Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Nekem van ilyen nagyméretű plexim - benne van a lámpának a lyuk. Csak az a baja, hogy matt egy kicsit. Nme tudom, hogy polírozással, vagy valahogy fel lehet-e tisztítani?
Üdv: Gyuri
Nekem van ilyen nagyméretű plexim - benne van a lámpának a lyuk. Csak az a baja, hogy matt egy kicsit. Nme tudom, hogy polírozással, vagy valahogy fel lehet-e tisztítani?
Üdv: Gyuri
Még mindig kellene ETZ 150 hez hátsó kerék Bp. közelében. Ezen kívül érdekelne 1 darab fém kuplung lamella, akár rossz is.(az ami a parafa lamellák között van)
tel: 0620 483 1736 vagy mp44@freemail.hu
Simson 250-est és Jawa csepptankos 350-est keresek, ár, állapot, hely megjelöléssel és képpel. Csak nem barkácsolt, nem vágott, nem átalakított érdekel, egyéni ötletek megvalósítását nem tudom megfizetni. Ajánlatokat a voros pont kalman kukac citromail pont hu címre kérem.
Hello!
6V-os, 75W-os dinamó forgórészt keresek!
Üdv: Zoli
Eladó Etz-250-hez generátor álló-forgórész,elektronikus gyujtás,2db hátsó,egy első kerék,mind jó gumikkal,2db karbi,első sárvédő,apróságok.A helyszin Debrecen.Posta is szóba jöhet.Tel:06704584350
Van Durta ue-28,ue-1000,ue-50,és legyen köztük ilyenis.
És mire fogod használni a Dutrát?
Hello Huszas!mik a hiányosságok?
hol találhatók meg?képet tudsz küldeni?
Hali! Most vettem egy Dutra UE-50 nagyon jó állapotú csak a műszerfalja nem eredeti.
Valaki nem tud hozzá egy eredeti műszerfalat?
hali ! eladó 2db pancsi blokkom.egy t5-ös, és egy t1 -es,minimál hiányokkal plussz alkatrészekkel egybe 14000ft 0620/992-4528
Szigetszentmártonban, de pesti helyszint is meg tudunk beszélni
Sziasztok! Gyári DDR-es SIMSON és MZ (Ts-ETZ) alkatrészek eladók. megtekinthetőek a
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50262371#2
címen!
(A képek sajna nem túl jó minőségűek, de ha valakit érdekel valami, akkor készítek róla jobbat és elküldöm)
Az alkatrészek ára 500-2000Ft-ig terjed!
Ha valakit érdekel valami, akkor írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
Tettem fel új alkatrészeket is!
sziasztok
ha valakinek van,tud,lát elado plexit jawa 638 ra kérem jelezzen
köszi
Sziasztok
Eladó Etz 125 alkatrészeim vannak,gyakorlatilag minden.
tel: 06303688430
Eladó a képeken látható ETZ 250-re 1 pár gyári túradoboz tartóval együtt(NEM KRAUSER). A dobozok zárhatóak, megvan hozzájuk az eredeti kulcsos békazár is.
Ár 33.000 HUF
A képek: http://www.kep.tar.hu/mzmotoros/50291104#2
Üdvözlök mindenkit!
Keresek 559 Jawára jó állapotú (nagy méretű)szélvédő plexit! Aki hallja, adja át!
Sziasztok! Gyári DDR-es SIMSON és MZ (Ts-ETZ) alkatrészek eladók. megtekinthetőek a
címen!
(A képek sajna nem túl jó minőségűek, de ha valakit érdekel valami, akkor készítek róla jobbat és elküldöm)
Ha valakit érdekel valami, akkor írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
Sziasztok! Gyári DDR-es SIMSON és MZ (Ts-ETZ) alkatrészek eladóak. megtekinthetőek a
címen!
(A képek sajan nem túl jó minőségűek, de ha valakit érdekel valami, akkor készítek róla jobbat és elküldöm)
Hello szombor, írtam levelet, lesd meg!
Eladó Jawa 350-638 generátor forgórész .
Van komplett csavaros karbim 4000Ft ha kell.
06702912829
Hello!
Van egy kerékagyam elfekvőben felni, küllők, féktárcsa nélkül.
