:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Na ezt már én is meg akartam kérdezni. :-)
Szerintem még nem kérdeztem, de amióta olvasom az oldalt, érdekel, hogy miért siet negyed órát a hozzászólásokra kiírt időpont a valóshoz képest?
Lehet, hogy a vv új részében a fődíj egy ETZ lesz, meg egy sátorhely Diósjenőn. Meg új alkatrészek minden hónapra. A csajszi épp ezt zsírozta a Petinél. :)
Idióta!!! ;-)))))
A tahó világban flörtölt :-)
Gexxx
Ott a Petinél flörtölt a néger faszival? Azt hittem csak motoros boltja van, lehet, hogy hátul nyitott valami lebujt is?
Massino szombaton Lacháza robogó verseny,vasárnap van Kaloring teszt.
Most értem haza a Futár Petitől. Tudjátok ki volt ott?
A tahó világból az egyik kiscsaj (a nevét nem tom, de egy néger faszival flörtölt és jók a mellei :-)
Ja, és Tike Judikájával is találkoztam
Gexxx
Most jott meg a level arrol, hogy fizessem be a csekket a hengerekre. :) Azt majd eccer csak kuldik. ;)
Azt hiszem időszerű lenne hazajönnöd!
Ajjaj, ez erős :)
sorszám: 1583 (11037)
( előzmény: achenobarbus, 2004-05-29 20:37:30)
Ma jó a kedvem, megbüntettek gyorshajtásért...
Tessék, itt a vicced társa :-)
- Mit csinál az űrhajós?
- Űrkutatás.
Amiért jók vagytok egy idétlen viccet kaptok: van 2ember,Elem és Alom.Azt mondja a főnök,:"-menjetek ki a mezőre ássatok betüket.Te,Elem fiam K-betüket,Te Alom meg I-betüket." Na,kimennek.A főnök késsőbb ellenőrzi a munkát.Elemnél kezdi.Látja,hogy egy halom K-betüt kiásott."-Jól,van,Elem, hát a társad hol van? "-A fák mögött,ássa az I betüket." Megnézi a főnök,látja,hogy sok Z betü van a földön.Nem szól semmit,visszamegy Elemhez,majd kérdi:"-Elem,TársadAlomBiztosItÁs? bocs,de muszály volt..:) jó uat.Itt 36fok van,este 17óra.
Van diákkedvezmény bírságolás esetén?:-)))
Üdv!
Börzéről nem tudok, de a következőt találtam:
Május
29. Hegyi felfutóverseny és autós pará dé, Komárom. Infó: 34/342-403, 20/496-9177, 20/448-2366.
29. III. Meghívásos nemzetközi veteránmotor verseny és veteránautó parádé, Szőny. Infó: Szűr Béla, 20/496-9177.
A börzéket a strand utcájában szokták rendezni (Komáromban). Szőny viszont a város Almásfüzitő felőli része.
Borsodi
Üdv mindenki! Állítólag Komáromban lesz Oldmotors-börze 29-30-án. Mivel Komárom eléggé nagy nem tudja valaki véletlenül hogy pontosabban hol?
Czövi,ha enny volt a kedvezményes,menny a teljesárú?Most ha majd megyek valahova,mindig vigyem magammal a párom,melltartó nélkül?:) és még egy régi de örök téma,matrica..juliusban megyek haza szabira,és ha nem teszem fel jól látható helyre,hogy fognak a Társak azonositani?:))szóval,remélhetem,hogy addig elküldöd?
Látod semmi több papír nincs én is egy ilyen fecnit kaptam,és ezt is elveszik,az ocsmány irodában és várhatod jó esetben 2 hétig a jogsidat.
Tegnap vágták meg a feleségem 2000Ft-ra mert 10 napja lejárt az orvosia.Ez kedvezményes volt,mert mély volt a dekoltázsa!
Vasárnapi program:ZsT esés bemutató.
Na ma meguntam a hezitalast, es mentunk egy 80Km-es kort a yamahaval visegradra. Delelott el akartam intezni a papirokat, kozl. felugyeletnel 5 perc alatt vegeztem, kaptam egy pecsetes papirt kategoriabovittes cimszoval. Ezt kellett volna meg az okmanyirodaba vinnem. Odakeverek, erre zarva van mert probaszavazast v. mit tartanak es a tobbi is zarva lesz:) ezek nem tudnak szavazni, hogy probalgatni kell? inteneten ezt miert nem irtak ki???
Szoval akkor aszontam, hogy marpedig en ma motorozok! Es motoroztam:)))
Nagyon teteszett. Kicsit szoktuk a gepet tura elott. Torianak nem annyira kenyelmes mint az MZ, de azert tetszett neki, csak meg meg kell talalnia a megfelelo ulespoziciot.
