:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Ja egyébként Tápiószecsőn.Ha ez mond neked valamit?
Csáó
Sajnos papirja nincsen pedig kéne lennie mégha gyári cross akkor is!Egyébként ritka mert itthon még a KTM importőr sem tud róla semmi műszaki adatot meg semmit!A neten is csak 1 német oldal jött be azon is csak 1-2 kép.De küldök képet hogyha kell.Mondjuk nem az enyémről mert arról még nincs.
andris: a turaenduro oldal ugyan az mint anno a szoci :) vettunk motort es nem volt hozza weboldal, hat csinaltunk. :)
A szocit nem birom elhanyagolni, mert mar par ember csatlakozott hozza, akiknek szivugye a szoci es ok is tesznek ki cikkeket! Meg baszogatnak engem, hogy csinaljak meg valamit ha eppen ok nem tudjak. :)
HyGy
Sajat tervezesu/keszitesu volt. Most keszul az uj nagyobb tudasu az uj motorra. :) Elvileg ha goss is bele egyezik, majd publikalhatjuk az utan epiteshez szukseges doksikat.
Ha esetleg lecserélném az MZ-t nagyobbra, biztosan kellene valami kis apróság a városba is, és nekem egy ilyen gyári állapotú kis Simson épp megfelelne. Mondjuk lehet csak én vagyok ilyen "igénytelen". ;)
Aki ilyen mocikra vadászik,szerintem azt nem érdekli,hogy széthúzással kell kezdeni az egészet.Kinek a pap,kinek a papné.
Egyébként én többe nézek egy simót,mint egy japán robogót.Lehet elfogult vagyok,mert ezen kezdtem motorozgatni tanulni.Az érték pedig megint egy relatív dolog.Üdv.
Na ja, de minek most mar...
Anno a simo jo gep volt, praktikus, uj... Manapsag viszont nincs nagy erteke.. En nem vennek, s mar egyre kevesebben...
Szal en azert nem adnek tobb penzt, h szethuzassal kezdjem..
Hygy.A jawaba szerelt riasztót,amit anno a szegedi túrán le is teszteltem hol vetted és mennyiért?
Amúgy mi is ez a túraenduro oldal?Egyszerre fogod csinálni a két oldalt?Remélem nem hanyagolod el a szocisok táborát?Üdv.
Én ezzel nem értek egyet.Egy 0 km-es motor/autó mindig többet ér akármilyen megkímélt vagy használt járműtől.Független attól,hogy a gumis cuccokat cserélni kell.Jelen esetben mivel egy simsonról van szó,nem lesz nagy költség felújítani/kicserélni a gumi alkatrészeket,szimmeringeket.
Az ára meg attól is függ,hogy hol akarod venni.Mármint hogy hol árusítják a mocit.Ég és föld a különbség pl. pest és borsod között.Utóbbi megyében jóval olcsóbban meg tudod szerezni.Szerintem egyébként(ha tényleg 0 km-es)akkor elég borsos árat el lehet érte kérni.Már akinek megéri.Min.:70-80 ezer.Üdv.
Ja, és merre van?Azért megnézném ha nem túl messze...
Szevasztok.
Szerintetek mennyiért lehetne elpasszolni egy 1976-os kiadású 400-as cross ktm-et.Minden meg van hozzá csak nem indul.Szerintem gyertya csak még nem néztük meg.Elöre is kösz.
Hm...Jo kerdes!
Vadi uj, de megse. Meg ha 0 kilometeres is, a lassan 20 eves gumialkatreszek, tomitesek kukaba valok. Mivel ezert szimmcsere is esedekes,szet kell szedni az egeszet...Semmivel sem er tobbet sztem, mint egy hasznalt, nem sokat hajtott, jo allapotban levo vas.
Arat en sem mondok, mert nem vagyok tisztabana simo arakkal./80?/
Mennyit ér meg szerintetek egy 0km-es S51B, ami 1987-es, originál állapotban van (láttam és tényleg még a zsír is rajta van), egy idősebb ember árulja. A nekem mondott irányárat szándékosan nem mondom, hogy ne zavarjak meg senkit vele. Előre is köszi a tippeket!
