:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csepel - új hozzászólás Összesen: 40 oldal
Ez nagyon komoly... és basszus, épp pár napja szívtam egy hasonló problémával... de most már kész, úgyhogy nem szedem szét újra csak hogy kipróbáljam. :-)
A kenyeres módszer a következő,nem száraz,de nemis friss kenyér belét bele tömködöd a kiszedendő csapágy tegelyének helyére és atengely méreténél 1-2 tizeddel vékonyabb fém rudat(vagy kemény fa)beütsz a kenyérre, egyszer- kétszer a kenyeret potolni kell a kenyér nem tud hová terjeszkedni így kitolja a csapágyat.Azért merem leírni mert már kipróbáltam.
mi ez a kenyeres módszer? Taníts!
Csepelen az OLD MOTORS-nál jó áron,illetve börze.De már sokszor ajánlottam a Veterán című újságot.Az tele van hirdetéssel.
A kenyeres módszer engem is érdekelne.
Üdv.
Meg,de te nem válaszoltál rá!
Üdv.
sorszám: 955 (67074)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2006-12-13 08:56:26)
Üdv.
Megintén vagyok..
Érdekelne hogy menyiért ,és hol lehet kapni Csepelre gyujtást...?
Már kijött...
De ismertesdd a modszert..érdekel:)
Én megfognán a tengelyt satuba és két kalapácsnyéllel lefeszítteném a blokkházat ovatosan, csapágy vagy jön vele vagy nem.Acsapágyat spec. kihúzóval vagy kenyérrel lehet kiszedni.Ismeri valaki a kenyeres módszert?
Sziasztok.
Segitséget kérnék...
Csepel blokk gyujtás felöli részében van egy váltótengely belüröl,aminek a csapágyfészke,zárt.Hogy lehetne kiszedni a tengelyt és a csapágyat?Van valami tippetek?
Elöre is köszi a hozzászólásokat..
No nehogy azt hidd,ezzel a tanulópénzzel csak te vagy így!Én is jártam már hasonló cipőben anno.Sőt sokszor ma is megpróbálnak átbaszni,és kihasználni:-(
Üdv.
De, jelentkezem. Nézd meg az e-mailodat!
Köszönöm a felajánlott segítséget, alkalmasint élni fogok vele. A matricákra egyelőre nincs szükségem - annál inkább kellene egy első ülés olcsón -, majdcsak jelentkezik érte Wendel :) A korábbiakat betudtam tanulópénznek...
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.Ha szóltál volna,akkor tőlem jóval olcsóbban megkaptad volna.Alékatrészjegyzékem is van robbantott ábrákkal,meg egy pár csepel matricám.Igaz a Wendelnek ígértem,de nem jelentkezik.
Ha érdekel valami keress meg.
És ha szerelési tanács kell azt is írd le.Ha tudunk segítünk!!És miért ne tudnánk:-)
Üdv.
Hi mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni.
Vásárolni szeretnék csepel telóhoz dugattyut,ha valaki tud segítsen mert fontos vóna.Kösz mindenkinek.
Nem emlékszem, talán a Balaton mellett rendezték, a nevezési díj egy ötezres lett volna. Alig páran neveztek, nem is lett belőle semmi, visszafizették a pénzt. Én többször vásároltam tőlük, általában különböző doksikat. Mindig irreális összegeket kértek értük. (Pl. fénymásolt szerelési füzetke 7 000,- Ft, de akkoriban nem volt más választásom, ki kellett fizetnem. Azt mondták, csak az én kedvemért hozták - persze én sem vagyok hülye, tudom, hogy beszkennelték, azóta bárki más is megrendelheti - ergo vettem nekik egy korlátlanul értékesíthető árucikket.) Amikor náluk jártam, kérdezgettem árakat (főleg felújítást) - a 600 000,- Ft-os Pannonia azóta is szlogen.
Oké.
1 pár van még a csepel matricából,ami nem "D" jelzésű.
Üdv.
sorszám: 942 (66597)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2006-12-06 16:24:09)
Szeva! Ja, olyan kellene. Csepel matrica, nem D-Csepel. Megbeszéljük a részleteket mailban, ha ez Neked is jó.
Milyen versenyre gondolsz?
Az áraik tényleg magasak,de ha nincs módodban börzére járni,vagy várni az alkalomra,akkor náluk kell megvenned.
Egyébként mennyiért adják az ülésgumit mostanság?Vagy másfél-két éve volt valami 3-4.000 ft körül az ára.
Üdv.
Köszi, de ha a csepeli társaságra gondolsz, kevésbé elszállt társaság jobb lenne. Nem igazán vannak tisztában a pénz értékével... (Talán nem vagyok egyedül a véleményemmel, a Veteránban a nyár környékén volt egy cikk valami versenyről, amivel irtózatosat buktak.)
Nincs ötletetek, hogy hol lehet új ülésgumit kapni ?
öhm...
passz
nem néztem annyira mélyrehatóan mert szétszedtem a lámpát és láttam hogy be van kötve 2 ér, aztán többet nem foglalkoztam vele. Gondoltam majd ha már lesz hozzá rajz. bár most egy darabig nem fogok odáig eljutni, mert dirib-darabokra szedtem. a télen legalább lesz időm rendbeszedni a festését. Bár miután letörölgettem rájöttem hogy sokat fényezni se kell majd rajta mert talán ha 5db 1centis rozsdafoltot találtam. Mind1, a rajzokra igényt tartok azért ha véletlenül akadna valakinek.
