:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Ahenobarbus:
Az elvi lehetoseg fennall de:
- Az osszes modern bongeszo fel ajalja a jelszo es felhasznalo nev lementeset, mikor frissen kitoltod a mezoket (ha nem akkor valamelyik menubol vissza lehet kapcsolni)
- Ha bejelnetkezel elkezded irni a hozzaszolast, es kozben eltokolod az idot akkor timeoutol a bejelentkezesed es a hozzaszolas ugyan ugy elveszik, szal en nem szeretem.
Azt mondjuk elvileg meg tudom oldani, hogy ha elutod jelszot, akkor ne vesszen el a hozzaszolas, hanem vissza irja a szovegdobozba. Az jo lenne?
udv hygy!
nem lehetne hogy valahogy be lehessen jelentkezni a forumba? es ne minden hozzaszolaskor kerje a jelszot? igy ha elutom jelszot, akkor elvesz a hozzaszolas szovege...
uff,
ocs.
Véletlenül találtam egy olyan 250-es Tz-t (maradok ennél), amilyenre a sajátomat szeretném megcsinálni. Helyem igazából nincs a nyugodt munkához itt Pesten, így egyszerűbb megvenni :o)))
Helloka! És mire cseréled a gépest??
Hát a szabi jó gyorsan telt, én is kikóseroztam a gépet, kapott új első gumit& új kuplungot, mert már csereérett volt mind. Most a szabit pihenem épp ki:)
Szeva! Éppen ma jutott eszembe, hogy már rég hallottam felőled. Na, kérlek szépen, minden fajin, lehet, hogy lecserélem a gépemet. Ha jól emlékszem, akkor novemberben lesz átfogó BAZ-ban, majd úgy intézem, hogy mindenképpen találkozzunk :o)
Neked sikerült pihenned valamit, vagy a melóhelyen piheged ki a szabadság fáradalmait?
Szevasz Földi! Mi a pálya, mizújs Veled? 3 hétig szabin voltam azért tűntem el. Ja, már van új vezírünk, de sztem ezt már tudod:) Üdv.
Halika
MZ oldalkocsit keresek! Segitsetek! Előre is köszi.
Csőváz
kilozulu
Sőt még rá is ülhetsz:-)Amúgy köszi a gratulációt.Üdv.
Egyelőre az itthoni gépre is letöltöttem a fájlokat, de ismeretlen hibát jelez a gép.Lehet, szét kéne verni? Bár azt mondják, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Szólok a szomszédomnak :o)))
:-)))
(mellesleg ne számíts nagy valamire, kb. olyan lesz, mint az a biz. ufoboncolósdokumentumosdis film..)
Igen, látom. Jönnek szépen sorban. Már vettem is egy adag pattogatott kukoricát, mega óriás kólát az egész estés ismeretterjesztő mozihoz :o)))
ADDI!
Az első videó darabjait táköldtem neked. Lehet összerakni, jó szórakozást megy a következő adag!
Szerintem is megbizhato valoszinuleg.
az eredeti hozzászólásod nem árulkodott sztoikus nyugalomról... de fátyolt rá. Kezdő vezetők, ismeretlen városban térképpel az ölben szerencsétlenkedők, fáradt, figyelmetlen emberek és mezei balfaszok mindig is voltak és lesznek. Velem is megesett már nem egyszer, hogy elkezdtek rámsorolni, vagy a bácsi elfelejtette a féket nyomni, és rámgurult a pirosnál... hát istenem, c'est la vite. Én is voltam már balfasz, pl. amikor a cipőfűzőm ráhurkolódott a fékpedálra, és nem tudtam fölemelni a lábam a gázról... kérdezte is szegény áldozatom, hogy mit röhögök ezen, aztán amikor elmondtam neki mi történt, már ő is röhögött. (Azóta csak makkoscipőben vagy gumicsizmában ülök autóba. ;-))
Szóval nyugi, nyugi, nincsen tányér zörgés nélkül.
