:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok!
Pannonia T5-höz keresek első villát(ha lehet nem túl rossz állapotban), hátsó teleszkópot(szintén a jobb állapotú használható cuccok érdekelnének), hátsó sárvédőt(horpadásmenteset), első sárvédőt vasalattal együtt, és ha tud valaki boltot ahol fogaskerekeket be tudok szerezni annak is nagyon örülnék. Ha tudtok fényképpel együtt küldjétek a válaszokat a martonossi.cs@freemail.hu e-mailomra ... Érdekelnek egyéb apró kiegészítők is !!!!
Ts250/1 alkatrészek eladók!Ár megegyezés szerint!Vas megye!Celldömölk!Ird meg mi kell megmondom van-e!Inkább hívj 06203801843
Tisztelt Mindenki! Egy motorosbolt megszűnése miatt eladóvá váltak alkatrészek, melyeket a gazdája csak egyben kíván eladni.
A segítségeteket szeretném kérni, hogy az országban hol találhatók szoci motorosboltok, pontosabban milyen telefonszámon, vagy emil címen érhetők el. Ez a Ti érdeketek is, hiszen így ti is hozzájuthattok kurens alkatrészekhez.
Kérlek Titeket értesítsetek az ace@pacargo.com illetve a 0630/2114901-es telefonszámon. Fáradozásotokat előre is köszönöm: Rece
Szia Lajos!Küldtem 1 mailt az első villával kapcsolatban!
pl. lada 1500.
www.boncibonto.hu
250-es ETZ-re milyen hőmérőt lehet rátenni? kör alakú!!!
A km és a fordulatszámmérő közé kellene tenni!
Aki tud ilyet vagy valakinek van írjon!
roles88@freemail.hu
Eladó 6-12 motoraksi vacsi új. 2000ft/db
Jah a számom: 06-30-931-99-65
Kecskemét de postán is elküldöm ha tudom
Van egy eladó 250es Jawa kosárban, szürke forgalmival, olyan 96-98%osan hiánytalan.Ha komolyan érdekel valakit, akkor 22Ezerért viheti azonnal.
Szia Ede!
Hol vannak az alkatrészek?
Szia Veatta!
Most megnéztem, és tényleg különböző az első-kerék tengely.
semmi baj, tudom mirol van szo, szerencsere az egyik hazi versenyszam epp egy csatos karbi osszeszereles idore volt :-)) miutan korbenezegettuk a parkoloban veled, folenyesen nyertem :-)))
egyelore egy pici csavaranyaval potoltam, a celnak ugy tunik megfelel
de a fofuvokabol kialakitas jobb otletnek tunik, koszi a tippet
udv
Felújításra szoruló komplett Simson Star-t elcserélném 51-es blokkra Csak csere érdekel! E-mail-ban írj!
roles88@freemail.hu
Hi.
Egy apró alkatrész nem adtam oda hozzá, mert a pénztárcában maradt (a mérete miatt tettem oda).
Az a kis rézből készült hengeres tárgy, belül furattal, ami a tűre van feltolva a rugó után (alatt), ez tartja merőlegesen a tűt, enélkül billeghet. Igazából nem egy bonyolult alkatrész, akár egy felesleges fúvókából is legyártható, mindössze ki kell fúrni akkorára, hogy a tűre épp rámenjen tőben (asszem 2,5 mm, de inkább a sublernek higgy). Elnézést.
Üdv,
Peti74
Szia Peti!
Zsandataranak koszonhetoen, tettem dugattyut is a karbiba, mar felapplikaltam a gepre, holnap tesztelem, orulok, hogy szemelyesen is osszefutottunk.
udv!
z25z
350-es Jawahoz keresek egyórás műszerfalat, cserébe adok kétórásat(fordulaszámórával).
Továbbá :
-69,99-es (2-ik túl) gyári TS250 dugattyú 3 ddr gyűrűvel.
