:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Hahó!ezt a témát már többször veséztük a fórumon.Szerintem az ember nem mond igazat.Vagy oldalkocsi vagy kuli.Én is probáltam,nem ment.Egy módon tudod egyszerre guritani a szerelvényedet,ráakasztod a kulit és az első igazoltatásig motorozol...üdv ccsak kulis és csak velorexes Sanko
hello nekem egy olyan gondom lenne örököltem kettő darab kinetic tfr smkp-t az egyik egybe van a másik hiányos.A hiányosrol a tirisztor hiányzik és ez a problémám egyik fele:nem kapni hozzá.!!!!valakinek elfekvőben nincs -e,vagy ötlet mivel helyettesíthető?(pl:babetta)???:-) A gondom második fele az hogy ami teljessen egybe van az sem indul teljes átt pucolás karbi tisztítás stb.. még a benzin is novi új.Mégis csak pöfög alapjárati fordulat körül és nem pörög föl.mi lehet a gond???? a tanácsokat segítséget előre is köszönöm és ide kérném őket: pimpa1974@citromail.hu
hello!eladó jópár alkatrész simsonhoz!
Árlista:
1) Festett váz! Új:szillentek,perselyek,tengely,csavarok,kormánycsészék,gumibak,lábtartó!18eft
2) Bontott váz ! 13eft
3) Kormánykifli jó 3000Ft
4) Korménykifli hegesztett de jó! 1500Ft
5) Első Teleszkópok 4500Ft/db
6) Hátsó teleszkópok 1800-4000Ft ig!
7) Kerekek üresen 2000-4000 Ft ig!
8) Fékek 1500/db
9) Kormányok 3500Ft/db
10) Lámpák: 1500-3500Ft/db
11) Fogaskerék 1000 Ft
12) Ülések 2000-3000Ft/db
13) Indexgarnitura, fehér, tartóval ,izzóval 3500Ft
14) Tank 3000 Ft
15) Oldalak 1db 2000Ft !2db 3000 Ft
16) Tank+oldalak jo festéssel csak felkell rakni 9000Ft
17) Kipufogók kompletten enduro könyökkel ráccsal 5000ft és 7000Ft
18) Enduro könyök 1300 Ft
19) Kipu rács 1300Ft
20) „sport” kipu 2000Ft
Egyéb kis alkatrészek,váz alkatrészek darabjával stb. megegyezés szerint!
képek a galériában simson alkatrészek 2008 0522 mappában: www.fejesm.mindenkilapja.hu
e-mail: fejesmiklos@citromail.hu
üdv
Sziasztok tud valaki pannonia tankmatricat? ha igen ondalaci600@freemail.hu
Sziasztok ha valaki tudna küldeni nekem egy jol lathato képet pannonia tankmatricarol azt megköszönném képeket a hondalaci600@freemail.hu ra varom köszönöm Laci
kérlek nézz el honlapomra:
http://www.fejesm.mindenkilapja.hu/
Szia! Nekem egy haverom egyszer egy kölcsön motoron vezetőként aludt el. Hatalmas szerencséje volt, de azért egy hónapig masszívan szívattuk a nyakmerevítője miatt.:) De én sem értem, hogy motoron hogyan lehet bealudni.
Velem már előfordult (utasként) :-)
Sziasztok!
Szerintretek előfordulhat-e, hogy a mögötetek ülő utas menet közben elalszik?
Kérlek látogass el honlapomra!
Szolgáltatás, adok-veszek meg miegymás!
http://www.fejesm.mindenkilapja.hu/
Sziasztok!
Keresem Dudás Pétert,aki a Balkán motorról írt egy cikket a szocis oldalra!Ugyanitt Balkán alkatrészek érdekelnek!(főleg hátsó lámpabúra,láncvédő,dob,óra,henger,szívócsonk).70/511-00-04
thotpeti@gmail.com
Sziasztok!
Nagy-nagy seggítségre lenne szükségem! Valaha én láttam egy cikket neten, amiben a féktárcsa kifúrkálásának minden csínja-bínja benne volt! Na, ezt most nem találom, pedig nagyon jó volna! Ki tudna valaki segíteni a cikkel? :o
Köszi!!!
na hát igen,a lényeg belül van:D én szétszedtem az utsó csavarig, mert borultam,+ be volt rohadva a lengővilla tengelye a vázba,most lett lefújva a váz,meg már össze is raktam,most az elektronikán szöszmötölök,utána jöhet maga a blokk,amibe már csak csapágy csere lesz.
kényelmesen egy hónap alatt megvan vele az ember, és olyan mintha kapnék egy új lovat magam alá:-)
HyGy címét megtalálod lent az impresszumban vagy inkább PeetAir-t keresd :) ő a coder :)
Sziasztok!
