:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Hello HyGy! Feldaraboltam a cuccot s lelkesen küldözgetem Neked. Azért jelezz már, hogy odaérnek-e a dolgok, mert utálom magamat feleslegesen strapálni.
Köszönettel Soma
halika
Lehet ,hogy megyek a jövö héten Bécsbe. Kellene a cime ennek a bótnak, vagy valami irányadó merre keressem.
Köszi
Kilozulu
Persze,ha hygy visszajelez,már nyomom is fel:-)
Remélem a cikkemhez szánt fotók is ftp-"zve" lesznek!
furfarag: kuldj egy usernevet es egy jelszot nekem a hygy kukuc szocimotoros.hu cimre az ftp-hez.
HyGy
Nem a vipmaillal próbálkoztam, arról tudom, hogy ekkora méretet nem tud átvinni. Outlook Expresszel próbálkozom, ha most sem megy, marad a darabolás. Windows Commanderem van, de sztem az kompatibilis a Total Commanderrel.
Ha a vipmail-os címed használod, akkor nem a vírusirtó lesz a ludas, legfeljebb csak 3MB méretű állományokat tudsz küldeni. Próbáld meg feldarabolni Total Commanderrel (Fájl/Darabolás), úgy már talán menni fog!
Baj van! Kész a mű, de vmi 18 Mb és nem bírja átküldeni a lebelezőrendszerem. Vsz. a vírusirtó a ludas. megpróbálom kitrükközni vhogy.
Köszi szkennelem és küldöm
Soma69 szia kuld el a hygy kukac szocimotoros.hu cimre.
Közvetlenül szerintem sehogy, az oldal karbantartóinak kell eljuttatni valahogy, ők teszik fel!
Hogyan lehet vmi szakirodalmat feltölteni ide a honlapra??? Tudja vki??
Matya!
Figyu, bordó az szerintem a piroshoz tartozik. Az ezüst meg szürke. A sötétkék meg kék. A világoskék is kék. A türkiz lehet zöld és kék is. Barna és kaki nincs, az egyéb. Arany is egyéb. Tejesátlátszókékeszöl szintén egyéb.
Egyéb kérdés? :-DDD
nézzétek meg a www.motorosmc.gportal.hu oldalt
Mért nincs a szavazáson BORDÓ???
Diszkrimináció!!Jawások hátrányban!!!.....pfuj.....:)))
Soma 69-nek igaza van ha megtartod a köv.távot akkor csikorgó kerekekkel az utolsó pillanatban bevágnak eléd ha nem tartod be akkor kilép egy rohadt gyalogos az útra és besatuzik elötted és te meg beleszálsz! Így volt az utóbbi balesetemnél is !Köztes megoldás nincs! Vagy bevágnak eléd vagy satunál belemész! Válasszatok!
Nagy az isten álatkertje és alacsoyna vanank körötte a rácsok mint mondani szokás. Én kocsival menet is megtapasztalom ezt. No meg a másik rendszeres eset: megy vki előtted 70nel araszol, szerencsétlenkedik. megelőzöd, erre 1ből felébred benne a büszkeség visszaelőz és újra beáll...
Meg mikor nagy elánnal kieléőznek , majd 100 m után lefékez mert lakaynarodik az útról.... Dühítő
Nagyvasat szeretnék de pénzem nincs. Gondoltam a gazdag szomszéd levetett gépe nekem megfelel. Érdekelne hogy érdemes e belevágni.
Jorgat
ebay.de, 700 euro
Te is szeretnél a labancoknál lerobbanni?
halika
Má nem csinálja. Azért köszönöm.
csőváz
Kilozulu
Hello!
Hogy találtál rá? És ha nem vagyok túl indiszkrét mit kértek érte?
Esetleg magánba dumáljuk meg, hátha mást untat.
Kösz
Jorgat
jorgat@freemail.hu
0670338-72-18
Sajnos ilyenek mindig lesznek. Velem biciklizés közben szokott ilyen előfordulni, mintha ott sem lennék, simán átmennének rajtam. pedig elég nagy a biciklim... meg én is :D
Sajnos, nekünk kell jobban figyelnünk, mert mi vagyunk nagyobb veszélyben... :(
Kittengirl
Tegnak Kecskeméten voltam, és az 5-ösön jöttem visszafelé. Világítós mellényben, fényszóró bekapcsolva. Nem is kentem nagyon neki, kb 110-el ha mehettem. A forgalom sem volt igazán nagy, néha egy-egy teherautó mögött felgyűlt 4-5 autó szemből, előttem és mögöttem tipikusan legalább 500 méteren nem volt senki. Az 5-ös pedig mint tudjuk meglehetősen egyenes. Ehhez képest legalább háromszor pont akkor támadt valamelyik faszfej autósnak kedve előzni, amikor én jöttem szemben. A harmadiknak már a középső ujjamat is felmutattam, pedig nem vagyok híve az ilyesminek. Ellenőriztem: a fényszóróm tényleg fényszór.
Az ilyen faszoknak miért adnak jogsit?
És miért ilyen soknak? Vagy Bács-Kiskunban nem büntetik az emberölést?
Nem tud valaki olyan embert aki nyíregyháza környékén centírozik meg küllőzik??
Ez mind szép és jó, ámde Szlovákiának a velünk határos részén (Sátoraljaújhely és vidéke) semmi ilyesmi nincsen:) Szerencsétlen tótok is idejárnak át minden szarért, mármint alkatrész olaj, stb. A legközelebbi "Mototechna" is vmerre majdnem a lengyel határnál található.
