:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
És te nem vagy egy kicsit birka?
Hát hajrá, ne gondolkodj, tedd is:) Csinálj fotókat is a mesterfogásokról!
Én azon gondolkodtam, hogy a tuning, fejlesztés rovatba kéne írnom egy cikket, amely ezen számlapok elkészítési módjáról szól és lennének letölthető számlapok is!
Az oldaladon láttam fék- és kuplungkart. Eladók ?
Ja!A zsibiről gondoltam,az itt is van.Akkor jó motorozást a nyugati végeken!
Nem, én a másik végen, labanc ellen védem a hazát.
Helló motomen!Te debreceni vagy?
Tudom hogy ez szoci oldal, de ha valaki nem megélhetési szocis akkor szüksége lehet típuskönyvre olasz,angol,japán motorjához. Nekem van egy rakat gépkönyv, manual, mikrofilm, vagy alkatrész jegyzék, sokféle típushoz. Ha valaki tényleg meg van szorulva akkor lehet tudok segíteni. De csak tényleg szükség esetén, mert az egész több gigányi, nem tudom és nem is akarom mind fölpakolni a netre.
Stand by Főnök! Voltam múltkor a zsibin (fővárosiaknak bolhapiac), másfél méter elosztós hosszabító koszos retkesen 500Ft, tescoban 250ben mérik, de megvette egy madár. Olyan sisakokat árulnak osztrákból kukázva 3000ért amibe virágot nem ültetnék, de viszik-veszik. Én nem! Kereslet versus kinálat, aki meg a marxista gazdaságot tanulta, az hunyja be a szemét. Én behunyatam, és kifaroltam, na meg útközben vettem egy sajtos-tejfölös lángost. Ami önköltségben 75 fortint de 250 mérik. Én kerestem, ők kinálták, finom volt és még örültem is neki, pedig szerintem átb***tak! :D
Helló!
Megnéztem a számlapokat! Nekem tetszenek! Nem lehet valahonnan letölteni??!!
Üdv
Egyébként nem tudom, miért olyan nagy téma ez a sisakbeszélő izé, egy darab sztereo erősítőből bárki csinálhat magának ingyen. Akár egy kiselejtezett háromgombos vókmen is megteszi: leforrasztod a magnófejről a drótokat, oda akasztasz egy-egy mikrofont, és máris hallgathatod egyiket a fülhallgató egyik felén, másikat a másikon. Kb. öt perc munka. De ha nagyon igényes vagy, és csatlakozókat szerelsz föl meg ilyesmi, akkor húsz.
A neppereknek meg a börzén a rák egye ki a belüket, és vigyenek csak haza ugyanannyi szemetet, mint amennyit kihoztak, és bukják be a helypénzt meg az utiköltséget, ki sajnálja őket?!
Csak az az elkeserítő az egészben, hogy ha csak egy madár érkezik, aki megveszi a 2000 Ft-s szirszart 8e-ért, akkor a nepper már nyereséges. :-( De azért van jópár, akit az árujáról föl lehet ismerni. Merthogy évek óta ugyanazokat árulja ugyanolyan horror áron. Az egyik pl. valami trabant állófűtéseket akar 26e-ért elmérni, a másik zsiguli ablakmosó zacskót 4e-ért - közben 750 Ft a ladaboltban. A harmadik a félig kész zündapp ks-750-nét akarja a német oldtimerkatalógus szerinti "top zustand" áron elmérni, természetesen "papirok nélkül"... hát hol élnek ezek?
sorszám: 3976 (48311)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-03-24 20:11:40)
Motomen, én a védelmedben írtam, a téged ért támadás ellenében. A korábbi írásaid alapján (még amikor egymásnak szóltunk be anno) korrektségedről meg voltam győződve, ezért reagáltam JwsR "támadására". Talán még egyértelműbben kellett volna állást foglalnom melletted.
Egyébiránt engem egyben érdekel is a cucc, mert épp ilyet keresek, és az árfekvés is megfelelő.
Küldök egy telefonszámot mailen.
JawavsReanault !
Ha javasolthatok valamit erről a lidlis-sóheres témáról - Pósalaki bácsi után szabadon - : Ugyorjunk !
Mindeki így jár a legjobban.
Üdv,
Peti74
Tettem fel új számlapokat! akit érdekel, az nézze meg!
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50246542
Én meg rájöttem hogy az alkatrészbörzén 10 emberből 8 sóherkedik,és még egy szaros kuplungkosarat is 5000 ft ért akar adni,amikor a boltban sem kerül ennyibe!És akkor én csak egy dolgot említettem.Egy JAWA kormányért cirka 5000 et kértek volna szegeden.Egy középsztenderért pedig 4500 at.És akkor még a posta is hozzájön!de akkor ki kinek a barátja ezen az oldalon?Én meg csináltatok egy szitát,amivel a pólókat nyomtattatom,és CSAK 80 db ot kell eladnom belőle hogy visszajöjjön a szita ára,mert még arra is képtelen vagyok,hogy 100 FT helyett 500 at nyerjek egy pólón.Szóval ennyit a barátságról!Hát azthiszem érdemes elgondolkozni néhány dolgon!
