:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csepel - új hozzászólás Összesen: 40 oldal
De jól megállt itt az élet. :-(
Üdv!
Csepelhez: ahhoz jó a pannónia fékkar is, ugyanis dettó ugyanaz. A tank oldalán levő gumi az 3000 Huf egy pár utángyártott, nekem van gyári de az elég töredezett. Egyébként van gyári új gyűrűm meg új dugattyúm is ha ez érdekel.
Pannónia: a blokknak tényleg a száma kéne, meg hogy miféle henger van rajta, a szögletes vagy az a gömbölyített. Az első szám jelöli az évet, a per után a hónapot a többi négy pedig hogy abban a hónapban hanyadikként gördült le a sorról.
Krómozás:
Pécs Edison Út 7
0672314574 ide postán kell elküldeni a cuccokat, és használt csühögőket érdemes krómoztatni mert az tudtommal máshol nem vállalnak. Az ára kb 4000 Huf/dob.
Táborfalva
Zwad György munkafelvevő vagy mi a túró
06702939512
itt viszont baromi minőségi munkát végeznek és egész olcsón, minden mást ajánlom hogy ide küldd!
Ja, van némi jelentősége. Jó lenne tudni, hogy milyen Pancserák blokkról is van szó. A motorszmám árulkodik.
hal mindenki. van egy 125-ös t csepelem. szeretném felújítani. sajna sok apróság hiányzik róla. első fékker első lámpa tank oldalán lévő gumi. meg ilyenek ha valakinek vannak eladő alkatrészei akkor írjon a wolfattila@mailbox.hu-ra. zala megyéből éredekelne főleg, de vas és somogy is belefér. elére is köszönöm mindenkinek. ja érdekelne pannónia hollonder meg kipufogócsonk is sajna nem tudom pontosan milyen fajta blokk. ha egyálltalán van jeletősége. azt nem tudja valaki, hogy hol krómoznak?
van egy 125/49-es kerekem komplett jó állapotban.
És ha már nagyon feszegetjük a témát, (bár továbbra sem a blokkház) a Danajkának csepp alakú hengere van, egy régebbi tele, és egy újabb fajta vágott bordázattal, a hf. is nagyobb bordás, szintén csepp alakkal, és hátulról ferdén megy bele a gyertya, valamint a főtengely is telisonkás. A henger kipu csonkján is nagyobb a menet a DV-nél.
sorszám: 1055 (71599)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-03-19 21:59:17)
Pontosan. Meg a gyújtás. A Danajkában van töltőtekercs (azért van 3 lik a drótok kivezetésének), meg azon már GV 1-es (vagy 3-as? Állandóan keverem a Pannóniával) lendkereke van, és nem Bosch. De ez már nem is a blokk kérdése, de hüle vagyok. :-)De ha már a komplett blokknál tartunk, akkor ugyi a Csepelen eleinte Bing karbi volt, később lett a 18 mm-es, és azon még aluminiumból volt a súberfedél, nem műanyagból.
A danuvia blokknak a felömlői nagyobbak, van olajozó furat a csapágyhoz, 3 gyújtáskivezető lyuk, kuplungállító csonk alakja.
Mi a külömbség a danuvia és a csepel blokkház közt?
Szükségem lenne egy új, szám nélküli, üres 125-ös Csepel blokkra. Kp-ét, vagy egy új, szám nélküli üres Danuvia blokkot (új deknikkel), vagy bármilyen motoralkatrészt adnék cserébe. Bármilyen megoldás érdekel. Elérhetőség: csepelfan@freemail.hu vagy a 70/293-6922.
Hello!
Lenne egy eladó komplett, működőképes danuviablokkom! Akit érdekel kérem írjon a :tothimate@freemail.hu e-mailcímre!
Üdv: Máté
2db csepel 125-ös blokk az egyik komplett a másik hiányos.
És kb. mennyit gondoltál érte?
Holnap este probálok fényképet küldeni.Monoron van a cucc.
Ha le tudnád fényképezni és ide elküldeni: geri20@vipmail.hu az nagyszerű lenne, egyébként helyileg ez hol van?
Nemtudom, mennyi adnál érte?
köszi az egy kicsit nekem sok egy használt blokkért. meg messze is van.
De van váz +sárvédők,elsővilla
szewasztok nincs valakinek egy lemezvillás csepel váza eladó? egy-két cuccom megvan hozzá meg a blokk, de jó lenne összerakni
Mármint úgy értem, hogy az eredeti DDR-es halt ki. Újat már nem lehet kapni, legfeljebb ahogy Te is írtad, börzéken lehet találni.
Biztos megvan még Andrisnál, mert végül nem üzleteltük meg.
romhányban van.17.000.pénz.üdv.
mipénz lenne? és hol van?
