Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Egyedi motorhoz kellene a km óra, tehát nem fontos a márka.
Engem érdekelne pár dolog. A regisztrált e-mail címed nem jó, hol tudlak elérni ?
Eladó egy hiányos jawa 638 atomjaira szedve, főbb cuccok : főtengely, hengerpár, hengerfejek, hátsó lengőkar, generátor, váltóalkatrészek, alaplap,kerekek, h.lánckerék csapággyal, stb.
Elsődleges lehúzó, indikátor óra, blokkszéthúzó is eladóvá vált. Motyók csepelen kukkolhatók meg, vehetők át. Posta kizárva.
Hy poco! érdekel a pancsid! hol lenne mennyiért és milyen állapotu irj !!!ts251@freemail.hu
Hello érdekelne a tankod.Merre laksz és mennyiért adod?Esetleg a telefonszámodat is megadhatod.
jawa babetta motorblokkot keresek megvételre.
Hali! Van egy eladó T5ös pannóniám!!! Akit érdekel jelezze!!!
Sziasztok!
Olyan embert keresek, aki ki tudná centírozni ts 250-es kuplungomat. Lehetőleg Borsodi szakembereket keresek, de ha lennének budapestiek, az is jó lenne.
Köszi:
mzzzz
Üdv mindenkinek!
keresek czetka 175 477-es benzin tankot valahol fehérvár közelében.
Keresek cz 175 sport motorhoz bármilyen állapotú tankot gyári sapkával.
Hello!
Engem is érdekelne a blokk ha még esetleg +van irj légyszi 1 mailt a cimem
elektroosztro@freemail.hu
Igen jó benne a fogazat. Postán eltudom küldeni. Tudok képet küldeni róla. Elsőnek te mondjál egy árat.
Üdv mindenkinek! Eladó egy 350es Izs Duna oldalkocsival és forgalmival vagy elcserélhető nagytestű robogóra. A gép üzemképes állapotban van. Érdeklődni CSAK telefonon: 06702597803
Érdekel! Jó benne a fogazat? Mennyi lenne az ára és postán fel birod e adni ha egyeztetünk? Nem fontos hogy szép legyen csak jó legyen!
Bocs, közben látom már. Ez nem az én napom... :-)
Helló!
150-eshez jó állapotban lévő tank?
Üdv.: Jagoda
Üdv! Keresek akármilyen 120-160-as km órát!
Üdv mindenkinek !
Egy barátom számára keresek 250-es csepptankos Jawahoz kipufogó-hollandert .
Van egy üzemképes S 50 blokkom , elcserélném TS125 alkatrészekre .
Keresek Jawa 634-es vázat. Papírok nélküli lenne a legjobb.
Hali!
Jawa 350es telót mennyibe lehet kapni?
Nekem van néháy DB ha érdekell?
Keresek Pannónia T5 berugókart!
Nekem van egy hiányos ETZ125 blokkom. Blokközép-válto-fötengely-kuplungalkatrészek. 6000Ft-ra gondoltam
Hali!
Ha valakinek van etz 125 vagy 150 komplett blokk vagy alkatrész az irjon és megeggyezünk!!!!cim:csibifmate@freemail.hu
csako
MZ ETZ 250-es alapból a cucc, és elég sok minden megvan hozzá.
üdv:
Dani
Hello! Simson s50 4 sebességes(sperber) blokkhoz keresek alkatrészeket.Akinek van vagy tud valahol az írjon a laszlo.pfiffer@freemail.hu címre.Árban megeggyezünk!Előre is köszi!
Milyen alkatrészeid vannak és milyen etzhez(125-250)?
Keresek!Csepel 250-es hez kipufogókönyököket!!!
Az enyémen sem volt, mikor megvettem. Vágtam kemény papírból egy mintát, aztán addig alakítottam a formáját, míg úgy éreztem hogy jó lett. Akkor fogtam és elvittem egy boltba, ahol plexit, polikarbonát lemezt árultak. 2 vagy 3 mm vastagból kivágták (a vékonyabbat javaslom), én ráfúrtam az aljára a felfogó furatokat és kész, fel kellett már csak szerelni.
keresek Velorex oldalkocsira plexit. Bármilyen megoldás érdekel
Sziasztok! ETZ 250 18"-os hátsó kereket keresek lehetőleg Tata vagy Győr környékén.
MZ ETZ alkatrészek bontásból eladóak.
Ha bármi kell dobj egy mail-t!!!
Eladó:Jawa350 TS,ezüst színű, 88-as évjáratú mkp forgalomból kivonva,de újra forgalomba helyezhető.
Felújított motor(4 fogaskerék a váltóban,léptetővillák,összes csapágy,főtengely)fúrás nélkül(az előző tulaj megfúratta,beépítési méreten van mindkét henger és dugó).
Gyári fényezés apróbb szépséghibákkal,matricák is eredetiek.
Vizsgára felkészítve.
Azért adom el,mert a felújítás közben találtam egy hasonlót 9000 km-el és inkább azt tartom meg.
Fényképeket,telefonszámot email-en keresztül tudok küldeni: p226@freemail.hu
Irányár:110.000 Ft
Gyuri
Keresek simson s51-es blokkot kb 5000 Ft-ért!! Nem baj ha nem megy csak legyen meg mindene!!! akinek van kérem jelezze a fórumon, vagy a kowy89@citromail.hu - email címen!!!
www.veteran.hu - "eseménynaptár" - Edit - Find (on this page) -"Szigetszentmiklós"
Ezek úgy szeptember-októbertől indulnak újra, nyáron nem rendeznek ilyet, mert úgyis mindenki szabin van, vevő is, eladó is.
Hali!
Keresek kis ETZre hengert!
Írjatok!
Meg tudnád mondani, hogy hol, és mikor lesz az a börze pontosan? Köszi szépen.
Muszertartom van gumival és simo hátsó lábtartom is van. Ma megyek pestre hivj fel ha kell
üdv!
még mindig keresek ETZ műszertartót, 2db műszertartó gumit, ETZ 125/150-hez km/h óra meghajtótengelyt + ellenkereket + meghajtó perselyt, ETZ 12-es vagy max. 13.-as első lánckereket, 5. sebsséget tartó rugót
ill. S51 Simsonhoz hátsó lábtartót, bal tükör(nagy), bal első lábtartó gumit, első izzó foglalatot
Pest megye, Bp. lenne ideális
Sziasztok
Szükségem lenne egy 634-7 -es blokkra, ha van valakinek eladó az írjon.
Papírok nélkül is jó.
Köszi a tanácsot.
Mikor vannak ott börzék?
El tudom postán is küldeni.
Az nekem messze van sajna de kössz!
Sziasztok. EGER környékiek. Bocs h ide írock de, holnap a dobó téren 3kor koncertünk lesz .aki tud jöjjön el h ne maradjon üresen a nézőtér bocsi mégeccer köszi.
Sziasztok. EGER környékiek. Bocs h ide írock de, holnap a dobó téren 3kor koncertünk lesz .aki tud jöjjön el h ne maradjon üresen a nézőtér bocsi mégeccer köszi. jas és szükségem lenne tlt hollandikra. köszi.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|