Csepel - új hozzászólás Összesen: 40 oldal
"Magad uram,ha szolgád nincs", szokták mondani:-)
Készítsél hozzá egy célszerszámot.Én anno fogtam egy széles "fejű" méretesebb csavarhúzót,aminek a közepéből kivágtam egy darabot.Úgy kell kivágnod,hogy a kivágott részbe "becsússzon" a csavar.A kivágott rész körbe fogja a csavart, míg a két széle a csavarhúzónak beleilleszkedik a bevágott szélű anyába.Ha ezt megcsinálod,akkor könnyűszerrel le tudod tekerni az anyát.Remélem értehető volt amit írtam? :-)
Jó szerelést.
Üdv.
Azt a csavart kell kitekerni. Én készítettem hozzá szerszámot fémlemezből.
Üdv.100/48 elsőkereket keresek,féklappal.Köszönöm.
Hali
Vki tudja azt h csepel elsőtelót hogy lehet szétszedni?Az aljában van egy csapszeg, azt már kiszedtem, de van alatta egy 4es nyílású körmös csavar szerűség, de ilyen kulcs a világon nincs ami erre illik, vagy csak én vagyok keszeg?köszi a segítséget:-)
Sziasztok ! Keresnék kis csepelre csomagtartót . Köszi
Helló
Engem érdekelne a white blokk, hogy tu
dlak elérni.
apriliaandras@hotmail.com
tel. 0630 2418425
Az ismerősöd akkor jár talán legjobban ha körülnéz a www.motorszaki.hu oldalon...
12X37X12=6301
Mért nem töltöd le a robbantott alkatrészjegyzéket?
Segítsetek könyörgöm!
A hátsó kerékbe megvannak a csapágyak de az első kerékbe is vettem 12 es tengelyhez de a külső átmérő nem jó (lötyög).
Milyen csapágy való oda?
Esetleg kell valamilyen perselyt csinálni?
Ja meg a hátsó tengelynél találtam valami persely szerű dolgot az mire való??
Segítsetek!
Üdv
Nem, sajnos nem ugyanaz, csak méretre, fogszámra, stb. Minőség és megmunkálás terén ég és föld. (A Csepel javára:)
Mit értesz ez alat? Teljesen ugyanaz?
A blokk belseje csereszabatos,ha ez segít valamit!?
Üdv.
Nem is kerestem rá az az igazság:)
De most hogy mondod megnézem!
Csak gondoltam megkérdezem mivel én ugytudom hogy motorikusan majdnem hogy meggegyezik a két gép.
És ugygondoltam hogy csapágyka szimmeringek mérete előgyujtás stb... értékek ugyanazok lehetnek....
Részben. Mért nem töltöd le a Csepelét?
Szevasztok!
Az egyik ismerősem nemrégiben vett egy 125- ös csepelt restaurálás céljából!
Nekem van egy Danuvia könyvem. Megtudjátok mondani hogy nagyjábol hasonló e a két típus? vagy nagy külümbségek vannak?
Egyszóval használható a Danuvia könyva a cspel géphez vagy sem?
Sziasztok!
kérdés: az első és hátsó kerékbe ugyanolyan méretű csapágyak kellenek?
Megoldom valahogy nem lesz gyenge a 220-as ,van egy 380-as nagy 600 kerekekel közel 30éve azzal reszelgetek.Most éppen 220-as kell.
Bakker Andor, 220-as az gyönge lesz. Én önjáró fűrészgépre is szívesen elcserélném a Csepelemet. Fűrészesnek akarok állni, ennek a mesterségnek van jövője.
Eeejjjj, hát nem igazán bíztató... :-( Na, mindegy, egy képet azért küldjél róla, bár valszeg nem lesz belőle üzlet. Cím: niggerroma@citromail.hu, vagy szabot65@citromail.hu
D csepel elcserélhető komplett 220-as szalagfűrészre.
A Star jó állapotú,szereztem hozzá jópár eredeti cuccot(óra,rendszámtartó,burkolatszorító csavarok,lábtartógumik,tanksapi stb)
Cseréltem kondit, gyújtótekercset,megszaggatót.Nincs szétbarmolva,egy idősebb úré volt...
A festése szép,bár nem eredeti...Schwalbe kék és szürke.
A berúgó tengely sajna törött,de napokban kapok egyet.Mivel szét kellett szedni a cseréhez a blokkot,megláttam a belselyét is.Szép,nincs széthajtva,új csapágyak,szimmeringek.Kuplunk,fogaskerekek szépek.
Add meg a mailod,és készítek képeket.
sorszám: 1788 (108403)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2009-02-20 23:16:58)
Milyen állapotban van az a Star? Fényképet lehet róla kapni?
Milyen állapotban van az a Star? Fényképet lehet róla kapni?
Módosítanám a hirdetésem...tehát:
125-ös Csepelt keresek(forgalmi és blokk nem kell hozzá)
Adnék cserébe egy 1968-as Simson Start)
Sziasztok!
Keresek kis pénzért:
-100/48 vagy 125/49 vagy 125/50 vázat.Elsővilla nem kell.Forgalmi nem kell!!!
-Csepel 100 v 125 kerekeket(1 párat,komplett fékkel,fedéllel,tengellyel,használható állapotban!!!)
