:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Hát sajna ez van. De előbb vagy utóbb úgyis rászántam volna egy nagyobb összeget nagygenerálra, de a masina akarata most erősebb volt. :)
Sziasztok!
Lenne egy eladó 58-as ,kivehető béléses,perforált, keményprotektoros bőrkabátom.Glaring márkájú( a MOFA-kernél lehet 30000 körül kapni).Tavaly szezon végén vettem,aztán idén kifogtam egy egyberuhát olcsón,úgyhogy nem kell.Esetleg lány bőrkabát érdekelne cserébe.Árban megegyezünk.
Sztem valami tört benne.
Szombaton elindultunk haza. Megálltunk 1 benzinkútnál, mert már többen integetek hogy gáz van. Körbenéztük a gépet, világítást, semmi. Elindultunk, egyes kuplung óvatosan ki, gurultunk 5 métert, egy nagy kattanás, hátsókerék blokkol és berugni sem lehet. Néztük a dugót, de az okés, kuplung a helyén van, így csak az lehet. Nagy sztori volt, majd lehet megírom. A lényeg a motoros ott segít ahol tud (Jöttek 4-en is.)
Ma este visszük egy MZ-mágushoz Orosházára...
Sziasztok!
Tudna adni valaki egy ETZ250 előgyújtás görbét? Elég lenne egy sima fordulatszám függő, mert a terhelést úgy sem figyelem.
Üdv,
goss
Ez az idopont mar biztos? :( igy meg egy kicsit csuszik olyan messzinek tunik meg.
Hogy hogy valtozik az idopont?
Nehogy mar egy vasarnap veget ero turara keddi vizsga miatt ne gyere el :)
bye
HyGy
Ez igen jó hír!
De az összes pénzem elúszik blokkfelújításra, beállt a váltóm... :(
Ráadásul kedden (06.) gyak.végszigorlatozom. Na most aztán tényleg fáj a szívem! :(((
IDŐPONT VÁLTOZÁS!!!
SÁROSPATAKI TÚRA: JUNIUS 2-3-4.!!!
Üdv!
amúgy a szezonnyitó árak vannak az online shopban is, nézd azt. Például egy-két cucc (bestellnummer alapján, ahogy bejön a louis.de oldal baloldalot 'produktsuche' alá kell ezeket a számokat beírni):
506349
205190
205980
205261
205188
205981
De abban nagy igaza van motomennek, hogy lévén ez a bécsi bolt, maga a hálózat me német kisebb a kínálat, és ráadásul azt a magamfajták még le is rabolják. Becsületükre legyen mondva, valami nincs, akkor azt meghozzák neked 3 nap alatt. Persze ha van kedved kétszer kibumlizni.
Sok sikert!
Igen vagy inkább kevesebb. Mivel néha mehrohanják a madarak igy néha kifogy pár cucc, meg a kisebb üzletekben eleve nem minden van... De rendelni mindet lehet, még kifutó termékete is, azok igazán olcsók: schnapchen ha jól írom meg restposten
Köszönöm a hozzászólásokat, segítségeket!
A Louisba "csak" az kapható ami a katalógusba is szerepel, amit az internetről is le lehet tölteni?
Hát ruhában most siralmas a kínálat, én nem biztos hogy elkapkodnáma vásárlást, szerintem lesz ennél jobb ajánlatuk is. Nagyjából minden hónapban van valami akció..
Üdv Pool!
Annyit tudok javasolni, hogy még április 30-ig nézzél ki a louisba, ugyanis addig van szezonnyitási akció. Azt nem mondanám, hogyhatalmas akciók vannak, de 300 eurós tételnél sztem 30-40 eurót már tudsz spórolni. Ha kell, akkor meg tudom neked otthon nézni majd, hogy milyen kabát/nadrág akció van, ugyanis adtak egy kis akciós füzetkét. pá!
Helló Addi! Sajnálattall olvasom anyagi nehézségeidet, remélem mihamarabb egyenesbe jössz majd és újra mehet az önfeledt gurulás.
Egyre jobban félek ettől a Nagybetűs élettől!
Ja, nekem meg húsvétkor beállt a váltóm, 23 km után. Csütörtökön blokkfelújítósdiba viszem és még nemtom hogyan is lesz pontosan finanszírozva... :(
Fel a fejjel Koma, innen már csak jobb lehet!
HY Pool!
Nézz be az R.M.C.-be mert elviselhető csizmákat láttam ma 16 e körül!
Keats
Persze, sőt tavasszal is, de idén ruhából nem sokat láttam akcióban. Amit én vettem az bőven kijönne abból a pénzből, igaz ez abszolut nyári cucc teljes bélés nélkül.
