Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Én az egészet egybe szeretném eladni de ha téged a dugattyú érdekell megbeszélhetjük!
Szisztok! 251-es etz-hez keresek "sztendert" másképp nemtudom leírni, ami középen van. Szóval nem az oldaltámasz :) Ha van valakinek, és viszonylag olcsón megválna tőle, akkor vevő lennék rá! Szerintem jó a 250-esé és a 125-ösé is, bár ebben nem vagyok biztos, ha valaki tud erről, kérem tájékoztasson! levcím: Symon@007.hu
Dugatyuért mit kérsz?? Ts?? Helyileg hol vagy??
Hello! nem tudja valaki hogy hol lehet DE LUX-os tankmatricát szerezni Pannoniára?
Kecskeméten de szombaton megyek Pestre ha az kőzelebb van. Mennyit ér meg neked??
sorszám: 5333 (60957)
( előzmény: Black Dragon, 2006-08-31 10:28:47)
Sziasztok.
634-es Jawához keresek első telókat, bukókeretet.
Szintén a Jawához, de nem eredetit, egy magas chopperkormányra lenne szükségem. Kb. Babetta kormány magasságra, de szélesebbre.
Üdv Mindenkinek!
Megbíztak azzal,hogy hirdessek meg egy TS 150 es motort eladásra.Műszaki nincs,a papírok rendben vannak.Alkatrészek a következők vannak hozzá.Fesz.szab.és 3 db komplett kerék.Az egész ára ALKU NÉLKÜL 20.000 FT.Ha érdekel valakit,akkor kérésre telefonszámot küldök mailben.A többit a tulajjal kell megbeszélni.
Gyuri.
A motor Sümegen van.
HAli!!
ETZhez 150-es hengert és hengerfejet keresek ha van vkinek elado irjon!!
cim:csibifmate@freemail.hu
üdv:ferus
Sziasztok!
1974-es Jawa 360-hoz keresek láncvédőt valamint a blokk és láncvédő közötti lemezt is. Esetleg jó állapotú kormány is érdekelne.
Köszönettel HBSoft
Merre találhatóak a blokkok?
Hol lax és mennyiért adod? (Az enyém egy kisebb incidens okán felrobbant!)
Eladó egy Pannónia T5 és egy P10-es blokk, mindkettő gyári állapotú, a T5-ös karburátorral, mindennel egyben (be is indul, csendes és gyönyörűen jár a motor)
A T5-ös 8000Ft, a P10-es 4000Ft (meg van benne szorulva a dugó). Akit érdekel, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu e-mail címre!
Van tankom ha kell jó állapotban van csak festeni kell.
sorszám: 5325 (60887)
( előzmény: Black Dragon, 2006-08-29 20:31:09)
MZ ETZ 250 alkatrészek bontásból eladóak.
Ha bármi kell dobj egy mail-t!!!
köszi ott már énis néztem, de messze lakok töle és ha jol tudom csak bizonyos összeg felett postáznak.
Hy Ipeti!
Nézd meg a www.mofaker.hu oldalon ha az az ami neked kell akkor elbattyogsz az üzletbe és megveszed !
Keats
Hy Vinutta!
Nekem csak a főtengely kell ha hozzá kell nyúlni akkor azt a Kossuth gépműhelyre bíznám inkább!Mit kérsz azért a főtengelyért és milyen állapotba van ?
Ha kell felhoznád pestre hogy betegyük 1 esztergába megnézni hogy nem üt-e?
Köszi Keats!
Sziasztok!
SÜRGŐSEN KELLENE EGY S50B TANK!!!!!!!!!!!
AKI TUD ÍRJON!!!!!
ELADÓ egy felújított (blokk nem volt szétborítva, mert nincs rá szükség) 1990es JAWA 350/638-as moci, 2008.06-ig vizsgával, szép, üzembiztos állapotban. Új gumik, tömítések, metál királykék fényezés. 150ezer magyar pénz az ára.
Kérlek ide írj, ha érdekel:
oriasszakall@freemail.hu
Sziasztok!!!
Segítsetek ha tudtok plz.
KREIDLER FLORETT 80ccm mocihoz keresnék kuplunglamellát.