Az IC ről csak annyit tudok, hogy fekete és nyolc lába van, mint a póknak. Végül is lehet, hogy igazad van, majd megvizsgálom, hogy az elektromágnes kapcsoló elem e.
Ennek ellenére megbízhatónak találom, mert a nyugati autókban is ilyen van és ráadásul gyári cucc.
Alpban teljesen nyugodtan vezetek csak várakozni órákatz a dugóban nemszeretek.Ha az ember időre siet valahova akkor nem mindegy hogy az elöttedlevő autós 5perc alatt se tudja eldönteni hogyanis forduljon jobbra a kereszteződésben.A céltudatos vezetési gondolkodással van a probléma.Aza majd megmutatom meg az elmebaj az nem jellemző rám.A dinamikus közlekedés hiányzik nagyonsok autósból ez a baj meg a figyelmetlenség.Egyépként apáv az nem megvásárolható mint egy natúr jogsi.
Ja és elmebetegeknek nem adnak csakúgy poénból!
Szerintem nem. Ha jol gondolom akkor az ott a kapcsolo elem. Az ic nem hiszem, hogy fet lenne, es ugyan nem latom a szamat az ic-nek, de sztem az valami 555 szeru lehet. Szal ha kiveszed az elektromagnest akkor megszunik mukodni a cucc. :)
Egy sorben igy latatlanban is merek fogadni az IC sorozatszama nelkul is. :)
HyGy
A sikeres felvételidhez gartulálok!
Igen, egy jó kis bulizásban benne lennék. Valszeg megoldom problémáimat és ott leszek. Azt a típust nem ismerem, de majd szemrevételezem.
Na hello-bello.A lámpát tulajdonképpen magamnak vettem,mert a darányi szakinak kellett a múltkor az enyém,mint tudod.Szóval akkor mostmár neked is van.
Remélem eljössz,mert idén ez az utolsó motoros szocitalálkozó.Motort azt vettem de nem GS 500-at.Ez egy VZ 400 DESPERADO SUZUKI chopper.Fajintosan néz ki,és mostmár a hangja is bika(127 db).A fórumon azért nem vagyok,mert mostanában voltam szabin,és elkezdődött a főiskola.Sajnos fölvettek,így megint gyötörhetem magam a tanulással.Akkor gyere azt iszunk egy jót idén utoljára.De most reggeli motorozás nélkül:)Üdv.
Szevasz Andris!
Remélem eljutok a túrára (pénz kérdése). Igen, kell a lámpa, ha már megvetted. Ha nem vetted még meg, akkor viszont nem kell, mert múltkor Darányi Peti hozott nekem.
Régen láttalak itt a fórumon. Mi újság? Motort vettél aztán?
Üdv.: Pool
Poll szaktárs jössz a túrára?Van egy lámpa neked ha még kell.Üdv.
HyGy:
Aki tud szakszerűen forrasztgatni és örömet is lel benne, annak megéri.
Az 1 kábel (30cm) behúzása igazán nem okozhat gondot senkinek sem. Mozgó alkatrész ebben csak azért van, mert miközben indexelsz kattogó hangot is ad. Más szerepe nincs. Motoron ez nem fontos, tehát ki lehetne venni, de mindek?
Pool:
szerintem erdemes forrasztgatni ennyiert mert:
- az oldalon elozoleg kirakott cucc nem tartalmaz mozgo alkatreszt
- nem kell plusz kabelt bele tunningolni a rendszerbe, ahhoz, hogy mukodjon hanem csak siman be kell dugni a regi helyere
a végeredményt tekintve teljesen mindeggy , egy elmebajos vagy egy amatör csúzlizza ki alólam a motort :-)) ! ezért úgy döntöttem , hogy több páncélt aggatok magamra mint a kerekasztal összes lovagja .
Fura, én eddig azt hittem, hogy a PÁV-nál a stressztűrőképességet is vizsgálják, és őrjöngő elmebetegeknek nem adnak hivatásos jogsit!
