:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Igen megjott meg nem volt ido kitenni.
Tisztelt hygy!
Küldtem az oldal e-mail címére egy etz 125-150 komlett ábrás leírásos német egyveleget ! Megkaptátok?, mert ha nem akkor elküldöm mégegyszer! Mert nem látom a szakirodalomnál kitéve.
Na benne van az uj (hasznalt) fotengely a jawaban. Mentem vele parszaz metert, jonak tunik, kicsit csorog, a sebessegek meg vannak, a blokk muxik, kormany szitalasom csokkent.
HyGy
Hello. Van egy Pannónia 250 TLF-em 1959-es. Keresek hozzá bontott farrészt üléssel, és bármilyen más alkatrészt!!
Szoval, aki nem olvassa a jawa forumot, meg van a csorges oka a jawaban. Olyan jol sikerult csehben a fotengely felujitas, hogy a baloldali sonkat most mar kezzel el lehet forgatni a csapszegen....
HyGy
udv!
Ok. Irtam mail-t.
uff,
ocs.
Hello!
Felajánlottak egyet megvételre elég baráti áron és érdekelne minden vele kapcsolatban. Na ez igy durva, de fentartási költség, használhatóság, megbizhatóság, stb. Szóval a fontosabb dolgok. De megbeszélhetjük magánba is, hogy ne aludjon be a tisztelt társaság.
Kösz
Jorgat
Nem. Nagy ereju java tunningolas veszi kezdetet a heten. Beszerzek ismet egy pot CPI-t. Es jovo heten indulunk.
HyGy
A regi melo helyen felmondtam, az ujon meg meg nincs meg az 1 ev munka viszony.
Egy kikent, kifent öreg dáma felszáll a metróra, azonban minden hely foglalt. Egy középkorú férfi feláll, és előzékenyen felkínálja helyét a madamnak. Mire a mama: -Köszönöm, de előmelegített helyre nem ülök- mondja lenézően.
Emberünk: -Akkor üljön a jegesmedve f@szára, és visszaül.
felszáll a villamosra egy tinédzserként öltözött, tininek kifestett vén csoroszlya. Fújtat-liheg... ki is néz magának gyorsan egy fiatal punkot, odaáll, és elkezdi fixirozni, köhécselni, a táskájával bökdösni. A punk feláll: "itt a helyed, te vén kurva!" nyanya leül, és felháborodottan fordul a szomszéd ülésen utazó öregemberhez: "hallotta mit mondott nekem az a huligán???" mire az öreg "tudja, ez a mi korunkban már csak így van: én sem praktizálok már húsz éve, és mégis mindenki doktor úrnak szólít."
A repülőn a légikisasszony megkérdi a harmadosztályon utazó utast:
- Uram, kér vacsorát?
- Miből lehet választani? - Igen vagy nem!
Nalam is rosszul irja ki, pont a te hozzaszolasodnal vettem eszre. :)
Remeljuk a legjobbakat. :) Ma peldaul a skodan szereltem a feket. Mert pentek este elindultam itthonrol erre beesett a fekpedal, a fekhatas meg kb 5% volt. :) Szal egybol vissza fordultam hazakezifekeztem magam, lelegtelenitettem, akkor felment ugy 60%-ra, elmentem a dolgomra. Erre szombat reggel megint szar. Szoval ma fofekhenger csere volt meg legtelenites, viszont az egyik legtelenito csavar a tarcsanal jobb elol be volt rohadva, alig birtam kiszedni, de vegul sikerult kicsereltem legtelenitettem pakoltam ismet van fek. :)
HyGy
udv hygy!
nem komoly problema, csak eloszor rendesen meglepodtem. lehet csak nalam jelenik meg igy. nalad ok?
masreszt csak a kiirast rontja el, mert a link a megfelelo hozza szolashoz visz.
es tudjuk holnap a nagy nap, ugyhogy csak ha kesz a CBF csomagtartoja foglalkozz vele :p
uff,
ocs.
Nem tom mi lehet, majd meg nezem most nem tom.
Buny!
küldtem neked emilt a szekercére!
hygy valami nem koser... nekem egyfolytaban valtoznak az elozmenyek a hozzaszolasoknal... egyszer hygy, egyszer kilozulu, mikozben en Jorgat hozzaszolasara reagalok...
Szervusz Jorgat!
a reggel nemtudom miert irta hygy-t az elozmenyekhez... szoval ujra a Pegaso-rol...
Nekem van tapasztalatom vele, meg van is egy :)
Mi akarsz tudni rola, ha meg aktualis?
uff,
ocs.
hell!
motoroztam én eleget pesten a sok köcsög nemnormális hülye állat közt!
nem vágyom vissza...
a mai napig is ha egy mód van rá kerülöm pestet mert fertő!
persze tisztelet a kivételnek!
őket pedig sajnálom, hogy ennyi nemnormálissal kell együtt élniük...
a középkategóriához visszatérve, most annyiért sikerülne hozzájutni a vt-hez mint egy drag-hoz, vagy egy 800-as maruder-hez... persze használtan!
de mindenképpen köszönöm a segitő szándékú hozzászólásokat!!!
Szasz!
Nekem van tapasztalatom vele, meg van is egy :)
Mi akarsz tudni rola, ha meg aktualis?
uff,
ocs.