-125/49 vagy 125/50 vagy 125 T tankot,festés nem lényeg,csak ne legyen elrohadva,horpadva.
thotpeti@gmail.com
70/511-00-04
szia nekem van csepel kiskönyvenm utána nézek
Sziasztok!!
A d csepel szerszámkészlete mennyiben egyezett meg a danúviáéval?Vagy ugyanz volt???
Aki tud segíteni légyszi írjon!!
Köszi
Amúgy köszi a tippeket, akkor veszek bele p20as karbit,talán kipufogótis úgyis megyek börzére:)
Széplett nagyon!:D
Szépmotor lesz belőle(kacsintós smiley)
Szépnek tűnik a festés.Összeszerelve még szebb lesz.Majd mutass arról is képeket.
Üdv.
Kedves Csepeles Kollégák!
Nagy örömömre szolgál hogy ma kész lett a festés.
Nézzétek meg a linkeket, és írjatok véleményt:)
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Eladó Csepel25 gyújtás+lendkerék jó állapotban,hiánytalanul.Ára 5000ft. Érd.:motorsokk@citromail.hu
Tel:06307101501
Vagy tegyél bele egy White Danuvia blokkot! Nekem Pl. van egy eladó, csak épp nem adom olcsón (határozottan nem olcsón)! Meg van egy érdekes Csepel hengerem, aminek nagyobbak a felömlői, nagyobb a szívásidő, és osztott a kipufogóablak, csak bordatörött!
tegyél a kis csepelre p20 karbit megy mint a magyarökör! meg tegyél rá másik kipufogót
nem kell reszelgetni a hengert semmit
semmiképp nem fér bele a blokk hossza a két kipufogó stb a henger meg méreteiben meg sem közelítik egymást!de te tudod
Nem vagyok benne biztos,hogy a 125-ös henger illeszkedik a 250-es blokkba!Azt meg le is merem fogadni,hogy a 250-es blokk bele sem fér a 125-ös vázába!Egy esetleges balesetnél(aminek te vagy az okozója) pedig ha kiderül a gányolásod,azt hiszem igencsak megszívnád!Inkább vegyél egy Pannóniát!
üdv.
Sziasztok!
Szerintetek belefér egy normál 125 ös csepelbe egy 250 es blokk?
Mennyire büntethetnek meg ha picit kicserélném a blokkot, de 125 ös henger az maradna?
Sztem azz a 4 sebesség eléggé vonzó:D
Üdv: Kálmán
Hétvégén tudom küldeni a képeket
Szia Alemar!
Hát az nekem elég messze van, de azért a képeket megnézném.E-mail címem:vfts37@freemail.hu
Köszi előre is!!
csepzon
Kedves Csepzon!
Az én csepelemet Fehérvár alatt Úrhidán krómoztattam le!
37e ft-volt ugy emlékszem.
Ott szépen dolgoznak de nem valami filléres dolog.
Ha érdekel tudok képeket mutatni a krómozásról.
Sajnos Heves megyében nem vagyok járatos.
Üdv
Sziasztok!
Csak érdeklődnék h otthon van valaki krómozásban vagy krómoztatásban?milyen összegekről beszélnek egy csepel ujrakrómoztatásánál kb?És tudtok esetleg vkit ajánlani Heves megye környékén.Kinek mik a tapasztalatai e téren?
Üdv!
Eladó egy 1957-es D csepel.
sziasztok lenne egy 54 es évjáratú csepelem neki áltam a felújításnak a vázzal elvileg végeztem is arany fekete szinű a blokja még darabokban van ugy döntöttem eladom mert nincs rá elég időm hogy be fejezzem :( igy akit esetleg érdekel 80 ezer ft ért lehet vinni
Szloboda Tamás /öskü/ 0630/9123082 éjjel nappal elérhető ! e mail:szloboda17@freemail.hu kérésre képet küldök !! remélem fel kelltettem valaki figyelmét !
Sziasztok!
Alemar köszi az infót.Még abban tudtok segíteni nekem hogy nem lenne vkinek gyári szerszámkészlete csepelhez, a tokjával 1ütt?
Üdv
de postai utánvétellel is szállít. :D Jó cimborám
Eladó csepelhez a következőek:
1 db. gyári,fekete tanksapka
2 db. tankmatrica (nem gyári)
1 db. kulcs a gyári kulcskészletből(kuplungdeknihez való)
1 db. fénymásolt alkatrészkatalógus
1 db. gyári bakelit "csúszka" az első villába
Ára együtt 5.000 ft.
Érd.:06-30/357-4618
vagy a dcsepel@gmail.com címen.
Kedves csepzon!
Én tudod egy embert Békés-ben.
Én is tőle szereztem az új küllőimet!
Csatári Sándor az úr neve!
Tel.:66/416-463 vagy 30/402-58-63
Én egy börzén találkoztam vele oda hozta a küllőket és vettem tőle 1 névjegykártyát onnan tudom a tel-számát
Üdv
Sziasztok!!
D csepel küllőkre lenne szügségem.Vadonás újakra.Tudtok nekem segíteni?Vagy esetleg tudjátok azt h vminek a küllőmérete megegyezik e a Csepzonéval?Egy telefonszám sokat segítene.Átakarom fűfni az egészet és nem akarom rozsdás kotványokkal.Köszi előre is a segítséget.
Üdv!!
Összesen: 40 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|