Új vagyok itt, de nagyon tetszik ez a közösség. Szeretnénk kapcsolatra lépni néhány Uralos cimborával a szocimotorosokkal. Szeretnék egy Fórumot létrehozni Urallal kapcsolatban, de nem tiszta, hogy milyen e-mail címre kell küldeni a kérelmet. Tudna nekem segíteni ebben valaki?
Köszönöm!
Bárcsak már én teljes felujításnál, csak sajnos ez nem 2 nap és a moci használatba van nap mint nap. Aprobb plasztikáztatásokon tulvagyok, de jobblenne elmélyedni a dologba.:D
effektíve pesti vagyok,viszont etz-s és szívesen mennék most is ha egybe lenne a vas, nem zacskókba csomagolva:D(nagy felújítás)
Sziasztok! Vannak itt Északdunántúlról olyan etz-sek akik bennt lennének pár gurulásba a nyár folyamán???
http://belsoseg.blog.hu/2008/04/15/mister_minit
hogy mik vannak...
Sziasztok!
Hívtam egy márkatársatokat,mert neki vhogy sikerült elintéznie.hogy oldalkocsissal vontasson futót!De sajna vmiért nem segített,nem bízik meg bennem vagy nem tudom.Pedig én is motoros vagyok,és nekem is ez a szándékom,csak Jawa-val!Ha valaki tud segíteni az légyszi írjon,vagy hívjon!!!!!!!!
0630 3106141
Email.:kovacsd83@citromail.hu
Vennék sürgősen 130/90/17 -es gumit (4,50/17) tel:06 20 315 2753
Sziasztok!
Az index emzés fórumában már írtam, hogy neten vennék viszonylag sok (4-5l) sprint 2t olajat és ha a mol szállítja házhoz, akkor annyiba van kb, mint az arol 2t (1190/lit).
Ehhez minimum 8000 pézért kell náluk vásárolni. Ha valaki beszállna itt BP környékén egy ilyen olajvásárlásba, az írjon nekem!
Meghívó
A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség és ügyességi versenyre.
A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív mindenveteránost,és veteránmotorozásfelől érdeklődőt,2008.Április 5.Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén(volt felvonulási tér)megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség ésügyességi versenyre.A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.Az esemény védnöke:dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya Díszvendég:Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka
A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tartváltozatos programokkal.A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.
A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött.Ha van 30 évnél ídősebb motorod akkor megjelenésedre feltétlenül számítunk.
Tisztelettel:Fóti Gyula Pannonia MGTSZ (06 20 3 421 373)
Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésűmotoros részére,akinek fontos lehet a balesetmegelőzés
Hello,, Eladó egy motorosruha,budapesten,,piros,,cordura-bőr,,BMW-DAINESEE,, "L" méret(kb52-es) képek: www.kep.tar.hu/cz350 ára:12000 tel:06203152753
MZ-etz 250-est. Az enyém bő 10 évig volt futármotor alattam,van benne kb 4ooooo km sok felújítás és még mindig pöcc-röff a gép. A fogyasztás 4-5l között áll meg. Bár én nem szaggatom a gázkart. Üdvözlettel Nomad
Sziasztok van egy 250-559-esem velorex560-al.+blokk+váz
Iá.:150000ft
Tel.:0630 3106141
Köszi Tomi1 és ADDI remélem lesz is nem csak reklámozzák.
Nyugodtan megveheted, nekem is jól működik.
Az olcsóbb változatról van szó.
Nyugodtan vedd meg a sisakbeszélőt, nekem 110-ig semmi bajom nem volt vele, többel meg nem mentem a vassal.
Sziasztok!
Csütörtöktöl a Lidl-ben ismét lesznek motoros cuccok:
www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20080327.index
Aki már tavaly vett sisakbeszélöszettet lécci irja meg a tapasztalatait rola.
köszi
én is hasonló kérdéssel küzdök de még nem döntöttem gondolkodok a nagy Ts-ekben mivel most már mentem a 4 gangossal(igaz még bejáratós de már nagyon megy túrára jobb a 3. el se akar fogyni addig lehet huzatni gyári áttétellel) is meg az 5 gangossal is (igaz ezen is a legnagyobb áttétel van 4et fogyaszt 110es tempónál) szerintem jók, Etkót még nem próbáltam bár abból is az erősebb vázú kéne (tehát nem 251es) mondjuk a TS erősebb masszivabb felépítésben de az etz-nek modernebbek a formai kidolgozásai, meg átlagosan könnyebb kifogni egy keveset futottat. hát köbö ennyi
Keri, te vagy az illetékes a regisztrált e-mail cím átírásában?