Látom az lesz a megoldás, hogy Ilit feltesszük egy chopper gépre hátra, aztán lehúzatunk vele 300 km-t, és ha még mindíg azt akar, akkor mindenképpen a mazohista kategóriába sorolom majd. Nálunk is anyának a chopper tetszett, most is azon jár, de mióta kipróbálta a DL 650-et meg a Z 750-et, azt mondta, hogy a chopper már nem is annyira jó!A legközelebbi motorja szerintem már nem az lesz. Főleg, hogy Bp-en használja!Ja, a 300 km-ból legalább 100-at a fővárosban kell lehúzni!
vaughan: nekem is a chopper teccik, de azok nagyon durvan dragak a tudasukhoz kepest.
Az er5-oert az 1.05 hatar eset mert valami 1.2 az uj ara. Lehet, hogy meger 2k-t, hogy az elejetol te jaratod be pont azon az elso 2000km-n ami fontos.
Szal nem tom.
HyGy
a borsodi aprón olvasom: kawa er5 2004-es kevés km-el, plexivel eladó 1.05M
ez jó vétel lehet HyGy?
engem hidegen hagy mert "anyának" nem tetszik csak a "csopper"...
s ilyen helyzetben muszály alkalmaszkodni... :-))))))))
Buny!
Már látom magam előtt, ha az elkövetkezendő 5 éven belül megkérik a kezemet, azt fogom hallani tőle: na úgye megmondtam... ;-)
Szerintem várjunk türelmesen vagy nevezzük át ezt a forumot esküvő témára. ;-)
Amúgy a szülők általában jobban várják a gyermekeik esküvőjét, mint maga a gyermek. Itt is ez a helyzet. Álmodozni lehet neki is neeem? ;-)
toria
Eladó ETZ 250 bontásából nagyon sok alkatrész!!
Pl: váz papírokkal, komplett gyújtás,
Komplett első teló, műszerek, ülés, lámpák, karbi stb...... NAGYONON SOK DOLOG! HÍVJVAGY ÍRJ INFÓÉRT!!
0630 4096093
SIMSON ra, MZ re és JAWA ra minden ami kell!! Tuningok, tuning settek, blokk illetve váz alkatrészek kiegészítők, tükrök, gumik, akksik, csapágyak, kipufogók, hengerek,főtengyelyek, gyertyák stb..!! Tényleg MINDEN!! BONTOTT illetve ÚJ GYÁRI ÉS UTÁNGYÁRTOTT ALKATRÉSZEK!
Bp-en 5000 ft felett ingyenes kiszállítással!! Postai Utánvéttel is!
0630/4096093
Hygy!
Szokjál hozzá! Esetleg iratkozz be a Tákmesteri Főiskola csomagtartó szakára, estin legyűröd hamar!:)))))))
Meg aztán az olyan szép is lenne, mint a betonvas!
Mondom én, hogy marad Prága!
toria!
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja!-szokták mondani. Az új lakás után tényleg az ember életében első az öltöny! Főleg, hogy az esküvői ruha szalon is pont (TISZTA VÉLETLEN!!!!!!) őtba esett. Nem mondom, hogy a jövő hét végén lesz, de azért a kölcsönzési díjakkal az ember jó, ha tisztában van!:)))))))))))))
talán http://www.bikepics.com/honda/cbf500/ vagy valami ilyesmi... a google képkeresőjét is ajánlhatom: http://www.google.co.hu/imghp?hl=hu&tab=wi&q=
Hol lehet talalni CBF500 csomagtartorol fotokat? :) Mert ezek tobb mint 10e HUF-ot akarnak kerni egy csomagtartoert. Egy szal cso meg valami 1600 penz. :)
Furfarag!
Nagyon sötétkék, majdnem fekete vékony fehér csíkos.
Nem lesz esküvő, csak a Buny akarja belemagyarázni az öltöny vásárlásba és a fogászatba. El fogom nektek árulni, ha lesz jele annak, hogy esküvőt szervezünk! ;-)
Toria
ui: Ezért csak akkor lesz esküvő híre igaz, ha azt mi mondjuk, amíg Buny rémhíreket terjeszt, addig csak kacsa az egész. ;-)
Esetleg marad a Prága, meg a szerelés!:)))))))))
Ha esetleg elutasítanak (remélem nem), akkor keress meg mélben, van mégegy alternatíva.
Izgulok, ma reggel tok koran felebredtem :) nehez lesz hetfoig az alvas.
Na, majd meglátjuk mi lesz!:))))))))
Na beadtam a hitel igenylest hetfon kiderul mi lesz.
HyGy
4.eset:
,Vádlott! Álljon fel!,
Persze ez szigorúan általános eset,
Peetairre még véletlenül sem vonatkozik!!! (tudtommal :))) )
Persze, persze! Tudjuk, hogy ez a 3., csak eddíg nem volt publikus!:))))))
Jól van! Értem én! Egyébként is a
leghitelesebb forrásból tudom,
hogy nem kell tudnom semmiről! :)))
Nem emlékszel?
Amúgy bármire is kapta Peetair
az említett öltönyt, használja
egészséggel!
Mnorbi!
Nem vette magának az öltönyt, hanem kapta a szülinapjára, tehát ez a 3. dolog amire az ember öltönyt kap.
Toria
Tudod, amikor az emberek rendbe tetetik a rágógumóikat, hogy a fényképeken a szép fogsoruk látszon!:))))))))))
Pesten biztos ez is másképp megy, de
felénk tényleg csak az esküvőjére,
esetleg temetésére kap új öltönyt az
ember.:) Egyes vélemények szerint
egyébként ez a két esemény bizonyos
szemszögből igen hasonló. Nem tudom...
Nekem még egyik sem volt. :)))
Hat en nem tudok semmit. :) Csak osszeteszem a reszleteket. :) Uj auto, uj oltony, uj fogak, uj lakas. ajaj :)
HyGy
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|