:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hello fiúk!
Ha valakit érdekel Etz-125\150-re rezonátor kipuff akkor írjon.Az egész teljesen krómozott és hibátlan.Ár:megegyezünk
Széles utat mindenkinek!
Van egy 160A-es CO2 MIG/MAG hegesztőgépem is eladó.
Hali! Küldtem mail-t! Sanos nem találom sehol pedig emlékszem hogy a sokk cucc között volt nem is egy! De ha meglesz akkor gondolok rád és azohnnal értesítelek! Bocs hogy nem tudtam segíteni!
tudok küldeni mailban alkatrész listát jónéhány dologgal,ezek részben új, ill. utángyártott alkatrészek,ha érdekel.
a másik ahol még sok cucc van az a www.vatera.hu
sorszám: 5133 (59648)
( előzmény: Marlboro Man, 2006-08-09 18:56:26)
Hello Jawa Lovas!
Nekem se válaszoltál, pedig érdekelne a kormány!
mzzzz
sziasztok! Valakinek nincsenek eladó pannónia cuccai vagy valaki nem tud szerezni? ha igen légyszives irjon!!!!! T5 öshöz kell!!!
Sziasztok!
ETZ 250hez keresek jobb oldali blokk dekni fedelet (sajnos az enyém törött), bármilyen ajánlat, megoldás érdekelne. Az árban megegyezünk. 06/70 773 2865
Helló Jawa lovas!
Igértél nekem képeket,de azóta se jöttek meg...
Szia Jawa Lovas! A kormánnyal kapcsolatban írtam neked mailt.
mzzzz
Sziasztok!
Motorcsere miatt eladom MZ ETZ 250-es motoromat. 1985-ös évjárat, fekete. 300ccm-re
van felfurva.
(Nem Trabant dugós, ennek nagyobb a furata, két mérettel még furatható, ha szükséges)
A műszaki vizsga 2005 augusztusban lejárt. Rengeteg pótalkatrészt adok hozzá:
(Etz 250 motorblokk, 250ccm-es henger dugóval, kuplung, sebváltó alkatrészek, 2 db váz,
1,5 db Trophy motorblokk,
szóval van vagy 1 köbméter cumó :) )
Megtekinthető Budapesten.
Ár: 69.000 Ft.
Tel.: 0630-98-91-423
SaSzabi
Igen, az az. Itt meg is tudod nézni:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=10815172
Ha érdekel, ne licitálj, hanem írj (egy jutalékkal kevesebb). Szocimotoros vevőnek adok ajndékba egy vadiúj keverőszárat és különböző méretű pálcákat is.
Autogén? Az mien? Az amelyiknél 2palack van? Lángheggesztő? Mennyibe?
davi1x! Van alkatrész! Hívjál!
Ok. Írtam emailt a srácnak,innentől kezdve nem rajtam múlik a dolog. remélem ír,mert nem szeretnék picsát csinálni a számból..
Van egy eladó autogén hegesztő berendezésem. Érdekel valakit ?
Rendben van,sztem ez elég korrekt. Megpróbálom megkeresni a srácot,és akkor visszajelzek. A postaköltség mennyi lenne?
3000Ft csak azért mert több is van. Ha kell postázom is
Írsz nekem privátba, hogy te mennyire gondoltál? Igazság szerint nem akarok sokat adni érte, de ez így relatív tudom.
Ha nem írsz holnapig, akkor holnap reggel írok én neked mailt. Ok?
Üdv:
mzzzz
Sziasztok!
S51-es SIMSON-hoz keresek megszakítós gyújtásalaplapot és lendkereket, akinek van, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre!
Sziasztok!
Mz ts 250-hez (1975) keresek eredeti kormányt, a kicsi csapottat. Eredeti és utángyártott (nem tudom ilyen van e, szerintem igen) is jöhet.
Nem nekem kell,hanem egyik miskolci ismimnek segítek(ÖNZETLENÜL). Az kérdeztem,h alább nem e adod. Bevallom lövésem sincs mennyit ér.
???????????
Mennyit ér meg neked??
szia!
Köszi. Mibe fájna ez nekem?
Van fötengelyem jók a kúpok a tügörgöt cserélni kell! Kecskeméten van
horgasz78@citromail.hu
a telszámot majd mailben.
Ez nagyon gromek, köszönöm!
Futár motorosbolt krauser:4300huf
Sziasztok!
Etz 250es főtengely kellene lendkerékkel,hajtókarral. Az nem baj,ha rosszak a tűgörgők benne.
hali! tudnál adni nekem egy msn, e-mail, vagy telszámot?
köszi
sorszám: 5103 (59476)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-08-06 20:18:39)
Sem az állórész, sem a forgórész nincs meg?
Történetesen nekem van kormányom.Hova kell eljuttatni?
Gyuri.
Hello!
> Az lenne a kérdésem, hogy csepel 125-höz kipufogóhollandja nincsen valakinek?? Mert
> ha van felesleges akkor megvásárolnám vagy elcserélném ha nem akadály!!
> Előre is köszi!
> Üdv: Máté
A generátorrész kompletten az hiányzik.
A karbi hiányzik, ez egyértelmű.
De mi az,hogy a gyújtás hiányzik?
Mi nincs meg? Gyertya, trafó, alaplap...?
kb. 1200Ft-ért kapható vadonatúj a zichy jenő utcában.
De ha ragaszkodsz a rozsdáshoz, akkor a nagykőrössi úti motorpiacon tuti találsz olyat is.
Még mindig nincs kormányom:( Senkinek nincs egy eladó mz kormánya?:(
Köszi szépen, remélem szerencsével járok:).
Ha kis szerencséd van, találsz a börzén vagy a bolhapiacon egy használt mérőórát, a tapintócsúcsot meg a gyertyamenetbe csavarható befogót meg ócsón megcsinálja akármelyik vasesztergályos.
:)) Ennyit tényleg nem tudok adni érte pedig eléggé kéne, namindegy azért a nevedet megjegyzem, egyszer talán....:). Mégiscsak eredeti NDK.
Van egy TS-125 blokkom eladó. Esetleg apró alkatrészek is vannak, ha érdekel valakit.
Mivel az órát egyéb célra rendszeresen szoktam használni, az utódlásáról gondoskodnom kell, és nyilván még én is fogni akarok az ügyön, hogy megérje a sok utánjárást. Szóval 7500-ben adnám a készletet. Ezt te persze sokallani fogod, de én már csak ilyen önző disznó vagyok, hogy magammal kitolni nem akarok. Viszont tudom nélkülözni a készletet, mert már nincs kétütemű motorom, és a benzin- és olajárak mai állása szerint már nem is nagyon lesz még egyszer.
Értem. Mennyit kérnél érte akkor hozzávetőlegesen? Aztán gondolkodom rajta.
T.Urak! Amennyiben akad valakinek egy jó állapotú krauser tartója etz-re és megválna tőle, kérem jelezze.
Hát az nagyon karcsú. Manapság a legolcsóbb kinai mérőóra is 4500 Ft a boltban, és akkor ahhoz még nincs ám gyertyafuratba csavarható tartóka, meg megfelelő hosszúságú tapintócsúcsok, meg efféle zubehör.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|