:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Nem Jawa,Etz.Abból még megvannak az említett dolgok.
Helló! A jáwádból mi maradt meg? engem a kormány érdekelne róla kompletten, és oldaltámasz és a hátsó teleszkópok!
Helló! Merre van a jármű?
Ha van vmi.ötleted,hogy mivel küldjem,elküldöm neked.Meg,hogy milyen papírt szeretnél róla.A motor forgalmija(amiben volt)az meg van,de az kell,ha ki akarom vonatni a forgalomból.
Sziasztok!
Eladók simson sr2 alkatrészek váz, sárvédő, blokk alkatrészek, stb. Érdeklődni e-mail-ben lehet.
Sajnos Debrecentől kb 450 km-re lakom.
Nem tudnánk mégis postán vagy futárral megoldani, akár előre is hajlandó lennék fizetni. (Úgy érzem ennek a közösségnek, így neked is nyugodtan előlegezhetek bizalmat)Amúgy nagyon jól hangzik az ajánlatod, az ár is tökéletes. Ha megtudjuk oldani a fenti módszerek valamelyikével, úgy azonnal vevő lennék rá.
Hali!
P10-alkatrészjegyzéket,robbantott ábrát keresek!Ha van valakinek,nagy segítségemre volna,ha elküldené.
Köszönöm!
Gyuri
Helló!Debrecen túl messze van?Komplett blokk,papirokkal,hibátlan váltóval(generátor,gyujtás,henger nincs benne)5000Ft!
Még mindig eladó a 250-es etz-m rengeteg cuccal, vizsgával, (fent van az expresszen is) irányár:110 e ft (de ebben rengeteg plussz cucc is benne foglaltatik)
06705140475 Tamás
Sziasztok!
Vizsgára megy a mocim, tehát 125-ös Etz-hez keresek alu sztenderdet, kilóméteróra-spirált, hátsó lánckerék részi kihajtását kompletten, jobbos visszapillantót és akkurögzítőt. Lehetőleg pest, vagy környéke érdekelne, esetleg utánvét. tmichal@freestart.hu-ra küldjetek légyszi ármegjelöléssel emilt. Kösszi
Sziasztok! ETZ 250-es-hez keresek motorblokk középdeknit, amin a motorszám található - papírokkal, adásvételivel (az okmányiroda mindenbe beleköt). Lehetőleg Baranyából, vagy postai utánvéttel. Esetleg komplett blokk is érdekel, de sajnos nem tudok túl messzire érte menni. Köszönöm!
Szevasztok.Nem tudtok Győr-Moson-Sopron megyében krómozót?Ha lehet inkább Győr vagy Óvár fele érdekelne.Kösz
etz251 tank elado erdeklodni mailban
JAWA TWIN SPORT-hoz keresem a következőket: Ülés, eredeti, gyári huzattal, tank oldalára azt a műanyag fedőt, fogatóval együtt, és jó állapotú kipuffogópárt.
Címem: blacktwister@freemail.hu
Akinek van, az azonnal írjon, árban és egyebekben biztosan megegyezünk!!!!
email ment
sorszám: 4473 (52930)
( előzmény: veteran.isti, 2006-05-21 11:35:29)
Hali! Nekem is van egy eladó Mz TS-150 nagyon jó állapotban sok pótalkatrésszel. CSerélhető Jawára és alkatrészeire!
Helló! Nekem van ülésem jó állapotú, karburátor komplett, és bilux kapcsolóm is. Neked mit érne? Meg tudunk egyezni.
üdv.: Laci
sorszám: 4471 (52925)
( előzmény: veteran.isti, 2006-05-21 11:29:42)
Helo ! Küldj képet a Ts-ről a
kowy89@citromail.hu - ra !!
Eladó egy komplett TS125, átíratható, régi rendszámos, zöld forgalmis. Műszaki nincs, de a gép jó állapotú. Biankó adásvételi van hozzá. Mindene működik.