Gyuri.
Meg a sóherkedésről, ha tényleg igazad lenne és ott vettem volna, akkor mi van?! Nem vizet árulok a sivatagban, nem hal bele senki ha nem jut hozzá. Te is vehettél volna belőle stratégiai mennyiséget és adhatnád tovább haszonnal, max nem vetted a fáradságot. Olcsón venni, drágábban eladni, ha én csinálom amit te is megtehetnél az gerinctelen sóherság, ha ezt egy üzlet kereskedője teszi az tisztességes üzleti haszon. Most kérdem ő mennyivel nemesebb nálam?
De menj be egy üzletbe és követeld a cuccot -mi neked kell- beszerzési áron és hivatkozz hogy sóherság drágábban adni, amit ő is olcsón vett...
Morális problémáim vannak, mert 80 kérek egy mz-ért mit 20-ért vettem, és gerinces jellem az a vevő aki ezt szóvá teszi. Mert erkölcstelen dolog két hétig dolgozni a gépen szabad időmben, esténként mikor kocsmázhatnék, és pénzt fektetni alkatrészbe, mikor el is ihatnám. Igen velem van a baj!
Mi lennen ha nem egymás minősitésén és cseszegetésén dolgoznátok.
Megkérded hol vettem, megmondom nem ott és ennyi. Minősítés meg mindekinek maga dolga!
Nem jártam Lidliben, és nem vagyok furkó, de gagyi árus sem! Ez a cucc nekem két éve van meg, de nem az enyémet adom el, originál dobozban adom. Mondjuk hogy kamionról pottyant le. Amúgy meg aki járt a Futárnál és felnézett a feje fölé, ott látta ezt a ketyerét cirka 12 ropiért. Én zárt sisakban használom. Aki meg 100 fölé megy nyitottban az egyen sok bogarat. :P
Valóban sóher magatartás lenne a Lidl/Plus féle 2k huf-os cuccot néhány hét múlva eladni 7k-ért.
De amikor az az akció volt még igencsak fagyok voltak. Nem hinném, hogy nyitott sisakban próbálták.
Szerintem valami más termékről van itt szó.De nyilatkozzon az eladó.
Engem ilyenkor inkább az érdekel, hogy miért adja el motomen, ha alapvetően használható a cucc.
Amúgy, ha nem olvasnám, hogy mi az előzmény, csak a sorrendet nézném, akkor még azt hinném, hogy az én motoromra alkudsz ilyen arcátlanul :)))
Üdv,
Peti74
sorszám: 3970 (48236)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-03-24 04:13:12)
nem akarlak megbántani,de egy boltban nem egészen 2000 FT ért árulták ezt a verziót.Csak én már lekéstem róla.
Sziasztok.
Eladó a 300 ccm-es, honvédségi ETZ-m.
A motorja (meg úgy általában az egész motor) fel van újítva a beszerezhető legjobb alkatrészek felhasználásával és maximálisan az hosszú élettartam figyelembevételével. Kétszemélyes, sok csomagos túrára is alkalmas. Bőven be van járatva, kb. 8000 km lehet benne.
Akit érdekel küldök fényképeket.
A motor Budapesten van.
Üdv,
Peti74
Üdv mindenkinek! Sr2-höz keredek első-hátsó lámpabúrát, ráadásul mindenből kettőt.06-30-441-87-66
agens@enternet.hu
Jaqvítanám a gépelési hibát: Skoda birka motorral... :-/
Eladó MZ ETZ 150(1988) forgalomból véglegesen kivont, hiányos motorkerékpár,tulajdonostól.Forgalomba helyezhető. Ára: 38000.-Ft Telefon: 0630/4073374
http://web.t-online.hu/varga79/
Elaó Jawa Czetka 125,tartalék blokkal,túradobozokkal,új és szép plexivel,1 hónap műszakival.Ára:70.000 ft
Érd.:06-20 225-0548 Horváth Csaba
Eladó Skoda 105 S,működőképesen,bika motorral,zöld színben,ideiglenesen kivonva a forgalomból,akár hobbi célra vagy széthajtani,alkatrésznek.Átíratni sem kell.
Érd.:06-70 5000-3310 Gellért Tivadar
Mindkét esetben lehet rám hivatkozni,és mindkét jármű kazincbarcikán van.
Keresek Pannónia Hátsó kerékagyat!
