:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
sziasztok!
Főként pestieknek szól a dolog,a mai napon kb. 10 és 21 óra között a IX.Kerületből a Lurdy háznál az ingyenes parkolóból ellopták apám kocsiát.
Kérlek titeket ha jártok arrafele és láttátok(bármikor) hívjatok v. írjatok ide a fórumba.
Az autó típusa fiat fiorino 1,5 i.e. benzines fehér színű dobozos,rendszáma:FDB-666
ismertető jegyei:jobb ajtó kicsit sérült,motorháztető, és a hátsó ajtó jobb szárnya horpadt.Sok szerszám van van a hátsó részben,és a február elején mennünk kéne a kocsival dolgozni.
Ismétlem bárki látja menet közben hívjon
ez az én számom:06-/70/-774-92-55
ez az apámé:06-/20/-9-309-505
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.üdv:András
Tök jót gurultam a hétvégén! (60km)
:))))
Ja jovanakkó nem vagyok képbe má megen :)))
Hello
Matya az 1984-el szerintem az Orwell féle 1984-re gondolt, nem a valóságra.
A valóság lassan rosszabb...
Egyébként egyetértek a jelenlegi politika gusztustalan!
Én tulajdonképpen egyetértek veled egy apróság kivételével :1984-ben nem voltak megfélelmítve az emberek, szerintem most vannak a bush dinasztia uralkodása óta.
Felejtsd el...az nem neked való...Te csak közlekedj..amíg nem renitenskedsz, addig minden ok...aztán ha a kisujjad ujjpercének az egytizedét is átdugod a törvényesség határán, akkor kivégeznek....Ismerős a hozzáállás? :D A szarházi Egybesült Rendőrállamok....
Biztonság egy lószart....felügyelet az emberek minden cselekedete felett..ez a cél...Ezért is rombolják le az oktatást...birkákat akarnak nevelni, mert azokat lehet IRÁNYÍTANI...Amíg nincsenek önálló gondolatok, addig minden szép és jó...Közeledik az 1984....
Hát igen... nekem is az a bajom ezzel, mint a cikk írójának, lassan már motorozni sem lehet, mert mindent felülbírál az elektronika, mint az autókban. Lásd pl. az elektromos kormányt, ha megfarolsz, ellenkormányoz, úgy hogy észre sem veszed.
Hol itt a vezetési élmény??
http://www.onroad.hu/motor/hirek/823/
Aki tud nekem információkat veteránvizsgával kapcsolatban az kérem írjon nekem. Miskolc, Nyíegyháza, Debrecen és bonzáskörzet környéki vizsgahelyeket keresek. De információkar bárhonnan szívesen elfogadok. Egy, pontosabban kettő MZ TS 250-re szeretnék veteránvizsgát...Előre is köszönöm!
FEri
Sziasztok
Előszőr is Boldog új évet Mindenkinek!!
Pár hete találtam rá a honlapotokra és azóta ezt olvasgatom!!Nagyon tetszik!Érdekes cikek,fotók és mivel most teszem le a motorra a jogsit a vezetéstechnika cimű cikeket kitúntető figyelemmel olvasom!!
Amiért irok,találtam egy motor muzeumot a www.marotimotor.hu -n,ahol régi szép motorok vannak.Csak az a bökkenö,hogy előre oda kell telefonálni,ha menénk és 10-en kellene lenünk.Az lene a kérdésem,hogy meg lehetne-e szervezni,hogy oda elmenjünk??Aki valamit Tudna esetleg segiteni irjon a:benjotomi@gmail.com cimre!Előre is köszönöm!!
sorszám: 6585 (88054)
( előzmény: pannonkondor, 2008-01-01 14:32:27)
Boldog újesztendőt kívánok mindenkinek, és jó egészséget. Ja és én ma már motoroztam a Draggal, amit egyben hagyományteremtőnek is szánok,ezt ezentúl minden év első napján megteszem. Igaz feleúton lábbal kellett segíteni, de ez nem von le az értékéből, jólesett. A hó is, sajnos.
