:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
tavasszal és ősszel kb. havonta egy. a www.veteran.hu oldalon van egy eseménynaptár, onnan ki lehet nézni a legközelebbit.
Ezek a börzék milyen időközönként vanak?
Piliscsabán. Szombaton valószínű megyek a szigetszentmiklósi börzére (nem árulni:)), oda el tudom vinni.
Eladó Simson S50/51 alkatrészek:hátsó sárvédők különböző állapotban, berugókar (nem enduro), elsősárvédő tartó bilincsek, keréktengelyek, hátsó lánckerék, hátsólámpa alap (3 csavaros), lengővilla, ülés alatti vázdarab, trafótartó bilincs, hátsófék melletti távtartó, hengerfej hibás menettel, kuplungkosár, belsőgumik. Képet tudok küldeni emailban, csere is érdekel egyéb alkatrészre.
Eladó Simson S50/51 alkatrészek:hátsó sárvédők különböző állapotban, berugókar (nem enduro), elsősárvédő tartó bilincsek, keréktengelyek, hátsó lánckerék, hátsólámpa alap (3 csavaros), lengővilla, ülés alatti vázdarab, trafótartó bilincs, hátsófék melletti távtartó, hengerfej hibás menettel, kuplungkosár, belsőgumik. Képet tudok küldeni emailban, csere is érdekel egyéb alkatrészre.
Heló hol laksz engem érdekelnének a cuccok ha nem vagy tul messze.
MZ ES 250/2 TROFI ROSSZ ÁLLAPOTBAN, PAPÍR NÉLKÜL, RÉGI RENDSZÁMMAL, ALKATRÉSZNEK, LÁBVÉDŐKKEL, IRÁNYÁR 22000 FT TEL; 0620/992-4528
JAWA Mustang első lámpák, kompletten kilométerórával, kapcsolóval és hátsó lámpaburáktól olcsón megválnék.
Esetleg érdekelne még hiánytalan működőképes ETZ 250-es Blokk, karbi nem szukséges, csak szívocső, és gyujtás legyen rajta. Váltoja legyen jo, ne legyen nagyon szétrugva, és max 10ezer ft-ot ér nekem! Aki tud ilyet, kérem jelezze!
Köszönöm!
hello
Érdekelne egy 250es ETZ, 25-30 ezer forint között, műszaki, papírok nem kellenek, a lényeg, hogy menjen, jo legyen a válto, ne legyen nagyon szétrugva, és elöl tárcsafékes legyen. Lehet szakadt is, csak működjön. Akksi sem kell. Ha valaki tud ilyet, azonnal szoljon kérem. Elsősorban a dunántúlon szeretnék ilyenhez hozzájutni.
Köszönöm!
Hali! Köszi a tippet,kipróbálom,van a padláson egy csomó trabi cuccom,ha sikerül,akkor örök hálám!
Szia Laca_D.
Nekem van egy nemhasznált plexim. A török gyártmányú Kanuni MZ plexije alapján készült, 3 mm vastag víztiszta. 4 ponton rögzítve kis TZ (vagy 251)esetén elég jó szélvédelmet ad, még a kezeket is védi valamennyire. Küldjek fényképet a duzslaci@freemail.hu-ra ?
Üdv,
Peti74
halika
Nekem nincs, de én trabant motortartó bakbol csináltam szépen szögletesre fürészeltem a kerek bakot.Még jól birja.
csőváz kilozulu
Hali
Tudna nekem valakiszerezni ,megszakitó vezérlöt,Valamint tz 250-esbe 125-os főfúfokát?
Természetesen kifizetném.
Ahoy mindenki!
S.O.S. keresek egy jó főtengelyt P10-be!!!
Sürgős lenne!Aki tud segíteni dobjon egy mailt plz!
Thx!
sufnee.p10@totalcar.hu
Csáó.
Keresek
Etz-150re felszerelhető kisméretű plexit.
Ha valakinek van felesleges, nemhasznált kérem szoljon.
koszi.
üdv Dlaca
Sziasztok!
Szükségem lenne egy 250-es Mz Trophy-hoz két db,motortartó gumibakra.Ha tud valaki ilyet,akkor szóljon!