Volt neki még egy Simson S50-ese is, de az nem volt meg csak két hétig
Nekem például vissza persejezett M 72 hengereket. Amit azért cselekedtem meg,mert nézetem szerint, ha eredeti dugot tudok beépíteni és az kisebb mint az adott henger furata, akkor inkább visszapersejeztetem mint hogy valmim itthon öntött ragadmánnyal rakjam össze a szerkentyüt.
A lényeg az, hogy a szóban lévő mühely egy valódi gépműhely , ahol a szakmába vágó dolgokat megfaragják és nem is rosszul.
Üdv.MM
Köszi motorosmanusz! remélem megfelelő lesz mindentéren!
sorszám: 4628 (43591)
( előzmény: motorosmanusz, 2006-01-17 18:51:47)
:) igazán aranyos sztori!
hali
hengert fúr-e vagy csak főtengőjt javit?
csőváz
kilozulu
sorszám: 4626 (43556)
( előzmény: motorosmanusz, 2006-01-17 18:51:47)
1 x Simson robogó
2 x Simson S51
1 x MZ TS 250
1 x MZ ETZ 250
Ez eddig csak 5, bárhogyan is számolom. Hol a hatodik? :)
A Gyömröi uton keresd Kossuth Pál urat. Ő egy gépműhely tulaja. Nekem újitott fel főtengelyt, kiválló minőségben és ami lényeges, nem csillagász.
A telefonja 06 30 950 0804, de csak 10-óra után lehet hívni.
Üdvb.MM
Helló!
"Nekem van ts 125 és turáztam vele ,és nagyon szeretem! de van etz -m is 250 esem is ,a nagyobb turákra!"
Erről a mondatról eszembe jutott az egyik haverom. Egyidőben egyszerre 6 motorja volt. 1 Simson robogó a helyi közlekedésre aszfalton, 2 Simson S51 helyi használatra, ha esetleg ki kellene menni a szőlőbe és az egyik rossz lenne, volt még 1 TS 250-es és egy ETZ 250-ese. Ezeket használta "hosszú" távra. De a megyehatárt még nem lépte át egyik motor sem :D
Már egy párszor szekáltam is ez miatt hogy ha ezt így folytatja akkor minden megyére külön motort kell fenntartania :)
Holnap felhívom, ha működik a régi telefonszáma (a tiéd nem működik illtve egy bolt jelentkezik, és elektr. levelt írok neki.
Laci
Laciba: A Belafi David ker egy elerhetoseget, mert szeretne felhivni. :)
Tudna vki segiteni hogy hol lehet főtengelyt felujitani , ahol jól is dolgoznak? pest ,és környékén!
nagyon köszi!
Helló !
Tényleg ! Melyik menyit eszik sacc/kb ra ? Amugy leginkább túrázásra használnám . DE olyan 90 es utazó jó lenne ha valahogyan össze lehetene hozni . Ja én olyat hallotam hogy az etz mintha 4 felömlős lenne . Ez igaz ?
SZia!
Azt tudnod kell hogy mire akarod használni! a Ts nyugottabb motor, nagyon kényelmes ,és a fogyasztása egynelő a simsonával! Az ETZ pörgös sportosabb gép! a fogyasztása is ezáltal nagyon mit a ts-é!
Alkatrészt mind a kettőhőz kapsz, főleg utángyártotatt ,amik szarok szó szerint...
Nekem van ts 125 és turáztam vele ,és nagyon szeretem! de van etz -m is 250 esem is ,a nagyobb turákra!
Remélem valamenyit tudtam segiteni!
de Peetnek igaza van ,csak mz etz legyen! :)
sorszám: 4617 (43387)
( előzmény: IpariEgyenaram, 2006-01-13 22:02:18)
Én ts párti vok, nem könnyen lehet szétpörgetni és hamarabb lesz veterán, mint az etz:)
sorszám: 4616 (43370)
NEM!!!
Igaz gondolkodom másik motor vásárlásán, de az biztos hogy a ETZ megmarad
Hello!
