Izs - új hozzászólás Összesen: 13 oldal
Van MSN-ed, vagy skype-od? CSomó kérdésem lenne még, ha nem probléma, úgy gyorsabb lenne.
Még annál is igénytelenebbek.70-80-as utazóval kb.4.5-5 liter.szerintem nagy távolságra az egyik legjobb szoci gép./és akárhol mehetsz sáros krosszpályától a tüköraszfaltig:)/
Azért kacérkodok vele, mert túrázni szeretnék járni, és arra ETZ meg TS se igazán jó, mert eléggé pörög, meg egyik se egy nyomaték bajnok. Nyugodtt tempónál b mennyit esznek? Tényleg annyira igénytelenek mint mondják?
Végre egy normális ember!Örülök hogy egyre többen vagyunk olyanok akiknek nem az számít hogy a motorja 20000-et pörögjön:)
Köszi szépen, engem ez érdekelt. Erős a késztetésem rá, hogy vegyek egyet. Az lenne a lényeg, hogy alacsonyan legyen erő, tehát akkor IZS lesz a következő motor :)
Hát.Nehéz összehasonlítani a TS-nek kb 1000-1500 az alapjárata/asszem/az Izseknek meg 300-400 körül.Az MZ alacsony fordulaton köhög,az izs meg magason.De ha ráteszed a mutatót 70-80 közé akkor a világból kimegy hegyre föl,hegyről le,2 utassal,oldalkocsival,akármivel,akárhogy.
Hali!
Gondolom nektek van IZS-etek. :)
Az érdekelne, hogy mekkora erő van bennük mondjuk 250-es Ts MZ-hez képest. Két személlyel hogy viselkedik emelkedőn?
Köszi.
Május 18-19 motorostalálkozó Hajdúszoboszlón!
Gyertek!!
Május 18-19 motorostalálkozó Hajdúszoboszlón!
Gyertek!!
k-28-as karbi ugye?Talán nincs benne a fúvóka?Méret passz/éppen nincs nálam/de Szigetszentmiklóson tuti lesz.Gyere ki,nézd meg.
Csákó! Kérdés:izs 350 1946-os főfuvóka mérete?
100%-ig megbízhatóak!Amit nem szabad:pörgetni,szerelgetni.Nagyon igénytelen gépek és e szerint is kell kezelni.Tipushibája a Planeta sorozatnak igazából nincs is.
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Izsek szervíz igényesek-e? Milyen problémái lehetnek?
Sziasztok! Van három új Izs berugókarom. Tényleg vadonat újjak. Ha valakit érdekel 06-70-374-2948 telcsi számon elér.
Üdv mindenkinek.
Van egypár Izs cucom amire nincs szügségem pl:56-oshoz váz,hátsó sárhányó,tank,kipúfogók,oldaldoboz stb...ár:megegyezés szerint vagy csere Duna oldalkocsi alkatrészre.Tel:06703348296
Keresek IZS planéta 3-ra komplett lámpafejet, 1981 évjáratúra.
van egy planéta 3-as tankom eladó.
nincs más sajna.csak komplett tank van.üdv
nekem van egy eredeti állapotú planéta tankom.üdv.
Honnan való vagy?Akasztón van minden/Bács-Kiskun/Szolnoki börze?
Sziasztok!
Keresek egy Izs Planeta-3 (1974) tankot!
Ha valakinek van,vagy esetleg tud segíteni szerezni valahonnan,azt megköszönném.
Épp nem téma, de hátha valakinek segít. Finomítottam a gyújtásomat a Planetán, és nálam 2,5-3 mm-en van az a pont, ahol tökéletesen jár a motor. A gyári 4 mm-es érték szerintem túl sok, erre beállítva még olykor visszarúg, ezért még kicsit későbbre állítottam.
Nem hiszem hogy 56-on lett volna ilyen/lehet hogy tévedek/egyébként a Bp-i paneltömbök/házak/postaládái pont ilyen zárral rendelkeznek./ha jól emlékszem/
Ha jól látom, ez Pannónia szerszámdoboz zár. Kellene nekem is, de kulcsot egy ezresért általában faragnak hozzá.