Köszi!
A technika ördöge kíméljen mindenkit!
Sziasztok!
1.Zsír új 0 kilométeres 110/80*16 heidenau gumi eladó boltiár alatt jóval. Ár: megegyezés szerint (de tutira megtudunk szerintem)
Típus: http://www.mofaker.hu/pix/k36.jpg
nagy_joe@hotmail.com
Sziasztok!2 porvédő gumit tud valaki nekem eladni?TS 250-hez kéne a kerékcsapágyhoz való.
Szia!Köszi a választ!:)
Még nem tudom, mertjövő héten vasárnap hozzák a mocikat!De ugy tudom, hogy nincs!
Mégegyszer köszi!
Üdv:
Jocimot
A Nagykőrössi úton szoktak ilyesmit bontani régebben... de elég csillagász társaság. Viszont biztos, hogy hiányzik? Sokáig én is azt hittem, hogy nincs, de aztán tüzetesebben megnézve kiderült, hogy mégis van, csak a kipuffogócső teljesen eltakarta!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban a kérdésben, hogy hol lehet venni 638-as Jawa-hoz motorhoz oldal sztendert??
Válaszotokat előre is köszönöm.
Szép napot mindenkinek!
Üdv:
Jocimoto
2 db Jawa250/559 szétszedve illetve alkatrészek eladók krómozott illetve ujj alkatrészek 2 motornyi cucc!
Bovdenkészlek, felújított blokk,új küllők, felni, új kipufogó,stb
Nandg@freemail.hu 06706240112 bármikor hívhatsz!
szia válaszolj légyszi az emailre amit küldtem. (kéne a telefonszámod a postai csomaghoz)
Ha valakit érdekel eladó Jawa Mustanghoz vadiúj gyári kipufogó. 20.000 ft ért.
ETZ125/150-hez való kuplunglammelát vennék 1 darabot.Egy el van törve és ezt szeretném kicserélni,alig kopottak, így nem szeretném az összeset kicserélni.Ha vkinek van Balatonfüred vagy Veszprém környékén, akkor megvenném 1-200FT-ért.
Hali!
Segítséget szeretnék kérni.Ha valakinek megvan annak a szlovákiai boltnak a címe és a telefonszáma,amiről itt a fórumon többször volt szó,kérem,tudassa velem!Keresem egy ideje,de nem találom.
Előre is köszönöm!
Gyuri
1985-ös,250-es ETZ eladó.3 éve teljesen felújítva(új váz,új első futómű,motorgenerál,teljes fényezés,átkábelezés).Új akkumulátor,fesszabályzó,csatos karbi,Bambi által megfúratva 3.túlméretre gyári dugóval(2 hengerfejtömítés kellett,mert túl jól sikerült a fúrás,1500 km van a dugóban).Vizsga 2007.08.-ig.Nagyobbra váltás miatt eladó.
Törve nem volt,kisebb esztétikai hibák:tank picit horpadt,festéklepattogzás.
Irányár:120.000 HUF.
Képeket,tel.számot e-mailban küldök:p226@freemail.hu
A motor Budapesten van.
GYÁRI DDR TÚRADOBOZ ETZ-250 DE LUXE-RA 1 PÁR, ZÁRHATÓ, KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN TARTÓKKAL ELADÓ! KÉRÉSRE KÉPEKET KÜLDÖK. ÁR: 30.000.-/PÁR
Hi. Keresek Pannonia kipufogót, azt amelyiknek a vége 45 fokban van elvágva.
Sziasztok!
Simson robogóra keresek 16N1-12 típusjelű karburátort. Alapvetően csak a felső öntvényre lenne szükségem, de teljes karbi is érdekel.
meretei.balazs@rgnet.hu
Jawa250/559alkatrészek eladók krómozott illetve ujj alkatrészek 2 motornyi cucc!
Bovdenkészlek, felújított blokk, küllők, felni, új kipufogó,stb
A blokkok ára hengerekel együtt 15.000 píz / db.
Sziasztok. A Jawa 350-es blokk Pest megyében Ráckevén található. Jó hír,hogy kettő is va belőle. Az egyiken különböző ráépítések mint lentiekben írtam, a másik enyhén bontott, de minden megvan hozzá.