Most van egy roleff márkályú kapát 50E-ért, szerintem megérni, meg dzseki 25E-ért de ez utóbbi nem nagyon véd.
Protektoros textil dzsekit és nadrágot szeretnék. Talán még valami szolíd csizmát is ha belefér a keretekbe, max. 300 Eurot szánnék rá.
Tavaly nyár elején voltak már akciók?
Én tavaly nyár elején vettem, de nagyon vegyes mikor mire van akció. Figyelni kelel folyamatosan és azonnal lecsapni, mert ami jó és olcsó az gyorsan fogy. Konkrétan mi érdekelne? Én kesztyűt akartam most, de nem teszett amik voltak, ami megtetszett az drága volt, de nagyon:)
Höhöhö :)))) De tényleg mire? :) Lehet hogy dőlésjelző? De hát azt amúgy is észreveszi az ember...
Hali!Milyen kipufogód volt?Eltömődött?Az enyém vadi új,igaz utángyártott.
A LOUIS-ba textil dzskikre és nadrágokra mikor van akció? Ilyenkor tavasszal is előfordul vagy csak ősszel?
Veteránjármû-kiállítás és alkatrészbörze; Csokonyavisonta-Gyógyfürdõ (a 68-os fõútnál)Ápr.30.
Szia HYGY!
Újrainditom a műhelyemet és szeretnék bannert kitenni az oldalra.
Polírozással és rozsdamentes munkákkal foglalkozom, most már Budapesten.
Tudnál segíteni?
Köszi szakál666
Tényeg nagyon életszerű a cikk, mindeki igy kezdi!
Ne búsulj, lesz ez jobb is. Én is senyvedtem másfél évig hasonló helyzetben. Aztán éppen ebből fordult jobbra a sorsom, megkerestem a kiutat. Neked is meglesz, én bízom benne!
Szia Orgon!Köszönöm szavaidat, de sajnos ezzel már egy métert sem fogok menni, nem pedig kilométerek ezreit.Az álom összetört, mert anyagi okok miatt megválni kényszerültem tőle.Most padló van, a többit majd meglátjuk.Ha ősszel megvettem volna Misi barátod gépét, akkor azt kellett volna eladnom.Az élet már csak ilyen, sajnos.
Hy Kacsás !
Szerintem az azért van hogy 1 Kacsás nevü egyénnek legyen mit kérdeznie !:)))
Bocs de ezt nem lehetett kihagyni!
:)))))))))
Keats
Talákoztatok Panni robogóval ugye? Van neki egy kis ügyes szerkezet, amire szatyrot lehet akasztani. Na ezen van alul egy kis "lógocska", ami szerintetek miért van?
Addi!
Olvastam a cikked, aranyos. Legyen sokezer szép kilómétered a gépsárkánnyal!
Ha belegondolok a közös előzetes egyeztetéseinkbe, abba amit a cikkben leírtál és abba ahogy én hozzájutottam a sajátomhoz, hát, azt kell mondjam hogy pont így jártam.
Hali!
Eredeti volt a kipuff.
Hi.
Szakal666 2006-04-11-én 21:05:39-kor, azaz közel másfél órával ezelőtt szólt hozzá legutóbb a jawa fórumhoz. Lehet azért, mert jawaja van :)
Szeritntem szólítsd őt ott.
Üdv,
Peti74
Valaki tudja mi van Szakal666-al?
Két hete nem válaszol az emilemre, és itt se aktív.
Sziasztok!Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat!A kipuff az új,előtte rezó volt fenn,nem tetszett a hangja,ezért lecseréltem.Nem tudom hol gyártják,állítólag jó.Sajnos a gyújtásállítás óta még nem volt alkalmam kipróbálni a gépet,majd hétvégén.Akkor megpróbálom a 19 fogas lánckereket is.Addig is jó időt,tele tankot,meg hasonlókat nektek!:))
Megtévedtem! Valóban ahogy tanult kolegám mondja akkor nagy volt... ;)
Hello Tomi1!
Milyen volt a kipufogó amivel nem ment, DDR vagy kisipari?
Hát ha korán nyit a megszakító, akkor leginkább nagy szokott az előgyújtás lenni, nem kicsi..:))
Igan ha nagy volt a hézeg akkor korán nyitott azaz kicsi volt az előgyujtás, ez is lehet egy ok. Én vissza tenném az eredeti 19-es lánckereket, mert 4800 és 100fölötti tempó nem fér össze, ott még kevés ereje van sajnos. Főleg ha szeretsz előzgetni. Szerintem próbáld ki ezt is ha nem elég a gyujtá sutáni javulás.