Ha érdekel, írj: goss@freemail.hu
Üdv:
goss
Sziasztok!
ETZ-250 tip.motoromhoz keresek komplett karburátort!Ha valakinek van eladó hívjon 06/20 203-3192 vagy írjon e-mailt.
Szasztok!
Honda CB 900 F2-höz '79-'80-as kiadásúhuz kellene nekem primer lánc. Van-e valakinek vagy tud-e valaki segíteni? Kösz!!! :G.
18-as felnivel van 1000ft.
Hola!
Még mindig nincs PUCH karbitok???
Helló!
Nagyon jó lenne csak most le vagyok égve anyagilag. Ha lesz pénzem írok hogy megvan e még! Addigis megtudnád írni a pontos méreteit? Csak mert ha időközben elvinnék akkor is szerezni akarok egy olyasmi gumit!
Üdv
Keresek tárcsafékes etz első kerékagyat, esetleg 16"-os első kereket.
Helló!
Meg van még.Bár többen is kérték,még nem vitte el senki.Az ára 5000,de csak neked!
Ja tényleg, igazad van, félreérthető lehet amit írtam. Szóval a parafalamellák között lévő fém lamellát (vagy nemtudom mi a pontos neve) keresek.
Nekem van egy itthon,de az töled 200km-re van.. szal szerintem közelebb keress:)
és nem a lamellára kell hegeszteni,hanem a lamellák között lévö vasra:)
Jó barkácsolást..:)
Értem, köszi szépen. Egyúttal felteszem az újabb kérdésemet: nincs valakinek véletlenül Bp-n, lehetőleg a 11.kerhez közel egy rossz/felesleges lamellája? Most voltam délelőtt a motorosboltban, és olyan messze van, és nincs kevem megint elmenni:( pláne, egy új lamelláért, amit aztán úgyis csak széthegesztek.
A vas hossza olyan hosszo legyen hogy meg tudd fogni kézzel,vagy azt hiszem a fötengely fogaskerékbe elakad--legalább addig érjen el..
Sok sikert..
Köszi! Úgytűnik nincs más választásom, szóval ezt kell megpróbálnom:).
üdv.Spot
Ere van egy kicst drasztikus,és paraszti megoldás.
Ha esetleg van egy fölösleges rossz lamella vasad,arra hegeszteni kell egy lapos,vagy beton vasat,ugy hogy a vas a kuplungkosár oldalán kiférjen.És már tekerheted is:)
Nincs valakinek ETZ 150 hez olyan szerszáma, amivel a kuplung anyáját le lehet csavarni?(nem a lehúzó, hanem ami megtámasztja, hogy ne forogjon el). Vagy mit ajánlatok, hogyan szedjem le? köszi
Vigyázz az ilyen aksikkal,mert ha egy kicsit lemerül,akkor a hirtelen túl nagy töltés tönkre teheti.Én nem ajánlom.
Helló!
A hétvége óta foglalkoztatja a fantáziámat az a hátsó abroncs! Kiváncsiság képpen azt mennyiért adnád ha megvan még?
Üdv
Hát, csak a szokásos...
Lámpakeret és hátsólámpabúra műanyaggal.
Még miid vannak???
Sziasztok ismét!
Érdekelne még egy jó állapotú ülés, komplett enduro kipufogó és indexlámpa
Valaki esetleg tud valamit mondani?
Kösz ede, de motorikusan rendben van.
Szerintem nézz körül autósboltokban is, hátha valami passzol oda, bár így fejből egy példát nem tudnék hozni, hogy hol használnak ilyen lemezes biztosítást autókon manapság.
Kérdezd meg a szuszogót is, hátha tud valamit. Esetleg a nagykőrösi úti lomisoknál is szét tudsz nézni, ha a közelben vagy stb.
Nekem van eladó vacsi új garanciával 2000Ft ha kell.
06702912829
Csak sajnos szar ddr gyártmányúak, úgyhogy ne vedd meg. hehe.
A Conrad electronicban szoktak lenni kicsi, teljesen zárt ipari ólomakkuk különböző méretben feszültségben és kapacitásban, 1300 Ft-tól indulnak.
Sziasztok! S51-es Simsonhoz mennyiért kapok új akksit? Tudtok valami olcsó helyet és árat.
Köszi
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|