:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Heló Fóti Gyula. ETS tankod nincs véletlenül? Vagy akármilyen ETS alkatrész?
Hát nem tom pontosan hogyé mennek az ilyenek. Olyan 2 ezret adnék érte max.
és az pontosan hol van?:)
sorszám: 5085 (59387)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-08-04 20:59:42)
Van elsdó blokkom a karbi meg a gyujtás hiányzik rolla!
Sziasztok.
Keresek Etz-150 re felrakható kis plexit.Olyan kis aranyost.
illetve szintén Etz150-re tirisztoros gyujtás létezik és mennyiből lehet kihozni ??
Lassan készül a leltár a felajánlandó cuccaimról.
Udv Laca_D
Msn: dlaca@freemail.hu
Oszt mit érne neked egy eredeti NDK indikátoróra? (A gumit hagyjuk, mert nem az én méretem.)
hova valósi vagy?mennyiért adod a blokkot, és mikor érnél rá? itt egy msn cím:kisszirt@hotmail.com
sorszám: 5080 (59359)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-08-04 16:34:19)
nekem van egy működőképes blokkom.Épp most költöttem rá 15 E.pénz.25000 km van benn.hibátlan,és olyan gyújtás lesz rajt amit szeretnél.vagy megszakítós,vagy elektromos.
keresek! olcsó MZ ETZ 125/150-est!(max 30000ft)a blokkja legyen működő képes, ha tudd valaki simán egy blokk-ot, akkor az is jó!
Sziasztok!
ETZ 250 komplett működőképes blokkot keresek. Van valakinek eladó?
Sziasztok, keresek indikátor órát, és még mindig 16x3,25 ös gumit lehetőleg Bp-n. Cserébe tudok adni 16x3,50 öst. mail: mp44@freemail.hu
Sziasztok!
S51-es SIMSON-hoz keresek megszakítós gyújtásalaplapot és lendkereket, akinek van, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
Miről van szó, ezt most nem értem, milyen porvédő gumikarmónika?
Hali jawa lovas. Mi pénzért válnál meg a TS lámpafejtől és hol laksz,(én Pásztón) mert ha messze akkor felesleges.
Heló ZsoZol. Isten ments hogy hűtlen legyek az öreglányhoz, de jó áron tudtam szerezni ETS alkatrészeket, így aztán a másik Trophymat átépíteném ETS-re.
http://www.hubermotor.hu/
ETZ-re 173Ft
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: mennyibe kerül az mz kormányra való gumi markolat(bal oldali, ha számít egyáltalán valamit)!
Fontos lennne, hogy tudjam!Köszönöm előre is a segítséget...
ETZ kormányt keresek!
Valamint továbbra is főfékhengert..
1000Ft kompletten porvédő gumiharmónikával együtt!
Sziasztok!
S51-es SIMSON-hoz keresek megszakítós gyújtásalaplapot és lendkereket, akinek van, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
1000Ft kompletten rugóval, meg mindennel!
Nekem Ts 250-höz kellene egy eredeti jobbos tüköt ( a kockaalakú)
Van egy eladó TS-125-ös blokkom.
Trphyhoz van visszapillantó? 2db kellene.
Asszem már írtam, de most már tutira tudok szerezni 125-ös TS hez és 125-ös Trophyhoz cuccokat.Írjatok bátran, tök sok minden van.Árról meg csak megegyezünk.
TROPHYLACI!!!
Hát micsoda dolog ez???
Otthagyod a Trophydat??
Ts lámpafejem van!Az ETS tankot már eladtam!
Heló. ETS tank van vkinek eladó esetleg TS lámpafej az órás változat?
Jah és esetleg tudnál küldeni képet róla?
remélem ez nekem szólt! 1975-ös a masina.
Kellene nekem 250 ETZ-re(88-as évj. deluxe) egy karburátor,az enyém kikopott és borzasztóan rezeg,vmint az alapjáratot sem tudom belőni. Főként Veszprém környéki érdekelne,de szívesen fogadok távolabbi ajánlatokat is.
Köszönöm,mentettem!
Bár úgy néz ki,hogy rendeződik a dolog,de kellhet még más is...
81-es a Ts-em,de egy trophy blokk van benne(illeteve volt,mert most darabokban áll,és szervízeljkük,bár nemtoom mikor lesz már összerakva). Jah,jól beszoptam,bemeek ma a mociboltba,mondom kellene lánc a dinamóhoz,és az eladó mondta,hogy nem tud olyat adni,mert nekem nem dupla kell.... Mehetek láncot venni méterre :-))
Akkor a képeket küldöd? szocimotoros@citromail.hu
És még annyit neked 1976 előtti vagy utáni a TS-d?
Hali!
Irigyellek,mert nekem nincs Ts-hez sok cuccom :))) Viszont Pannóniához abszolút semmim sincs. Próbáld meg a telószámota,mit feltettem.
A cuccokról tudsz nekem képet küldeni e-mailben?
Hy!
Eredeti kormány? öööööö.... Nem vágom,van egy kormányom,az nem egyenes,hanem felfelé hajlított,viszont sztem estek vele,mert el van hajolva(és az nem a gyári hajtás)
Akkor közzéteszem a telószámot (remélem nem fejeznek le érte :-)))
Nekem azt mondta,hogy eredeti pannóniás cuccai vannak. Vagy igaz vagy nem. A szám: 30/5166944
Mondjuk a Hubernél elég drága minden, ha onnan díszítenél fel egy csupasz vázat, nem biztos, hogy kijönne félmillió alatt :). Szóval csak a legvégső esetben érdemes itt vásárolni, illetve ha máshol nem tudod beszerezni, vagy nincs nagy különbség árban.
Viszont tényleg szinte mindenük van a legutolsó csavarig, ráadásul sok esetben több gyártmány is (német, magyar, török, lengyel). Én inkább olyan apróságokat szoktam náluk beszerezni, amit újonnan érdemes/szabad/lehet csak megvenni.
Szerintem főfékhenger alu házat inkább bontóból túrjál, vagy hátha tud itt valaki adni neked.
Itt a link mégegyszer: http://hubermotor.hu/mz_alkatreszek/fofekhenger.html
Ha innen nekem a 7-es számúra van szükségem, akkor az egy szimpla aludarab, semmi fékdugattyú meg ilyesmi nem jár hozzá 5000ft-ért? Kétségbeejtő:(
Berúgótengelyt mennyire tartod?
Itt találsz egy árlistát a darabokról:
http://hubermotor.hu/mz_alkatreszek/fofekhenger.html
Használtan pedig két sör és a fenti árak között van.
Sziasztok!
ETZ-hez főfékhenger mennyibe kerül manapság használtpiacon? - komplett egység. Esetleg valakinek eladó?
(Árat, hogy mire számítsak légyszi írjatok, ha nincs nektek, akkor is! Újonnan mibe kerül?)
Az alacsony, kis egyenes!
Mz ETZ250-hez kersek:
ÜRESJÁRÁSI VISSZAJELZŐKAPCSOLÓ-T
kis műanyag menetes bigyó egyik végén réz érintkezővel, másikon vezeték rőgzítővel.
Keresek 472 cz-hez elsőfék lámpakapcsolót, az ülés és a szerszémosdobozok közötti burkolatot és egy jó állapotú tankot.
Melyik kellene neked az alacsony vagy a magas kormány.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|