Kondor
Boldog Uj Évet Kivánok minden Motorosnak és Családjának!!!
Minden motoros BARÁTOMNAK kívánok, széles utat, ócsó benzint, balesetmentes közlekedést az ÚJ esztendőben.
Este harangszóra, gilingalangóla,
Azt hirdeti, itt az évnek, itt a fordulója.
Azért friss egészséget,
Bort, búzát, békességet.
Aggyon Isten bőven,
Az újesztendőben.
Adjon Isten füvet, fát,
Teli pincét, kamarát.
Sok örömet e házba,
Boldogságot hazánkba!
Üdv papa!
Ütemtársak! Békés, egészséges, balesetmentes és szerencsés új esztendőt kívánok mindenkinek!
B.Ú.É.K minden motoros testvérnek, sok-sok
örömteli km-t kivánok nektek az új évben!
Balesetmentes,békés boldog új esztendőt,síma utat,sok mocizós
kilómétert,sok barátot kívánok mindenkinek! Fecó
Békés, szeretetben teljes karácsonyt mindenkinek, boldog új esztendőt, sok találkozást, sok km.-t.
üdv.: R
Áldott Karácsonyt kívánok minden motorosnak!
Széles Karácsonyi Vigyort ás Km-ekben Gazdag Zweitakt Új Esztendőt mindenkinek!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek, kék füstfelhőt magatok után hagyó motorostársaim!
boldog, békés karácsonyt kívánok nektek kollegák:)
minél km ernyi kétütemet jövőre.
Valamennyi Fórumtársamnak áldott, meghitt, szép Karácsonyt kívánok! Vigyázzatok magatokra!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet
Kívánok .
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog újesztendőt kívánok minden "szocimotorosnak"
Üdv:piki24
Nem arról volt szó, hogy a T-2007 tervein és gyártósorán gőzerővel dolgoznak ?
http://www.mfor.hu/cikkek/40486.html
üdv,
SÜRGŐSEN ELADÓ Nyíregyháza környékén MZ TS 250/1 2009-ig műszakival, törzskönnyvel, első tulajtól, megbízható állapotban van, csak nagyon kéne a pénz. Ugyanitt MZ 250 KATONAI ETZ 2009.07-ig műszaki, törzskönyv, 11Ekm, új lánc, lánckerék elől-hátul, remek blokkal. Képeket küldök kérésre. Tel:06/20-4499736
Sajnos motorra csak jóval később vezették be a bonus-rendszert a biztosítók, ezért 2008-ra B6 lehet a legmagasabb besorolás.
Nem tudjátok teljesen véletlenül, hogy a mkp-k bonus-malus besorolásának van-e maximuma.Tavaly B4-nél jobbat nem lehetett beállítani.Idén viszont B10-ig be lehet egy kalkulátorba.
MKP-ra is B10-ig megy fel, mint az autóknál?
TALMA A KIRÁLY!!!!! :-))))
Kollégámnak van egy eladó 250-s piros ETZ-e.Oldal dobozokkal 2 év műszakival 130 ezer Ft kér érte.
NE VÁGD EL! A két tűzfalat tartja össze!!!!!
:)))))))))))
Ki az a Lóbelt, ki az a Ledfold? Egy Labló!!! :D:D:D
Ezt most olvastam: "kalbulátor" :D
Sziasztok!
KERESEK GYÁRI (nem török: product of mega feliratú) TIRISZTOROS GYÚJTÁSELEKTRONIKÁT HALL JELADÓS ETZ-hez? Ez az aksi mellett helyezkedik el egy fekete dobozban. (bocsi a nagybetűkért, de így jobban felfigyelnek rá)
helló!
eladó egy 1968as 559/250es Jawa, frissen fényezve, blokk generálozva, hiánytalan, motorozható állapotban,rengeteg pótalkatrésszel, szürke forgalmival, adásvételi után névre is iratható. irányár 80-85 ezer ft. az eladás sürgős.
dawe@maffia.hu 30/5965190
Fatornyos kisfalumban a kábeltévét vezették így padlásról-padlásra a '90-es évek elején.
