hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2020. február 26. szerda 
Edina

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás

Összesen: 170 oldal

vadmotoros
válasz erre | email2003-12-18 12:01:07
Helló!

olyat nem lehet kérni hogy egy hólánc, hozzá a kerék meg a motor, természetesen szerszámmal, pumpával.Ja és az IGAZI nő a hásó ülésen ül?:)
Azt majdnem kihagytam hogy egyből lehet menni kipróbálni!(a motrot is meg a nőt is ):))
Mivel most vagyok itt utoljára az idén ezúton szeretnék minden kedves jómotorosembernek (meg aki nem az) Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánni!
sorszám: 244 (4002)

 
 
tesho
válasz erre | email2003-12-17 19:00:34
Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait.
sorszám: 243 (3978)

 
 
tike
válasz erre | email2003-12-16 15:44:05
Az igazi webmester:)

tike
sorszám: 242 (3957)
(előzmény: HyGy, 2003-12-16 10:20:29)

 
 
PeetAir
válasz erre | email2003-12-16 12:48:53
Kedves szocimotoros hittarsaim!

Az a helyzet allt elo, hogy jovo evtol nagy valoszinuseggel Toria es en a pesti chaptert fogjuk (remelem) erositeni, mivel talaltam egy, a jelenleginel jobbnak bizonyulo munkahelyet fovarosunkban. Termeszetesen ez nem jelenti, hogy a pecsi chapterrel ne tartanam tovabbra is a kapcsolatot, amennyire energiambol es fokent anyagi forrasaimbol kitellik.

Ha minden jol megy jan. 5.-en kezdek.
Ha esetleg van tudomasotok olcso alberletrol, amit igenybe vehetnenk(ahogy neztem neten 50/ho korul vannak), legyszi szoljatok!
Persze johet maganban a dolog.
THX
sorszám: 241 (3952)

 
 
HyGy
válasz erre | email2003-12-16 10:20:29
Nesze.
sorszám: 240 (3948)
(előzmény: tike, 2003-12-16 03:46:14)

 
 
tike
válasz erre | email2003-12-16 03:46:14
A szavazásnál miért nincs olyan válaszlehetőség, hogy a köv. kérdést???

tike.
sorszám: 239 (3946)

 
 
Atilla
válasz erre | email2003-12-15 16:28:51
Hello

Így van, le a politikával!

Eléggé Off a dolog, de a csevegőbe belefér. (A politikánál meg csak jobb téma lehet)
Szóval rendezünk itt Tokodaltárón a művház nagytermében egy jó kis 2 napos LAN party-t, amolyan előszilveszterit!
Lesz mindenféle game, kaja-pia, sőt aki hoz hálózsákot egy külön teremben alhat is egyet a nagy kimerítő csaták közben.
Ez egész pontosan dec. 27-én 16-órakkor indul, és 28-án a végkimerülés vet véget neki.
Várunk kb 80-100 embert.
A számítógéppel rendelkező jómotorosembereket, meg pláne várjuk! :-)
Jelentkezni, vagy érdeklődni lehet a cstema@freemail.hu címen.
Beugró 1000 Ft/gép/nap/M.ber
Üdv Attila

Mora megigérte felteszi a reklámot a honlapjára, ott majd elvileg a részletek is megtudhatók. (de eddig nem tette)
sorszám: 238 (3931)

 
 
HyGy
válasz erre | email2003-12-14 12:04:33
Asszem ott a pont vaughan-nal, de nem szeretnem ha esetleg valami politikai jellegu dologba csapna at az egesz, vagy hasonloba, szoval itt kerlek beszeljunk masrol. :)
sorszám: 237 (3916)
(előzmény: vaughan, 2003-12-14 11:39:10)

 
 
vaughan
válasz erre | email2003-12-14 11:39:10
elit? miről beszélsz? az a "réteg" amelyik nem maga határozza meg a saját fizetését az még nem az elit!
minden jót!
sorszám: 236 (3915)
(előzmény: Buny, 2003-12-14 10:41:52)

 
 
