:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok! Gyári DDR-es SIMSON és MZ (Ts-ETZ) alkatrészek eladók nagyon olcsón megtekinthetőek a
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50262371#2
címen!
Ha valakit érdekel valami, akkor írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
tettem fel több alkatrészt! majd ha engedi az időm lefényképezem az összeset.
ELadó simson Star blokk.felújitott alkatrészekkel.nem volt beinditva.felujitott főtengely,uj főtengelycsapágyak.
Sziasztok!
Nagyfékdobos Pannoniához alkatrészek eladók!
http://kep.tar.hu/bikergery/50301653#2
Ha valami érdekel, írj a bikergery@freemail.hu címre.
Sziasztok!
Ts Mz-hez keresek kürtöt,kilóméterórát, és kapcsolókat (világítás,kürt,stb..).
Velorex oldalkocsihoz keresek plexit.
JAWA TWIN SPORT-hoz keresek ülést. Akinek van, az írjon!!!! Címem: blacktwister@freemail.hu Árban megegyezünk....
Sziasztok
MZ ETZ 250 bontott, rengeteg alkatrész eladó. Szinte minden van hozzá. Ha érdekel, akkor irj a sneax@citromail.hu-ra vagy hívj a 30/933-3752 számon.
sziasztok!
még mindig keresek cz sport175-ös 477-es dugattyút ha valaki tud segíteni vagy egy boltot tud ajánlani az legyenszives írjon egy e-mailt:mikisp175@citromail.hu
Sziasztok , keresek valami magasabb kormányt etz-re . Boltban voltam de a legmagasabb kb. 20 cm-es volt és nem is szokott nagyobb lenni , ugy tájékoztattak hogy kapok nagyobb márkakereskedésben 15-20 ezerért de azt egy kicsit soknak találom . Kicsit nagyon soknak :-) . Érdekelne még váz henger hengerfej kerék fötengely is vagy egy motor ha kosárban van is . Köszi elöre is , a cimem simon1120@freemail.hu
Hali! Én 10000Ft-ra gondoltam.Jó állapotú blokk.Szeghalmon van.
Lehet h. érdekel a star blokk egybe van?Mi van hozzá?
Milyen árban lenne, milyen állapotban van belül?Hol van?Meg lehetne nézni valamikor?
06-30-931-99-65
Hali! Valakit nem érdekel egy Mz ts 250/1 blokk.Nagyon jó álapotú.
Hali!
Külön a blokkok nem eladók?
Hali
Eladó egy MZ TS 125 piros színű, 2007ig műszakival, jó motorral (fúrás óta 2500 km ment, nem csörög) adok hozzá két blokkot egyik szét van szedve a másik egyben van még rengeteg más alkatrészt
ár: 35.000 ft
Tel.: 06-20-9-886-411
Hali
Eladó egy MZ TS 125 piros színű, 2007ig műszakival, jó motorral (fúrás óta 2500 km ment, nem csörög) adok hozzá két blokkot egyik szét van szedve a másik egyben van még rengeteg más alkatrészt
ár: 35.000 ft
Szia! Írtam neked mailt:)
Szia Marlboro Man!
Elküldtem az emilt h mi kell.Írj vissza emailt ha neked jó és mondom a címet.
Előre is kössz!!!
Szia!
Elküldtem az e-mailt , kérlek írj vissza emailt!
Előre is kössz!
Sziasztok!Etz 250 bontott alkatrészei eladók:http://kep.tar.hu/kabeles cimen megnézhetők,lemaradt a képekről egy henger és egy első sárvédő.Ha valakit érdekel,az egészet elviheti 15e.Ft-ért.Az alkatrészek Debrecenben vannak.06704584350,kabeles@freemail.hu
Hi all!
Szegeden nincs valakinek elfekvőbe egy láncvédő bakelit etz125-re?
Gyárit szeretnék, azért nem veszek boltban!
Hali! Van egy 1975 634-em üzemképesen papírokkal eledó! Nagyon jó a motorja esetleg alkatrésznek is! Ár:30000FT
Sziasztok! Gyári DDR-es SIMSON és MZ (Ts-ETZ) alkatrészek eladók nagyon olcsón megtekinthetőek a
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50262371#2
címen!
Ha valakit érdekel valami, akkor írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
tettem fel több alkatrészt! majd ha engedi az időm lefényképezem az összeset.