Ár: 17.000 Ft, képeket emailben tudok küldeni.
Sziasztok!
Lenne egy pár ETZ 125-ről megmaradt alkatrészem:-tank,oldaldeknik,egy 16-os hátsó kerék kopott gumival,tengellyel,első teleszkópvillapár(ütközésmentes,csak szimering cserére szorul),első tárcsafék rendszer(felső főfékhenger,fékkar,alső fékmunkahenger,fékcsővel egyben)feszültségszabályzó,kmóra tartó gyújtáskapcsolóval egyben,motorblokkon jobb oldali alu dekni fekete színben.Ha van érdekel írjatok e-mailben a sabi-di@freemail.hu-n.Az alkatrészek Dunaújvárosban vannak!
Az előzőhőz kiegészítés! ----szerszámdoboz fedél, ha lehet kulccsal! Köszi!
Helló! Érdekelne ts ülés, és karbi, esetleg a fényszoróbilux kapcsoló! Tudnál árat mondani? veterán isti 30/238 20 53
Peti!
Mit értesz az alapjárati fúvókadugoján? Ha behajtok egy olyan menetű csavart azzal le is dugozom?
Tűszelepen a benzin elzárót érted?
Helló Peti!
Nekem lehet, hogy hiányos a karbim akkor, mert az alapjárati fúvóka dugoja az nincs benn. Nálunk nem lehet kapni ehhez a karbihoz javító készletet.Le tudnád írni hova mekkora fúvókát tettél?
Helo !!
Engem lehet hogy érdekelne a jawa !! Tudnál képet küldeni a kowy89@citromail.hu - ra ?
Hali!
Eladó egy 1983as 125-ös cetka jawa régi rendszámmal, papírok nélkül. Egyetlen hiányossága a dugattyú. Képet tudok küldeni. Ár 25.000Ft
Tel.:06209886411
Oké, elnézést. Végigböngésztem a levelekte és tényleg van ott egy levél honda_tact@index.hu feladóval.A subjectbe nem írtál semmit, talán ezért sikottal el felette, sajnos naponta 30-40 spam-et kapok a "normál" levelezés mellett.
Most válaszoltam, és küldtem neked telefonszámot. Így már össze tudunk hozni egy találkát.
Mégegyszer elnézést.
Üdv,
Peti74
Lenne vkinek ETZ125-re fékkar eladó?
bubue@freemail.hu
Írjon lécci:)
peti én is irtam neked rá emilbe választ de arra te nem válaszoltál,amugy a 18.ker egész nagy igy kb nyögdijas leszek mire megtalállak ha tel. számot sem küldesz emil:)
Avval a karbival akkor kellene alapjáratnak lennie, ha a dugattyú teljesen zárva van, mert az alapjárati rendszer adja az előre bekevert anyagot oldalról.
A levegőt a 3 kis levegőfurat (a légszűrőház felöl) egyikén kapja. A benzint pedig a a súbertű csatornájából szívja az alapjárati fúvókán keresztül. Ez az alapjárati fúvóka el van dugva, hiszen "le van dugózva" egy csavarral az úszóház felöl.
Mivel az főrendszerből szív az alapjárati is (ellentétben a régebbi karbikkal) ezért ha a karbiban valami utángyártott "szar méretű" tű vagy fúvóka van, akkor az simán elronthatja az előre kiszámolt keveréket.
Nekem eredeti alkatrészekkel még soha nem volt gondom. Ez lehet az egyik hibaok.
A másik okként továbbra is azt kell feltételeznem,hogy a karbit nem szedted szét teljesen és ezért nem az összes furatot tisztítottad ki.