-68,97-es (alap) ddr gyármányú TS250 dugattyú (3 utángyártott gyűrűvel).
-bontott, de hibátlan, lötyögésmentes ddr hajtókar alsó csappal és görgőkosárral.
-ETZ251-es hengerfej.
-egy darab komplett etz hátsó teleszkóp, kitisztítva, új szimeringgel és új olajjal.
-bontott, jó állapotú fordulatszámmérő.
-etz125/150-hez kupplung hézagoló készlet, nyomólap+tányérrugó.
A cuccok budapesten vannak.
Peti74
Akkor nekem meg van hozzá hibátlan etz féknyereg. Jelenleg szép aluminium színű, mert lemostam szétszedtem kitakarítottam és összeraktam, hogy ne legyen zsákbamacska. Igény szerint lefújom feketére.
Akad egy elfogadható első kerekem is és egy 4,4 mm-es féktárcsám. Hibátlan, nem üt, csak már szervízméret alatt van, évi 5e km alattiak még nyugodt szívvel feltehetik, amíg nincs másik.
Hajrá, hajrá. Tárcsaféket mindenkinek !
Üdv,
Peti74
Hiányos nagy 250-es Trophyt (többek közt motor és papírok nélkül) kis Trophy alkatrészekre cserélnék. Nekem csak lámpa, tank, komplett első futómű kéne ES 125-höz, de kerék már nem.
Van egy felesleges ETZ 250 tankom, viszonylag jó első kerekem gumival tárcsa nélkül, jó főfékhenger, meg valami dekni oldalra.
Van kormányom, küldtem mélt.
Üdv.
Nekem van egy kisebb ládám tele fogaskerekekkel.Ha van időd akkor gyere és válogass.A cucc budakeszin van.
ETZ 250-hez bomtott alkatrészek szinte minden.06702912829
Továbbra is hangtompítot(kipuffot) keresek jawa 350 hez (638 ,634, Cz) jóállapotút párban 06703311377
Hali!
Érdekelne ha még meg vannak a cuccok.
Irj, ha még aktuális és felhivlak.
Trophyról mit lehet tudni?Dobj egy emilt légyszíves róla..
Hali.Kellene nekem jawa 634 kormány.Ha valakinek van írjon
Hali! Van egy eladó Jawa 250-559 restaurált 70000Ft-t.
Sziasztok.
ETZ-250- hez keresek fogaskereket.
ll.-lll.-lV.fokozat fogaskerekét és az l-lll.kapcsoló kerekét.Ha esetleg komplett van az is érdekel.Előre is köszi.
Üdv:ryfe.
Sziasztok ha valakit érdekel van egy 1970-es kis Trophy-m egy év müszakival,ill. 1975-ös Jawa 350-es (634 tipusú)van forgalmi de müsz. nincs rajta.Érd. Honda CX 500 alkatrész vagy komplett motor.Cimem:csumpika@freemail.hu
Sziasztok! Kisagyas 18"-os kereket keresek Pannóniához. A számom: 06203489969
Hali!
Csepel váz, tank, telók, kormány, markolatok,karok, térdpárna, rossz rm-es ülés olcsón eladók.
70 227 0950 Roland, Heves megye
Szia!
Összehasonlítani még nem volt módom, csak szenre látszik, hogy a bal villaszár és a csapágy kötött a dobfékes változatnél nagyobb a távolság mint a tárcsafékes esetében. Ezért gondoltam hogy nem egyformák.
Porvédőm sajnos nekem is csak az van ami a gépen van.
Köszönöm az infót!
Veatta
Sziasztok!Keresek Etz 250-be beépíthető Hal-jeladót,vagy komplet elektronikus gyujtást.Fontos lenne!06-70-458-4350
hali!
ha tud valaki D Csepelhez első villát, vagy hátsó kereket "telókkal", írjon!
