:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Az irányjelző elhelyezését a KöHÉM rendelet szabályozza.A motorkerékpár hossztengelyétől számítva elöl, és hátul is van erre a méretre szabvány. További megkötés lehet a típusbizonyítvány tartalma szerinti elhelyezés.
http://www.godbrother.hu/download/6_1990_kohem.pdf
63§ 1
Tükörbe szerelt irányjelzőről van véleményetek?
Láthatóságra, ill lehetséges hatósági reakcó érdekel.
Persze , az órával állítottam, egyszerűbb mint tolómérővel.Selejt mindenhol előfordul, bár én még ilyen lötyögős hibával nem találkoztam.Most király a gép.
Az enyémen egyet mértem a bejáratás vége felé, az 6,3 volt, dimbes-dombos országúttal és közel sem tökéletes karbival, ami kissé sokat adagolt. Most van rajt egy másik, jobban tömítő gumigyűrűvel. Sajna még így nincs új fogyasztási adatom és lehet mostanában nem is lesz, de most jobban megy, jobb a hangja és a gyertya is már közel van a klasszikus őzbarna színhez, úgyhogy nem elképzelhetetlen a 6 liter alatti fogyasztás. A kormány nyakcsapágyat én is kicserélem (szitál a gép), mivel szakértő előző tulaja kormányszorító híján betonkeményre összehúzta.
sorszám: 5341 (62297)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-21 22:00:43)
Nagyon erős lett a generálozott motor . Már a járatás alatt éreztem.
A karbi is igen jó állapotú. Lehet, hogy egyszerűen , csak jó anyagból jól dolgoztam :-)) Kis mázli azért kellett..
sorszám: 5340 (62294)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-21 22:00:43)
A taglalással egyetértek :-)
Új volt a k.. megszakító... ennyit a gyári termékről. Az indikátor óra alkalmazását ismered már ? Azzal állítottál gyújtást?
sorszám: 5339 (62293)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-21 21:56:17)
Ja , és olvastam itt valahol, hogy az oldalasok 7- 8 litereket esznek. Az enyém 5 alatt fogyaszt, mindíg nézem nem értem hogy, hogy ehet annyit a többi.
Pedig hidd el az vagyok.Természetesen nem fogom ezt ezen a helyen taglalni. Amúgy szó sem volt ott megvédésről, olvasd csak el újra.De mint modtam nem kívánok több szót vesztegetni a dologra.Más: Képzeld el, állítottam a gyújtást és a kalapácson lévő kis érintkező lötyögött mint állat, kicseréltem, most aztán szépen jár.Ja és a kormány azért szitált olyan durván mert a nyakcsapágy laza volt mint állat, húztam rajta úgy megy ahogy kell.Alkalomadtán kicserélem újra oszt megint néhány évig király lesz.
nem tudom most fizetek Jawa-ra először: most 2000 lesz, de ha súly alapján , mondjuk a hondát nézve ugyanaz lehet, arra 2500-at fizettem
A jelenlegi vezetés baloldali. Igen nagyon csodálkoznék, ha egy szélsőjobbos beállítottságú védené politikai ellenfelét.
Azt a bizonyos beállítottságot valóban kár volt megemlíteni.
Szerintem te nem vagy az.Ugyan régről nem ismerlek, de személyesen igen. Maradjunk abban, hogy csak baki volt.
Beszélgetni mindenről lehet, de a rasszizmus árnyéka se vetődjön ránk...márpedig a szélsőjobb sajnos nem erről hírhedt.
sorszám: 5335 (62288)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-21 11:00:19)
Igazán nincs mit. Mennyit kell majd így fizetned, és mennyi volt előtte?
sorszám: 5334 (62287)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-21 20:36:36)
Kultúrálatlen, kritikán aluli hozzászólás, mind tartalmában mind stílusában. Nem ez a szólás szabadság.
Laci
Arra nyugodtan írhatod, h már többször átfordult a számáló..:)))hehehehe
Ha jól számolom Jawara kevesebbet fogunk fizetni, mint eddig.
