Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
tegnap kivéstem a blokk összefogatokat ma már szét is huzom/TALÁN/ szabályosan vésni kellet a csavarokat
a furással nincs gomd a foti kisöregnek jo keze van hozzá!én meg még mindig nem találtam normális fötengelyest
:) jaja! tegnap szétkaptam a star-t teljesen! képezeld amikor a lendkereket megtekertem adott vmennyi szikrát! :) de a henger tuti furás!...
és nagyon sok gyári alkatrészt kell beszereznem!
az a jó ezekbe a szoci vasakba hogy addig lehet hajtani amig ki nem esik a kereke .erdöre meg szinte mindegy csak menjen
Eleinte ugy volt hogy a sulihoz ,e szép korhű veteránt akarok épiteni belöle ,igy marad a faluba hétvéginek. oda majd egy s51 est akarok amit aztán haza hozok. tudod nekem nagyon hiányzik aPeti ,Fodor ,Attili féle hétvégi erdőmotorozás...arra meg inkább egy s51 ami valóban arrra lesz.
el is felejtettem megkérdezni multkor hogy a sulihoz vetted a simot vagy a faluba akarsz közlekedni
Buczy itt vagy? mi zu van?
Kis olvasnivalo, meg ha idejetmult is egyik-masik...
http://www.origo.hu/motor/veteran/20051118mzes175.html
http://www.origo.hu/motor/ujdonsag/20050425turamotor.html
http://www.origo.hu/motor/20050310versenyzes.html
http://www.origo.hu/motor/ujdonsag/20060112ujmotort.html
Nos,az en meglatasom szerint is ez volt a lenyeg.Az egy kicsit mas, rizskalyhas..
Az ugyse valo ide, szal tulkepp elonye is van...
Nyugi, vannak dolgok, amikkel én is így vagyok...cSak azokat nem lehet passzívan csinálni, szóval folyamatos szívás, és anyázás van...
Remélem azért nem hagyod abba végleg ezt a lapot.Valahogy nekem is van rizskályhám, de akkor is elsősorban szocipárti vagyok.Hiába fujolnak sokan.Megvannak az előnyeik...
Matya, a fasulos reszen mar tul vagyok, az az az utan kovetkezo passzivitas. :) Bar ha annyira passziv lennek az oldal mar nem mukodne... :)
Hat voltak itt meg hatter tortenesek de hagyjuk. :)
Mind1 mar keszul a turaenduro.hu is mivel felig meddig en is elhagytam a szocisok taborat a nyugat csabitasaert.
Bár mondjuk ahogy néztem, az a honlap nem ugyanaz a világ, mint ami miatt EZ jött létre...Remélem marad is így a jövőben is.EZ a mi világunk.
Hajaj, HyGy kolléga kezd belefásulni az életbe, ahogy a szavaiból veszem ki...
Mondjuk Buny talán szólhatott volna, ha így van...Sztem ne törődj vele, vannak ilyen emberek..:))Még akkor is, ha nem tudod róluk.MÉG...
Mondjuk én, ha a fene fenét eszik is, ide akarok járni...Fel a fejjel!!
De, tud repülni ... csak kerüli az influenzát..
Raneztem erre a Buny altal krealt "jatek" oldalra, vagy nem tudom, hogy hivjam. Erdekesen hasonlo menuk vannak, ami meg hagyjan, de az is erdekes, hogy szocitali kepek vannak kint sunbirst.hu felirattal.
Nem tom mit gondoljak.
Persze hogy nem...
De ha epp pesten van dolgod, s hoztal, nem viszel, akkor itt a helyed!
Tuuuud? Éppen, hogy nem tud!! Repülni. Ezért maradt itt :o)))
Srácok!
Neten olvastam, hogy tegnap Makón láttak fehér gólyát! Lehet hogy tud valamit?!
Hali!
De ugye nem "csak az számít" aki ott lesz?
Aki számít,az ott lessz:-))))))))))
Hi! NAgykorut, 4-6 villamos Kiraly utcai megallojanal..
Sziasztok!
ts125 mán bocsi,de beteg ötlet a 125ös pony..de ha Pécs közelében jársz vele azért kiprobálnám:-))))
talán lehet vele 1kerekezni..
Vagy itt a gyújtáson volt a hangsúly??:-))
Hy furfarag!
Hol van az a pizza6? És kijön még?Ha megyek egyáltalán.
Keats
Engem erdekel. Gondolom Toria-t is.
SZOCIMOTOROS TALI(FagyiTali) Jan14-én este 18-19h felé a Pizza6-ban.
Érdekel valakit??
Szevasztok.Építettem egy Pony Romet vázas ts125-öt amin mellesleg babetta gyújtás van.És üzemel vele!Mi a véleményetek?Előre is köszi!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Mégpedig arról, hogy a galériába hogyan lehet motorról készült képeket feltenni?
Üdv: Herr'Watt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?A 6 hengeres Jawa építőjével szeretném felvenni a kapcsolatot.
Köszi:Robi
Most nézem csak a szavazás állását...Borosok belehúzni, ez nem állapot!!!
BUÉK mindenkinek!
Tisztelt arra illetékes: Tetszik eme csinos kis hóesés a lap tetején! Grat!
BUÉK mindenkinek!
Tisztelt arra illetékes: Tetszik eme csinos kis hóesés a lap tetején! Grat!
Buék mindenkinek !
És köszönet az oldal fenn tertóinak Pool-nak, Hygy-nek és a többieknek akiket nem írtam, vagy nem ismerek, sorrendtől függetlenül kívánok nektek minden szépet és jót!
Külön szeretnék még köszönetet mondani Bambi mesternek mindig jóljövő tanácsaiért és tapasztalataiért!
Keats
boldog uj evet kivanok mindenkinek
Eredményekben gazdag boldog éjévet, balesetmentes motorozás, sima utat és minden más jót kívánok.
papa!
Köszi szépen!
Vele már beszéltem, vettem Tőle egy eredeti Bosch kürtöt 1930-ból.
Azért köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
Nagy Róbert
Sikeres túrákban, szép motoros élményekben gazdag, balesetmentes, olcsó üzemű évet kívánok mindenkinek!
Úgy látom, hogy akkor nem akarsz Mz-t. Ez errefelé bűn! ;-)
Úgy tudom, hogy épp Zilahi Zoltán orosházi gyűjtőnek is van egy ilyen neckarsulmer gépe, ő is darabokból barkácsolta össze magának.
Sztem ha ő nem te vagy, keresd fel, hátha segít.
Mindenkinek Boldog új évet, megvalósuló álmokat kívánok!
Sziasztok!
NSU 501 TS (1930) motorkerékpárhoz keresek alkatrészeket, márkatársakat.
nagyrocsesz@axelero.hu
Illetve még egyet: egy post elküldése után "Hozzá szólás tárolva" jelenik meg "Hozzászólás tárolva" helyett. :)
hygy! Szeretnék jelezni egy hibát: az "Egy kép"-re kattintva megnyílik a galéria és következő kép felirat helyett "kövekező kép" jelenik meg. Lásd itt.
Boldog Karácsonyt és balesetmentes Új Évet Mindenkinek!
Kívánok minden motorosnak kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet! Üdv :czövi
Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek !
megint rabukkantam erre a cikkre,egyik baratomek voltak turazni, ha valaki nem olvasta volna annak ajanlom:)http://totalbike.hu/route/MZtura/
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|