Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok!
Keresek Cz 350-eshez krómozott oldal lemezeket a tankra. Aki tudna segíteni az hívjon vagy írjon a következőkre:
Tel:. 0630/3941-520
mail:. pogifxdl01@freemail.hu
továbbra is keresek jawa perák 250 hez stendert, brozbol készült benzin csapot, jawa 559 hez baloldali kuplungkiemelő kart.Kérem aki tud segitsen-cserébe pénzt illetve jawa alkatrészt tudok adni-előre is köszönöm
ETZ 125 bontott motorblokk dekni válto főtengely eladó.
06702912829
Eladó 250-es Csepel blokk, sajnos be van állva de a váltó működik illetve pár alkatrész még felhasználható. Képet tudok küldeni.
Még mindig megvan, igaz nem Cz, hanem Jawa, és mint írtam össze tudjuk rakni komplettra.
Szia. Elnézésedet kell kérnem, félreérthettem valamit, mert nekem nem perákhoz, hanem az 559-360-as sorozathoz vannak alkatrészeim.
Üdv,
Peti74
Keresek ETZ kormányon lévő tömbkapcsolót.(Irányjelző, tompított,stb.)
Elérhetőség 70-385-0497
peti74
az általad ajánlott jawa perák stender és jawa 559 kuplung kiemelőkar éedekelne,tudni szeretném az árát állapotát,illetve a lebonyolitás módjat előre is kösz
ELADÓ!
Simson komplett kereket ,jó gumikkal fékekkel! 4000/db
simson star felujitott blokk: 15000
simson karburátor:2000
simson star válz+sárvédők+kormány:4000
egyébbalkatrészek olcson eladók sürgősen!
Kössz de nekem is van egy pár db most is éppen az van rajta! De szeretnék eredetit rá!
Ha nem találnál, nekem van egy pár ETZ fékkar-állványom. Mindkét oldali. Két kart kell bele venni a Zichyben, mert azok eltörtek, és akkor már bármilyen kormányt feltehetsz.
Hali! Még mindíg keresek CZ-350 hez kormányt kompletten!
Sziasztok!
634-es Jawahoz keresek a kipufogóba jó állapotú furulyát, vagy teljes dobot.
Mindkét oldali dob érdekel.
125-ös MZ első és hátsó MITAS gumija 90%-osan ócsóér eladó. 90%=még szőrös. Továbbá van még egy kopasz hátsó felni, 2 küllő pótlásra szorul, és van egy hibátlan első is. Bp-en van a holmi. Ár: tutti megegyezünk, mert nálam már csak a helyet foglalják. Ajánlatot telefonon: 20/592-7577, vagy mailban: jeges@maffia.hu
Sziasztok, Etz 125-höz keresek felújított hengert+dugattyút, és karburátort, valami elfogadható áron:)
Hello. Eladó Simsonhoz 2db főtengely csapágy (6204 C3 Germany) és 1db tirisztor (állíthatós). Pest megye
hali!
a boltban 2000 Ft az új!
Helló Bulazs!
Érdekelne, hogy alapjáratot tudsz-e állítani jól a motoron? Mert nekem is elég kopott a schuber meg a ház is ésegyszerűen nem lehet belőni az alapjáratát.
Sziasztok!
Etz 125 tirisztoros gyújtásához keresek jeladót, mert a tirisztoros része megvan a többi nem. Ha tudtok szóljatok plíz! Esetleg hol tudnék venni??
Szegediek előnyben
sziasztok
Nincs vkinek véletlenül egy schuber eladó,mert amit a boltban vettem szar utángyártott,és hát a lényege annyi,hogy ugyan belemegy a karbiba(csavaros karbi,nem a pattintós),de lötyög benne,nem passzos.És hát igy meg zavaro,mert eléggé zörög benne és hulladék hangja van tőle a gépsárkánynak.
Ha vkinek esetleg lenne irjon egy mail-t.Bp-i lenne jo...Köszi
bellabalazs@yahoo.com
Simson starhoz berúgótengelyt keresek max 4000Ft-ért
Jawzsef.
Akkor jelentkezem itt, mert napi rendszerességel olvasom a fórumokat.
A megadott cím alatt nem tudom mit értesz.
Tudok esetleg valamiben segíteni ?
Üdv,
Peti74
Eladó Pannónia P10 müködőképes állapotban + 2 blokkal + sok alkatrésszel.
Ár: 55000 FT
3744 Múcsony
További infok: www.szpmotor.gportal.hu
Ezenkívül eladó Honda dj 1R robogó 40000Ft
és Komar, Riga alkatrészek.
Ezek mind nálam vannak.
A honlapomon pedig adás-vételnél sok hirdetést találsz pl Simsonok, eszterga,Lada stb stb.