Szóval ha át is megyek max benzint ha kapok, de azt legalább olcsóbban vmivel. Úgy látszik a kelet az kelet ha magyar, ha szlovák a córesz az córesz kérem alássan...:)
Cseh csodához szlovák zsír:) Cseszkoszlovenszko rulez:)))))))
Csattanjatok valahol, aztán csatlakozzatok hozzánk,elég lesz egész napra a gurulás.
halika
hová valo vagy. kawa er 5 öm van.
csőváz
kilozulu
Miért nem jössz el egy találkozóra, aztán meglátod, hogy érzed magad? Furfarag is csak egy napra jött először, aztán most ott van mindegyiken!:))))))))))))))
A másik az, hogy az utóbbi időben elég célzatosan gurultunk!:))))))))
Helló!
Én már 2 éve Sturovo-ban veszem az Esso fulszint olajat 1200Ft körül. Eddig bevált. Bár legutóbb nem volt, így be kellett érnem a Shell SX olajjal, ami 1000 alatt volt. De ha valaki ragaszkodik a agyar termékhez van Mol Aral 2T olaj 670 Ft-ért. Ja és a legolcsóbb asszem M2T 500 pénz körül van
Uff!
Közlemény:
II. SÖR, MOTOR, ROCK'N'ROLL FESZTIVÁL
2005.07.23. SZOMBAT, Csurgó, Ber-Comp udvar
Program:
10:00 kapunyitás
délután felvonulás a városban,
koncertek:
THIEF (Ozzy, Black Sabbath, Jimmy Hendrix)
GROG (Edda, P.Mobil, Deep Purple)
PULSE (Avril Lavigne, Evanescence)
22:00 LORD koncert
Legegyedibb motorok versenye, vizespóló verseny
este SZTRIPTÍZ
Vendéglátás a helyszínen
Beugró:
1400Ft elővételben, 1800Ft a helyszínen
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
Üdv!
Ádi
higen, nekem ehhez először is a munka hiányzik....:((((( Illetve a munka nem annyira, de a fizetés nagyon.
Szerintem Csehcsoda azzal próbált megkenni valami hatóságot, csak már elfelejtkezett róla....:)))
A fene a pofáját bárki is volt:)))
Hello Motorosok!
Van olyan köztetek, aki munka után hébe-hóba elmenne gurulni egyet. Szívesen benn lennék.
Suzuki GS 500-am van.
Akkor az enyémből valaki jó étvággyal elfogyasztott 7,4 kg-ot, mert ez 60 dekás volt. :)
kenyérre kenve se fogyna el:))))
Azt akartam én is venni, scak 8 kilós a legkisebb kiszerelés amit árulnak annyit meg az életben nem használok el...
Mogul zsír vidám. Elég jól ken, van hőálló is, nem folyik szét, helyén marad. Az olajakat még nem teszteltem.
Ez nem rossz 5let, köszi utánanézek
asszem a szlovákoknál a rész szintetikus valvoline olaj sincs ezer forint...
Hell!
nézz ki bécsbe a louis-ba! az itthoni árak töredékéért megkapsz mindent!!!
vagy vegyél inkább pannoniát! annál ugynis népi folklór a betonvasból hajlitott és hegesztett csomagtartó... :-) ha eljössz a túrára mintát is vehetsz az enyémről... :-)))))
beszéli valaki a lengyelt? egy pár mondatot szeretnék magyarra fordittatni!
2T Motolajjal kapcsolatban: én most Pramo cseh gyártmányú félszintetkius olajra állok át. 990 Ft literje szóval sztem még megfizethető. Mifelénk (BAZ) megye az a cég forgalmazza, akik a szlovák Mogul kenőanyagokat is. Azokról van vmi tapsztalatotok?
akkor én mégse ilyent pucolgattam a TZ karbijából. mert az nem kátrányszínű volt, hanem zöldes.Vagy pirossas. Nekem mindegy, én vörös zöld szintévesztő vagyok.:) Egy biztos, nem fekete volt.:) És nem rozsda.Eltudom képzelni, hogy a dugattyún hogy nézhetett ki.Ott bizosan fekete lett.
Ezt csak képletesen mondtam,hogy kátrány,mert nagyon hasonlít a karbi alján mikor leülepszik:-)
"motorokra rozsdamentes kiegészítők (bukócső, háttámla, táskatartó, csomagtartó, plexi, stb.) készítése, egyedi elképzelések szerint is. Érdekl.: Szabó György, Bp., 06-20-335-4347 rozsdamentesbacsi@irj.hu "
kilozulu!
Ajánlanám figyelmedbe a Givi és a Nonfango termékeket. Viszonylag normális áron kaphatóak.(Már amennyire a 20.000.- Ft körüli összeg annak mondható.) Én azért ajánlom ezt, mert ezt oda találták ki, az összes felfogatása ott van, ahol lennie kell, és utána már olyan doboz tartót raksz oldalra, amilyet akarsz, mert van hova rakni. Furfaragnak és nekem is így van megoldva a doboz kérdés. Ennél olcsóbb, ha neten túrsz egy kicsit hátha elad valaki ilyet használtan, akkor talán kicsit olcsóbb.
Hat nem tudom, ha Furfarag raer....
En is jovok neki par sorrel/joparral/,amit szlovak minoseggel proszalok majd torleszteni:)
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|