:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Szia ryfe.
Nekem van egy tip-top, ha még aktuális. 3k pénz. Küldtem róla mailben képet a ryfe@freestart.hu-ra.
Üdv,
Peti74
Eladó!
Verhovina 6 gyári állapotban, működőképes, ki lehet próbálni.
Ár 35.000 Ft
Tel.:06-70/294-10-85
Nincs véletlenül egy olyan fotód Etz-röl amin rajta van?Majd csaj jövőhét szombaton tudok képet feltenni róla.
Email címem:bigyula81@freemail.hu
Nem baj, ha kicsit kisebb, vékonyabb.
Asszem először kicsit félreértettem amit írtál.
Ha tudsz szerezni új feketét mondjuk 5e-ért és tutira jó 125-ösre, akkor megvenném.
Ami a Vaterán is van abból van még szürkére festett,lehet,hogy az is új,nem emlékszem.
Szia!
Megkérdeztem itt egy motorboltban, azt mondták, hogy csak rendelésre van és 9000Ft/pár.
Én elsősorban használt, feketére gondoltam néhány ezerért. :))
Neked csak ez az egy van, amit lefényképeztél vagy egy egész halommal? :)))
Szia Kuci!
Tettem fel egyet a Vaterára Mz-hez,nem tudom hogy az jó-e 125-ös ETZ-re!Nézd meg www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=7119882
Talán van olyan is amit te keresel,gyári új 5000 Ft/pár,magasságra szélességre olyasmi amit feltettem a Vaterára csak vékonyabb csőből van és a teteje enyhén trapéz alakba összeszűkűl,fekete színű.
Keresek oldalcsomagtartót ETZ 125-ösre!
Majd'el felejtem:06704584350!
Szevasztok!Eladó 1 kisipari rezó 250-es Etz-hez,jó állapotú,használtam kb 200 km-t,+ ha kell adok egy gyári kipuffot,kicsit kiherélt,festett.3000 Ft együtt.Debrecenben van!
ETZ 250 De Luxe kilométeróra, gyári láncvédőbakelit, kupplungdekni kis hibával eladó.
A tuning fejlesztés rovatba fel szerettem volna tenni ezt a cikket, de nem kapták meg az e-mailt! Egy házilag megépíthető higanykapcsolós motorkerékpár riasztóról lenne szó! Akit érdekel, az nézze meg ezt a linket:
http://sub-ee19.tar.hu/
A tuning fejlesztés rovatba fel szerettem volna tenni ezt a cikket, de nem kapták meg az e-mailt! Egy házilag megépíthető higanykapcsolós motorkerékpár riasztóról lenne szó! Akit érdekel, az nézze meg ezt a linket:
http://sub-ee19.tar.hu/
képem nincs,de majd lessz, most akarom festeni a gépet!meg hát a motorhoz is kellene egy pár dolog ami koptatható!
Elég szerezned egy jó állapotú hajtókart+hajtókarcsapágyat+hajtókarcsapot.
Hopp fordítva írtam, bocs...
De akkor is húzós a dolog, mert fordulaton felmegy a váltóáram 11-12 voltra...És az is jóval több, mint az izzóhoz szükséges 6 V...
8.5 V UAC -ból 6.07 V UDC-t tudsz csinálni, a gondolatmeneted szerint ennyinek "felel meg".
Az izzók szempontjából a teljesítmény a fontos és ott egyenrangú egy 8.5 V váltó- és egy 6.07 V egyenáram. (Mondjuk ez nem teljesen igaz, de jó közelítése a valóságnak...) :-)
ciao
Semi
Neked is hasonló?:)))Én is csináltam egyet, és ugyanez volt a tünet...:))Mértünk egy feszültséget a foglalatban, és alapjáraton 8.5 Volt váltóáram jött oda.Ami barátok között is olyan 12-13 Volt egyenáramnak felel meg...A 6Voltos rendszerről!!!:)))
Ez érdekes, hogy nem kapsz sehol 6V-os izzókat, szerintem az összes motoros, biciklis boltban lehet kapni. Legalábbis én bármikor kapok, ha kell. Nekem egy Komar MR2352-esem van, ami hátul nem tűrte meg a 6V-os izzókat, 5 perc alatt kiégtek, viszont a 12V-ossal vígan üzemel már fél éve.
Sziasztok.
ETZ-250-hez keresek fordulatszámmérőt(üres,töltés)visszajelzővel.
Előre is köszi.
Matifu. Szted ha 12V-os égöt bekötöm akkor az ugy müködni fog?
Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy egy t5-ös pannoniám
megadta magát,megszorult,széthúztam a blokkot és a főtengelyt kivettem,a hajtókar csapágyból kb 15 db tűgörgő hulott ki,a hajtókar alul elrepedve,a kérdés,hogy csak főtengellyel együtt lehet cserélni vagy egy hajtókar kellene csapággyal!
előre is köszi4
Én a pancsiban 12V-os égőt használtam hátul, mert csak olyant találtam, nem volt vele gond, egyébként a foglalat teljesen mindegy, nincs különbség...Szerintem...
