:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Izs - új hozzászólás Összesen: 13 oldal
Örököltem egy 50-es évjáratú 350-es izst, szeretném felujítani(-tatni)sajnos nem működik (őcsém jovoltából)
Tud valaki sgiteni?
"NEM AKAROM ELADNI NAGYON BEJÖN"
Örököltem egy 50-es évjáratú 350-es izst, szeretném felujítani(-tatni)sajnos nem működik (őcsém jovoltából)
Tud valaki sgiteni?
"NEM AKAROM ELADNI NAGYON BEJÖN"
Márkatársak!
Van egy Planéta-3asom, és kb 10 db Riga-Verhovina-Kárpáti kollekcióm, változatos állapotban.
Célom megválni tőlük vagy értékesítés vagy csere útján. Érdeklődni: szraga@freemail.hu, 06-20-363-9235
Üdv!a blokk átforog karbi nincs rajta csak levegőszűrő van meg.12.000.
Mennyi lenne az a blokk,és milyen állapotban van?Porlasztó van e rajta?
IZS 49-ES KERÉKAGY JÓ ÁLLAPOTBAN ÉS EGY PLANÉTA 3-AS BLOKK ELADÓ.
Üdv! Köszönöm, és természetesen megyek túrázni majd ;)
Sima ügy!A számom:0620 5314564.Bármikor hívhatsz.Szépen eldöcögök Kecskemétre,aztán legalább megnézzük egymás talicskáját.Ha voltál kecskeméti börzén,akkor már láthattad az én narancsszínű planyetámat.De elmondanám,hogy a segítségért cserébe jövő nyáron el kell jönnöd motorozni,túrázgatni,miegymás.
Üdv! köszönöm, megfogadom amit mondtál.
És igen, kéne még segíteni a beállításokban :S. Most pl az a baj, hogy nincs alapjáratom és mindig leáll a motor. De jobblenne ha élőben tudnál tanácsokat adni mert rengeteg kérdésem lenne. Telefonszámom: 06/76 470-120 (Kecskemét), de ha te megadod a tiéd akkor felhívlak amikor gondolod és megbeszélhetnénk. Előre is köszi.
Végre egy izses!Hengernél bosal kipuff paszta,dobnál egyszerű spárga a legjobb!Ha még kell segíteni a"beállításokban",én szivesen segítek.Kiskőrösi vagyok.
Szervusztok!
Lenne még egy kérdésem :D
Tudja valaki, hogy hogyan kell tömíteni vagy mivel érdemes a kipufogó illesztéseit amivel a csonk a hengerhez a másikvége pediga a dobhoz csatlakozik?
Köszönöm nektek, de akkor aki tud eladni nekem ilyesmit és segíteni a beállításokban meg hasonlókban (személyesen) az hívjon ezen a számon: 06/76 470-120 (Kecskemét) a telefonhoz pedig: Karlovszki Dávidot tessék kérni :)
Rendben :D
megbeszélhetjük ezt mondjuk vmikor mostanság telefonon?
Hali! Merre lax? Vannak emblémáim, az állapotukról annyit, h jobb, ha látod és eldöntöd... :-)
Üdv
Köszi, de nekem elég csak a két embléma mert minden más megvan. Deknire van?
van planéta 3-as tankom eredeti állapotban feliratokkal,térdgumikkal.üdv.
Szerbusztok, nekem most készült el az Isz 3-03 -asom (ami majdnem teljes)és vennék hozzá két Planeta feliratot a deknikre (lehetőleg újjakat, vagy valami hasonlót)és kettő Izs emblémát a tankra. Aki tud segítsen! Előre is köszönöm.
VAN EGY IZS BLOKKOM ELADÓ,CSERÉLHETŐ.
4000.ft.az ural.hu.van róla kép.üdv.
izs vagy dkw kerékagy eladó cserélhető.
Okés, most küldök ilyen "amikor elhoztam fotót" de a hétvégén majd tolok rendesebbeket!
Balázs:
Küldjél róla képet légyszíves a mareticsKUKACfreemail.hu-ra, aztán megszakértjük!
A legjobbakat!
Szervusztok!
Van egy Izs-49-esem, olyan amit még Magyarországon nem láttam. Burkolt a hátsó része teljesen, valamint az eleje Dkw-sárvédővel van szerelve, a felnik csíkozottak ellenben a váz nem. Eltér a váznyaktábla mivel abba van beleütve a motor-alvázszám is. A motor biztos hogy gyári a festések összevágnak. 1953-as évjárat. Keresek olyan márkatársakat akik Izs 49-el rendelkeznek és segítségemre lennének nehány részlet-képben valamint alkatrész ellátásban, meg egyáltalán a tapasztalatok megosztásában!
Benzingőzös levegőt!
Balázs
izs planéta 3-as tank eladó.
Szevasztok!Van egy átforgatható IZS blokkom eladó.Rajta van a karbi és a dinamó is.Száma:K47941 Irányára:15 pénz Tel.:20/258 55 97
Üdv mindenkinek.
