:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Ok, köszi a választ. Megtaláltam a galériában.
kép1 , kép2 , kép3
Eléggé megváltozott az eredeti design, nem mondom. Pedig csak néhány alkatrész lenne, meg egy kis meló.
Nem akarod visszaalakítani, hogy megmaradjon az eredeti kinézet ? Fordszámmérőt+kihajtást, ülést tudok adni, ülésvasat legyártani egyszerű. A magasabb kormánnyal együtt hihetetlen kényelmes hosszú távon. A gyári szín egy sima mattlakk alapú, kétkomponensű RAL6003-as, otthon is könnyen fújható, mert a mattlakk nem folyik meg.
Ami különbséget még én látok:
Lámpakeret nem mattfekete hanem króm,
első lábtartón nincs meg az oldalsztender,
első-hátsó kerékagyak nem olajzöldek,
féktárcsa és a felső kifli sem zöld,
hátsó telókon nincs borítás (mint a trophykon)
Fordszámmérő kihajtás hiányzik (ez pont a nem deluxe kivitelre jellemző)
nincs első sárvédő
Nekem honvédségi etz-m van, azért erőlködök itt az eredeti állapot megtartásán. Igazából még az enyém se tökéletes, hiányzik róla egy hátsó csomagtartónyúlvány és az 5l-es fém benzineskanna. A kipuffot én is cseréltem, igaz én a 300ccm-es henger miatt.
Üdv,
Peti74
Ajjaj, ingoványos talaj a faji diszkrimináció:) A megnevezéséről nem is beszélve:) Nevezzük inkább 'két jól fizetett munkaszerződéssel rendelkező alkalmazott'-nak őket:)
Ami a korábbi jawa-sztenderrugó igényeimet illeti jelentem, hogy Nox jutattott egy középsztenderrugót, amit hálásan köszönök ezúton is, valamint hasznos informácó lehet az, hogy a oldalkitámasztóhoz némi nyújtás után a babetta sztenderrugó tökéletes.
Két szerecsen szolga markolja és tartja oldalról:)
Nekem van 16-os elsö kerekem szép cromos gumival 6000Ft
Tudom h 18-as gyárilag de szoktak 16-ost fűzetni előre.
nekem van felesleges 634 es.ha érdekel akkor Sümegen van!
az ETZ ben elöl 18 as kerék van!hátul van 16 os!
Csá! Érdekelne 150-es etz-be való 16-os első kerék. Csakis normális nem kajsza érdekel. Akár féktárcsa nélkül is.
Háj moha!
Mit értessz azon, hogí erőssített blokkfelfüggesztés?
Peti74!
Az ülés nem katonai, a kormány sem. A kipuffogó sem. Elektronikus fordulatszámmérő, gyújtás, honda főfékhenger. A színe zöld, a váz és a felnik színe nem véltozott. A gyújtás gyári elektronikus. Erősített blokkfelfüggesztés, "ZSANI-féle" első villamerevítő. Michelin gumik. A kormány megvan. Lehet, hogy hétvégén felrakom. Nézd meg a képet a galériában. A fordulatszámmérő már nem az a rondaság, ami a képen látszik. Hétvégén lemosom, felrakom hátra a csomagtartó dobozt és lefényképezem.
Sziasztok.
Kerepesen eladó 84es születésü etz250
vizsga 2007 05ig.
Sziasztok
638 v 634es 350es jawahoz keresek kipufogót (PÁRBAN) 06703311377
Sziasztok
638 v 634es 350es jawahoz keresek kipufogót (PÁRBAN) 06703311377
Eladó 251-es mz-hez új alapméretes henger dugóval 15000ft.Generátor forgórész,és állórész 10000ft.és egy katonai kormány 1400ft.
Moha.
Hagy kérdezzem meg, mit értesz az alatt, hogy "katonai volt, picit jobbá lett téve" ?
A jellege megmaradt, vagy lebontottad azokat a cuccokat, amitől katonai volt?
Eseleg az olajzöld szín is ugrott ?
Üdv,
Peti74
Eladó bontott ETZ kifogástalan kilométerora fordulatszamérő 16-os elsőkerék
KERESEK ETZ KATONAI KIPUFOGOT REÁLIS ÁRON..
06702912829
Eladó bontott ETZ kifogástalan kilométerora fordulatszamérő 16-os elsőkerék
KERESEK ETZ KATONAI KIPUFOGOT REÁLIS ÁRON..
Eladnám ETZ 250 deLux motoromat 120 pénzért. Katonai volt, picit jobbá lett téve. Vizsga 2007. 05.
Sziasztok!