Szevasztok!
Van egy 250-es ETZ-m,le akarom cserélni a 18"os kerekeket 16"osra,műr egy hátsó beszerezve,sőt kettő,hogy össze tudjam fűzetni egy 18"as agyával.De itt jött a gebasz!!Nem egyezik a két agy méret.Új küllő kell hozzá!!Csak nem értek hozzá,nem tom milyen méret kell.Ha tudja valaki dobjon légyszi egy mailt!köszi bellabalazs@yahoo.com
De ha van egy komplett átfűzött 16"os első kerék (tárcsá) valakinek,akkor az is irhat :)
Én válaszoltam is hogy ird meg a cimed és küldöm. Lehet nem küldte el... szóval ha megirod a cimed elküldöm.
Szia!
Érdekelne a cucc az eredeti áron.Irtam mailt megkaptad?
Sziasztok!
1.Zsír új 0 kilométeres 110/80*16 heidenau gumi eladó boltiár alatt jóval. Ár: megegyezés szerint (de tutira megtudunk szerintem)
Típus: http://www.mofaker.hu/pix/k36.jpg
nagy_joe@hotmail.com
2. ETZ féktartály eladó. Fúll polirral, gyönyörű szép állapotban, új karmantyúval (nem utángyártott szarral, hanem egyedileg belegyártottal), új fékkapcsolóval.
+ NEM használt vadiúj fékcsővel, illetve krómozott fékkarral.
Mindez 6.500forintért. Postán is elküldöm. Ha érdekel a cucc írj: nagy_joe@hotmail.com ill. tel: 06707732865
Kép róla:
http://birddog.extra.hu/pictures/000004.jpg
mindenképpen érdekelne a jawa blokk vagy legalább forgórész.hol lehetne megnézni?
Hali.
Helyileg hol lehetne megnézni a jawa blokkot, engem érdekelne.
Hali!
Elcserélnék Trophy lábvédőt TS lábvédőre. Elég kopottas, de nincs sérülve. A cucc Miskolcon van.
Sziasztok! Van egypár alkatrészem még eladó. ETZ 250-hez első teleszkópok "dizájnos" összekötővel két kürtel, 7cm-es toldóval ami lecsavarható 15.000 Ft. Jawa 350-re spoiler beépítet órákkal, irányjelzővel. Lada lámpákkal 15.000 Ft Jawa 350-es blokk, hengerrel, beépített vízhűtéssel, hűtővel, önindítóval, elektronikus gyújtással, generátorral 15.000 Ft. Jó álapotú ETZ 250-es kipufogók kompletten 3.000 Ft/db. Jawa 350-es hátsó lámpatest tartójával 2.000 Ft. Túradoboz krauserrel, tetején crómozott csomagtartóval 7.000 Ft. ETZ 250-es első felni, 90%-os gumival szerelve, féktárcsával, csapágyakal jó állapotban, sérülésmentesen 12.000 Ft. Még sok apróság. Keressetek!
Eladó Kawasaki750es duplatárcsafékes futómű koppletten etz 250re alakítva 25000ért!pokolcsaba@freemail.hu 06702221098
Hali Simson51 !
Jawa 250-es hátsó lámpabúrám van. Csak kérdés, hogy mennyit adsz érte. Küldj e-mailt.
Hali Reimerm !
Nézz körül a Huber és társa cégnél Budapest. XX.ker. Nagykőrösi úton. Ha belépsz a www.fustolok.atw.hu honlapunkra akkor ott a boltok fül alatt megtalálod a honlapukat. Van árlistájuk is fenn. Jó csemegézést.
Hello!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudja valaki, hogy JAWA 250-eshez hátsó lámpabúrát honnan lehetne rendelni vagy esetleg hol lehet kapni?Köszönöm!!!
Sziasztok
tudja valaki hogy kb mennyibe kerül etz 250-hez az a válto fogaskerék ami a fötengelyen van és 15cm az átmérője?
Jawa250/559alkatrészek eladók krómozott illetve ujj alkatrészek 2 motornyi cucc!
Bovdenkészlek. küllők, felni, új kipufogó,stb
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|