Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hello mindenkinek, van egy eladó 634-es jaffa blokkom kompletten alkatrésznek fix 15 000- Magyar forintért. Érdeklődni csak telefonon-06-70-294-15-81
És a gumiharangot rá tudom húzni majd a simson porlasztóra?
hello van ETZ 250es elkatrészeim többekközt hengerfej is ! eladó ETZ 250es alkatrészek!ha valakit érdekel szóljon ts251@freemail.hu
Üdv mindenkinek! 250es ETZ alkatrészek, elsősorban váltó, hengerszett, motorblokk eladó. Árat nem írok, mert motorosnak úgy is engedek belőle. 30/657-4865
De ha érdekel küldhetek egy képet róla hogy mennyi hely van.
És a simson karbi befér majd a rometem karbia helyére? mert nagyon kicsi hely van !! De remélem befér. Feltétlenül várom a válaszod.
Rometre ezt tetted fel?
És működött is?
Köszi a segítséget
A simson 51-N tipusú motorkerékpár karbiát kell felrakni.sajnos a tipusszámát nem tudom.Valamikor volt egy ilyen motorom,és egy ilyet raktam fel.
sorszám: 5580 (63256)
( előzmény: lakatosturbo, 2006-10-06 19:10:09)
És tuti működni fog simson porlasztóval a rometem lesz benne erő meg minden?
Milyen simson prórlasztót kell rá felszerelni?
Melyik tipusét?
Meg hogy kell szerelni a gyári karbitmert nem értem?
Amit írtál
Kicsit stupekolni kell de fel lehet szerelni.de megszűnik a berregés,és gyorsabb is lesz.sajna a gyári karbi elég sz.r.
A karbit kell lecserélni,simsonra.
sorszám: 5576 (63238)
( előzmény: lakatosturbo, 2006-10-06 13:22:57)
De ezeket amit montál mindet megcsinálatam nem lehet egy kis + sebességet beletenni?
Az, hogy Romet :D:D
Egyébként meg állíts a benzinzionteden, meg pucold ki a benzincsapot!
sorszám: 5574 (63229)
( előzmény: lakatosturbo, 2006-10-06 13:22:57)
És hogy néz ki az a rézsháló? nem akar lejönni feszegetni meg nem merem.
Pontosan mond el mit csináljak !! Léci
Előre is köszi
Akkor még olyan problemám lenne hogy a rometemnek mikor nekihúzom a gázt egy idő után elkezd csak berregni kicsit visszafordítom a gázkart akkor megy de csak 35-tel mi lehet a probléma? Kérlek írjatok.
Kész...
Menjél hátra a csövön, ami rá van dugva a karbira :D
Tuti megtalálod egy perc alatt ;)
Vince
sorszám: 5571 (63208)
( előzmény: lakatosturbo, 2006-10-05 21:59:33)
Viszont ha javítod, érdemes Stihl gyertyához méretezni a közbetétet, mert sokat javít a gyujtási pontosságon, meg egyenletesebben is jár a verda :)
Mondjuk ezt Simsonban láttam csak, nemtom, hogy a 250-es TZ-ben hogy remekelne :)
Vince
Eladó Jawa 350-638 alapméretes hengerpár hengerfejjel, és egy használható főtengely. A cucc Csepelen van.
fullkopy@msn.com
06 30 2727987
Ha nem találsz, javíttasd meg, jobb lesz mint az eredeti! /Gondolom a gyertyamenet ment tönkre./
ETZ 250-re keresek jó állapotú hengerfejet!! Írjatok ha van :)
ThUnDeR
hali zajkoma!! nekem van eladóm ha érdekel, sárvédőm és lámpám is a számom 0620/992-4528 írd meg mennyit ér meg neked !! (gödöllőn vagyok)
Segítsetek !! Rometnek hol van a légszűrője?
Helló!Címet tudok küldeni, ahol bármilyen gumi alkatrész beszerezhetsz!
Ha érdekel?
szoasztokk! etz 250es alkatrészek eladók megegyezés szerint! valakit érdekel ir jon !ts251@freemail.hu
Hello!
Simson 51re kéne fordmeghajtásos oldaldekni
Hello!
Nekem van Babetta gyújtásom ETZ re átalakítva de szikrát nem sikerült csalnom rá de haveromnak ugyan így van megcsinálva neki megy és elég szépen pörög vele a gép.