Buny
válasz erre | email2003-12-14 10:41:52
Akkor mesélek nektek egy másik érdekes dolgot:
A munkanélküli segélyhez mindenképpen szükséges, hogy regisztráltasd magad a Munkanélküli Irodában. Ez másfél óra várakozás, egy Határozat, amiben megállapítják, hogy tényleg nincs munkád, de ehhez az utolsó munkáltatóid igazolása mindenképpen kell, a nyugdíj, tb, adó, stb.. Amikor ezeket beadod, akkor elkészítik a Határozatot, majd kitalálják, hogy mivel 90 nappal előbb te szüntetted meg a munkaviszonyodat, ezért csak ezek után juthatsz az álomszerű, maximáltan 37.000.- Ft-os összeghez majd havonta.Ez megvan. Időpontot adnak mikor kell jelentkezzél. Odamész az adott időben, vársz másfél két órát, akkor egy kellemesen antipatikus, zilált külsejű, meggyötört ügyintéző megkérdezi: Hogy van?Mire válaszolsz illedelmesen: Köszönöm jól!(Mi a francot mondhatnék?)
Eléd tersz egy listát, ahol mérhetetlen mennyiségű építész, villamosmérnök vagy könyvelő, esetleg titkárnő kerestetik.Megnézed, kapsz egy pecsétet, és két hónap múlva újra menned kell.Megint az előzőekben leírt várakozás, kérdés, lista. Soha nem látott dolog történik, az egyik bútor gyártó olyan embert keres, ahová végzettségemnek megfelelően el tudnák helyezkedni. Telefonszám, némi boldogság, otthonról telefon. A cég mondja, hogy írjam meg milyen fizetési igényem van. Mondom hölgyikének, hogy én írhatok szép számot, de az a másik oldalnak nem biztos, hogy annyira szép lesz, ezért mondjon valamit kb. mit lehet keresni. Erre megmondta azt, amit nem lehet. Ennyiben maradtam, két hét múlva felhívom újra, hogy egyezkedjünk, ha nem töltötték be az állást. Válasza a következő volt: Átszervezés során megszüntettük ezt az állás lehetőséget.
Újra találkozok kedvenc munkanélküli ügyintézőmmel, mondom neki mi volt az ábra, azt mondja: Sajnos a cégek állás ajánlataival kapcsolatban ők nem tehetnek semmit. Mondom neki, ezt értem, csak akkor ezt közölni kéne a hirdető céggel is, hogy feleslegesen ne jelentkezzek.Erre sajnos nincs kapacitásunk.-volt a válasz.Emellett viszont mehettem volna tréningre, hogy hogyan keressek állást.Én meg azt gondoltam, hogy az ilyen ajánlatok megítélésére sem tréning, sem más nem kell.Ott ülök az asztalnál, és jön egy másik abszolút antipatikus nő, és azt mondja elhelyezkedett az egyik ügyfele, és későn jelentette be, ezért visszajár a munkanélküli segély!(Mint legfontosabb ügy!)A következtetésem a következő:
A munkanélküli segélyért is meg kell dolgozni!El kell viselni azt, hogy amúgy kiszolgáltatott helyzetedben is nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség maradj, aki a bürokrácia ilyen kicsinyes kicsapongásaitól független tud maradni.
Ui.: Azt elfelejtettem, hogy a felsőfokú végzettségűeknek létrehozott külön irodáról van szó.(Ez kéne az elit legyen.)
sorszám: 235 (3913)

 
 
Atilla
válasz erre | email2003-12-12 17:20:43
Hello
Én mikor a lakásomhoz a víz meg a villanyórát akartam átiratni a nevemre akkor döbbentem meg a bürokrácián.
Bemegyek a vízművekhez, hogy csókolom jöttem átiratni ezt a vízórát a nevemre itt a lakás adás-vételi szerződése, rajta az óra állás, meg minden adat ami kell.
Vártam 5 percet odaadtak egy lapot, hogy nézzem át az adatokat, és ha ok akkor írjam alá. Mostantól én fizetem a vizet, eddig meg a régi tulaj.
Aláírtam viszlát max 10 perc volt.

