Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok!
Keresek 350-es Jawa krómozott tanksapkát! Szép állapotút!
Akinek esetleg van, és meg is válna tőle, dobjon meg egy e-maillal a következő címre:
greszlernorbert@gmail.com
Aztán a részletekben majd megyegyezünk valahogy ;)
Köszi! Roger
Sziasztok!
Vannak Riga, Delta Riga, Komar, Verhovina alkatrészeim.
váltók, blokk öntvények, stb
Kuplung már nem sürün van.
Ha érdekel valami bármi más ezeken kivül is irj nyugottan, megpróbálok szerezni bármit bármilyen motorhoz.
Most jut eszembe hercules alkatrész nem érdekel valakit?
További információk és hirdetések: www.szpmotor.gportal.hu
tel: 06 30 368 4968
e-mail: sz..p@freemail.hu
Sziasztok!
Keresek Jawa Mustang kipufogókönyököt.
ELADÓ ETZ 250 első teleszkóp és kerék tárcsával és gumival, mindkettő használatlan.
Sziasztok!
a Jawa fórumban már egyszer kétszer feltettem ezt a kérdést.. hátha itt több szerencsével járok :)
jawa cz 350 472-eshez érdekelne krómozott oldal lemez a tankra (mindkét oldalra tehát 2db) Ha Tud valaki ezügyben segíteni az írjon a pogifxdl01@freemail.hu címre, vagy hívjon a 0630/3941-520 -as számon. Előrre is Köszönöm! Sziasztok! Pogi
Eladó egy csatos 25l-es tanktáska, térképzsebbel esőponyvával 4000Ft. Pesten van a cucc. 30/3854893
Sziasztok!
A hétvégi helyi motoros börzében reménykedtem, de nem volt senkinek.
Keresnék egy világítás kapcsolót (távolsági/tompított madein DDR) 638-as Jawahoz. Szerintem az ETZ-ben is ilyen van. Letört a gombja. A leállító kapcsolómnak meg a gombja hiányzik. 28.-án du. Nyíregyháza-Szolnok útvonalon vagy május 1-én Kunmadarason, szívesen boltolnék valakivel. Ha valakinek van ilyen elfekvőben, és tudna ezzel az aprósággal foglalkozni hivjon, 20/3292-099, vagy emailben jelezzen. Ha postán tudná küldeni az is jó lenne.
A karbinak mi az ara?
udv!
Eladó:
-69,99-es (2-ik túl)mm-es gyári TS250 dugattyú 3 ddr gyűrűvel.
-68,97-es (alap) ddr gyármányú TS250 dugattyú (3 utángyártott gyűrűvel).
-bontott, de hibátlan, lötyögésmentes ddr hajtókar alsó csappal és görgőkosárral.
-ETZ251-es henger.
-BVF30N3-1 (pattintós) karburátor a dugattyú kivételével komplett, eredeti tűvel és fúvókákkal.
-egy darab komplett etz hátsó teleszkóp, kitisztítva, új szimeringgel és új olajjal.
-bontott, jó állapotú fordulatszámmérő.
-etz125/150-hez kupplung hézagoló készlet.
-hibátlan komplett etz féknyereg
-etz főfékhenger kompletten, de kar nélkül.
A cuccok budapesten vannak.
Peti74
Keresek T5 pannónia hengert és dugattyút lehetőleg párban cserébe adok MZ TS125 alkatrészeket pl.: komplett első vagy hátsó kereket jó gumikkal, ülést, állórészt, forgórészt. ...stb.
Tel.:06209886411
Simson S50/51 tank alatti vázrész, lengővillával, légszűrőházzal eladó. Olcsón.
Felújításra szoruló komplett Simson Star-t elcserélném 51-es blokkra Csak csere érdekel! E-mail-ban írj!
roles88@freemail.hu
Nekem is van egy horpadt, de javítható ETZ 251-es tankom. A belső fele sértetlen, a vázra feltehető, de kívül van rajta egy komolyabb horpadás.
1500-ért odaadom.
Üdv,
Peti74
Sziasztok!
Tárcsafékes etz első tengelyt keresek.
Üdv:
Veatta
Hello! Vennék vagy cserélnék MZ ES 125 alkatrészre TS 125-ös jóállapotú max. egyszer fúrt hengert!
s.jacint@freemail.hu
Hello! Van eladó Mz ES 125/1 hiányos, nem üzemképes szürke forgalmis motorom. Ha érdekel valakit (bővebben) írjon E-mailt vagy a fórumba.
Mz Trophy 125-150 alkatrészek: tank, kerekek, blokk hiányosan, ülés, első teleszkópok, kormány, hátsó lámpa, egyéb apróság. Elsősorban Simson sport alkatrész csere érdekelne. bogyaynkukacfreemail.hu
Jawa mustanghoz keresek hátsó lánckereket, akinek van otthon elfekvőbe az írjon egy e-mailt!ub2121@freemail.hu
Érdekelne mi az ára kp-ban?? Küld képet ha tudsz a hever@tvn.hu cimre
Hiányos nagy 250-es Trophyt (többek közt motor és papírok nélkül) kis Trofi alkatrészekre cserélnék. Nekem csak lámpa, tank, komplett első futómű kéne ES 125-höz, de kerék már nem.