Szevasztok! Nekem lenne egy nagy gondom és a segítségetekre lenne szükségem. Van egy simson s 51-esem és visszajelzőkez nszeretnék rá fölszerelni. 6V-os a motorom. Nem találok egyik boltba se 6V-os izzot és foglalatot, mindenhol csak 12V-os van. Hogyan lehetne meeoldani a visszajelzész??? Segítsetek! kösz.
Te egy szerencsés ember vagy! Ha tudsz majd dobhatnál róla képeket!
Szevasztok Fiuk!
Én egy NSU Pretis tulajdonosa vagyok,és kellene egy pár alkatrész (dugó,henger,)!Ha valaki tud valamit csak szóljon bátran!Elöre is kössz!
E-mail:tibi@stereonet.co.yu
Keresek JAWA IDEAL-hoz alkatrészeket, kerék, teló, elsőlámpa, stb...vagy kp, vagy 250/559 alkatrészcsere.
Üdv mindenkinek!
Etz 250-hez keresnék furdulatszámmérő óra meghajtást, tudjátok ami a blokk oldalán van.
gubicza@almos.vein.hu
Írj és visszahívlak!
Jawa 638-hoz kellene nekem 1db középsztender, és 1 db oldalkitámasztó rugó. Aki tud segítsen, fontos lenne!
etz 150 hez kellene pár alkatrész:
berugó fogasív
kuplungtengely
karburátor
primer lánckerekek(jo állapotú)
sztrancsik.zsolt@freemail.hu
Nox72.
Engem érdekelne belőle a komplett váltó. Egy csepptankosba szeretném beletenni, hogy lent legyen az 1-es és fent a többi.
Budapesti vagy ?
Üdv,
Peti74
Eladó egy simson S51-es megszakítós lendkerék.
ladik.szabolcs@citromail.hu
Sziasztok!
Van 2 db bontott Jawa 350 634-es blokkom. Ha kell belőle valami írjatok. Itt a tavasz lehet bütykülni!
Nox
Nekem is van, mindkettő, csak mondj rá egy árat.
Üdv,
Peti74
Simson Schwalbeehoz keresek első teleszkópo, pontosan 2 darabot. Ha van eladó dobj egy e-mailt, árban megeggyezünk.
Keresek reális áron ETZ250 komplett generátort diodasort. 06702912829
Az isten szerelmére valaki szánjon már meg,és mondja, hogy van egy eladó 150-es Ts MZ hengere dugóval./Vagy egy jó blokkja/Előre is köszi tel:20/5230158 vagy buddybenkey@citromail.hu
Sziasztok.
Eladó a 300 ccm-es, honvédségi ETZ-m.
A motorja (meg úgy általában az egész motor) fel van újítva a beszerezhető legjobb alkatrészek felhasználásával és maximálisan az hosszú élettartam figyelembevételével. Kétszemélyes, sok csomagos túrára is alkalmas. Bőven be van járatva, kb. 8000 km lehet benne.
Akit érdekel küldök fényképeket.
A motor Budapesten van.
Üdv,
Peti74
Izs tank eladó. Érdeklődni a Budapest, VI. kerület, Zichy Jenő utca 34 alatti motorosboltban lehet.
Sziasztok
Mz Ts 125 motorkerékpár (1983-as) 1.tulajdonostol 2005 tavaszán felujitva,150-es henger,uj hátsogumi,szép állapotba,sok tartalék alkatrésszel nagyobb motor vásárlása miatt eladó Kaposváron.
20/9292-661
Ár:75e ft
Képeket itt találtok a mocirol: www.kep.tar.hu/piki24
szia Roland!
nekem kellene gázkar, benzincsap(gyári?), meg sztender. asszem ennyi.
Hello mindenkinek!
Lenne egy eladó TM BK 1-25-ös porlasztóm Pannoniához nagyon f@sza állapotban meg van hozzá minden.Képem még nincs róla de majd szerkesztek egyet.Ha kell valakinek irjon.Ár megegyezés szerint.
Üdv...Carlosz
Eladó MZ ETZ 150(1988) forgalomból véglegesen kivont, hiányos motorkerékpár,tulajdonostól.Forgalomba helyezhető. Ára: 38000.-Ft Telefon: 0630/4073374
http://web.t-online.hu/varga79/
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a Suzuki Shepiába a főtengelyhez milyen méretű szimeringek kellenek? Köszi
Ez gondolom attól függ, hogy az eladónak jó áron, vagy a vevőnek jó áron, hehehe. :-)
Hali!
D csepel alkatrészek nem kellenek véletlenül vkinek jó áron?Váz, telók, tank, kormány, markolatok karok, rossz hátsóülés kb-ra ennyi.
70 227 09 50 roland
Nem. Eccerűen olyan szintű az aránytévesztés ezzel a bikkfa skoda motorral, hogy az már fáj! :)
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|