Ezután bementem az áramszolgáltatóhoz, élből elküldtek a francba, hogy nekik az adás-vételi (Ügyvéd által hitelesített!!) az kevés, hozzam be az előző tulajt, mert az ő beleegyezése is kell. (Úgy látszik sokan akarnak hamisan a nevükre iratni villanyórát :-) )
Lényeg, az másnap elvittem az előző tulajt, sorban állás után neki is adtak egy adag papírt, és nekem is.
Az első lapon a szokásos anyja neve három példányban ...stb szerepelt, ez már megszokott, de a többin teljesen érthetetlen kérdések.
Pl.: Mérőóra tipusa, gyári száma, megszakítók tipusa, teljesítmény igény, és sok marhaság amit nem is értettem, de a vevő tölti ki részben szerepeltek. stb... stb..
Ráadásul több lapra ugyanazt kell írni csak más elrendezésben.
Akitől vettem annak meg hasonló szarságok.
Ezután eldurrant az agyam, fogtam az egészet és kb 1/4 részben kitöltve aláírtam és visszaadtam, gondolván ha beszólnak felborítom a pultot, erre a nő a pult mögött szó nélkül megnézte, pecsét aláírás, viszlát. Kb 1-1,5 óra alatt meg is oldódott a dolog. Mert persze hosszú sorok is kígyóztak a pult előtt.

Ezt csak azért írtam le, mert ezen látszik, hogy 2 nagyából ugyanolyan dolgot (szerintem víz, vagy villany óra átírás egyre megy) meg lehet oldani egyszerűen is, és úgy is hogy jól megszivatjuk az embert.
És ez még csak nem is hatóság, csak egy szaros szolgáltató. Akkor mit várjon az ember a hatóságoktól...
Abba is hagyom mert még a végén én is felidegesítem magam.
Üdv Attila
sorszám: 234 (3906)
(előzmény: Pool, 2003-12-12 00:10:36)

 
 
Pool
válasz erre | email2003-12-12 00:10:36
Hello mindenkinek!

Hello Attila!


Én egyetértek veletek ami a bürokráciát illeti. Papírmizéria pályafutasomat Magyarországon kezdtem, mikor az egyetemre kerültem. Hát amiken keresztül mentem nem kívánom senkinek. Tartózkodási engedély, külön engedély erre arra stb.... Az egész egy ördögi kör volt sokszor. Ehhez a papírhoz az kell. Na de ahhoz meg ez.

Aztán mikor hazamentem Szlovákiába és elmentem egy hivatalba, előtte haverok mondták, hogy milyen sokat kell sorakozni stb. Utóbb kiderült, ha nálunk valaki egy hivatalba 10 percet vagy többet sorakozik, mert három ember előtted van, az már sok. Budapesten volt úgy, hogy hat órát sorakoztam a papírért. De az egy óra az általános.

Szóval a sok bürokrata nagyseggű (vagy kissegű) néniket szépen kitenném az utára, hátha tud hasznosabbat csinálni.

Ez a magánvéleményem, de bürokráciában Magyarország világelső. Ezt tényleg így gondolom. Ahelyett, hogy az emberek dolgoznának vagy pihennének esetleg szórakoznának, szóval ehelyeett sorakoznak! Ez jól van így!? Meddig mehet ez így? Miért jó ez így?

A sok jogász, bíró, bürokrata főelőadó vagy akárki csak ebbő él. És nehogy kicsi legyen a sor, mert akkor elbocsátás stb.

Volt úgy, hogy egy tíz oldalas papírt elém tettek, hogy töltsem ki. Ilyen kérdések voltak rajta: státusz, komfortfokozat meg hasonló. És tök mindegy, hogy milyen papír volt, de ilyen kérdésekre mit lehet válaszolni?

Vagy: Vezetékneve? Kersztneve? Anyja neve? Apja neve? Foglalkozása? De bassza meg, kinek a foglalkozása!? Enyém, anyámé vagy apámé?! Hű de felhúztam most magam...

Na megyek, megnyugtatom magam....