KUPLUNG:nekem a 150 es TZ-m a Hymkomol olajal feltöltve hidegen nem emeletki rendesen a kuplung.Most 10w 40 van bent azzal simán jó.HA régóta úgy hajtottad a gépet h csúszott a kuplung lehet jó lenne újra cserélni.Ezt inkább a MZ topicba beszéljük mert az ALKATRÉSZBÖRZE
Helló!
P20 as ra kellene nekem levegőszűrő!
De nem a kerek fajta hanem a hosszúkás!
Helló.
Engem a d-csepelemre (talán 1956os) keresnék a tankjára gyári gumit.Akár mind a két oldalra.
Ha valaki tud írjon!
ak700i@freemail.hu
SZia Jawa lovas!
Érdekel a kuplungkosár, de mi lenne az ára?
kemeny.laszlo@rutinsoft.hu-ra jöhet email is.
Hát nem táblázat szerint, de kihézagoltam igen :)
A jobbos csavarral már rengeteget szívtam. Állítgattam jobbra balra, de nem lett jobb.
Megpróbálom lecserélni az olajat, meg szerze akkor akksi savat és megmaratom kicsit a száját a lamelláknak :)
A bakelit lamelákat elég felcsiszolni?
Nem régiek, asszem egy éve vettem őket.
Köszönöm a segítséget!
Kistálsz egy méh telepre és kis szerencsével lesz minden, ami kell :)
Vince
Sziasztok !
Keresek 16"-os alufelni-t ETZ-hez, újjat vagy újszerű állapotban lévőt esetleg használtat szépen kipolírozva, vagy információt hogy mely üzletben lehet esetleg beszerezni. Jó árat fizetek érte!
Jó állapotba van 4ezer az ára
Hy Vinutta !
1. Mail-ment!
2. próbálj meg nem olyan sűrű olajakat használni a gépbe mert nem tudja kinyomni maga közül a lamella és örökké fog csúszni a kuplungod ! Próbáltál már utánna állítani a jobb deklin a csavarral?
Keats
nekem is van egy elado, kulsoleg a festes gatya, de szerkezetileg teljesen ok, dugattyu, szimmering, karmantyu uj, fekkarral, uj fekcsovel, mukodokepes allapotban vettem le a geprol, az ok; csere egy olyanra ami birja a sporkormany helyzetet ar: 5000 Huf
Sziasztok,keresek jawa mustang 1980-as hoz alkatrészeket.Most ami sűrgős volna:hátsó fékpedál és a fékdobig minden!HELP!
Sziasztok,keresek jawa mustang 1980-as hoz alkatrészeket.Most ami sűrgős volna:hátsó fékpedál és a fékdobig minden!HELP!
Érdeklődni a motorszerelo@citromail.hu címen lehet.
Szépen veszi a sebességeket adok hozzá mindent porlasztó súbertű meg minden.
Figyelem 2 sebességes lábváltos romett blokk eladó 7500Ft !!!
Csö mindenki Nekem p10-es tankjára kellene embléma!
Hi!
Ki lett hézagolva már az a kuplung? Mert az fontos, hogy mennyire van megfeszítve a tányérugó! Hézagolási táblázat van a Hogyan javíthatom a motorkerékpárom c. könyvben, ami fent van itt a letöltések közt.
Senkinek nincs Babetta gyújtása?
Sziasztok!
Valaki ígért nekem Etz, meg TS kuplung kosarat egyben. Azt hiszem JAWA VS. RENAULT volt.
Azóta is várom Plíz segítsetek, mert állandóan csúszik a kuplungom!
Jövő 7végén lecserélem az olajat Hykomolra, mert most 15W40-es Turbodiesel OMW motorolaj van benne, de csúszik ez mindennel!
Cseréltem tányérrugot, belső kosarat, meg lamellákat is, de semmi.
Még lehet rászánom a pénzt még egy lamellasorra...
Amikor bepontoztam a vaslamellákat, akkor jó volt kb egy hétig, aztán megint elkezdett csúszni
Köszönöm a segítséget!
Vinutta
Helló! Nekem van gyári új ha érdekell?
Sziasztok!
638-as Jawahoz kuplungkosarart keresek, ha volna valakinek eladó kérem keressen bátran. tel: 20/3292-099
Helló!
Engem lehet érdekelne a főfékhenger. Milyen állapotban van? Menetek?? Ja és mennyire gondoltál érte?
Üdv
Eladó Etz150 bontott alkatrészek(üzemképes blokk,deknik,tank,fékmunkahengerek stb....)
hever@tvn.hu
06702912829
Etz 250 első-hátso kerék,porlasztó,váltó,kőnnyü kuplung,teleszkopok stb....
hever@tvn.hu
06702912829
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|