Egy romos Riga váz némi alkatrésszel átadásra vár ugyanitt.
Keresek Jawa Mustang kipufogókönyököt Szolnok és környékéről. postmaster@nagylajos66.axelero.hu
Hali mindenkinek.
Keresek CAGIVA Prima 50ccm-80ccm, vagy Mito 125ccm blokkot kompletten. Ha valaki tud dobjon egy e-mailt, vagy 20/4574515. Köszi
Simsom S51 és S51 elektronic alkatrészek együtt eladók 4000Ft-ért! ha nem kell az elektronikus fesszabályzó(fekete doboz), akkor 2000Ft az összes alkatrész!
A fesszabályzó külön 3000 (boltban 18000Ft az eredeti ára)
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50262371/21149466#2
Akit érdekel, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu-ra
Lehet hogy engem is érdekelne a 251 tank.
Mi az ára???
hali gyurci!! nekem van danuvia blokkházam , úgy lett letéve a motor hogy nem forgott el a csapágy a fészekben úgytudom, de már régen volt már csak a blokkház maradt meg, benne a főtengej váltó+ kuplung+ gyújtás is. viszont gyújt.dekli nincs,se dugó hener se h.fej. így 3000 ft. ha érdekel hívj vagy üzenj 06 20/992-4528
Eladó használatlan ETZ 250 első teleszkóp kerékkel, tárcsával és gumival, Szolnokról. postmaster@nagylajos66.axelero.net
Akkor majd az árát is ird meg légyszives.
holnap megkeresem es kuldok kepet
van mind a ketto, de nem hibatlan, kissebb horpadasok elofordulnak
Sziasztok
Keresek ETZ 251 benzintartályt vagy
ETZ 150 benzintartályt.Pest környékén.
Elöre is kösz.
Sziasztok
Keresek ETZ 251 benzintartályt vagy
ETZ 150 benzintartályt.Pest környékén.
Elöre is kösz.
Hali!
Tud valaki olcso kromozós helyet Komárom Esztergom vayg Győr Moson-ban? Az szóljon lécc... Ezenkívül 125-ös Ts Mz-hez kellene nekem nem pattogott kipufogo, meg lehetőleg keményy és szintén kromos hátsó teleszkóp rugok! ha valaki megválna ezektől, lécci jelezzétek!
Köszi Géza
Mennyiért adod a középsztendert?
Egy képet tudnál majd küldeni róla a rockall@citromail.hu címre?
Helló!
Jó állapotú ETZ 250-es középsztendert és hátsó kereket, azaz felnit küllőkkel dobbal együtt keresek. Ha tud vki legyenszives írjon.
Ha a telora gondolsz jó állapotba van. Kecskeméten van
Keresek T5 pannónia hengert és dugattyút lehetőleg párban cserébe adok TS MZ alaktrészeket pl.: komplett első vagy hátsó kereket jó gumikkal, ülést, állórészt, forgórészt. ...stb.
Szia milyen állapotúak a csövek?
Szia milyen állapotúak a csövek?
áá megvan a neve ... :) aszzem, csillag küllős
hali
Keresek alumínium kereket ami NEM 48+ - sok KÜLLŐS hanem egybe van az egész azaz van köllője csak öntve van és nemtöbb min 5 DB van rajta (vagy kevesebb (mittom én hogyhogy mondják), ETZ 250höz, első is hácscsó is, lehetőleg Baranyában vagy ahhoz közel.
Üdv!
A holnapi körmendi veteránbörzével kapcsolatba lenne kérdésem.Hol lesz pontosan,mettől-meddig tart?Minden infot szivesen várok.Elöre is köszönöm.
Üdv!
Keresek Simson SR4-4 Habichtra oldaldeklit(olyan, mint a Star-é), jobbost és balost.
Hali!
Danuviához keresek jó állapotú blokkházat(a csapágyfészkek ne legyenek kikopva)
Gyuri
Nekem van,de csepel 100/48hengerfej kellene cserébe
Keresek T5 pannónia hengert és dugattyút lehetőleg párban cserébe adok TS MZ alaktrészeket pl.: komplett első vagy hátsó kereket jó gumikkal, ülést, állórészt, forgórészt. ...stb.
Jawa mustanghoz keresek hátsó lánckereket, akinek van otthon elfekvőbe az írjon egy e-mailt!ub2121@freemail.hu
Ha valakit esetleg érdekel van gyári új karbicsek eladó 350-es csepptankos Jawara(korai tipushoz,mert ennek 24 a torok átmérője,később 26,de szerintem nem sokat változtat a dolgokon,illetve 175 Cz-n volt még ilyen)
10,000FT
bigyula81@freemail.hu
Perakhoz is van gyári túlméretes dugó.
Van új kuplungkosár 350-eshez.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|