Ez azért nem is rossz, még jó, hogy az Illetékhivatal miatt eladtam a Yamahámat
:) :(
120ft/kw. Innentől matek. 1.36le=1Kw
sorszám: 5329 (62259)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-21 13:15:57)
Az új szavazáshoz kellett volna még egy olyan rublika is,hogy "nem tudom,mert nincs rajta km-óra".Az én csepelemen nincsen:-)
Üdv.
A jobbágyról jut eszembe, tudja valaki az új gépjárműadó forintális részleteit, vagy még nem hozták ki a kategóriákat?Mondjuk a 350-es Jawa-ra több lesz vagy nem?
Tudod 90-ben , aki nem gyerek volt akkor, az emlékszik, nem álltunk ilyen szarul.Akkor betört ez csodálatos demokrácia, és lám elsőből sikerült az utolsóvá degradálnunk magunkat a volt keleti blokk országai közül.Itt nálunk mindent sikerül rosszul csinálni, elyen ez nép.És van ám abban valami amit mondasz, a Mátyással kapcsolatban.Bár erről lehet hogy az akkor jobbágysorban élőknek azért más lenne a véleménye
A megszoritásoknak annyi az értelme hogy 2009 re elérjük a 2004-es gazdasági szintet... Ezt maga gyurcsány fletly mondta...köszi
Mér pont 1990 óta???Ilyen alapon lehetne akár 1920 is, vagy Mátyás halála is a kritikus pont...Sőt ha jól belegondol az ember, akkor rájön, hogy kb onnantól kezdve kezdett hanyatlani az ország..:)))
sorszám: 5323 (62235)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-21 11:00:19)
Mélységesen egyetértek veled.
Részemről szó sincs itt semmiféle nacionalizmuzsról, meg politikáról sem.Éppen arra próbáltam rávilágítani, hogy nem egy ember és nem egyfajta "oldal" tehet a gazdasági helyzetünkről, hanem 90 óta az összes vezetőnk.És ez nem politika hanem mindnyájunk által érezhető szigorúan pénzkérdés.csak a hitelesség miatt említettem az én beállítottságomat, lehet hogy kár volt, de nem akartam úgy feltűnni itt mint a jelenlegi vezetés védőügyvédje. A többi dolog meg igen vitatható, de valóban nem itt.Így amúgy is nehézkes érvelni bármi mellett.Megjegyzem egyébként hogy akár beszélhetnénk is róla , hiszen az oldal neve kötetlen csevegő, és nem lehet mindíg az időjárásról beszélni. Ezzel én is lezártnak tekintem a témát.
Nem kell ennyire pesszimistának lenni.
A gazdasági helyzet rossz, ez tény, de Magyarország bőven Európa része, Németországban se repül senki szájába a sült galamb.
A randalírozás, szélsőséges megnyílvánulások többet ártanak, mint a legkeményebb megszorítások.
Akinek nem tetszik a demokrácia mehet Kubába vagy Észak Koreába.
Részemről lezártam.
Ja...!De még hogy mennyi!
Ez a fórum a szocimotorosoké, attól függetlenül, hogy ki zsidó, vagy roma, sváb, bolgár , esetleg néger. A sovinizmusnak, nacionalizmusnak , politikának itt inkább ne adjunk helyt.A huszonegyedik század küszöbén sokkal toleránsabbnak kéne lenni.A keresztes hadjáratok ideje lejárt kissé. Nemzeti hovatartozása, vagy vallása miatt nem kéne megbántani senkit sem.
Elég vér és könny folyt már emiatt a világban.
sorszám: 5318 (62210)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-20 22:01:36)
biztos nekünk lesz, hogy átbsznak minket, hogy ellopják a pézünkt...
Hát ja... Ez a valószínűbb.
Érdekes, hogy 6-8 évvel ezelőtt még Magyarország a közép-kelet Európa országai közül az élen járt, ma pedig az utolsó.
sorszám: 5315 (62207)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-20 22:45:41)
Gondolom továbbra is a saját zsebét tömi mindegyik belőle......
Bizony 16 év szarát kell most helyrehozni,és aki ezt nem látja, hát az sajna nem egy iQ bajnok.
Nem akarok itt politikai vitát indítani.
