Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
ealdó komar MR2352 nagykerekű segédmoci tankja nem rozsdás eredeti matrica van rajta minirimetre fel lehet szerelni eredeti tanksapkát adok hozzá ára 2500Ft
Érdeklődni motorszerelo@citromail.hu
Eladó romet főtengely 2000Ft
Eladó romet eredeti porlasztó 1500Ft
Siasztok eladó romet henger 2000Ft
eladó romet motorblokkközép a csapágyfészkek jó és a gyári szám is rajta van 2000Ft
eladó romet lenkerék 3000Ft
érdeklődni motorszerelo@citromail.hu
Sziasztok!
Engem mz etz-hez érdekelne hátsó 16-os kerék vagy alufelni,mert össze akarom hozni az első aggyal;+ Komár MR 2320-hoz komplett hátsó lámpa v. búra.
Mail:matesz144@freemail.hu
Tel:30/394 20 59
Komarfan-ok írjatok,kereslek benneteket!:)
Szeva.
Azt hiszem,hogy ezt nem barcikán gyártják,de nem is ez a lényeg.Küldök egy mélt neked az árajánlattal majd és megpróbálom beszerezni a hétvégén,mert ritkán járok mostanság otthon:(
Üdv.
Szia Andris! Én meg sárospataki! Volt nekem abból az anyagból, amit Barcikán gyártanak és csúcsszuper volt! csak sajnos elfogyott. Ha tudnál szerezni nekem is és megírnád nekem mail-ben ,hogy mennyi lenne?
mzzzz
Autosol.Nagyon tudom ajánlani.Viszont rohadt drága.
De lehet tudok neked segíteni.
Itt a számom:06-30 357-4618
Hétvégén megpróbálok neked szerezni olcsóbban.Hívj fel szombaton.
Ja én barcikai vagyok.
Üdv.
Pannónia felni, ez lemaradt! :))))
Helló Szevasztok!
19"-os felnit vagy kereket keresek .
Tudnátok segíteni? Borsodban vagy kornyékén.
2 dbra lenne szükségem
Jawa 638 350 alapméretes felfúrandó hengerpár hengerfejekkel és egy jó, beépíthető főtengely Csepelen eladó.
fullkopy@msn.com
T.: 06 30 27 27 987
Sziasztok!
Danuviához keresek kipufogó könyököt és hátsó lámpa prizmát,vagy komplett búrát.
Ts 150es blokk vagy 150es henger dugoval, gyürüvel érdekelne.
Üdv!
Egy kollégám keres Jawahoz (assz'em 360 typ)berugókart, ülés zárat, biztosítéktartót, meg blokk befogó csavart (ami a blokkot a zázba fogja).
Ha tud valaki segíteni, akkor ide jelezzen kérem.
Urak, az alumínium felületek polírozásához szükségem van egy jó és könnyen beszerezhető anyagra. Kérek termék nevet és árusító helyet Budapesten vagy Miskolc környékén. Esetleg egy körülbelüli árat is. Köszönettel.
nekem csak 1db index kellene felfogatás nélkül,sajnos az enyém megfujták.a nyugati tökéletes lenne
Hali!
MZ TS 125, 1983-as, küllemre és műszakilag is elég jó állapotban, régi rendszámmal, régi zöld forgalmival, névre írathatóan eladó.
Minden működik, a motor forog. Egy kevésbé kopott hátsó külsővel műszakiképes körüli állapotú.
Másik gépet papírozni, alkatrésznek v. felújítani.
Ára 12ezer pénz (magyar forint :] ). Nem tudom elszállítani, ilyet ne is kérjen senki. Kép emailben.
Sziasztok! 1.5 2.0 piros,barna,fekete új DDR -es sodrott rézkábelem van gyári csomagban! 250m van egy csomagban!
Engen is érdekelnének Danuvia cuccok,a számnélküli blokk például,ha még megvan.
Helló!
A számnélküli blokkod gyári új?