A típusa szerint árnyékolt rézeres távközlési kábel (az 1881 a hosszt jelenti, és pontosan 1 m-enként növekszik az értéke). Lehet toldani, de akkor lesz csak tökéletes, ha értesz hozzá.
Hali!
Van egy kábel keresztül a padláson ami nagyon útban van, mivel nem lehet eldugni, mert feszül. A vilanyszerelő sem meri elvágni mert nem tudja mihez való.
A kábelen ez van: =1181 M: Budapesti Kábelgyár 1992 = 5x4x0.4 >Qf< . Az 1881 változó mindig +1 el nagyobb kb. méterenként. És az ilyen szövegrészek között végig telefonkagylóhoz hasonló jelek vannak, és a kábel fekete és kb. 1cm átmérőjű. Mi lehet ez? meg lehet toldani vajon ha elvágjuk? vagy lehet h vmi optikai kábel?
És milyen szépen ég a sok benzin!! :))
Ebből látszik, hogy a MZ mi mindenre jó!
Bármi a téma, MZ-be már biztos építettek be olyat! :-)
Ez elég érdekes:
http://farm1.static.flickr.com/123/309761272_7ffd388644.jpg?v=0
Ez jó poén volt teccik :)))
Én épp jelen voltam, amikor Zápkörte bátyja matatott valamit a csomagtartójában és ráböktem a haonnal oltójára, hogy az tényleg halonnal oltó-e.
Erre ő megfogta a palack testét, egy kicsit megmoccantotta és ebben a pillanatban a palack teljes tartalma minden figyelmeztetés nélkül eltávozott a szabadba. Szóval jó megbízható szerkentyűk ezek.
De ott volt R. Ignác középisklai tanár esete, aki csak egy kis karburálásra tolta be az Izs-ét a tanműhelybe. A konstans kis benzintócsa - ami a járművét jellemezte - viszont egy kicsit meggyulladt. R.I. nem esett pánikba, egy kicsit odébb tolta a gépet. A tócsa nyilván oda is követte. Aztán ez így ment a felhalmozott váltóművek, tengelyek, motorok alkotta labirintusban egészen koppanásig. Ekkor belátva a helyzet tarthatatlanságát, R.I. elsétált egy poroltó készülékhez. Határozott ravaszkezeléssel megpróbálta eloltani a tüzet, de a CO2 oltó csak ennyit mondott elhaló hangon: bahh.
R.Ignác még ekkor is hidegvérű maradt és odakocogott a másik poroltóhoz. Cél, tűz: bahh.
R.I. ekkor esett pánikba és felrohant az első emeleti műhelybe a poroltóért. Eredmény: bah.
Pedig tudhatta volna, hogy a szakmunkástanoncok poroltócsatáikat nem egy poroltóval szokták vívni...
Végül egy vödör víz eloltotta a tüzecskét.
Nem tudom, hol használták, a háztartásihoz lehetett valahogy... A vendéglátósok általában min 5kg-sakkal nyomulnak, úgyhogy ott ne keresd.
Amúgy már én is játszottam a gondolattal, hogy azért bizony igen szar lenne tehetetlenül végignézni a kocsim/motorom porig égését... de egy tűzoltómasina árából olyan sok benzint lehet venni...
"Én nagyon sok porral oltót használtammár el" - piromániás van a családban? ;-)
Miért kéne dráma? Meg kell kenni a csinovnyikokat, hogy "külföldi példára" (Románia) tegyék kötelező tartozékká a tűzoltókészüléket, e voala, hárommillió balek máris rohan megvenni. Így megy ez manapság.
Én nagyon sok porral oltót használtammár el de inkább az volt a gond, hogy nenéz kiütni a CO2 tartály szelepét illetve a sok rázkódástól dobálástól beleragad a por vagy kijön minden egyszerre...
De olyat is láttammár ami horpadt volt és működött.
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|