Hali!
szolnoki vok.Én 7k szeretnék érte kiflivel együtt, ha kifli nem kell akkor 5k-ért viheted.MSN: pet1221@freemail.hu itt beszélhetünk...
Nincs valakinek Simson kilóméterórája?Lehet akár hibás vagy teljesen rossz is, nekem a napi számláló fogaskerekei az érdekesek. Ha valakinek van,légyszi küldjön mail-t!
Aki hallgatni akarja barátnőjét menet közben is, vagy nem szeret üvöltözni az utasával, annak van egy ajánlatom. Vadi új, még meleg sisakbeszélőt vesztegetnék 7000Ft környékén. Van hozzá hallgató és beszélő fejrevaló, na meg a központi egység, megfelelő szabályozással. Nyitott sisakban is kiváló. Én idom nélkül próbáltam 90-ig kiváló, utána nem árt kis szélterelő. Ha valaki azt mondja hogy a drágábbak efelett is jók az hazudik!
A renszer egy példánya nálam bizonyított, tátra túra és több belföldi kolbászolás alkalmával. Aki nem hiszi, kérdezze nőmet!
Helló!
Engem lehet érdekel! Hol laksz? És mennyire gondoltál kompletten a párért??
Üdv
Eladó Simson S51N, S51B, Yamaha TZR 125/50 és riga,verhovina ,komar alkatrészek.
további információk a honlapon.
www.szpmotor.gportal.hu
Hy tibi089!
Méer nem kérdezd meg huberéket és nézel meg 1-et 4500 ft körül van az ára de nézd meg www.hubermotor.hu/alkatrész/etz/kipufogó!
Keats
etz 251 elado 140 ezer forinte iranyaron
Eladó motorkulit keresek!
Üdv.
Hello!
Eladó egy pár ETZ 125-ös elsö teleszkóp,jó állapotban. Munkahenger nélkül, ha kell van hozzá kifli is. A kifli külön is elado.
Ha eredeti reflektor üveged van, esetleg rész-alkatrészt cserélhetsz.
Cimbim azt keresi.
Kisfürjesi (0670 591-2308)Ajka
Hello keresek egy 125-ös etz-re sport kipufogot (rezot) akinek van a létszi irjon fontos lenne.
az elözö hirdetés tel száma 0620/992-4528
eladó danuvia blokkalkatrészek; blokkház,váltó+kuplung kompletten,javított-hengerfej(menet),henger de bordatörött,kuplungdekli, gyújtásrész áruk egybe 2500 ft
csá! eladó t 1 blokkalkatrészek; következök;blokkház-benne fötengely-rajta gyújtásrész,hengerfej,henger,kuplungdekli, kuplungkosár-lamella, ára 3000ft 0620/992-4528
A Ts 125 akatrészek után a következő számon érdeklődhettek:06205241768.Az egész cucc kosárban van,még minden megvan!Amit láttam:henger,főtengely,viszonylag jó állapotú műszerek,oldaldoboz,tank,stb.Hívjátok!
Hali!
Van 1 pár d csepel alkatrészem eladó!
70 227 0950 roland
Hy kábeles !
Kérdezd meg tőle légyszives hogy jó e a főtengelye és mibe kerülne az nekem ?
Keats
Nekem van. Budán lakom, biztos megegyezünk. dobj mailt.
Holnap beszélek vele,megadhatom e a számát,ha igen(valószinű) akkor délután itt megtaláljátok.A cuccért viszont érte kell menni!(Debrecen-Martinka)Ts-125-ről van szó,tehát tárcsafék nincs,sokminden más van!
Hello cimbi
Ha az MZ Km\h és a fordulatszám mérö megvan mg bovdenestöl akkorazt meg venném, meg az elsötárcsa féket(tárcsa,vezeték,stb...
elöre is kössz
Szia, érdekel belőle ha van hátsó lámpába üveg, esetleg közponi kapcsoló működő állapotban. oldaldoboz ajtaja kulcsal. András
Szia, engem érdekelne belőle 1-2 dolog! Henger, hengerfej, jobb oldali dekli középső darabja, oldaldoboz ajtaja, első lámpa tartói.
András
Debrecen mellett Martinkán egy haverom darabjaira szedett egy ts 125-ös mz-t.Az egész megy a méhbe,de sok használható alkatrész van közte.Még 1-2 napig meg lesz a cucc,akit érdekel itt jelezze!Az Etz túradobozról annyit,hogy ma vettem egy újat,az első úton letört a patentja és elszállt.A fényvisszaverős tipus.
Na hali mindenkinek!
Na gyon kéne a segitségetek!
Puch maxi-s tipusu motorhoz kéne alkatrész uj,használt is megveszem
Kuplung,blokk alkatrészek a fontosabbak
Köszönöm elöre is
ETZ250 re oldalsó gyári tura dobozokat keresek! Tudja vki hogy hol lehet venni?
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|