Ha igen mennyiért adod?
Üdv: Gala
hali ,engem érdekelne egy hátsólámpa és egy ülés ha van danuviához.
Sziasztok!
Simson sr2-höz keresek működő pajzs alakú kilóméterórát. Ha valakinek van szóljon légyszíves. iglice@gmail.hu
Tudok segíteni:06 20 3 421 373
Sziasztok. Eladnám 2 db Danuvia motorjaimat. Bordó és fekete, szétszedett állapotban, papírok nélkül. Adok hozzájuk egy számnélküli blokkot, tankot,sárvédőt,láncvédőt,kerekeket,kipuffot, stb-stb. Irányár: 45000 Ft együtt. petrol@citromail.hu
Találtam itthon egy 12V-os Jawa generátor állórészt, meg egy MZTS és egy Jawa Twinsport forimérőt.
Illetve lomtalanítottam a padláson, és egy majdnem 100%os 350es csepptankos Jawa kipufogókönyökpárt is leltem, ha érdekel valakit.Illetve van mindenféle karosszériaelmem csepptankos Jawához.Hívjon akit érdekel valami, megegyezünk.. 06-30-931-99-65
ja a cuccok Bp-en vannak
Keresek p10 tankot nem krómozottat. Horpadt nem legyen, de nem baj ha nem folyik, :-)
Zoltán
hali! pannónia p 20-as váz , blokkház, szürke forgalmival, 1970-es évjáratú, ára 25000 ft. 0620/992-4528 csak telefonon!!
hali! pannonia t5-ös 2db blokk gyújtás felőli dekli hiánnyal, valamint tlf 250 -1958-as elsősárvédő, komplett elsőtelló kiflikkel, és kormány. a felsoroltak egybe 12000 ft-ért eladók. 0620/992-4528
Van egy TS125-ös blokkom eladó. Olyan, ami a kis Rometbe is beépíthető.
pannonia tlt hátsó lengécsillapítóra való krómozott gyürüre lenne szükségem .Ha valakinek vag kérem szóljon.Cserébe P12-es alkatrészeket tudok adni,vagy fizetek.
Hello
250 es ETZ met CO2 hegesztőre cserélném értékeggyeztetéssel.Képet mailbe tudok küldeni.
Hali Peti74!
Kösz, megkaptam a mailt, vissza is irtam.
Hali
Hali jawa lovas!
Küldtem választ a mailedre de valószínüleg nem küldte el mert visszajött valami angolnyelvű szöveg, hogy error, meg sorry. majd megpróbálok meg egy mailt küldeni.
Keresek 16-os kereket Jawa 634 ültetéséhez, és kellene valami rövidebb hátsóteló is hozzá, tán pancsié. Köszi!
Keresek 16-os kereket Jawa 634 ültetéséhez, és kellene valami rövidebb hátsóteló is hozzá, tán pancsié. Köszi!
Van indexem. 4 búra felfogatásokkal, vezetékkel. Az izzókat és relét vennék a helyedben, de viheted. bp 22-ben lakom, általában a nyugatinál vagyok melóban.
Szia osztro !
Még 17-én irtam neked mait-t az elektroosztro@axelero.hu-ra, hogy van egy jó menettel rendelkező ETZ főfékhengerem és egy jó hátsó telóm is.
De nem válaszoltál, ezért most ide is írok, hátha még aktuális.
Üdv,
Peti74
Hi kupi.
Nekem van ETZ-hez alsó villakiflim. A cucc Bp.-en van, 18-ik kerület.
Írtam neked mail-ben telefonszámot a donat.nemeth@gmail.com-ra.
Üdv,
Peti74
Sziasztok!
Van valakinek eladó 350-es Jawához 12 voltos generátor forgórésze?
jawa 638-as indexet keresek bp.-en,akinek van irjon.köszi
vannak ts 250/1 blokk alkatrészeim,6 v dinamók,első telók ha valakit érdekel,pesten
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|