Én spec jobban félek a szederjes képpel üvöltöző agresszív idegbajos vezetőktől, mint attól a néhány mulyától, aki elfelejt a tükörbe nézni sorolás előtt. Az utóbbit egy rövid dudaszóval helyre lehet tenni, de a tomboló elmebeteg, az akármit csinálsz, csak még idegesebb lesz, és jön a padlógáz, satufék, "majd én megmutatom"... hogy ilyennek PÁV-os jogsit?! Istenem, már a PÁV sem a régi! :-(
az ideges vezetőktől. Jobban, mint a balfaszoktól.
Hali!
Van egy eladó 250-es ETZ Zalatárnokon (Zalaegerszegtől 25 km). Egy idős bácsié volt, tipikusan olyan motor amilyent minden Mz vásárló szeretne megtalálni. Műszakira fel van készítve.
A festése nem túl jó, mert a bácsi az ölében szokta vinni a motyóját és ez a tankon hagyott nyomokat.
90 ezret kérnek érte, sajnos alkudni nem lehet.
Ha valakit érdekelne, akkor jelentkezzen és útba igazítom.
SZARD LE az össszes béna balffff autóst énis közlekedek autóval de nem veszem semmibe a motorosokat ha kell elengedem akkoris ha hátam mőgőtt 50 tonna 6tengelyen gurulu lószar kozeleg fuvaroztam nem keveset nmoterozta nem tudom mennyit 15év alatt a rutin a lényeg és nem az hogy apci menyiért vette a jogsit ,és az autót!A városban közlekedők ,95%-a nemtud vezetni,és tombolán nyerte a jogsiját!!És most azoknak üzenem, Ka.ja Be AZ ősszes F.s.omat az öszzes béna bu.i autos aki nem figyel a motorosokra és alszik, a kormánymögött és nam FIGYEL!!!És még a motoros az erőszakos pofátlan vajon miért?Mert nem tudunk normálisa haladni a sok győkér paraszttól!!!Haragszuom a világon mindegyikre de ezvan anyázok úton útfélen.Nem tehetek róla hivatásosjogsimvan nemlehet mindenki egyforma!
Két stresszel teli nap után belátom van amit kissé eltúloztam.
Tegnap kora reggel az első 1! km-en 4! nagyon izgalmas szitum volt.
Néha én is fölkapom a vizet, ha már túl sok a jóból:-)
Elnézést
Attila
ebben a riportban sok igazság volt . balfasz motorosok , balfasz autósok és szar utak . tegnap próbálok fõútról balra kanyarodni (kivilágítva mint egy kurva csillár , indexelve szép szabályosan) erre jön nekem a paraszt nagy ívben szarva az elsõbbségadás kötelezõ táblára . ha egy nap nem próbálnak kinyírni az már üdítõ változatosság . nos csak próbálkozzanak ! de akkor csinálják úgy , hogy ne tudjak fölkelni többet mert kihirdetem az illetõre a vadászidényt . és nem nyugszom addig míg maradandó károsodást okozó súlyos testi sértés bûncselekményét el nem követem a sérelmére.
ne fáradjatok a kritikával , tudom , hogy ez nem vezet semmi jóra . de nekem jólesik és ez a bosszú lényege .
Hehe, a szokásos túldramatizált, nézősokkolgató tv2/rtlklub riport. (Még szerencse, hogy drága anyám nem látta.)
Persze, vannak veszélyes helyzetek, vannak csúnya balesetek, csak éppen már megint az maradt ki, hogy hány motoros órára jut egy súlyos baleset, és hány súlyos balesetre jut egy maradandó károsodás vagy halál. E nélkül pedig ez nem tájékoztatás, hanem károgás!
(Megj. idén kb. 9000km-et motoroztam bp útjain, szóval nem a levegőbe beszélek.)
Udv!
Ha valakinek kellenne egy biztonsagi masolat ;)
A gau-n irtak hogy itt letoltheto:
http://www.zipernowsky.hu/~dino/tv2_motorosok.wmv
uff,
ocs.