Szevasz.
Alkatrészjegyzékem van,természetesen robantott ábrákkal.Ha érdekel írj egy mélt,és megbeszéljük a többit.
Wendel.
Neked ugyanez.Már csak csepel matricáim vannak a d jelzés nélkül.Ha ez kell?
Üdv.
A D-Csepelen már volt helyzetjelző?
pl úgy hogy egy kapcsolásra minden és a fényváltó lifeg benne. se helyzetjelző, se refi. kiméregethetném a kapcsolót de minek ha valaki ad rajzot? :)
Nekem ugyan nem ígértél - nem is volt róla szó - de a Csepel matricára vevő vagyok.
Azon mit lehet leegyszerűsíteni?
halihó!
friss 125-ös d-csepel tulaj lettem, de az előző tulaja kicsit leegyszerűsítette az elektromos részét. nincs valakinek véletlenül kapcsolási rajza hozzá? előre is köszi
ja, egy-két robbantott ábra is jól jönne :)
ELADÓ csepel 125 szerszámos doboz!
akit érdekel írjon!
xr600r@freemail.hu
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=15551678
Egészséges önbizalom!Ez az:-)
Mellesleg nem "csak" rád gondoltam.Minden olyan emberre akinek volt dolga danuviával.Mivel jelen esetben a csepel és a danuvia szorosan összefonódik több ponton is egymással,ezért mertem ilyen kijelentést tenni:-)
Nekem is volt danúviám,bár nem sokáig,mert gyorsan túladtam rajta.
Más.
Valakinek ígértem csepel/dcsepel matricákat!Jelentkezzen az illető,mert megtaláltam.A baj az,hogy már nem emlékszem kinek ígértem:-)
Üdv.
sorszám: 928 (65758)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2006-11-24 13:49:53)
Igen, ebben igazad van, örülök, hogy rám gondoltál a tapasztalatokat illetően. :-)
Szerintem azért nem lenne értelme külön topicot nyitni a danuviának,mert alig lenne hozzászólás.Nézd csak meg,hogy itt is alig vannak!
Engem nem zavar,ha itt beszélitek meg a danuviát érintő dolgokat.Sőt,szerintem jó is,mert akinek van csepelje,annak nagy valószínűséggel van tapasztalata danuviával is.
Szerintem!
Üdv.
sorszám: 926 (65610)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2006-11-20 13:57:53)
Hát, igaz hogy testvérgép, de tényleg lehetne nekik is külön fórumuk. Az meg nem hiszem, hogy bárkit is zavarna, ha itt-ott lenne egy kis átfedés.
Szerintem is lehetne Danuviás topic. Minél több magyar annál jobb.
Szerintem belefér a topicba a danuvia is.
Szerintem!
Üdv.
sorszám: 923 (65545)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2006-11-17 08:56:26)
Ez most azt a régi viccet juttatta eszembe, amikor interjúvolják a parasztbácsit faluhelyen:
-"Aztán Józsi bácsi, van-e maguknál a faluban faji diszkrimináció?"
-"Az nincs, de igény lenne rá..."
Azt nem tudom, de szerintem lenne rá igény! Legalábbis engem érdekelne.
sorszám: 920 (65390)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2006-11-17 08:56:26)
Tényleg, itt a szocimotoroson miért nincs Danuvia fórum?
Sziasztok! Csepel 125/T-t(1951-1954) keresek saját részemre, akár hiáhyosat is, állapottól függetlenül, ha tudsz írj(csepelfan@freemail.hu) vagy hívj!(06-70-293-6922)
Hello!
Nincs valakinek véletlenül D-csepel 125-höz tankra térdpárna, karburátorba súbertű és úszó + az ehhez valo ilyen fölső réz persely amire a benzincsövet is húzzuk, és Danúvia hátsó lámpabúra. Akinek van és eladná nekem kérem jelezz sokat segítene.(csak jó állapotú cuccok érdekelnek)
Köszi: Máté
Szia Matya. Danuviás ügyben nézz át hozzánk a Danuvia topicba az Indexen:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9041973
Hello.
Igen eladtam.A poén benne az,hogy ez 2 hónappal ezelőtt volt már,és még a héten is kerestek 3-an miatta.
Üdv.
Helósztok!
Rég írtam ide. Van valami új? Andris: Sikerült eladni a gépet?
Hello.
Úgy látszik nemcsak nálam szarakodik a számítógép,ugyanis eddig a 4 kép közül csak egyet tudtam feltenni:-(
Azt természetesen elküldöm mégegyszer.
Üdv.
Bocs, csak közben összeomlott a gépem, így valószínűleg elveszett a leveled is! Újra tudnád küldeni a képet és mégegyszer ne haragudj?
Bocs hogy nem olvasok vissza nagyon, de az oldalon kint lévő link nem működik és szeretném megtudni, hogy van saját oldala a Csepeleseknek?
Összesen: 40 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|