En a 250-es ETZ-met 60e-ert vettem annp es szocimotorhoz kepest nagyon keves problema volt vele. Sokezer km-t elvitt (es meg fog is remelem:) es nem hagyott ott sehol. Szoval en is azt mondom, hogy inkabb kicsit kesobb vedd meg, de ETZ-t.
A TZ-khez alkatresz van minden az tuti. Persze sajnos kisipari gagyi, de legalabb van.
Vadmotoros-nak nem elado a 125-os TZ-je?
Udv.:
PeetAir
sorszám: 4614 (43357)
Hat akkor en bele vau.
Szoval az Ambruzsg szokott lejarni a 125-os TS-el Veszprembol Pecsre, le lehet vele jonni. Aklatresz tudtommal van hozza.
Viszont sztem jobban jarsz ha kicsit inkabb meg hozza gyujtesz es veszel egy ETZ-t. Azon mar tarcsa fek van, 12V-os a rendszere, jobb a vilagitasa, van olyan amelyiknek mechanikus megszakito nelkuli gyujtasa van.
HyGy
Szevasztok !
Nemrég leraktam az A1 es jogsit és a simóról bagyobb vasra szeretnék váltani . 2 Motor közöt vacilálok . Mind a 2 mz csak a tipusa más , ts125 és etz125 . Mivel a pénztárcám elég szükős és még át is kellene íratni valamiből a mocit így olyan 50 ropit szánnék rá max . CSakhát 50 ropiért inkább ts-t kapok mint etz - ét . Az volna a kérdésem hogy ilyen " öreg " vasat érdemes e venni . Nem a szereléssel van a bajom hanem hogy lehet e hozzá alkatrészt kapni . ( mintha hallotam volna hogy pesten akad egy veteránbolt de nem biztos ) Vagy inkább 50 ért vegyek egy szar etz-ét ?
Válaszotokat előre is köszönöm !
CSá !
mihez képest drága!a haver deklijét egy másik manusz 5000-ért gányolta és eresztett!a kisöreg meg 4000-ért javitotta ki az első hibáját és még fainul is nézett ki.na kilépek este talizunk.
Ja!!! azt nem mondtad hogy ilyen ára van.!! Marad az uj!
a müszerfalamat 4 helyen heggesztette meg 3500 HUF a torok azért csöppet szivatosabb.nem gondolod hogy olcsobb lenne venni 1 UJAT??????
Az jó ! mert akkor megoldodik a szivótorok próblémám! :) CSak vhogy majd le kell müteni..
még 45 perc.dehogynem foton lakik a csoka majd este csörögj rám és átdobom a számátmeg a cimét a hengerfuro melleti utcába lakik. nem mesze a foti elsö buszmegálótol nem is dolgozik drágán
Még nincs majd a müszaki elött.meddig van számtech-ed? aluminium heggesztőt nem tudsz véletlenül? Garam nem tud?
van ez igy!néha feledékeny vagyok.könyebb lenne ha kicsit többet tudnánk beszélni és akkor a kevézsbé lényegtelen dolgakat nem felejteném el.250-es a neveden van már??
Csá kissb!
Már fater is mondta hogy beteg vagyok!
Egyébként még 2. ban is gázra jön kerékre!De jövőhéten küldök képet ha kell,mégcsak félkész de azt majd tavasszal!Hátra van még a fényezés,1-2 csiszolás finomítás!De a teljes kész állapota még az ÚJSZILVÁSI motoros találka előtt meg lesz!
Ma jó nekem. holnap ebéd elött... a multkor igen csak elfeljtetted a cd-t! :) akkor ma jó hét fele!
holnap mikor? othon vagy ma este? átdobnék 1 RW-t a képeknek ha nem gáz ugy 7 felé?
dél felé.. hát az még messze van...
én még ma tanulok... de szivesebben szedném szét a blokkot!holnap megyek vissza..
azt vágom csak elmentem cigizni és még mindig semmi.
azt hittem még mindig alszol igy lassan dél felé
Miért?? én is sokat várok .. ez nem egy cset program...
mi van komám alszol még?????????
Jah.. és árban megfelelő? milyen dugot használ?
dehogy is az egy fasz!!!!majd megadom a számát. az aki a 25-ösömet furta
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|