ETZ 150 hez keresek hátsó csomagtartót, meg dobozt.
Budapest-Veszprém
petvik@freemail.hu
van 1550 01hjgjhchhbvuidhsigludhkdjnbkjdnkjvb
mz ts 150-s motorkerékpárhoz keresek hátsó láncvédő bakelitet.
max 1500 ft-ot szánok a dologra
Sziasztok!
Simson sr2e-hez keresek alkatrészeket, bármi érdekel, majd megegyezünk. Aki tud segítsen légyszíves!
Előre is köszi
Eladó egy komplett Izs planeta hátsó lámpa. Mint amilyen ezen a képen van.
Üdv,
Peti74
Eladó egy darab komplett etz hátsó teleszkóp. Tartalék teló volt, ki van tisztítva, kapott egy új szimeringet és 70 ml új olajat.
Ára 3000 pénz.
kép
Üdv,
Peti74
Eladó két darab apró hibával rendelkező használt, jó állapotú etz fordszámmérő. A kis hiba abban rejlik, hogy az üresállás jelző izzó foglalata nincs elválasztva az óra testjétől, mint a töltés visszajelző esetében( így ni).
Ezért a testet adó üresállásjelzőt valami trükkel kell bekötni (10mm-es led, izzóra forrasztott vezetékek+szigetelőszallag, stb.)
Ha valakit így is érdekel, akkor 2500 pénz darabja.
kép1
kép2
Üdv,
Peti74
Egyetértek, hogy a bolti dolgok egy része megbízhatatlan minőségű, és valóban nem érdemes sorolni, csak a gumiból készültek listája hosszú lenne. Én arra céloztam, hogy azért tegyünk különbséget gumi és gumi között, valamint arra, hogy törekedjünk az oda való minőséget beszerezni.
Na jó, ha tényleg szeretsz, akkor szent a béke :)
Üdv,
Peti74
Ha véletlenül ráakdsz egyre akkor megbeszéljük a részleteket.
Előre is köszönöm!
Ez így is van. Én pancsi csapra gondoltam, nem hiszem, hogy tartanának hozzá gyári tömítést. Elég jól megszabadúltam a pancsi cuccaimtól, de ha találok egy csapot, elküldöm.
A válaszom lényegét te is leírtad, ebben az országban semmi sem az aminek látszik, én legalábbis nem nagyon bízom a bolti dolgokban, tudnék példákat is mondani, de nagyon hosszú lenne. Egyébként én évekig motoroztam a leírt módszerral felújított csappal. A benzin állóságot pedig ki lehet próbálni. Nem kell mindig azt gondolni, hogy a másik teljesen analfabéta a műszaki dolgokhoz- én legalábbis ebből indulok ki.
A szellemi állapotora utaló megjegyzésedre csak annyit: én is szeretlek!
Ne legyünk már megint igénytelenek, de főleg hülyék ne.
A benzicsap "felújításának" - mint amiképpen pl. a fékmunkahengernek vagy a karbi szivatónak is - sarkallatos pontja az az apró, de annál lényegesebb gumialkatrész, ami az üzemanyagot tömíti.
A felújítás korrekt menete tehát a következő:
Elballagunk egy motorosboltba (én továbbra is a futárhoz szoktam) és veszük tőle egy direkt erre a célra készült benzin- és olajálló gumiból készült előre kilyukasztott tömítést néhány száz forintért.
Ezután a benzincsapot szétszedjük, kitakarítjuk, tömítőgumit kicseréljük, picit beolajozzuk, összerakjuk és örülünk neki.
( ha a vásárolt gumi mégsem benzinálló, akkor meg van kin megbosszulni és a pénzt visszakérni).
Aki pedig bátran beteszi a benzicsapba a "hasonló" mondjuk biciklibelsőből vágott tömítést az megérdemli, hogy a szafaládévá dagadt gumi teljesen elzérja neki a benzin útját, vagy a porozussá mállot gumi miatt az egész blokk ázzon a benzinben. Persze mindez jó távol az otthonától.
Azt már nem is merem mondani, hogy mit érdemel az, aki mindezt másnak is bátran tanácsolja.
Javaslom, mindenki csak a saját f***val verje a csalánt, ne máséval.
Uff, én beszéltem.
Peti74
Matifu,a benzincsapommal semmi gond, felújítás is megvan, csak a saját bogaram, hogy Pancsi tankhoz hozzávaló csap dukál. De már megelégednék egy pancsitankba való szűrővel is, mert a TZ-vel nem kompatibilis és sok szutykot nyel. Na mindegy, ezek csak érdeklődések. A gond a tanksapkámmal van, ugyanis képes rágyógyulni a tankra, ennek ellenére ereszt (és nem a tetején az anti vákuum lyukon).