Van Izs 56-hoz tankom,kipufogom,és oldaldobozom amit eladnék:6000ft-ért ha valakit érdekel a 06703348296 számon hívjon.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy Izs 49-esem nagyjából eredeti állapotban (azért nagyjából mert a hátsókerék pl. krómozott, vagy az első sárvédő horpadt egy-két helyen meg újra volt festve de a többi original), működőképes, teleszkópok fékek, váltó jók. A festés hagy kívánni valót maga után meg a krómozott alkatrészek szóval a sárvédő kivételével az is eredeti. Vám papírja van meg, 1955-ben volt vámkezelve . A kérdésem az lenne ilyen állapotában mennyit ér ez a motor? A felújítás költségei nagyjából mennyit tennének ki? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv. Régebbi típusu Izs 56hoz keresek új küllőket (72db, 4mm*150mm) és gáz szektort .E-mail: brezitom@vipmail.hu
ETERÁN JÁRMÜVEK VERSENYE
Bodó Péter emlékverseny
2007 szeptember 01 Fót-Dunakeszi
A verseny a Rákospalotai út és az Alagi-Major között zajlik 9,00 tól.
Depó: fóti gyermekváros bejárat rendörőrs elött.
Nevezési határidő : 2007 aug. 15
Nevezéseket korlátort számban a helyszinen is elfogadunk.
a gépátvétel és nevezés 7,00-tól 9,00-ig tart.
A verseny tipusa hegyi felfútó időméréssel.
versenytáv :4km.
Program :motoros felvonulás
Edzőfutamok
mért futamok.
Nyilvános dijkiosztó
Sziasztok!Keresek isz56-ot vagy 49-et esetleg izs350-t.06303614458.zotmun66@freemail.hu
Nóri ennél sokkal többért adta el a Verhovinát :)
Szerintem akár 3-5ezrest is ki lehet adni a gyári állapotú Berhelovináért, ha a használati értéket vesszük. Igaz, ez hatványozottan fog ellentérülni, ha valóban használni is fogod a gépet: utánfutót hívni, állandóan berhelni, tologatni stb.
De ha csak nézegeted és a forma iparművészeti, esztétikai értékét akarod honorálni a saját ízlésed szerint, akkor az ár a "csillagos ég" lehet.
Én ismerek olyan magyar embert, aki konkrétan befalazta úsztatott betonnal az autóját a házába, hogy ne tudják ellopni. Egy darabban legalábbis.
Az autó a nappali középen áll a vikszelt hajópadlón, körülötte 2m-es körzetben nincs semmi, csak az áhítat levegője.
Tény, hogy ebből összesen egy darab létezik a világon, de azért mégis...
Egyébként érdemes lehet egy ilyen jó állagú verhovinát megőrizni, mert most mindenki kihajítja őket és 10-20 év múlva némi érdeklődésre tarthatnak számot az egyben megmaradt, szép darabok.
sorszám: 424 (81940)
( előzmény: szocimotoros, 2007-08-23 11:27:50)
üdv mindenkinek most szereztem egy verhovina vagy berhovina vagy mit is asszem full gyári most lessz benne ujj dugo gyürü szerintetek mennyit ér ugy? érdemes megtartani veteránnak? a válaszokat elöre is köszi
Helló Neonknight!
Ha esetleg nem vennéd meg a Planéta 1-est, akkor küld át légyszi az elérhetőségét, mert érdekelne pont ez a típus.
Köszönettel
A legjobbakat!
Sziasztok!
A barátom árulja az izs motorját. 85-ös planeta3-03, friss műszakis, szürke, zárható túradobozzal, 150.000Ft az ára. A motor.hu-n van róla kép, ha valakit érdekelne (fehér garázsajtó előtt).
Én is szívesen segítek, ha van kérdésetek, bár az MZ fórumot olvasgatom többször.
Köszi! Még nem vettem meg a járgányt, de erősen fontolgatom.
Szia! Lehet, hogy kicsit késő már, de azért ha meghallgatsz... tényleg nyomatékosak az Izsek, nekem van 49-esem, és elmondhatom, hogy nagyon jól megy. Két személlyel, vagy oldalkocsival ugyanúgy felmegy emelkedőn, mint szólóban.
Szia! Szerintem ha normálisan meg van csinálva, akkor az Izs is van olyan, mint egy Jawa, de a motorja mindenféleképpen nyomatékosabb. Más feelingje van a vele való motorozásnak.
Srácok érdekelne a véleményetek:
Most egy 350-es átépített twinsport jawam van (638), de felajánlottak egy olcsó Planeta 1-est, felújított blokkal (csapágyak, főtengely), de felújításra váró külsővel és hiányzik a porlasztója is. Összehasonlítva a Jawa-val mik a pozitívumai / negatívumai, szerintetek érdemes-e váltanom a jaffáról erre, ha befejezem a felújítását?
Izs Planeta 3 tank ('72-'79) benzincsappal, térdgumikkal, tankemblémákkal, meglehetősen szép gyári krómos tanksapkával 3000 Ft-ért eladó. Tanksapka és benzincsap nélkül 1800 Ft. 30/4368428
andor64!
Érdekelne a tank,ha planeta-3 1974.ha igen akkor kérlek írj a batizi29@freemail.hu címre!
van egy planéta tankom mely eladó
Hello!
Keresek Izs 56 hoz hátsó lengés csillapítót vagy cserélnék Planéta tankra(jó állapotú).
E-mail cím: brezitom@vipmail.hu
Összesen: 13 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|