Ezt a kurva bürokráciát meg le kellene végre építeni vagy a magyar ember ebbe fog belepusztulni!
sorszám: 233 (3903)
(előzmény: Atilla, 2003-12-09 11:09:49)

 
 
tesho
válasz erre | email2003-12-11 18:12:25
Egyik sem stimmel,amire én gondoltam,ott az új modellek is ott vannak,de azért köszi!

byee
sorszám: 232 (3899)
(előzmény: Atilla, 2003-12-11 17:32:24)

 
 
Atilla
válasz erre | email2003-12-11 17:32:24
Hello
Tudtommal a hivatalos lap az a www.simson-motorrad.de
De persze lehet hogy nem ez az!
Üdv attila
sorszám: 231 (3893)
(előzmény: tesho, 2003-12-11 16:03:11)

 
 
PeetAir
válasz erre | email2003-12-11 16:12:30
Nemtom mi a hivatalose de ezeket esetleg erdemes lehet megnezni:

http://www.simson.de/
http://www.simsoninfo.de/
sorszám: 230 (3892)
(előzmény: tesho, 2003-12-11 16:03:11)

 
 
tesho
válasz erre | email2003-12-11 16:03:11
Tudja vki,hogy mi a Simson hivatalos honlapjának a címe (német)?
Régebben jártam ott,de most meg nem találom sehol...
sorszám: 229 (3891)

 
 
PeetAir
válasz erre | email2003-12-10 14:57:01
OK, minden tiszta. Kosz mindenkinek!
Amugy ha valaki ilyesmit keresne pesten:

http://bpterkep.index.hu/
sorszám: 228 (3888)
(előzmény: vaughan, 2003-12-10 14:29:57)

 
 
vaughan
válasz erre | email2003-12-10 14:29:57
kedves Peetair! ha a célod valóban a Batthyány-i tér akkor az a piros metró vonalán a következő képpen néz ki.: déli pu.-moszkva tér-batthyány tér.
minden jót!
ui.: ez időben max. 8 perc.
sorszám: 227 (3887)
(előzmény: PeetAir, 2003-12-10 14:13:16)

 
 
PeetAir
válasz erre | email2003-12-10 14:13:16
OK persze, csak jobb ha tudom kb. mennyi ido alatt erek oda.
Amugy tenyleg Piros metro, aztan 11es busz.
sorszám: 226 (3886)
(előzmény: HyGy, 2003-12-10 14:10:50)

 
 
HyGy
válasz erre | email2003-12-10 14:10:50
Vagy siman felmesz es ha nincs ott megkerdezel valakit.

bye
HyGy
sorszám: 225 (3885)
(előzmény: PeetAir, 2003-12-10 10:56:58)

 
 
vaughan
válasz erre | email2003-12-10 11:21:03
emlékeim szerint elég ha felszállsz a piros metróra és batthyányi téren leszállsz róla. ennél egyszerűbb nincs.
minden jót!
sorszám: 224 (3883)
(előzmény: PeetAir, 2003-12-10 10:56:58)

 
 
PeetAir
válasz erre | email2003-12-10 10:56:58
En is hasznaltam mar azt, csak nem tudom ott van-e meg.
sorszám: 223 (3881)
(előzmény: HyGy, 2003-12-10 10:33:20)

 
 
HyGy
válasz erre | email2003-12-10 10:33:20
Ha a delibe szalsz le akkor ott fogsz talalni bent egy ilyen utvonaltervezot amit ingyen lehet hasznalni, csak vigyel papirt amire felirod. :)
Az meg mondja hogy menny a 45-os busszal 3 megallot ott szalj le szalj at az akarmire, stb...
sorszám: 222 (3880)
(előzmény: PeetAir, 2003-12-10 10:22:12)

 
 
PeetAir
válasz erre | email2003-12-10 10:22:12
Kicsit off a BP chapterhez:
Hogy jutok el tomegkozlekedessel a
Deli Pu-bol a Battyhanyi terre?
Allitolag onnan megy a 11-es busz a torokvesz utcaba.
tudtok ilyen utvonaltervezot neten?
mintha a pu-n lenne ilyen terminal.
sorszám: 221 (3878)

 
 
Gexxx
válasz erre | email2003-12-09 23:29:48
1 kérdés:

A hajtókar mérete függ a túlmérettől?
sorszám: 220 (3876)

 
 
Gexxx
válasz erre | email2003-12-09 22:25:05
Még 1X bocs a linkért, ezek szerint már túl rég volt az a HTML szerkesztés a középsuliban. (mi volt a baj?) :)