Nem akarok beleszólni, de a benzincsapot te is fel tudod újítani, kivszed a tömítést és egy hasnló gumiból vágsz bele egy újat, a lyukakat pedig bőrlyukasztóval meg tudod csinálni.
Helló!
Lehet hogy az öreg csak hantázott és nem tud rendelni de az biztos hogy van mert én már neten is láttam de már nem emlékszem az árára!
Üdv
Keresek kis ETZ-hez jó állapotú kipufogót. Kis horpadás, főleg alul nem számít és ha el van kokszolódva az sem de ne legyen rozsdás, vagy sérült a króm. Nem kell eredetinek lennie sem.
Hello! Van egy Jawa 350 Californiám, tök jó állapotban, aksi meg gyújtásbekötés kell neki, aztán gurul is, de papírja nincs, szal leginkább alkatrésznek árulnám, lehetőleg egyben az egészet. Nem hiányzik a világon semmi róla, a blokk teljesen rendben mozog, végül is, ha rendszám meg forgalmi nélkül forgalomba helyezhető, akkor üléscsere meg festés kell neki, és szép motor lenne.
Akit érdekel elér a mrcrowley@freemail.hu emailen.
pedig vannak, csak ecceru foldi halandoknak nehez hozzajutni
Vigyázzatok a nagy dumásokkal. Szinte mindig van valami difi azzal a portékával amit egy nagy dumás árul. De abban meg nem hiszek hogy létezik még DDR alkatrész...
Helló!
Debrecen! Vannak még meglepetések! Én amúgy földesi vagyok! Hajdúszovát után!
Nekem kb egy éve mondta az "öreg"! A Péterfián. Tuti ismered a helyet mert a környékről oda jár szinte mindenki! Elég nagy dumás az öreg! Erőssen rá akart beszélni a kisipari magyar cuccra! Én meg nem dicsértem agyon a kisipar csodáit mire felkapta a vizet és azt mondta hogy akkor rendeljek DDR-t ha ki tudom fizetni!
Üdv
Hi!
Eladó egy Simson S50/51 tank alatti vázrész lengővillával eggyütt.
Sziasztok !
Érdekelne valakit ilyen motor alkatrész ?
Blokk vagy egész motor egyben gyújtáshibával.
A kép csak illusztráció!
Sachs Hercules
http://gportal.hu/portal/szpmotor/image/gallery/1144619409.jpg
Riga, Verhovina, Delta Riga, Komar váltók egyben vagy akár darabokban is.Delta Riga főtengelyek már csak 2 db. Delta Riga gyújtások. És más motoralkatrészek is eladók.
Amíg a készlet tart !
Tel: 06303684968
sz..p@freemail.hu
www.szpmotor.gportal.hu
Háj soldier84!
Én is debreceni vagyok, és hát érdekelne, hogy melyik az a bolt?
Hali mindenkinek!
Érdekelne, hogy mit kóstál T5-ös tankhoz térdpárnának párja, nomeg egy jóravaló benzinsapka, mert az enyém igen durván ereszt. Ha már tank érdekelne pancsi benzincsap is.
Előre is köszi!
Helló!
Hova valósi vagy! Debrecenben van olyan bolt ahol rendelésre hoznak eredeti DDR cuccot de baromi drága!!!
Szerintem a török vagy lengyel cucc is elég profi! Ja és sokkal olcsóbb! Milyen volt eddig benne??
Üdv
Sziasztok,
van egy garnitura felujitott audi gyari felnim (5 lyukas, 200-rol) amit pannonia alkatreszekre cserelnek.
Ha valakit erdekel, az dobjon egy email-t.
Hello! Van eladó felújított Simson51 főtengelyem, bejáratott henger+hengerfej+dugó. Érdeklődj a 06203696774 számon!
Jawa 638-as hiányosan eladó alkatrésznek. Ami nincs: első villa, karburátor, kipufogók, oldaltámasz, fordulatszámmérő spirál, oldaldeknik.
Sziasztok!
Jawa 550 pionir-hoz keresek tank alá való takaró lemezt(3 részes felhajtható) és hátsó lámpát. Valamint keresek olyan emberkét, aki vállal csíkozást a motor festésén. Ha tudtok segítsetek légyszíves. Egyébként van eladó jawa50 typ 20-as veterán motorom egy komplett és egy fél felújítás előtt.
Előre is köszi!
A szerszámboltokban lehet kapni erre kitalált kihajtókészletet.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|