Már 2 éve áll a garázsban mert nem tudok szerezni hozzá.
köszi. wfefe
A vaterán van egy eladó Kovrov 55 néven, fellelési állapotban. Hátha a képek, vagy a tulajdonos tud mondani valamit.
Küldtem emailt! Pár napig nem leszek netközelben, de majd figyelek azért. előre is köszi.
Helósztok!
Ért itt valaki, K55 típusú motorkerékpárhoz? Vagy, valami infó ilyen gépről, esetleg képek, márkatársak? Mert, éppen egy ilyen motor felújításába kezdtünk bele, de sajnos eddig nem sikerült kideríteni semmit róla. Gondolok, itt olyanra, hogy milyen a fényezése, csíkozása stb. Továbbá keresek hozzá alkatrészeket: sztendert, km órát, gyújtásdoboz fedelét, váltókart. Válaszok mailben is jöhetnek.
Köszi! Üdv!
Sziasztok
Keresek kis ts-re elöre használhato 16 fogú lánckereket. Nem tudom hogy létezik-e még ennél is nagyobb egyedi vagy ilyesmi is érdekel, csak passzoljon.
köszi
a váci edényboltban találsz gyárit de már csak 2 van!!
hali!
érdekelne ETZ 250 kürt. de csak, ha előzetesen tudsz képet küldeni róla.
email címem: xx_xx@freemail.hu
légyszi írj, mert sürgős lenne.
üdv
Tudok képet küldeni róla! Add meg a mail címedet! Ha majd megnézed a képeket mondsz rá egy árat és meglátsuk!
A Vaterán láttam egyet egy tízezresért.
Merre található a két blokk?
Hello! Tud valaki olcsón eladó etz125 első villát tárcsafékes kerékkel kompletten ?
Eladó egy Pannónia T5 és egy P10-es blokk, mindkettő gyári állapotú, a T5-ös karburátorral, mindennel egyben (be is indul, csendes és gyönyörűen jár a motor)
A T5-ös 8000Ft, a P10-es 4000Ft (meg van benne szorulva a dugó). Akit érdekel, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu e-mail címre!
meg akinek van az is írjon, meg aki tudja hogy hol lehet kapni az is.
elore is kosz
hello mindenki.
Jawa mustanghoz kellene kuplunglamella.
Akinek van írjon. Elore is koszi
Sziasztok! Eladom feleslegessé vált OPTO jeladós ETZ tranzisztoros gyújtásomat. Könnyen beszerelhetö! 10 ezer forint vagy új kipufogó is érdekel cserébe. 20/956-1044
Nekem van egy felújítandó, ha érdekel!
Itt Sárospatakon van egy fickó, 15 kilóért újjávarzsolja Neked bármikor. Elég Jól keni a srác, láttam munkáit. Ha érdekel, írj!
Vince
Hy !
Keresek Mz Etz 125-150-es főtengelyt, ne lógjon és ne legyen baja a csapágyhelyeknek sem!
Köszi Keats!
Most fogok felújításra szoruló T5-ödst venni 10 ért :)
De szerintem lealkudom 8 ra kb :D
Vinutta
Hali! Valakit nem érdekell egypár ETZ és TS 250 gyári új alkatrész? Láncvédő bakelit,hardi gumi,dugattyú gyürűvel 1 túlméret,szívócsonk!
Hi! 50 e lenne az irány ár! Müködő képes állapotu, de felujitásra szorul, főként küllemileg !
mennyiért, milyen állapotban?
MZ ETZ 250 alkatrészek bontásból eladóak.
Ha bármi kell dobj egy mail-t!!!
sziasztokk!
nem tud valaki eladó T5 ös pannónia vázat papirokkal? jó lenne ha valaki tudna segteni! ts251@freemail.hu
Persze, melyik tetszik?
fullkopy@msn.com
vizvezjav@net-tv.hu
sorszám: 5291 (60625)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-08-26 21:21:41)
hi!
az 50es simson blokkért mit kérnél?
írd meg ide légyszi: xx_xx@freemail.hu
kösz
hali!
engem néhány dolog érdekelne.Mailben beszélhetnénk róla?
fullkopy@msn.com
06 30 27 27 987
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|