:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Egy igazi ritkaságot keresek! Mz ts 250-hez kellene nekem spoiler! Ha valaki tud valahol mindenképp írjon már, mert nekem nagyon kellene. Én még életem során sose láttam ilyet, da apu mz-jén volt, úgyhogy tényleg van ilyen!
Feri
Helló! Láttom ts-hez keresel alkatrészt nekem van minden írd össze hogy mi kellene.Komplett ts műszakis nem érdekell?
JAWA TWIN SPORT-hoz keresek ülést!
blacktwister@freemail.hu
Sziasztok!
125-ös Ts MZ-mhez szeretnék alkatrészeket(kapcsolókat,első index,fékkar,markolat,kipufogó+csonk, stb..). Ja,és egy SZERELÉSI KÖNYV is kellene.
Köszike!
Üdv mindenkinek, nincs valakinek egy YAMAHA DT 125 ccm (ROTAX motoros) géphez egy elektromos bekötési rajz, vagy valami robbantott ábrás javítási kézikönyv?
Köszi. kopasz63
Szia.
Nekem van gyári fesszabom ETZ250-hez, talán még 2 is akad. 1000 pénz darabja, ha megfelel.
Pesten van, de Budaörsig el tudom juttatni.
Üdv,
Peti74
Van igaz kecskeméten de postán elküldöm!!
2000Ft
06702912829
Eladó 5 db 634-es kuplung lamella 1 500,- Ft-ért.
Hali!
Komar 81-es,nem működő,alkatrésznek ,pici hiánnyal eladó. Ár 5e.Ft.
Sziasztok!
Van valakinek Pannónia TL-hez első sárvédő eladó?
Köszönöm.
Hello!
Nem tud valaki ETZ 250-eshez gyári feszszabályzót elfogadható áron?
Lehetőleg Veszprém környékén.
Üdv Motorosok!
Ha esetleg valalki házasodásra adná a fejét, az ne keresgéljen tovább, VŐFÉLYnek hívjon egy motoros társat:D
30/4141610
Kulio
Nincs valakinek egy 18-as első lánckereke JAWA-hoz ?
Akit érdekel 1lábváltós komár(műkődőképes,alkatrésznek,2006os biztosítással)az hívjon a:0630/5456721-es számon.Janelboy ha kell még te is hívj lécci
Janelboy ha még érdekel akkor írj légyszíves!
Sziasztok!
Jawa Mustanghoz keresem azt a fogaskerékpárat, amit a berugóív meghajt, illetve ötleteket, hogy esetleg más tipusban lehet-e ez az alkatrész.
Levcsi
Hy!
Komplett Komar2 sok alkatrésszel(pedálos, hátsó teleszkópos), ALKATRÉSZNEK Miskolcon eladó.
Részletek, képek mailben, szállítás megoldható.
Szép napot.
Bye!
Eladó 18-as cross gumi jó állapotban (akár etz-re) és Mitas elsö-hátsó gumi kicsi pézé elvihető.
06702912829
Hi Janelboy!Bocs h csak most írok de nem voltam gépközelbe!Mennyit adnál a 3ért?
Hali!
Mz ts 125ösömet rengeteg alkatrésszel, jó motorral, szép külsövel 2007-ig műszakival elcserélném műszaki nélküli de új rendszámos t5ös pannóniára vagy 250es tsre. kérésre képet küldök.
Érdeklődni.: 06209886411
Hali! Valakit nem érdekel csepptankos jawa plexi annyi a baja hogy az egyik felfogatásnál el van repedve de meg van ragasztva amúgy nincs kimatúlva nem karcos a felfogatója megvan.? Ha valakit érdekel írjon.
Heló Fóti Gyula. Kell-e még a két Pancsi kerék mert igazán eltűnhetne már innen.Ha nem kell szerdán megy a levesbe!
Sziasztok.
Jawa 559-hez keresek ülészárat ami zégergyürűvel van rögzítve a vázhoz.
Ha tudtok segítsetek,sürgős lenne.
Ha valakit esetleg érdekel lenne egy 250-es Trophy henger,dugó,csapszeg,tűgörgö,henger.Zsír új,gyári csomagban.Érden található,és a srácot,aki szólt,hogy tegyem fel a 06302692123-as telefonon éritek el holnap.
Jó állapotban vannak!De egy egész motorom van és most lehet van rá egy vevő aki egészbe venné meg!
Azok érdekelnének!
Milyen állapotban vannak?
Hi!
Karburátor meg első , hátsó lámpa kellene!
Fotót tudnál küldeni róluk?
Köszi!
Hi!
Karbi kellene , meg lámpa!
Fotót tudnál küldeni róluk?
Nekem van egy új hátsó lámpabúrám, új karburátor összekötőgumi,karburátorok, gyújtás.
Hali! Keresek Mz 125 vagy 150 blokkot egy komplett 4 sebességes felujított simson blokkért cserébe! Képeket kérésre tudok küldeni!
Hello!Van mind1ik ha kell hívj: 06305456721!v még ma 3-ig írj a fórumba!Más alkatrész nem kell?
Keresek simson swalbihoz első lánckereket! Akinek van irjon a kowy89@citromail.hu email címre! Előre is köszönöm!
Más nem kell? Pl. sárvédők, telók, váz, első villák stb....
Sziasztok!
Romett Komár alkatrészeket keresek.
Például karburátor, első-, hátsó lámpa.
Ha van valakinek szóljon!
e-mail: janelboy@citromail.hu
Eladó egy működőképes, zöld forgalmis Izs Duna oldalkocsival. Érdeklődni CSAK telefonon (mert nem az enyém) Ár megegyezés szerint!
tel.:06702597803
Sziasztok! Gyári DDR-es SIMSON és MZ (Ts-ETZ) alkatrészek eladók. megtekinthetőek a
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50262371#2
címen!
Az alkatrészek ára 500-3000Ft-ig terjed!
Ha valakit érdekel valami, akkor írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
Tettem fel új alkatrészeket is!
Elég bonyolult mailcímet választottam:
fotigyula@freemail.hu
eladó: pannonia t1 blokk kis hiánnyal+ 1db t5 blokk kis hiánnyal+ alkatrészekkel áruk egybe 12000 ft. tel:0620/992-4528
hali!! eladó: jawa 250 blokk kis hiánnyal+ alkatrésszel,ár megegyezés szerint. tel:0620/992-4528
Menettel együtt kb. 22 cm-es küllők kellenének hozzá.
A ráf egy Yamaháé volt, szép fényes.
Az agyat rendes Java kerékből fűztem ki.
Valószínű le kellene gyártani a küllőket. Átmérő 4 mm, duzzasztott menet, vagy hogy is hívják, de hát aki ezzel foglalkozik, az jobban tudja.
Hogy a 21-es kerék?
Üdv: Gyuri
Eladó!
Simson Starhoz alkatrészek eladók!
-Karburátor : (kicsit hiányos csak) 1500
-főtengely (a végein a mentet kell felújitani ,egyébbként Felujitott) 2000.
-komplett kerekek (fékekkel ,és külső belsővel...) 4000/db (első hátsó)
-felujitott blokk (ujcsapágyak ,felujitott főtengely) :
10000
-kipufogó könyökkel(horpadt,de kiégetett teljesen) 1000
-És egy Spuch ülés ami nagyon kényelmes! :1000
És van még 4 db 120 as Skodára való 1 szezont futott (kb 1200km) Téli gumim ami felnire van szerelve ,ki van centirozva ,és disztárcsák vannak rajta: 20000.-
Hali! VALAKINEK NINCS-E CZ-250 ALKATRÉSZE?
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|