Ja, és cuki a mikulássityó a Jawa-s faszi kalapján a logóban.
sorszám: 219 (3874)
(előzmény: HyGy, 2003-12-09 10:06:56)

 
 
Czövi
válasz erre | email2003-12-09 21:29:34
Kettő évig nem vihetsz másik személyt.Autónál is vannak ilyen korlátozások,két évig nem húzhatsz utánfutót.Érdemes levizsgázni,mert utánna azt vezetsz amit akarsz!
sorszám: 218 (3873)
(előzmény: vadmotoros, 2003-12-09 12:12:19)

 
 
HyGy
válasz erre | email2003-12-09 16:50:09
Attila: velem tortent, egyik alapmeret. masik 1-es tulmeret.... ;(

bye
HyGy
sorszám: 217 (3867)
(előzmény: Atilla, 2003-12-09 11:09:49)

 
 
PeetAir
válasz erre | email2003-12-09 12:40:34
En ugy tudom, hogy ez azokra vonatkozik, akiknek proba jogsijuk van. Az pedig 2 evre szol.
sorszám: 216 (3862)
(előzmény: vadmotoros, 2003-12-09 12:12:19)

 
 
vadmotoros
válasz erre | email2003-12-09 12:12:19
Üdv mindenkinek!

Rég volt hogy errefelé jártam.Látom szépen gyarapodik a hozzászólások száma.A kategorizálás részével én is egyetértek, bár én nem A1-el kezdtem hanem Ak-val.Aki ismeri az tudja hogy milyen a vezetési stílusom.Én inkább a lassan járj... híve vagyok.Jővőre én is szeretném lerakni az A-s jogsit, de még nem vagyok benne biztos hogy érdemes-e?Apropó volna egy kérdésem.2002 06.05-én tettem le a vizsgát.Mikortól szállíthatok egy másik személyt?Van aki 1, van aki 2 évet mond.Szerintetek?

üdv:Norbi
sorszám: 215 (3861)

 
 
Atilla
válasz erre | email2003-12-09 11:09:49
Hello
HyGy
Veled történt, hogy a két hajtókar nem egyforma? Vagy ezt valaki más mesélte?

Buny
Akkor egyetértünk abban, hogy a motor témában káosz van, csak te úgy szüntetnéd meg, hogy rendet raksz, én meg úgy hogy az egész lépcsőzést eltörölném. Biztos vagyok benne, hogy nem lenne belőle semmi nagy változás. (A baleseteket tekintve) Bár nemzetgazdaságilag mindkettőnk módszere rossz mert bevételkiesést eredményezne. :-)
(Persze én ennek ellensújozására kirúgnám a sok bürokratát is akik csak a seggüket meresztik és semmi dolguk nincs, de jó sok papírt kitölte(t)nek naponta ebben a témában)
Ma nagyon radikális hangulatban vagyok! :-)

Üdv Attila
Ui.:Valahol olvastam egyszer: "Akasszunk fel minden szélsőségest"
Bele gondolsz nagy poén!
sorszám: 214 (3859)
(előzmény: HyGy, 2003-12-09 10:08:31)

 
 
HyGy
válasz erre | email2003-12-09 10:08:31
Szoval, az van, hogy ugye az elozo fotengely felujitasom elcsesztek a jawan, es kellene januar kornyeken valaki aki magyarorszagrol megy szlovakiaba, es ott at birna adni a fotengelyem a szerelonek. Vagy valami alternativ megoldas. Hogy jo jawa fotengelyem legyen. :)

HyGy
sorszám: 213 (3857)

 
 
HyGy
válasz erre | email2003-12-09 10:06:56
Ezennel mindenkit megkernek aki linket akar beszurni, hogy NE tegye ha nem erte hozza.

HyGy
sorszám: 212 (3856)

 
 
Buny
válasz erre | email2003-12-08 22:07:52
Attila!
Én is arra próbáltam rá világítani, hogy az állami szférában is el kéne kezdeni dolgozni egyeseknek, ahhoz, hogy működjön a dolog.
A Danuvia meg akkor lesz érdekes, ha már a kereskedőket keresik.
sorszám: 211 (3853)
(előzmény: Atilla, 2003-12-08 10:39:19)

 
 
Atilla
válasz erre | email2003-12-08 10:39:19
Hello

Ez a Danuvia dolog már évek óta téma, ez kb olyan mintha én nekiállnék otthon a garázsban két villáskulcsal pl bervát gyártani.
De legalább egy 500-as bervát!
Szóval elég komolytalan.

