17:51:05)
Jawzsef 50-itt volnék alkalmilag nézd meg a 3891-et
Ne sajnáld,úgy sincs túl jó idő!Ami az autósokat illeti,persze csak egy két idióta van de az is sok.Hétközben én is autóban ülök(sajnos).Hát akkor jó tanulást és mielőbbi mocizást!
Kábeles
Az autósok általában nem köcsögök. Azok az autósok viszont lehet hogy köcsögök, akik köcsögök voltak veled.
Háj!
Kösz a címet! Én mocizás helyett angolt tanúltam, és közben jó soxor elment a ház előtt ket KTM-es illető, és meg is őrültem, hogy én mért nem?
Az autósoknak meg faKKKK!!!(bár mostanában én is inkább autós vagyok,de nem zavarom a mocisokat)
Helló!Etz 250-em van,a bontó címe:Ny.bátor,Hunyadi u.86,Tel.:06-42-283-532,A neten találtam valahol,sz.tem hívd fel mielőtt elindulsz!Ma egy kicsit motoroztam a városban,de kezdett lefagyni a kezem.Az autósok sűrűn köcsögök.Vajon miért?
sorszám: 3891 (47324)
( elözmény: motorosmanusz, 2006-03-15 10:36:11)
csak tipp, de talán a Népstadion lehetett az elnevezés ihletője, vagyis ötvenes évek...
sorszám: 3890 (47316)
( előzmény: motorosmanusz, 2006-03-15 12:49:00)
A Stadion motorblokkról ki tud valamit?
Vajh mikor gyártották, stb ? A honlapomon van elérhetőség "motorosmanusz.tuti.hu"
Sziasztok.
Eladó
egy 69,99 mm-es (második túlméret) ddr gyártmányú TS250 dugattyú 3 ddr gyűrűvel, 6000 Ft
kép1
kép2
egy 68,97-es (alapméret) ddr gyármányú TS250 dugattyú 3 utángyártott gyűrűvel, 4000 Ft
kép3
kép4
egy bontott, de hibátlan állapotú ddr hajtókar alsó csappal és görgőkosárral, 4000 Ft
kép5
egy 70 mm-es (második túlméretes) ETZ251-es henger és hengerfej, 2000 Ft
kép6
A cuccok budapesten vannak.
Üdv,
Peti74
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|