MOst vettem kormányzárat 1700hufért. nem tom nekem bejött. de tod a piros pöttyös az igazi:)
peti 74 nagyon várom ,hogy jelentkez vagy itt vagy a megadott cimen
Mit ertesz eredetin?
Mondjuk en 2x vasaroltam eddig kormanyzarat, egyszer szegeden mentem be a mocisboltba, az rovidkulcsos volt, de teljesen jol szuperal....aztan karcagon vettem a sajatomhoz, ott is egy mezei motorosboltba mentem, ott is volt, mondjuk ez utobbi az a fajta aminek a kulcsara ra van irva, hogy BAB, 2200 HUF volt. Szoval sztem barmelyik mocisboltban erdeklodj batran ahol etz alkatreszt arulnak.
Sziasztok! ETZ eredeti kormázárat keresek. Van valakinek ötlete. Elöre is köszi!
Hát köszi szépen de tul messze vagy. Én pest megyében lakom...
Hi.
Eladó egy IGC-60-as, programozható előgyújtásszabályzó. Nekem már nem kell.
Egy és kéthengeres motorhoz is használható ic van hozzá.
15e pénz. Bp. 18. ker.
Üdv,
Peti74
Helló! az a gond hogy nincs meg az erdeti egy maszek hoki van most rajta!
Ha úgy látod, hogy össze van zsugorodva, akkor nyugi, vedd ki, dobd be egy pohár benzinbe, és pár nap múlva frankó és finom puha lesz.
Hellósztok! Jawa 634-hez kellene nekem Szívócsonk összekötő gumi, lehetőleg új . Ha valaki tud segíteni irjon!
Előre is köszönöm!
Megválnék a következő holmiktól:ETZ-250 légszűrőház(festésre szorul),jobb és baloldali dekni,Teleszkópszár alsó része(az alu)Egy komplett hátsó kerék fékdobbal,lengővilla,Egy csavaros karbi.A karbi ára 10 e.Ft,én is ennyiért vettem.A többi megegyezés kérdése.(nem egy ökör ára)Emailra küldök telefonszámot.
Keresek Simson Starhoz komplett tömítéskészletet. Havn mennyiért?
Szia van lendkerék anyám,de ez Békéscsaba mellett van
sorszám: 4402 (52362)
( előzmény: peci sufnija, 2006-05-14 18:20:42)
Ha nem gond "új" aksit inkább nem számítanék be. Egyrész mert most nincs rá szükségem, másrészt gondolom érvényes garanciajegy úgysincs hozzá, az pedig mindig jól jöhet egy aksinál.
Üdv,
Peti74
Féknyereg, 4k, ha megfelel. Garantáltan nem szorul. Ha el tudsz érte jönni (Bp. 18ker), még válogathatsz is. Kinyomjuk a dugattyúkat levegővel, oszt jól megnézheted, hogy szép tiszta belül is.
Menetek is épek.
Vagy írj mailben telefonszámot.
Üdv,
Peti74
Szia!
nekem van egy komplett felujitott blokkom 15.- ért! uj csapágyak, duplaajku szimerin.felujitott főtengely.
És bármi más alkatrész stár hoz!
Szeva
Ha jol tudom olyant szoc.boltokba lehet kapni 2000 forint környékén
Tud valaki 125ös Csepelhez lendkerék anyát(balos, sűrűmenetű)?
Keresek Simson Starhoz berúgótengelyt max 4000Ft-ért
keresek jawa 634 kuplung és fékkart
Az egyik haveromnak kelett volna a felső m.henger. Az alsó engem érdekelne ha egy új aksit beszámolnál.
holnap megyek ugyis fel a Bambi mesterhez.
Üdv mindenkinek
Nem hallgattam az ETZ fékescikkben leírtakra, és a folydogáló munkahengeremhez vettem javítószettet. Ezért a folydogálásból vad ömlés lett. Keresek ezért 150-esre való komplett első féket, munkahengerestül, féknyergestül (az utóbbi is szorul, és már unom javítgatni) Sürgős lenne, mert jövő héten vinném a vasat vizsgázni! Köszi előre is
Nekem komplett féknyergem van, szétszedve-kipucolva-összerakva-lefestve. Kettő is.
Főfékhengerből már csak egy üres öntvényem van, a menetek jók benne, de a fékkar alatti alsó lapban van egy kb 1,5 cm-es repedés. Végül is használható, de dugattyút nem találtam hozzá.
Ha belevesszük, hogy Kecskemétre le kell juttani, akkor már nem igazán éri meg foglalkozni vele.
Amúgy miért kell ? Elromlott a régi ?
Üdv,
Peti74
Merre van és mennyiért?
Nem ereszti az olajat, mert nekem csak ez a gondom vele.
Hello!
Tud valaki ETZ 250-hez üresjelzési kapcsolót? Az enyém átereszti az olajat, ez típushiba ne is keressek másikat?
Vagy meglehet valahogy javitani?
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|