3 kiveztéses,komplett forog jó kompresszió van benne.
andor milyen állapotban van a blokk? 2 vagy 3 kivezetéses? engem lehet érdekelne...
kicsit több infó is jöhetne. lehet priviben is.
üdv
eladó egy 1957.06.havi 125-ös komplett csepel blokk.
van egy eladó 125/49-es komplett kerék eladó.üdv.
Emberek, tényleg nincsen senkinek egy Csepel 125-ös hátsólámpája eladó?
Ha mégis akkor egy kontakt:30-9303-663
Dehogy halt ki a 225-ös Isolator!Nekem van 6 db is ,mind kifogástalanul működik.Börzéken te is találhatsz.Én mindig látok.
sorszám: 1029 (70347)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-02-21 09:54:37)
hell
ha megvan van még engem érdekelne a csepel matrica.
erre az e-mailra jó lesz.
Sziasztok!
Egy Danovia blokk gyujtását nem sikerül beállítanom.
Ez egy csepel blokkon van, már vagy 10 éve nem használta senki, gondoltam rendbe hozom. Amúgy nem értek a motorokhoz.
Szereztem egy gyújtótekercset, beszereltem, de nem ad csak 6 voltot max., de ezt a gyertyapipa csatlakozónál mértem a tekercsen. Viszont itt több ezer voltmak kellene lennie.
A kábelnél viszont ami megy a megszakítókalapácshoz, ott még 6 volt sincs.
Szétszedtem összeraktam, most meg már semmit nem ad le. Lemértem potméterrel hogy nincs kontakt a váz és a tekercs gyertyapipa csatlakozó kimetével.
Nem értem, ha rossz lenne a tekercs, akkor is kellene kapcsolódnia a tekercs test részével és azzal a kimenettel ami a gyertyapipához kapcsolódik.
Tudnátok segíteni?
Rendben, a többit e-mailban.
Igen, a régi Isolator nagyon jó gyertya volt, főleg a 175-ös és a 225-ös hőértékű, de sajnos kihalt, ahogy írtad, illetve sz@rt sem ér, amióta átvette a Beru. Ami meg Romániában készül, azt egyszerűen tilos lenne forgalmazni.
Az enyémbe nagyon bevált a Brisk N-17. Ha Neked nem, akkor próbáld meg a Champion L-86-ost.
köszi
az Isolatorból melyiket? Volt nekem egy régi Isolator az nagyon jó volt, csak kihalt. Az új meg már nem olyan frankó.Legalább is a pancsink azt nem szerette. Légyszi akkor írd meg hogy vmi márkásabb(NGK, Bosch..)melyik passzantos bele
Előre is köszönöm!
széles utat!!!
Próbáld meg a régi és jól bevált Isolator márkát.Én azt használtam(több-keveseb sikerrel)
De holnapra megnézem neked,hogy mit ír a gépkönyv.
Üdv.
Sziaszotok!
D-CSEPELbe milyen gyertyát kell rakni? Beleraktam a Brisk(babetta gyertyát), de azzal ha bemelegstik akkor leáll.
Mit tudnátok tanácsolni?
Előre is köszönöm!
ROMHÁNYBAN LAKOM.UTÁNVÉTTEL EL TUDOM KÜLDENI.3000+POSTA A TIÉD.ÜDV ANDOR.
sorszám: 1020 (69922)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-02-16 12:05:04)
Az reális ár. Postai utánvétel lehetséges? (Hacsak nem Kaposvár környékén laksz.)
Üdv.
igen megvan 3000.ért adm.üdv.
sorszám: 1018 (69820)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-02-15 11:23:18)
A belseje is megvan? Az is jó lenne, mivel jelenleg T5-H van rajta. Hogyé adod?
Tegnap is, meg ma is a Csepellel jöttem dolgozni. :-)
Esetleg itt nézz szét, lehet érdemes, ha épp nincs fejlesztés alatt.
www.vandecastele.cwi.hu
börzén lehet kapni hátsó lámpát, igaz elég borsos áron, de ennek okát már egyszer részleteztem. ha akarjátok olvassatok vissza. az ára 4-9000 foint állapottól függően, meg attól is függ hogy az eladó mennyire akarja becsappni az embert.
csak danuvia hátsó lámpám van.üdv.andor
sorszám: 1014 (69694)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-02-12 13:55:42)
Nekem is az kéne. Már igen régóta keresek.
Szeva Andor!
Hátsó lámpád is van, eladó? Kompletten kéne.
Üdv!
Akinek van 125/49 lemezvillás csepelhez eladó alkatrészjegyzéke, katalógusa, leírása, bármi dokumentációja, akár fénymásolat is, az kérem írjon. bednarik.zsolt@mailbox.hu
Összesen: 40 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|