Hali!
Az én gépemen éppen ezek a tünetek jelentkeztek.
A kipufogó volt a ludas.
Annak cseréje után akkora volt a változás, hogy alig akartam elhinni.
Megnéztem a légszűrő tiszta.4-ben ha jól emlékszem 4500-4800at forgott.Az első lánckerék az lehet,hogy 21 fogú!Cseréljem le?milyenre?Ma megnéztem a gyújtást,túl nagy volt a megszakitóhézag,beállítottam.
Ami a kezemet illeti,hát lehet adtam neki,mert állandóan előzni kellett,aztán emelkedő,sík terepen k.nagy szél.Előbb a Hortobágy-Budapest-Mátra-Debrecen útvonal volt...
Az enyém takarékos már csak azért is mert kopott a karbi és szív némi falsot, de kompenzáltam. Én is szenvedtem az után gyártott tűkkel, egyszerüen katasztrófálisak. Én szereztem egy eredetit jó állapotban azt használom. De az egy dolog hogy tudom 4 alá vinni, de az is igaz hogy két személlyel 100 körül dinamikusan már 5fölé csúszik.
Mennyi forog a motor mikor 4-ben 115-öt megy? Neked nem lehet hogy 21 fogú első lánckerék van? Az a gondjuk hogy kissé meredek a teljesítmény görbe, sőt túlságosan is, és van kicsi holtpont 100km-nél. Ha túl nagy az áttétel, lehet hogy kis emelkedőn, terhelve, nem tud ezen átbillenni. Én megvizsgálnám a kompressziót, mert lehet nem sikerült beállítani gyári tömítés készlettel. Lehet hogy gyengécske a gép, de a fogyasztást a kezed okozza.
Légszűrőd mikori?Lehet cserélned kellene azt is.Asszem valami 800 ft a zichy utcai boltban pesten.Bár annak igen koszosnak kéne lennie ahhoz,hogy ilyet produkáljon.
Üdv.
még valami,5-ben koppgázon haladva,kb 100-al,visszaengedhetem a gázt kb 1/4-et akkor sem lassul le.Tehát a gázkar utolsó 1/4-ére nem reagál.És nem a bowden laza.Érdekes nem?
Hali!A gyújtás az kb jó lehet,bár csak egy mérőpálcával állítottam 3mm a felső holtpont előtt,megszakitóhézag 0,4.A gyertya gesztenyebarna,a kipuff száraz.Benya:98-as 1:45 körüli Castrol 2T-vel.Sima uton 4-ben kipörög kb 110-ig,aztán 5-ben birja 1 darabig,de egy kis emelkedő,vagy ellenszélben visszalassul 100-105-re.Ez előzésnél ciki.A komressziót majd megméretem,szakember rakta össze,én vittem a fúrt hengert,dugót,hajtókart,szimeringet és csapágyat jó minőségűt.A felújítás előtt szimeringes volt,akkor állandóan köpte a gyertyát,most ilyen gondja nincs.A karbi gyanus,mivel voltam olyan ügyes,hogy eltörjem a suber tűt és amit lehet kapni vékonyabb az eredetinél.zörög is gázadáskor.A fúvókákat is kicseréltem.Ennyi a története a gépnek.Most mentem vele először hosszabb távra és megtréfált a fogyasztásával,szépen kifogyott a benya 1,5 Km-re a kúttól.Miért ne előzés közben.Az igazsághoz tartozik,hogy a motor Kb 115 kg-ot cipelt és jó nagy szél is volt.Akkor is sok nem?
A 6és fél elég sok. De az hogy csak 100 a sebesség és ennyi fogyasztás az sok minden lehet. Én megvizsgálnám hogy milyenek a beállítások. Elösször is gyujtás, gyertyakép, karburátor beállítása, gyanusan olajos kipuf vég. Ha ezek nem adnak okot akkor lehet tovább évődni. Kopressziót tudsz mérni? Ez a tünet kiséri azt is ha nem hőálló a főtengely szimerring. 1000km után már jelentkezhet hatása. És ha 4-esben jobban kihuzatod akkor sem tudod nagyobb sebességre ösztökélni?
Motomen,te tudsz valamit!Mitől van az ha 100-nál alig akar többet menni és 6,5 l-t zabál?250-es,felujitott(fúrt)azóta ment kb 1000 km-t,vagyis nagyjából bejáródott.Ha legalább a két dolog egyenesen lenne arányos egy szót se szólnék!
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|