:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Vannak ts 125 höz váz alkatrészeim, kerék első teló meg a blokkhoz is etz 150 henger érdekel
Azt, hogy amennyiben a szállítás megszervezése gondot okoz, én az ünnepekre hazamegyek, így fel tudom hozni. Ha meg cserés a dolog, akkor le is viszem az "ellenértéket".
Érdekelne ETZ 150-es karburátor! Nincs valakinek egy feles? köszi
Vannak ts 125 höz váz alkatrészeim, kerék első teló meg a blokkhoz is
Helló Gyula!
Nem tudsz eladó P12-t ,roncs is érdekelne.
Helo. Nekem a használt egyelőre tökéletesen megfelelne.
Milyen legyen?Használt vagy új,nyers vagy krómozott?
Ha a távolság a gond, segíthetek.
Börze ügyben a www.veteran.hu oldalon a naptárat nézegesd! A szigetszentmiklósira érdemes kimenni. De most vagy márciusig nem lesz, és egyébként sem nagyon szokott ilyesmi lenni ott, úgyhogy inkább huzasd át a régit. 3-4e Ft-be bele szokott férni, és akkor finom, friss, puha, tapadós műbőr lesz rajta, nem egy negyedszázados fölkeményedett vacak, ami két hét múlva fölreped magától.
Jawa 350esre keresek ülést (634,638). Nem tudjátok, hol és mikor szokott Pesten börze lenni? Sziasztok: Bolha
etz 125 tank elado vagy elcserélhetö simson s51 tankra Kaposváron.
Oké, akkor nem csapok le rá :)
etz első kerék féktárcsával eladó
ha vkit érdekel írjon : bubue@freemail.hu
Szia.Peti.
A kipufogó Miskolcon van. A szállitása megoldható, de inkább cserélném mint eladnám a kipufogót.
Etz 250-es karburatorok (1db csatos és 1 db csavaros) és etz első kerék féktárcsa nélkül még használható gumival eladó.
Keresek Pannonia kipufogót. Nem a szivarosat hanem azt amelyiknek a végén a cső 45 fokban van elvágva.
Szia ATA.
Mit kérsz érte, és hol van a cucc ? Bp. esetleg ?
Sziasztok.
Még mindig keresek csepptankos jawahoz, első teleszkóphoz való alsó, krómozott szárat. Az az oldali kell, ami alul be van "hasítva" és egy M8 finommenetes csavarral lehet benne megszorítani a tengelyt. Csak jó állapotú érdekel, amin szép a króm. Komplett teló is jöhet, ha ezen oldali. Bp.-i cucc előnyben.
peti74@pannonmail.hu
Szia Zsiványka!
Már olvastam róla.A matricát nem tudtam megnézni,mert nem tudok hozzáférni az oldalhoz,ahol van.A februári dolog szóbajöhet,mert a motort már csak szét kell nyomni,és megnézni a váltót.Amúgy épp mellőle jöttem be,és most néztem meg hogy mi is lehet a gond vele.valószínűleg a léptetővillának az illeszkedőbütyke mozdult ki a helyéről,és olyan érdekes állapot állt elő,hogy az egyik irányban forgatva a fogaskerekeket a léptetővilla rendesen benne van a helyén,visszafelé forgatva pedig kiugrik a fogaskerék hornyából.Szóval szét kell szedni,az biztos.Meg akkor már a hengereket is felújítattom.a csapágyak egyértelműen,a szimeringek szintén cserére kerülnek.Nagyjából ennyi.
Gyuri.
Sziasztok.
Eladó vagy elcserélhető kétrészes soha nem használt/350-es CZETKA/kipufogó.Az egyik teljesen komplett a másiknak csak a vége van meg.Csere esetén jó állapotu 638-as /JÁWA/ vagy T5-ös PANNONIA kipufogó érdekel.
Szevasz.
Asszem nekem van egy.Ha érdekel akkor keress meg mailben és egyeztetünk.
Viszont otthon van,tőlem 220 km-re,és csak 2 hét múlva megyek haza:-(
Üdv.
Szia!
Nekem van egy 250-es Mz-etz vázam és mivel nem kell eladó.
matesz144@freemail.hu
hely:Hunya
ár :megegyezünk
Hi Gyuri ! Végül is Én is azt akatam, hogy tartalék bowdenjeim legyenek ha esetleg túra során valamlyik szakadna. Közben elgondolkoztam azon, hogy a bowdenek nem is olyan drágák, hát inkább újakat veszek. Köszönöm szépen a felajánlásodat amivel kapcsolatban annyi kérésem lenne, hogy rakd el és majd a tavaszi túránkon megbeszéljük. Különben olvastad már a honlapunkat mostanában? Lenne egy-két dolog amihez hozzá kellene szólnod / februári buli, matrica /. Hogy ál a motorod?
sorszám: 6013 (66727)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-12-09 08:31:12)
Sziasztok!