Izs 56-hoz keresek a képeken látható magyar gyártmányú elzett zárat, kulcs nem szükséges hozzá! Az oldaldoboz zárja volt, ha valaki belebotlik hasonlóba, akkor szóljon legyen szíves.
Köszönöm.
http://ural.hu/www/gallery.php?album=641
Ahogy gondoltam!Érdekes a váltókar:)de legalább az eredeti szívócsonkot nem bántották!Msn-en nem vagy elérhető.
Email elment, megírtam benne az msn-em is.
Szuper!Msn?fulton2@freemail.hu
Börzén lehet találni./februárban lesz a következő asszem/De lehet hogy én is találok.Van egy "gyűjtő" haverom.
Nem volt rajta légszűrő, mikor hozzám került, vettem rá egy olcsót. Ilyen kis csonkakúp alakú. Ha érdekel, küldök képet a blokkról, meg tudod nézni milyen módon van rajta a karburátor.
Na az a közdarab a buher.Gondolom tiszta alu pannonia szívócsonk megfordítva.Hosszabb szívócső alacsonyabb fordulat+lóerő gyakorlatilag lomhább.Nem szétkopott p 3-ast alapjáraton 3-asig föl lehet pakolni/kis légszűrővel/a tiéden bakelit légszűrő van?
Ilyen K36 karburátort hol lehet beszerezni?
A hengertől egy kb 8 cm-es szűkülő elem indul, ehhez két 8-as csavarral csatlakozik egy rövidebb közdarab, amire már a karburátor csatlakozik egy szorítóbilinccsel.
Másrészt szerintem gyengébb tőle a gép,bár még nem mentem ilyennel.K-36 karbi a nyerő!
A porlasztó felfogatásnál sincs közdarab?A pannonia karbi szája nagyobb.
Szinte mintha gyári lenne, mert semmi barkácsolás nyoma nem fedezhető fel rajta, átalakítás nélkül rá illik.
Erre a kérdésre nem is tudom hogyan kéne válaszolni. Mit mondjak róla?
Valószínűleg igen.Ha jól emlékszem p3-asod van.Milyen a szívócső?
Azt szerettem volna megtudni, hogy akinek az van rajta, annak jól működik-e. Az enyémen az van, és lehet, hogy hozzájárul a motor rossz járásához.
Van köztetek olyan, akinek Pannónia karburátor van az Izsén?
Nekem a planétában Propuls versenyolaj van (rajtam maradt, hát kipróbáltam). Tökéletesen műxik minden:D
Öreg hiba. Ilyesmit az Agipnál meg a Shellnél kell nézni. Meg a Castrolnál. A MOL főleg az autós piacra gyúr, abból is a tömegigényre, akinek különleges cucc kell, menjen nyugodtan a konkurrenciához, őket nem zavarja.
No meg aztán kútja is válogatja, nem mindenütt tartják a teljes termékskálát, a fenti három közül sem. Attól függ, hogy mennyire jó fej az üzletvezető.
A trabi olaj jó lesz.Ha mégse hozok neked 30-as mdc-t/ha úgyis jársz pesten:)
Még soha nem voltam Agip kútnál, mindíg MOL-hoz járok, ezért a MOL olajokhoz szoktam.
Felejtsd el a MOL-t, motoros folyadékokat az Agipnál kell venni. És ráadásul még olcsóbbak is, mint a MOL hasonló termékei.
Mondjuk most éppen nem tudom, tartanak-e iylesmit így szezonon kívül, de nyáron a nagyszőlős úti kúton külön polc volt a mindenféle spéci motoros folyadéknak! Volt SAE11-es teló olaj, ásványi, félszint és fullszint motorolajok többféle viszkozitással és teljesítményszinttel, meg minden, mi szem s száj ingere.
Most vettem észre hogy pont ilyet hirdetnek a vaterán jupiter néven 16 suskáért./kicsit sok/A trabant olaj valszeg jobb lesz.
Szuper!Ilyet még nem láttam.Ez némiképp atalakította a p1-ről alkotott képemet.
Összesen: 13 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|