Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
4000 ft de csak új év után lesz aktuális az eladás
Helló. Haveromnak kéne etz 125-ös blokk gyújtással,teljes elektronikával, vezetékekkel. ha valakinek van az légyszi írjon.
Melyik doboz?
Amiben a gyújtáskapcsoló van?
Kisfürjesi
Számítógéppel programozható CDI gyújtás. Two Stroke CDI (Capacitive Discharge Ignition) Bővebb leírás a: http://cdiignition.uw.hu/ címen. Ár 8000Ft Akit érdekel, írjon mailt, a muller_szabolcs@citromail.hu címre A weblap még fejlesztés alatt!
Eladó egy MZ TS 150 középállvány. e-mail cím: margitti@freemail.hu
Etz-250 es bontott hengerek eladóak jó állapotban. A legjobb ajánlatért.
ETZ-250 bontott fékrendszer kompletten eladó. / olajtartály,fékcső,féknyereg,féktárcsa/ csak fel kell dobni és kész az elsőfék. Az ára 15 000ft.
Helló. mi az ára a féktartálynak? Cső nélkül.
Sziasztok, van egy ETZ 250-es hengerem és a hozzá való hengerfej, a hengeren minden menet tökéletes állapotú, viszont fúrni kell! A henger ára 2000Ft
A hozzá tartozó hengerfej, ugyanígy 2000Ft!
Akit érdekel, írjon a muller_szabolcs@citromail.hu címre. Jövő héten készítek képeket is róluk!
250-es csepel blokkot vásárolnék.
Email skolasztika@citromail.hu
Van ha kell!! Olcso!!
06702912829
Hali Jawas Renault ! Most tévedtem be ide, ezért válaszolok késve. A matrica tervet megnézheted majd februárban az évnyitó bulinkon. Több varriáns közül fogunk majd választani. Remélem akkor részt veszel rajta. A Pest megyeiek valszeg együtt megyünk a buli helyszínére. Ez ügyben még csevegünk.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek.
Sziasztok!
Simson s50-es-hez kellene olcson az a középsö doboz.
Elöre is köszi!
Hello. Nem tud vki, ( Bács megyében ) eladó p10-es hengert?
Eladó ETZ féktartály full polirral (gyönyörű szép), + NEM használt fékcső (értsd: boltbol megvettem, de nem kellett mert vettem helyette fémet), ócsón.
hali! a csattos karbinak mi az ára?
Etz 250-es karburatorok (1db csatos és 1 db csavaros) és etz első kerék féktárcsa nélkül még használható gumival eladó.
No! Szerintem ez annyira nem bizalmas.ÉN tolnamegyében lakom és te?
Engem érdekelne a fékrendszer....... :) Hol lax?
írj e-mailre: bubue@freemail.hu
kösszi
Hello mindenkinek!
Van egy pár 250-es ETZ cuccom ..
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mzts125
üdv:ekecs
Sziasztok! 250es ETZhez keresek eredeti kipufogót lehetőleg szép állapotban! ha valakinek lenne peti.janka@freemail.hu a címem. előre is köszi
Villamerevitők elvileg Keri-nél megvásárolhatók!
ára változatlan! 1500/db
részleteket vele beszéljétek!
sziasztok, bontott elsőfékrendszer kompletten / olajtartáj, fékkar,féknyereg,fékcső,társca/ eladó! csak fel kell tenni-olajjal feltölteni+lelégteleniteni és kész. Az ára 15 000 kemény Magyar forint.
Vannak ts 125 höz váz alkatrészeim, kerék első teló meg a blokkhoz is etz 150 henger érdekel
Köszönöm, Sokat segítettél. kellemes ünnepeket (mindenkinek)! Bolha
Sziasztok. Szétszedett Danuvia motorkerékpár eladó. Danuviához egyéb bontott alkatrészek ugyanitt.További infó, kép:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=16565310
Vannak ts 125 höz váz alkatrészeim, kerék első teló meg a blokkhoz is
Vannak ts 125 höz váz alkatrészeim, kerék első teló meg a blokkhoz is etz 150 henger érdekel
nem tudok félre rakni. de ha marad akkor természtesen a tied!
üdv.
Sziasztok!
250-es ETZ váz vkinek olcsón kell-e?Ha nem, megy a méhbe.
Riga vázak és kisebb alkatrészek holnap du. egyben mennek a méhbe. Reggel 9kor még megnézem a leveleket.
hali!
a vázat nem én keresem.rossz előzményre írtál.
Gyuri.
Hali engem is érdekelne az a bizonyos...
Egyet félre tudnál tenni január elejéig? Akkor meglátom hogy leszek pénzemnél. Előre is köszi. Ha bármi van: Orgon@c2.hu vagy 30/748-15-79
Üdv!
frissen fúrt Jawa mustang henger eladó! 5000Ft pesten van.
érd.:dpetzi@freestart.hu
Villamerevitősök figyelem!
Holnap (szombaton) 11:00 Árpád -híd volán buszpályaudvar várótermében van a találkozás!
üdv
Kobra
Helló!
van 1-2 eladó MZ cuccom. link: http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Dino1986
akit érdekel valami: etz521@freemail.hu az ímélcímem.
Hali engem érdekelne eggy villamerevítő. ha van még írd meg a számod és felhívlak. előre is köszi! peti.janka@freemail.hu
Akit érdekel 250 es ETZ-hez első kerék barum krosszgumival 4.25/18 és hátsó kerék szintén krosszzsgumi nagy hátsó lánckerék + első és ehhez nagyon széles lánc + kroszzkormány.. ..vagy egy majdnem komplett etz250+alkatrészek blokkhoz az szóljon emmz@freemail.hu
Mennyibe kerülnéneK Gyula?
3-as acélból vannak a villamerevítők!
megvannak a villamerevitők!
már csak 5 db van! (etz-re)
ára 1500ft/db
furatokat NEM tartalamz!
Sziasztok!
Tud valaki eladó oldaldobozt, lehet MZ-re való is érdekel, jó lenne ha zárható lenne.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|