Bmw R60/5-re keresek pár alkatrészt. Ha tud valaki szóljon: 30-611-90-77
mármint elzett ügyfélszolgálathoz :-)
A furatot nem láttam, de ha meg lett fúrva, kérdéses,mekkora a luk, hogy ez hova esik, akadályozza a rugók és hengerek mozgását, vagy sem.Arról nem beszélve, hogy a behatolási pontot is vissza kéne foltozni..így nem sok esélyt látok, de inkább kérdezd azt, aki programoz zárat.
A zárról a képet juttasd el az elett vevő- ügyfél szolgálatokhoz, kérdezz rá, hátha még gyártják. Elég, ha a keresőbe beírod : elzett. Ott lesznek a gyártók.
Szia Zsiványka!
az igazság az,hogy a bovdenekre nekem is szükségem lehet.Azokat egy túrára is könnyen viszi az ember.
Gyuri.
A kuplung bovden amúgy nem az igazi.a hátsófék bovden az szóbajöhet,mert abból még van nekem amúgy is.De mit kérjek érte???? száz forintot???akkor inkább ingyen odaadom!
Gyuri.
A jelzett években az MZ lett a 6 napos nemzetközi győztese. A tiedén melyik az utolsó évszám? Mennyit kérsz érte? hol laksz?
Hát kifúrni kár volt. :-( Én a guzzimat kormányzárkulcs nélkül vettem, elpöfögtem vele a lakatoshoz, nem egész két perc alatt kinyitotta, kivette, és pár nap múlva átvehettem nála a kiszerelt zárat két új kulccsal (igaz, elég borsos áron)
De ha tényleg elzett az a zár, mutasd meg neki, mert lehet, hogy a közepe talál valami szekrényzárral vagy tutius lakattal vagy másefféle buggyantsággal, és akkor abból meg tudja javítani.
Fullkopy: Szóval szerinted ezt a kifúrt zárat még meg tudják javítani? Eddig mindenhonnan elhajtottak, pedig a zárkirály boltban is voltam, meg kulcsmásolónál, stb.
Bárhol megjavítják, ahol cilinder zárbetét programozással foglalkoznak. Csepelen tudok egyet, a Szent István és a Kolozsvári sarkán.
Az izabella utcában van egy jó lakatos, az megcsinálja neked.
Izs 56-hoz keresek a képeken látható magyar gyártmányú elzett zárat, kulcs nem szükséges hozzá! Az oldaldoboz zárja volt, ha valaki belebotlik hasonlóba, akkor szóljon legyen szíves.
Köszönöm.
http://ural.hu/www/gallery.php?album=641
Zsiványka!
az az igazság,tegnap kibányásztam a blokkot a motorból,ezért kicsit elment a napom.Ma este küldöm a mailt.Nekem azt hiszem nem kell semmi,mivelk egy egész motort vettem alkatrésznek,és nekem csak a blokk kell belőle,de lehet hogy az sem!Szóval lehet hogy az is eladó lesz.Több mint valószínű!
Gyuri.
Majd írd le pontosan mi kellene,és úgy írom akkor.
Hali Gyuri! Várom az emilt. Légyszí a cuccok mellé az árakat is írd fel. Neked esetleg kell Jawa alkatrész ?
sorszám: 6001 (66622)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-12-06 16:30:08)
Heló érdekel valaki ETZ km óra új 7880 km-el ha igen írjatok
Sziasztok! Még mindig keresek ETZ 251-hez hengert és hengerfejet! köszi... mzetz kukac vipmail pont hu
kükldöm a mailt.Ma este ha lesz netem otthon,nem úgy mint tegnap.
Gyuri.
ezek az alaktrészek használtak,de jó állapotúak.
Zsiványka!
Írok mailt,de tegnap nem volt netem otthon.
Gyuri.
Ui: Pest környékén lenne jó
Jónapot mindenkinek
MZ TS 125 tipusú motorhoz keresek a hátsó lánckerékre való műanyak takarót, és kuplungkart.
üdv rrsw
d125=Danuvia?
Mennyiért adod? Kép van róla?
Hol található helyileg?
igaz hogy elméletileg 100-120km/h között van a gyári adatok szerint de nekem nagy problémák vannak a kompresszioval/4-5-bar körül van 10 helyett/ és ez által csak 95 környéki sebességet tudok vele elérni.de ha érdekel küldök rolla vidit.1974@primposta.com
Heló.Nekem is van ilyen sapkám?Amugy mit jelent a szöveg?Meg van rajt dátum is.
Helo.Szombathelyen van egy gyereknek ilyen motorja de őt személyesen nem ismerem.Amugy igaz hogy 100km/h fölött megy ha minden oké?
hali nekem 1978-as 50 ccm puch cobrához kellene alkatrész a blokkhoz ha tudna valaki segiteni szivesen venném.Más:hol lehetne erre az oldalra feltölteni a mocirol gyorsulus videot?puch cobra m50 jet 6 gear!
Ja meg képek is vannak roluk...
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|