Csepel - új hozzászólás Összesen: 40 oldal
Pesti krómozó cég kellene nekem ahol válallnak motoralkatrész krómozást.(Telefonszám vagy a cég neve kellene). Jó lenne ha vkinek már krómozott volna a céggel és megtudná osztani a tapasztalait. Köszönöm
Hello!
Találtam egy vázat (nem saját hirdetés) [url]http://www.vatera.hu/veteran_csepel_250_ccm_motorkerekpar_vaz_42859108.html[/url]
Sziasztok!
Nem tud valaki eladó csepel 250-es motort vagy vázat?
köszi
Van sokminden ,de nem biztos,hogy az érdekel mi kellene?És mid van, esetleg 250-es csepelhez valami?
sorszám: 1357 (86029)
( előzmény: peci sufnija, 2007-11-18 12:09:37)
na akkor jól emlékeztem:) és vannak még alkatrészeid? nekem kéne még ez-az. esetleg csereberélhetnénk is.
Hello!
Szerintem nem érdemes a színkódon tűnődnöd... Sima fekete, aztán jól van... Ebben az időben amikor ezeket gyártották, elég szegény volt a gyár, így nem is biztos, hogy mindegyiket ugyanazzal a színel fújták le, hanem ami volt kéznél... A krómozással is ugyan ez van: Nem az összesen ugyan az volt krómozva...
Hali.
Keresek Csepel hátsó teleszkópjához porvédő hüvelyeket.Két pohár alakú lemez,és egymásba csúsznak.
Használható állapotban.
Goldnadel kukac vipmail.hu
D-Csepel tulajok!
Van egy restaurálás alatti gépem, azt szeretném kérdezni, ezen a gépen eredetileg milyen bowned volt. A köralakú fekete, vagy a sokszügű szürke (Pannónia)? Ahány féle embert hallottam, annyi féle választ kaptam...
Segítségetek köszönöm:
Bubi36
Sziasztok.
Van 1 danuvia-csepel motorom.
Szeretném felújítani és ehez kérnék segítséget, a motor színe szürke de már nem az eredeti festés. Szükségem lenne az eredeti színkódra, de minden más infó érdekel.
Előre is köszönöm.
Sziasztok
Ez jó ötlet, ki fogom próbálni! Köszi
Vedd ki két olajos flakon kupakjából a fehér,puha(habszerű),műanyag tömítést,és azt szabd bele a csap tolattyújának mindkét oldalára.Pontosan vágd bele.
Nekem bevált.
Üdv.
sorszám: 1350 (85991)
( előzmény: vandecastele, 2007-11-12 10:37:28)
Így van.
sorszám: 1349 (85973)
( előzmény: peci sufnija, 2007-11-08 18:46:35)
legutóbb papír nélkül 600 ért láttam,de a papír még növeli az értékét,hiszen akkor könnyebb forgalomba helyezni.
Mennyi a piaci értéke egy 250-es csepelnek ami teljesen fel van újítva?
Üdv! Még mindig érdekelne egy fényváltó kapcsoló.
Hát, azzal nem is, pedig eredetileg az volt. Jó sz@r is volt! Én tettem rá egy pici olaszt. Nem éppen eredeti, de én naponta használom, tehát... Szóval néha a szükség törvényt bont.
sorszám: 1345 (85916)
( előzmény: vandecastele, 2007-11-13 10:25:24)
csepel125-49-es komplett kerék eladó
Gumival én is próbálkoztam,de nagyon nehezen lehetett tologatni és lecseréltem.Arra már nem emlékszem, hogy azzal folyt-e.Parafával én is próbálkoztam, de az nem jött be sajnos.Akkor marad a gumi.
Nekem parafa van benne. Elég jó tömített azoh képest hogy nagyon régi volt és rosszul is volt beleszabva.
Én benzin álló gumi lapocskát tettem oda.Kicsit nehéz eltolni a tologatót, de viszont nem folyik a nyál össze-vissza.
sorszám: 1341 (85869)
( előzmény: vandecastele, 2007-11-12 10:37:28)
Sziasztok!
Nincs valakinek valami jó ötlete arra, hogy lehetne a tologatós csepel benzincsapot rendesen tömíteni, hogy ne folyjon az üzemanyag a tolattyú alatt és felett?