Ha mindent kiszedtél belőle, akkor a következő alkatrészek kell külön látnod (ezek már tovább nem bonthatóak):
- úszó
- úszó tengelye
- tűszelep háza
- tűszelep fúvókája
- túszelep hegyes rúdja
- főfúvóka
- főfúvóka keverőcsöve
- alapjárati fúvóka dugója (csavaros)
- alapjárati fúvóka
- alapjárati keverékcsavar
- alapjárati keverékcsavar kis rugója
- alapjárati levegőcsavar (kis o-gyűrűvel)
- súberű
Nekem volt olyan karbim amit benzinnel (nagyolás), majd nitróhigítóval(zsírtalanítás) majd domestossal/sósavval (vízkőoldás), vízzel alaposan (a savak miatt) kellett tisztítani ebben a sorrendben akár 2-3-szor is, mire minden járat teljesen tiszta lett. Ez csak a TELJESEN ÜRES spiáter öntvényre vonatkozik, az összes réz alkaltrészt (fúvókák, tű, szelep darabokban, úszó) szintén külön nitróval majd sósavas oldattal tisztítottam. Hibátatlan is lett végül mindegyik, mert a pattintós karbi erdeti alkatrészek és tisztán egy elég jól eltalált karbi.
Üdv,
Peti74
Akkor légyszíves segíts.
Mindent megtisztítottam és az eredetire állítottam be. Ugye 2 csavar van az alapjárathoz, egy alapjárati és egy levegő. De ha nem feszítek elő a gázkar holtjáték állítójával a tolattyún akkor egyszerűen leáll. Mi lehet ennek az oka?
Imi123 !
Ezt írtad :
"...nekem is van 251-es karbi(csatos) gyári, de azon tudom h nincs lehetőség normális alapjárat állításra már gyárilag..."
El vagy te tévedve!
Azon a karbin nagyon is kulturált alapjárati rendszer van. Persze itt is igaz, hogy a karbinak tisztának kell lennie, az összes kis járatnak és az összes fúvókának is tisztának és megfelelő méreteűnek kell lennnie. Töltsd le a szakirodalomból ennek a karbinak a leírását és az alapján nézd át.
A pattintós karbi nagyon jó, muszály megvédenem.
Ezért sikerült 3 darabot is eladnom belőle, mindegyiket szinte azonnal, amint meghirdettem.
Üdv,
Peti74
Helló!
Kösz az ajánlatot. Nekem is van 251-es karbi(csatos) gyári, de azon tudom h nincs lehetőség normális alapjárat állításra már gyárilag, zörgősből pedig van 2. Azért köszi, hogy irtál.
Helló!2 karbi van:egy csavaros,ebben nem gyári a suber,kissé zörög ha alapjáraton egy pici gázt adsz,utána menetközben nincs hangja.5000 Ft.A másik egy csatos karbi tökéletes állapotban,10000 Ft.Ennyit kérnek érte.Legfeljebb,ha eljössz,még valamit adok hozzá szuvenírnek...Amúgy Dombostanyán van.06704584350
Johy.
Én már írtam neked, hogy van hibátlan, tiszta féknyergem, még válogatni is tudsz. Budapest, 18. ker.
Üdv,
Peti74
ETZ 250-hez keresek jó állapotú karburátort, amiben nem zörőg a súber és tisztességesen állítható az alapjárat. Elsősorban Veszprém környékén keresem, esetleg alakatrész csere érdekel, ha tudok adni.
JAWA TWIN SPORT-hoz keresem a következőket: Ülés, eredeti, gyári huzattal, tank oldalára azt a műanyag fedőt, fogatóval együtt, és jó állapotú kipuffogópárt.
Címem: blacktwister@freemail.hu
Akinek van, az azonnal írjon, árban és egyebekben biztosan megegyezünk!!!!
Helló!!
Engem érdekelne pár cucc!! Tank főfékhenger első lámpa foncsor! Légyszi emailt írj mert ritkán tudom nézni a fórumot!!! Ja és érte tudok menni! Egy újabb debreceni ismerós:-)!!
