:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Van egy eladó komplett ETZ 125 erőgépem papírokkal.
Leműszakiztatni szerintem már nem érdemes, motorozni kertek alatt, vagy bontásra tökéletes. képek:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=711341&command=ugras&screenwidth=1024
Várom az ajánlatokat.
hali! keresek MZ ETZ 125/150-hez alkatrészeket!ha van valakinek egy fölösleges akár forgalomba kitíltott működőképes blokkja, akkor az legyen szives írjon nekem!!!!
köszönöm!
Sziasztok !
Kulihoz keresek vonószerkezetet(remélem ez a neve, amit a motorra kell szerelni.) amit T5 és kuli közés kell rakni.
Ha valaki tud segítsen.
Köszi.
20/398-4266
Sziasztok!
Eladó egy felújítás előtti sr2e simson motor 25eFt-ért. Kérésre képet küldök.
Hali!
Gyor-Mosonmagyarovar-Komarom kornyeken keresek, JAWA kromozott bukocsovet. Ha van valakinek elfekvoben akkor kerem irjon. Koszi
Én is szegény vagyok és ráadásul itt a tandíj a nyakunkon! (Én is tanulok)
Az egészért kérek ennyit.
micsoda? 4000Ft egy használt dudáért? aranyból van???
nem rég adtam el az új kürtömet de van még használt.4000FT alatt nem adom oda. Km.óráért 2000FT,kürtért 1000FT,Kapcsoló 500FT.Szerintem ennyit megér.
Mivel szegény vagyok,és tanuló is,ezért a max. az 3-3,5 ezer.
Tőlled vettem a jawa 350-es blokkot meg a Jawa első plexit?
Akkor kellene,de találjunk már egy közös nevezőt az árat illetőleg.
hello keresek simson 50es vagy51s blokkot ha van irjatok dodge12@freemail.hu
Hy Jawa Lovas! Megvan még a kilóméterórád+ a kürt?
Sziasztok! Keresek olcsón 16x3,25 ös gumit. Cserébe tudok adni 16x3,5 öst.
Sziasztok!
Eladnám KRAUSER típusú oldal dobozaimat.
Zalaegerszeg mellett található.
Ár: 8000 ft.
Sziasztok!
638-ashoz keresek karbit, Győr és környékén.
Hali! Volna egy Simson Star-om eladó.Üzemképes de felujításra szoruló állapotban.
Sziasztok! Simson S51-re keresek egy külső gumit és egy indexkapcsolót (háromállásút). Árakat e-mailben várok. Köszi!
Ts Mz-hez keresek kürtöt,kilóméterórát, és kapcsolókat (világítás,kürt,stb..).
Sziasztok!
Van ETZ-hez 2 db első teleszkópom, teljesen felújítottam, eladnám őket. Akit érdekel, írjon mailt, és akkor megbeszéljük az árát...
Nagy nagyon köszönöm neked kedves motoros cimbora. Ahogy ismerem magam biztos eltévedek. További minden jót.
Az autóvásártéren!!! A szélmalom mellett.
Ha eltévedsz hivj fel!!06702912829
Sziasztok. Meg tudná valaki mondani gyorsan hol lesz holnap a kecskeméti veterán börze??? A veteran.hu szerint lesz holnap. Köszi
Tulajdonképpen 0-tól a csillagos égig bármit kérhetsz érte, de szerintem, ha neked nem kell, és kérik oda kell adni, mert lehet, hogy soha többet nem fogod tudni eladni, ráadásul, bár az üzlet nem jótékonykodás, lehet, hogy többet segítesz az illetőn, mint amit pénzben ki lehetne fejezni.
Én volt, hogy ingyen odaadtam egy eredeti, még nem használt hengeres alakú 56os évjáratú Pannóniára való kipufogópárt egy illetőnek, mert tudtam, hogy jó helyre került.
Sziasztok!
Eladó egy felújítás előtti sr2e simson motor 25eFt-ért. Kérésre képet küldök.
Mondjátok meg, legyetek kedvesek, hogy mit kaphatok egy tkp. rendben lévő 125-ös csepel blokkért, és egy olyan Danuvia blokkért, ami azért állt be, mert a kuplungkosár palástja letört és azt bekapta a főtendely és a kuplung fogaskerékpárja (primer hajtás). Ez a két motor apámé volt, sajnos a vázak annak idején a MÉH telepre kerültek, csak a Danuvia első teleszkópja, kormánya van meg, meg még egy két apróság.
Kérik tőlem, csak nem akarom elkótyavetyélni. Nekem 559-es (250-es csepptankos) és 638-as Jawáim vannak.
Köszi: Gyuri
Na ezzel a lemezzel most megfogtál, mert szét van ez is górva :D
Szerintem nem volt lemez, mert ugye nem ETZ-ről beszélünk.
Ha gondolod elküldöm, de nincs túl jó állapotban. Az idő kikezdte egy kicsit
Vince
Új, modulátoros kézi ponthegesztő gépet cserélnék WIG/TIG (AWI) hegesztőgépre.
Sziasztok! Gyári DDR-es bontott SIMSON és MZ (Ts-ETZ) alkatrészek eladók nagyon olcsón,
megtekinthetőek a
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50262371#2
címen!
Ha valakit érdekel valami, akkor írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
tettem fel több alkatrészt! majd ha engedi az időm lefényképezem az összeset.
Szeva!
Nekem elég lenne róla egy kép is(a zárszerkezetről)!Emlékeim szerint van ott valami lemez amit a felújitás során elkevertem!Vagy esetleg elküldenéd postán?
Sziasztok!
Ts Mz-hez keresek kürtöt,kilóméterórát, és kapcsolókat (világítás,kürt,stb..).
Ha mindkettőt viszed akkor 8000 Ft.
hali!!! MEgvannak a képek, irj egy mail cimet amire küldhetem!!
bye
hali!!! MEgvannak a képek, irj egy mail cimet amire küldhetem!!
bye
Az ugyanolyan, mint a Trophyra való, mert akkor asszem nekem van egy lestrapált darab, viszont nem kérek érte pénzet
Vince
Sziasztok!
Ts125-höz keresek szerszámfedelet zárral eggyütt vagy képet a zárról mert nem akar összeállni a dolog!Elöre is köszönöm!
érdekel hivj fel vagy irj telefonszámot
Nekem van egy eladó blokkom.
ts250/1 blokkokat keresek 06303178505
Nem naon vok képben ilyen téren, inkább mondj egy árat és ha megfelel rábólintok
A gyujtás rész egyiken sincs, de a karbi az egyben lévőn. Mennyit adnál értük?
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|