Nekem van mind tárcsáshoz, mind dobfékeshez, és semmi különbséget nem látok. A rosszabbiknak a vége el van verve, aminek az okára nem tudok rájönni, már én is így vettem. Ha tudsz adni helyette erre a tengelyre való porvédőt, a kisebbet, és nem laksz messze Szolnoktól, akkor részemről áll az üzlet.
Igen. 30 mm-es torokátmérővel rendelkezik, ez volt a ddr etz-k "legújabb" karbija, a 251-eseket szerleték vele. Szebben porlaszt, és némileg talán takarékosabb az elődjénél, köszönhetően a teljesen szétválasztott alapjárati és fő rendszernek. Az én 300-asom ezt szereti, de sokan esküsznek rá.
Van róla egy korrekt kis leírás itt a szakirodalomban is.
Szombaton szabad vagyok, mailben küldök telcsiszámot.
Üdv,
Peti74
nahh kiszamolom holnap ha meglesz a fizu, hogy belefer-e a koltsegvetesbe :-)) es ha igen akkor vevo lennek ra.
Szombaton megyek ugyis pestre egy jo kis MZ klubos hazleamortizalo (elvileg avato) buliba :-))
ooo meg annyi, hogy a dugo alatt a tolattyut kell erteni? valamint a 30N3-1 es az a 250 eshez jo?
Hali
Az egyikbe felujitott fötengely van,null km-es,a másik fötengely hibás szét van szedve.Papirok nincsenek.Egybe 15e ft.Ha érdekel hivj,nem leszek net közelbe.
üdv:piki24
Akkor inkább kikittelem kétkomponensűvel és lefújom, amikor legközelebb fújok jawat és kiviszem börzére.
Üdv,
Peti74
A karbi így dugó nélkül 4000.
Üdv,
Peti74
Helo! Mennyire tartod a ts 125 blokkot?
Sziasztok!
Mz ts 125 alkatrészek eladók (blokk,tank,ülés,komplett eleje,18-as kerekek 1 pár Barum gumival szerelve,)ETZ 125 blokk alkatrésznek, hátsó kerék Barum gumival,fékkel,lánckerékkel,Enduro külsögumi 3,50x16 jo állapotban.Vagy elcserélném ETZ250 alkatrészekre.
Kaposvár 20/9292-661
Vadiúj univerzális "KRAUZER" (miszlikbe téptem a zacsiját, osszeraktam meg szétszedtem) ócsóér eladó. Tegnap vettem 4200-ért, 3500-ért vihető. 125-ös ETZ-re nem javaslom, nagyon MekkElek meló rárakni, de 250-esre akár még jó is lehet. Valamint 125-re hátsó kerék, a gumi ami rajta van az felejtős mondjuk 3000, viszont van első-hátsó MITAC majdnem szőrös. Mondj rá árat, én használni már úgysem tudom, elöl is "hátsó" van. :) A doboztartót Pest-Dunakeszi és társai igény esetén házhoz viszem. Esetleg XS-S-es nyári kesztyű csere jöhet. Mail: jeges@maffia.hu
Mázlid van.Hívj fel.Alapméret, dugóval együtt van.Használt.
06-30-931-99-65
Sziasztok!
Használható állapotú (nem utolsó túlméretes) hengerpárt keresnék 350-es CZ-mhez. Köszi!
zloty@freemail.hu
Szev.Kellene pár cucc a 350 634-es Jawamhoz: Eredeti tükrök (gömbcsuklós),
Első lámpabúra (fontos a krómozott része ui. nekem az le van erősen horzsolódva),kilométeróra (krómozott peremű, kifogástalan működésű).
Etz 150 hez vennék hátsó kereket lehetőleg Bp-n. Email:mp44@freemail.hu vagy tel:0620 483 1736
Helló!
Engem lehet érdekel a főfékhenger ha meg tudunk eggyezni! Mennyit kérsz érte? Inkább emailt írj mert a forumot ritkán tudom nézni!
Üdv
Keresel szélvédő pexitet jawa-hoz!
email:nanu@t-online.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|