Üdv
ETZ 250 tárcsafékeshez keresek elsö féknyerget mivel az enyimböl kiszakadt a menet amibe a fékcsö ment
Hello!
Érdekelne a karburátor. Merre van?
Zörög benn a súber, normálisan állítható az alapjárat? És nem utolso sorban mennyiért lenne?
Egy komlett Etz 250-es alkatrészei eladók.Elektronikus gyujtás,2db hátsókerék,egy első kerék,80%-os gumikkal,tank,áthúzott ülés,2 db karburátor,első,hátsó lámpa,blokk,stb.Az árak megegyezés szerint,(olcsón).A cuccok Debrecenben vannak,érte kell jönni.Jövő péntekig aktuális az ajánlat.06-70-458-4350,06-70-701-1303
Egy mailcímet tudnál adni esetleg?
Eladó egy kb. 10ezer km-t futott Jawa 350/634-esből származó 2 db henger+hengerfej, főtengely+labirint+hajtókarok+dugattyúk
Összesen csak 9500 Ft-ot kérek érte, de lehet alkudni!
Üdv.!
MZ Alkatrészek
Első kerék 18-as használt - 2000 Ft
Hátsó kerék 18-as használt - 2000 Ft
Féktárcsa használt - 3000 Ft
Féktárcsa fúrva szép munka használt - 5000 Ft
Kipufogó+könyök használt - 1000 Ft
Komplett első lámpa foncsorral H4 használt - 3500 Ft
Henger+dugó használt - 4500 Ft
Műszerfal konzol 251-es GYÁRI ÚJ - 2500 Ft
Főfékhenger használt - 3000 Ft
Polírozott szívócsonk használt - 1500 Ft
Generátor komplett (álló+forgó) használt - 4000 Ft
2.75X18 Mitas - 2000 Ft
90/90 18-as Heidenau K44 - 3000 Ft
Gyári ÚJ Lánc! - 3500 Ft
Műszerfal komplett órákkal, gyújtáskapcsolóval - 5000 Ft
Fordulatszámmérő - 2000 Ft
Km-mérő óra - 2000 Ft
Elektronikus gyújtás komplett - 8000 Ft
Lengővilla használt - 3000 Ft
Első teleszkóp fölső szár használt - 3000 Ft/db
Alsó+fölső kormánykifli - 1500 Ft
TS Lánckerék hátsó bakelittel komplett - 3500 Ft
1 pár Mikuni 28-as karburátor - 10000 Ft
Ezeken kívül még rengeteg MZ alkatrész van, telefonon lehet érdeklődni:
Bambi - 06 20 342 0977
Postai utánvétel nincs, csak személyesen lehet megvásárolni a termékeket!
Heló a motor Baja mellett van és olyan 35ezer körülire becsülöm az értékét
Sziasztok!
Mz ts 125 alkatrészek eladók (blokk,tank,ülés,komplett eleje,18-as kerekek 1 pár Barum gumival szerelve,)ETZ 125 blokk alkatrésznek, hátsó kerék Barum gumival,fékkel,lánckerékkel,Enduro külsögumi 3,50x16 jo állapotban.Vagy elcserélném ETZ250 alkatrészekre.
Kaposvár 20/9292-661 vagy piki24@vipmail.hu
Van akár a bakelittal is.
06702912829
Hali!Engem érdekelne merre van és mennyiért adnád?
Helló!
Érdekel valakit egy új még motort nem látott Csepel 125 főtengely!
Heló! 250es Etz-re keresek kilóméterórához tengelyt,ami a porvédő bakletiben van,és a kis fogaskerék van a végén,lehetőleg ép fogaskerékkel és ékkel. Valamint féktárcsát.
Van egy 634es Jawam,ha érdekel vkit,beindul,sebességeket veszi,fékek kopottak,papírjai nincsenek,esetleg hasonló állapotú 250es Etzre cserélném. Kössz
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|