Sziasztok!Hogy vagy hol lehet megoldani,hogy oldalkocsis mocival húzhassam a gyári futót is.Sajnos ez ügybe csak falba ütközök.Légyszi aki tud vmit az írjon!Köszi...
kovacsd83@citromail.hu
Szerintem ETZ. Kb. egyformán fogyasztanak és mennek a szocimotorok, de az ETZ-hez van legjobban alkatrész, és szerintem az a "legkorszerűbb"(tárcsafék, 5 sebesség). De amelyik neked tetszik:)
Sok sikert hozzá!
Egy órája történt: Simsonommal lightos esti motorozásra indulva, kb. 50-es tempóval értem egy beláthatatlan kanyarhoz. A kanyar kijáratánál arra lettem figyelmes, hogy szétpiáltagyú cigó banda téblábol az út egész szélességében. Nincsmit tenni módon első-hátsó satufék, de már késő volt. Elkaszáltam vagy 3-at, sajnos semmi bajuk nem lett, nekem az irányjelzöim S alakot vettek fel + DDR-es eredeti fordulatszámmérőm szarrá törött. A cirkusz ezután kezdődött, meg akartak lincselni a ruhám vastag volt, meg a sisak védett. Amikor rendőrséggel kezdtem fenyegetőzni, nagy részük lehiggadt szerencsére. Lehet, hogy rasszista megnyilvánulás lesz, de rohadjon meg a fajtájuk, ezt kivánom nekik.
Szijjanak gázt...
Ezek olyan BÖSZME döntéseket hoznak, hogy feláll a szőr az ember hátán nem értemén mérjóez. Az EU-ban SEMMILYEN jogsi nem kell rá...ezt írják.
http://www.vezess.hu/hirek/uj_jogsi_miniautokhoz/11483/
sziasztok, mejik szocimotor tipust tudnátok ajánlani 250ccm kategóriában? sebesség fogyasztás stb szempontjából?
http://www.vezess.hu/hirek/tovabb_dragul_jogositvany/12967/
Szevasztok,
latom nagy vita folyik olaj ugyben. Csatlakoznek azokhoz, akik nem tartjak szuksegesnek a szintetikus olaj hasznalatat szocimotorokba. tobb oka is van, de a legfontosabb szempont, az az, hogy folosleges penzkidobas, annyi tobbletet nem ad, sot, lehet, hogy meg jot sem tesz a kenesnek. a szinteteikus olajok a nagy teljesitmenyu versenymotorokba es modern gepekbe valok, mert az asvanyolaj nem adna megfelelo kenest. Viszont tenyleg mindenki arra kolti a penzet amire akarja. ez olyan mint a tuningolas. persze hogy jobban meg a geped utana, de tobbet iseszik, meg jobban kopik. egyszeru pszichologia.
balesetmentes kozlekedest!
Én olya teszek bele amire rá van írva, hogy 2T azt cső... nemérdekel a márkája sem persze az ára igen de még nem sikerült véletlen ilyen drágát venni.
Ja, és tankold a 99+ os benyát, mert az így meg úgy tesz jót a motornak. Az ára ennek is aránytalanul magas, ahogy a szintetikus olajé. Mennyi literje az ilyen olajnak? 2500-3000Ft? Utánaszámolt valaki, hogy így mennyibe van egy liter keveréke? És fog annyi pluszt adni, amennyivel drágább? Nem. Annyival nem lesz hosszabb a motor élettartama, hogy behozza ezen olaj árát. De mindenki azt önt a tankjába amit akar....
Tök jót gurultam most (50km) tegnapelött (70km) csütörtökön (40km) meg majdnem minden nap valamennyit :-))) u.i. kicsit hideg van még :-(
hát én aztán nem tudom. De nekem erőst úgy tűnik, hogy egy tetszőleges prospektusból kiszemelt fél oldalt a szintetikusok előnyeiről, aztán heló. És így már érthető a szelepezés.
Végülis megmondta a frankót: fullszintetikust minden 2T-be.
Az, hogy a dugattyút szeleonek hívja szerintem jogos is lehet ha elvonatkoztatjuk a kenési rendszert hiszen a dugó helyettesíti a szelepeket a résvezérlésnél.
De az is lehet, hogy nem is ember olajdoko hanem egy nagytudású, hatalmas adatbázissal rendelkező démon a szerveren és a dugyttyú szó hiányzik a készletéből ha vezérlésről van szó. :)))
hm.
http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/080202b/
Úgy látom még mindig nem kaptunk választ az olajkérdésre. Hitelét vesztette előttem a fickó, amikor nagyba szelepszoknyáról, szelepgyűrűről vaker szocimotoroknál.
Sziasztok!Pav utánfutót keresek lehetőleg felfogatásokkal!Ha valaki tud az legyen szives írjon vagy hívjon!
Tel:0630 310 6141
Köszi...
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|