Mellesleg ha taknyol, akkor csináltass bele új dugattyút egy kicsit nagyonbbra, aztán polírozd ki úgy, hogy lehessen benne borotválkozni, meg tegyél bele szimeringet és az életben több bajod nem lesz vele :)
Szeva!
Én Szegedről szerzem az alkatrészt, eddig meg vagyok elégedve :)
Egész korrekt árakon dolgozik, csak TS kormányt ne kérj tőle :D
Itt a száma: 20/4881197
ETZ 250-hez keresek komplett hibátlan főfékhengert, eladó első teleszkóp és kerék gumival.
Lajos
Hello Tuller! Miskolc környéki vagy?Nrkem van 1 MZ fordulatszámmérőm és a megyében lakom, ha érdekel még!
Hát jelenleg csak 1 kép van róla de arrol nem sokat látni, ha tényleg érdekel vhogy megprobálok intézni a napokban rola képeket.Amint kész vannak jelentkezem.
sorszám: 4910 (57988)
( előzmény: Marlboro Man, 2006-07-13 18:01:47)
Nem mindig hordom magamnál a telcsim(minek akkor?-kérdezik sokan),de sztem majd holnap du. felhívlak,és megbeszéljük a részleteket.
szia poco!
érdekelne! fényképed véletlen nincs róla? mert én soproni vok és eléggé messze van !majd irj!
Akkor érdekel a pannonia???
Üdv kollegák!
Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy plexi-lapot Miskolc környékén hol lehet kapni? Előre is kösz!!
Hali! Szerintem 2500Ft egy majdnem új óráért+spirál+gumiharang szerintem nem sok érte!
Sziasztok! Keresek olcsón 16x3,25 ös gumit. Cserébe tudok adni 16x3,5 öst.
Adj egy telefon számot,és felhívlak.06 20 3421 373
Attól függ,hogy mit kinált,de lehet,hogy érdekel.
Kínai gyártmányú alkatrészek egyébbként sincsenek Pannóniához.
350-es karbi megoldódott
Mz fordulatszámmérőt továbbra is keresek baráti áron! Elég a belseje is!!
Van komplett blokkom(ts150) komplett dinamoval csak a hengerfej hiányzik 6000Ft
06702912829
hever@tvn.hu
Helló Gyula!
Akkor a lent felsorolt cuccok kellenének,ha megoldható. Amennyiben helyhiánnyal küzdesz,akkor szívesen segíthetek megszabadulni pár számodra feleslegesnek,ám számomra kincsnek tekinthető cucctól.
A részleteket kérlek írd meg a címemre: szocimotoros@citromail.hu
Olvastam,hofgy érdekelnek pannóniás cucccok. Van egy ismerősöm,aki kínált nekem eredeti("nem utángyártott kínai szarok") cuccokat. A dolog szépséghibája,hogy Egerben lenne a csávó. De számot tudok adni,ha kell.
Köszike!
150es ts hengered van ??? Dugo, gyürü van hozzá???
350-es jawahoz mennyiért lehet tőletek karburátort venni? Ez nem nekem kell, ezért egyelőre az ár érdekel, aztán lesz döntés, ha eljutott az infó ismerősömhöz.
Na meg továbbra is érdekelne fordulatszámmérő, ts-é ezt-é mindegy, csak mz legyen! 2500ft-os ajánlat már volt, nem ártana, ha ettől olcsóbban szerezhetnék. Elég a belseje is!! (Számlapom van, ház van, csak a tengely tört el, mikor le akartam szedni a mutatót, hogy számlapot cseréljek. Mutató viszont nem ártana vele, de ha nincs, nem tragédia:)
Ha készlesz a motorom ,akkor szivesen átmegyek.Karbi szoritó bilincs,hátsó csomagtartó ,és a kormány érdekel első sorban!
Köszönöm
Van komplet vadi új fordulatszámmérő belsőm is. ha kicserélsz mindent akkor jó lesz, ez tuti.
Tisztelt Kobra1
Nem kell aggódni,ha tényleg át akarod túrni a kupac TS MZ cuccot.Sem pénzt,sem csere alkatrészt nem kérek,ha csak apróságokról van szó.Nekem a hely kell amit elfoglal a cucc.
:( Mint írtam, nem vagyok tisztában az árakkal, de ez rengeteg nekem egy ilyenért.
Hali poco!
Nincs forgó részem!
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|