Buny
A "besörözve írok" az nem neked szólt!
A többit jól mondod, de nekem nem a korlátozás lépcsőkkel van bajom, hanem azzal hogy ismét lenyúlnak egy csomó pénzt olyan dologért ami nem működik. (és nem is nagyon tesznek érte hogy működjön)
Sajnos az állam részéről sok minden úgy megy, hogy a lóvét beszedjük, visszafelé meg nem nyújtunk semmit. Ez is pont ilyen!

Üdv és kellemes ünnepeket minden jómotorosembernek!
sorszám: 210 (3842)
(előzmény: Buny, 2003-12-07 10:18:16)

 
 
Gexxx
válasz erre | email2003-12-08 00:40:51
Basszus, asszem elcsesztem vmit az előző hozzászóléssal, pedig csak 1 linket akartam beszúrni, de ez helyett elszúrtam. Vagy csak nálam hülye a gép? Ha nem, akkor kérem szépen az illetékeseket, hogy csináljanak valamit, és ne nagyon haragudjanak! :-)

Ja, és ha már linkként nem működik, akkor itt a cím:
http://www.winston.hu/pannoniamania/

És még1szer az illetékesnek: BOCSI
sorszám: 209 (3841)

 
 
tesho
válasz erre | email2003-12-08 00:14:29
Ez már régóta ismert volt,de a konkrét sorozatgyártásról nem tudok semmit. Ha jól emléxem,egy 600-as speed gépről van szó.
sorszám: 208 (3839)
(előzmény: Gexxx, 2003-12-09 10:05:36)

 
 
Gexxx
válasz erre | email2003-12-09 10:05:36
Basszus!!

Találjátok ki, hogy mit olvastam a neten!

Nem hiszem el!

A DANUVIA-kat újra gyártják

(nem a régieket, hanem új gépeket danuvia néven)

itt 1 link, hogy lássátok

Na, ehez szóljatok hozzá
sorszám: 207 (3838)

 
 
tesho
válasz erre | email2003-12-07 20:29:06
Én megnéztem!!!

Bár kissé Hell's Angels formája van & ők a hatóságok szemében üldözendő csoport (lsd. mostanában is)

byee
sorszám: 206 (3833)
(előzmény: Gexxx, 2003-12-07 16:46:34)

 
 
Gexxx
válasz erre | email2003-12-07 16:46:34
Nehogy megpróbálj leszokni a sörről, mert átmegyek rajtad az MZ-mmel! :0))

Kell egy kis üdeség a fórumokba, és ezt a besörözött hozzászólásaid nagyon jól segítik :)

Megnéztétek a miqlást, amit mondtam?
sorszám: 205 (3828)
(előzmény: Pool, 2003-12-06 19:46:18)

 
 
Buny
válasz erre | email2003-12-07 10:18:16
Attila!
Akkor nagyjából abban egyetértünk, hogy valami lépcsőt be kell iktatni, maximum a kivitelezésben van különbség. Én pártolnám egy olyan rendszer bevezetését, ami a németeknél vagy a japánoknál van, ők ugyanis teljesítményhez kötik a kategóriát. Ehhez egy csomó háttér szabályozás kéne, és tiszta adatok. A nyílvántartás rendezése, és annak felhasználása. Gondolok itt olyanokra, hogy ZZR 1100-asra az adott számítógépes ablakban az ügyintéző csak a 75 kW és ennél nagyobb teljesítmények között válogathasson, ne tudjon azt beírni, amit akar. Ha meg az ember állítja, hogy ez kevesebb, akkor kegyetlen papír tömeg, még a hivatalos teljesítmény mérést is bekérném tőle. Szerintem nem akarna 25 kW-tal próbálkozni.Viszont kitisztulna a piac is, mert minden kategóriának lenne vásárló köre.
Azért az új vizsgát mindenképpen megtartanám KRESZ-ből is, és rutinból is.Az előzőt azért, mert nem árt ismételni, azóta változtak a szabályok sok esetben, a rutin meg egyértelműen arra kéne, hogy megnézzék tényleg motorozott-e az ember az eltelt időben, vagy csak letöltötte az időt?Ehhez persze az sem ártana, ha keményednének egy-két esetben a feltételek(vizsgabizottság, vizsgabiztos,gépjárművezető képző közösségek, anyagiak...).
Ja, és én nem szoktam besörözve írni!
sorszám: 204 (3825)
(elözmény: tesho, 2003-12-05 11:04:37)