Na akkor látom vannak itt motoros kollégák újpestről,én ott leszek a helyszinen és környékén egy fekete YAMAHA XV 250-es chopper motorral sárga mellényben,mert én leszek az egyik biztositó motoros ha láttok nyugodtan incsetek le.
üdv:zsboy
Tudom, tudom, csak humorosnak gondoltam a dolgot :o(
Szerintem összetévesztesz valakivel :D :D
Húha, Te tudsz valamiről, amiről én nem? :)
Persze, hogy nincs, hgiszen eladod alkatrészenként :o)))
Őőőőő, izé, nem emlékszem :) Nem hiszem :)
Bambitól vehetted, de tőlem nem :)
Sajna még nincs mocim.
Aprópopó! Nem tőled vettem az elektronikus gyújtást Bambin keresztül egy pár hónapja/hete?
Nocsak. :) Én azért annyira nem lakom közel, de nincs messze.
Akkor mindjárt szervezhetünk is egy mini (mikro) talit... :o))Nekem olyan közel van, hogy valszeg gyalog megyek.
én tuti ott leszek, itt van a szomszédban :)
Kittengirl
Kedves #92!
Legalább Te mutass valami nicknevet, és sokkal könnyebb lesz a kommunikáció.
Olvasd el az elejétől és rájössz!
Tapasztalt profi motoros vagyok.
Nem csak motorral, kerékpárral is sokat közlekedem Bp-en.
Természetesen kocsival is, ha lehet annak nevezni.
Hogy miért?
Sok az autó, zsúfolt az egész város parkoló az semmi, ha mégis van, az már megfizethetetlen.
Inkább visszaültem a motorra, és nyáron ha az idő is engedi kizárólag azzal járok.
minek üljek 1-2 órát fölöslegesen a belvárosban amikor 10 perc alatt is meg lehet járni?
Persze szlalomozva nem tagadom.
Az idő pénz.
Nem csak ez számít, hanem sokkal, de sokkal kevesebb üzemanyagot égetek el mellyel védem a környezetet is.
Rövidebb szakaszon bringázok sokat, de az már nagyon veszélyes, ráadásul az ember tüdeje ezt hosszútávon nem köszöni meg, a sok lepukkant büdös kocsi miatt.
A tájékozatlan autós hozzászolóknak azt üzenem nézzenek körül az Olaszoknál!
Ahány autó annyi motor van ott, ha nem több!
Valamire Ők bizony már rájöttek, a Magyar autós agynak ez már sok?
Ha tetszik ha nem, bizony itt is gyors ütemben fog növekedni a motorok száma, jobb beletörődni.
Keszi!
Hozzászólásoddal csak a szélsőséges gyagyásokal bőszítetted fel, s lehet hogy ezzel egy ártatlan motorostársunk halálát okozod majd,te agyagedény:-)))
Üdv:
Attila
UI: ez volt a szöveg. Tán szélsőséges?
Most néztem a neten a napló adását.
Írtam is a hozzászólásokba, a motorosok védelmében, értelmesen tényszerűen.
Még ki sem moderáltak!!!
ilyen lassúak lennének?
Érdekes egy világ ez!
Ja, részletek az ujpest.hu oldalon találhatók (városnapok rendezvénye).
Én már kétszer láttam, elég jó szokott lenni. Az elmúlt két évben autós ügyességi verseny is volt, a tuning ladák pörögtek-forogtak néhány teljesen civil autó között. Aztán jött Szabb, elég rendesen adta az ívet az adrenalinnak két és négy keréken. Tavaly még egy szúnyoghangú versenygokart is volt a maga kis 125 köbcijével, az is látványos volt. Az idén is kimegyek, csak az idő legyen jó.
Motoros bemutató
Szeptember 3-án, szombaton Káposztásmegyeren, az Óceánárok utcában motoros bemutatóra várják a közönséget. A rendezvény 10 órakor kezdődik, várhatóan 11 órakor kerül sor Borsay Szabolcs motoros streetfighter kaszkadőr bemutatójára. Részt vesz a rendezvényen a Magyar Autóklub újpesti állomása is
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|