Bocs: Andor, nem az Andris. De őrá is vonatkozik, szóval nem hülye. :-)
sorszám: 1339 (85830)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-11-10 22:09:26)
He-he! No, azért Andris már annyira nem kezdő! Szerintem egy P-125-ösre gondolt, ami csak prototípus volt a Csepeli Motorkerékpár Gyárban. Az egy félbevágott P-21-es.
Hello!
Elírtad a "p125"-öt... Ha D-Csepelre gondoltál nekem van egy felújítás előtti, tavasszal kész lesz, ha addig nem találnál másikat nyugodtan szólj...
Kedves Barátaim! Régóta vágyam egy Csepel p125-ös! Ha lenne valakinek eladó, megvásárolnám! Címem:e.andor@freemail.hu üdv
egyszer vettem nálad Csepel alkatrészeket és megmutattad ezt a blokkot és az emléke megmaradt bennem. Ja és "orarugo" nickkel raktál föl róla képet index-re, és itt meg írtad az email címed ami szintén orarugo-val kezdődik.:)ebből gondoltam.
amúgy ezaz:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=50316871&t=9049017
elkelt mindkét blokk.üdv.
sorszám: 1334 (85757)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-11-07 21:28:20)
Etz nem Ts.No de mindegy.
A négyütemű pancsi fotója engem is érdekelne!
Üdv.
sorszám: 1333 (85739)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-11-07 21:27:05)
De mert Te ki vagy,hogy ezt tudod?
sorszám: 1332 (85737)
( előzmény: peci sufnija, 2007-11-04 22:52:52)
pedig van:)) ha nem hiszed küldök róla képet. csak dobj meg egy emailcímmel.
sorszám: 1331 (85730)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-11-05 21:07:40)
Hogyé? Küldj már róla valami képet!
Köszike.
Ja, az aminek TS villája van. Mondtam már, hogy hiába nyertél vele díjat (amúgy nekem is tecc), de az a villa gyöngébb, mint az eredeti volt.
2 db d csepel blokk eladó.
Hellosztok!
Van itt valakinek eladó fellelt állapotú D-Csepelje Somogy megyében, vagy Csurgó közelében? Jelentkezni itt, vagy e-mail-ben: klisz.andras@freemail.hu
Miért a moci valami múzeumba került netán,hogy itt hagyták a papírokat?
Üdv.
Üdv.
Jobb későn,mint soha most válaszolok:-)
Van egy 1000-es GTR kawám 92-ből,meg egy erősen átalakított Pannónia P10-es 69-ből.
Mindkettő nagyon szép.Legalábbis nekem!Mert van akinek a pancsi az átalakítás miatt nem jött be,a kawa meg a régi kocka formái miatt:-/
A pancsi egyébiránt nagyon ízlésesen,szocimotorokból lett átépítve.Még díjat is nyertem vele:-)
Szerintem gyűjts egy papíros kis csepelre,azt használhatod majd a szántón kívűl is:)A 250-esek nagyon ritkák,és még attól is drágábbak:-(És persze gyönyörűek.
üdv.
4T Pannónia? Az majd csak lesz. Még nincs. :-(
sorszám: 1324 (85674)
( előzmény: peci sufnija, 2007-11-04 22:52:52)
Pölö! Egész véletlenül nem te vagy az aki Monoron lakik és van egy 4ütemű panncsiblokkod a sufniban?:)))
az ural.hu.találsz róla képet.üdv.
A TLT milyen állapotban van? Képet tudsz rolla küldeni?
egy darab tlt 1957.8.hó ár 15000.1959-es tlf 15000.t5-ös 10000.csepel 125-ös 13000.üdv.
Ha ez nekem szól, légyszives fordítsd le magyarra. Köszi! Üdv.
Megvan az orarugos@freemail.hu a cimem megbeszélhetjük
a tlt,15.tlf 15.t5 10.csepel 12.üdv.
Mit kérsz a blokkok darabjáért?
Az jó dolog! De kinek kell?
Tedd ezt inkább a VAM-ba.
csepel 250-es kerékagy eladó.
Köszi. :-) Suhi segített.
Ha meg volna még a forgalmi akkor engem érdekellne!Üdv.Tibor
Összesen: 40 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|