 
 
Simsonos
válasz erre | email2003-12-07 03:10:02
Szevasztok!

Van egy jó honlap csak az a baj hogy még nincs befejezve de nagyon frankó nézzétek meg.

www.tar.hu/daruszigeti-motorosok
sorszám: 203 (3823)

 
 
HyGy
válasz erre | email2003-12-06 23:17:42
Ma megtettem utolso utamat a simsonommal. Elvittem az uj (azaz elozo tulajanak). Hideg volt mint az allat.

bye
Hygy
sorszám: 202 (3817)

 
 
Pool
válasz erre | email2003-12-06 19:46:18
Nem lett divat a "besörözve írok" című kijelentés, ezt csak én használom és használhatom. Le van védjegyeztetve szlogenem. :-)))

Igazából akkor használom, mikor hozzászólásaimért nem vállalkok saját magam után felelősséget. Ilyenkor bármit elkövethetek büntetés és botütés nélkül.

Úgy érzem le kellene szoknom a sörről, mert most megint oda indulok. De a stresszel teli világunkba belefér...
sorszám: 201 (3813)
(elözmény: tesho, 2003-12-05 11:04:37)

 
 
Gexxx
válasz erre | email2003-12-06 17:07:28
...és ez a mikulás elhozta a 150. bejegyzést :)
sorszám: 200 (3812)

 
 
Gexxx
válasz erre | email2003-12-06 17:06:40
Találtam 1 képet az igazi Mikulásról.

Megtekinthető: kep.tar.hu/gexxx
sorszám: 199 (3811)

 
 
Gexxx
válasz erre | email2003-12-06 16:37:49
Miért, azt akarsz nekem adni?
Rámférne :)

Én is ugyanezt kívánom, meg kellemes húsvéti ünnepeket, boldog május elsejét, karácsonyt, hanukát, új évet, szüli és névnapot....
sorszám: 198 (3810)
(előzmény: tesho, 2003-12-06 16:22:52)

 
 
tesho
válasz erre | email2003-12-06 16:22:52
Kellemes és bódog motoros miqlást kívánok Mindenkinek!!!!

Nem tud vki egy jó szakembert,aki akkora puttonyt gyártana a Miqlásnak,hogy beleférjen egy moci?!?:)

byee
sorszám: 197 (3809)

 
 
Dawe
válasz erre | email2003-12-06 00:41:39
Hali szocisok!

Végre végigolvastam a hozzászólásokat amik kimaradtak eddig és..... hát azt hittem hogy álmodok!

Elég keveset irtatok mostanába! (Bagoly mondja.....)

De látom már alakul a kép a következő talirol! Remélem március vége április eleje már szép lessz és tudunk találkozni és nem csak májusba!

Ja! Ha már igy irogatok! lefestettem az MZ-t Ezüstre és most lakkozom. Szerintem szép lett:) Nemsokára meglessz a fejidom, a csomagtartó már megvan! És még mindig pöccre indul:)

Asszem most ennyi mert más már nem jut eszembe és nem is vagyok besörözve!

Legyetek jók meg ilyesmi!

Üdv:Dawe
sorszám: 196 (3803)

 
 
tesho
válasz erre | email2003-12-05 14:31:07
...tehát ha mindezt egy R6-al tettem volna,talán már nem is élnék...
sorszám: 195 (3798)

 
  Összesen: 170 oldal

Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
:: Fórumok ::
Jawa (27099)
Motoros túra (17807)
MZ (48913)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Motorszervíz (2866)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::
www.motoros.hu