Igaz, h eléggé szopatják a népet. De szerintem, lehet értelme ezeknek a megszorításoknak. Gondolom az állam adósság csökkentésére fordítják a pénzt.
Én kimondottan szélsőjobbos vagyok, egyetértek veled.Sajnos én már nem tudom hazának tekinteni ezt az országot, kiábrándultam még a magyarságomból is.Sebaj a fontos az hogy legalább mi tartsunk össze.
Nem a "jobb oldalt" dicsérem!Azt viszont nem tagadom,hogy jobb oldali vagyok,de politikától függetlenül!!!utálom mindkét oldalt!ÉN a hazámat szeretem nem bármelyik hazug pártot!
Igazad van...megszokhattuk...
sorszám: 5310 (62195)
( előzmény: pannonkondor, 2006-09-20 22:01:36)
A második kijelentéseddel egyetértek, de remélem hogy ezzel nem a másik oldal dícséretét zenged, mert ahol Deutsch névvel valaki második ember ott sincs éppen minden rendben.Amúgy meg nemcsak a motorosokat, de 16 év alatt megszokhattuk hogy a közembernek itt sok jó nem terem.
A fórum szabályainak megsértése miatt az adminisztrátor által törölve.
Nemhogy a szocikra, hanem az eleddig nem adóztatott 250 cm3 alatti kategóriára is lesz teljesítményadó. Eddig sem volt ilyen kategória külön, hogy szocimotor, a 350-es Jawások, Uralosok, stb, valamint néhány szerencsétlen MZ-s eddig is fizetett.
Az a különbség, hogy eztán mindenki fog, akinek rendszámos motorja van.
Hi!
Jöcőre már a szocikra is kell teljesítményadót fizetni??
Üdv. Ma reggelre ellopták a mocimat,egy CZ350-est.Szép állapotban volt,coustom kormány.chrom lemezes tank,fekete szinü a gép.Óbudáról vitték el. Küldjetek papírzsepit,mert sírhatnékom van! És ha valaki látná,nyugodtan rugja le a rajta ülö fejét. rendszám: UHV-772 (uj euros rendszám) Üdv, és jó gurulást !
köszi:) És a Czetkáról mi a vélemény?
nézzétek meg! www.verhold.atw.hu
Havernak pancsija van, nekem meg mz-m. Szerintem elektróban jobb a pancsi. Neki még nem kellett elektróval szarakodni, nekem meg már nem egyszer.
Szerintetek melyik a megbízhatóbb gép?Pannónia vagy Mz
papa
Tudom! Nekem nincs jogosultságom áthelyezni a képeket a megfelelő helyre. ezt csak HyGy tudja megtenni. HyGy-nek már vagy tízszer szóltam, hogy helyezze át, de eddig nem válaszolt, nem ért rá. Ez sajnos általában így megy... De szerintem előbb utóbb lesz valami ideje és akkor kikerül. Részemről nincs elfelejtve.
Pool
Halló emberek!
MZ fanatikusoknak van egy igazi ritkaságom.Egy eredeti német 0 km-es MZ TS 125-ös blokkom.Garantáltan nem volt még motorban.Ha valakit érdekel keressen meg.T.szám:06304717863. e-mail:zajgab@t-online.hu
Szia Pool!
Nem látszanak a képeim a galériában, légyszi nézdmeg mia baj.
Köszi.
Üdv papa!
szeva,simsonos pályaverseny lesz 17 én a speedway nagy gokart pályán.eddig 15 en vagyunk,aki akar versenyezni csatlakozhat.
A szervíz rovat cikkeiben nem jelennek meg a képek, valahol elérhető a jó verzió?
Sziasztok, mz ts 250 (négysebességes)-hez keserek olyan fogaskereeket, amire a kuplung megy rá! Azt hiszem menesztő a neve + Ehhez kellene még a nagy meghajtófogaskerék! Csak jó állapotban lévőt keresek és olyat, amelyek unanabban a blokkban voltak és együtt koptak össze! Esetleg adnék érte egy használt ts 250 főtengelyt.
Köszi:
mzzzz
ment email az új címedre.
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|