Talán ezért tudsz még járni. :-) De ha így folytatod lassan Te leszel a világ legjobb motoros kaszkadőre, legalábbis ha esni kell. :-)
Bambi!
Ez már több mint mazo. :-) Extra mazo. :-)
Massino
Hát, ja. Mondom: már én is kezdem unni :-)
Egyébként nagy dicséretet kaptam a páromtól (orvos): Azt mondja, hogy 100 emberből csak 1 bukfencezik reflexből amikor esik, a többi terül, mint a béka. Nem hiába készültem én annak idején kaszkadőrnek! :-)
Üdv,
ZsT
Annak nem árt. :-) De azért egy szezonra ez már elég lesz, nem? :-)
Massino
Látod-látod! Aki másnak vermet ás... (...az sírásó vagy földmunkás :-)
GExxx
Hát, az úgy volt, hogy amikor kifelé mentem, épp jót röhögtem, hogy egy távolsági buszba úgy belerohant egy Merci hátulról, hogy szanaszét folyt a hűtővize. Azután, amikor visszafelé mentem, úgy egy óra elteltével, a Merci már nem volt ott, csak a busz, meg a folt. Amikor a földön feküdtem már tudtam, hogy nem a hűtővíz folyt el.
Üdv,
ZsT
Nem, ez megint a SöR volt :-) A MéZesnek még lóg a bele, majd holnap megcsinálom, mert épp itt lesz az ideje a túra miatt tudnélik :-)
Üdv,
ZsT
No látod! Beültünk volna sörözni, addig valaki más gépe úgyis felszedi az olajat --> neked már nem jutott volna belőle --> nem estél volna :-)
Gexxx
Na Zsandi a MéZest is eldobtad? :-)
Sztem kerüld azt az utat, biztos el van átkozva. :-)
Massino
Hát olyan szokásos minőségű, sztem nem túl rossz. Pénteken inkább kifelé lesz beállva, mert a zsírosabbja megy a víkkend-telke felé :-)
Üdv,
Zsandatara
Üdv!
Ha már 3as út. Milyen minőségű,és péntek DU-n teljesen be lesz halva befelé? (Én Mogyorodra is az M3ason mentem:)
tike.
Az kellett volna még! Így is elcsúsztam hazafelé egy karambol után maradt olajfolton :-( Nincs semmi baj, csak már unom, hogy ha rátévedek a 3-as útra, akkor elesek :-)
Üdv,
ZsT
És miért nem szóltál? beülhettünk volna sörözni :-))
Gexxx
Ma ott voltam az egyetemeden: futmánykodtam a Vállalatkazdasági tanszékre :-)
Üdv,
Zsandatara
Na ma lett elegem a burokratakbol. Az oktato, a kozl. felugy es az okmanyiroda is mast mondott. Hivatalosan a kapott papirral nem vezethetek tuti. Holnap adhatom csak le a vizsgalapomat, amit el kell vinnem okmanyirodaba. Szal jogsi sehogyan sem lesz meg. Ezert az van, hogy megyek vele turazni es mindenki tudja hogy mit csinalhat azzal a bizonyos testreszemmel:) Nalam lesz a jogsim es az okmanyirodas papir
Előre is bocsi mindenkitől!
Van egy Jendigital JD 4100 z3 digitális fényképezőm 128MB+32MB memória modulokkal
4.1 MegaPixel, 3x optical zoom, 2,5x digital zoom.
Ha valakit érdekel szóljon. Irányár: 30.000 Ft
Benzin újra
Idézet az origo.hu-ról:
" A hétfői nap némi enyhülést hozott az olajpiacon azt követően, hogy Szaúd-Arábia bejelentette: növeli termelését. Horváth Ferenc, a Mol Rt ügyvezető igazgatója szerint ugyanakkor nem kizárt, hogy a benzin ára hamarosan eléri a 265-270 forintos árat is - írja a Világgazdaság. "
Tehát enyhülnek a világpiacon az árak, erre a Mol árakat emel... Logikus, nem?
Elmehetnek ezek a jó édes anyukájukba, hogy }<ˇ˛"%ß$*>
Gexxx
Pesze, mindenki magának döntse el. én csak arra akartam célozni, hogy szerintem kicsi a kockázata hogy valami gond legyen belőle!
HyGy-re kiváncsi leszek! :-)
nem tudja valaki milyen külömbségek vannak a 350-360-as jawa és a 350/634 között?????
Attila!
Én még a ruhámat is felajánlottam, hogy nyugodtabban vágjon neki az útnak. Az első mondat a valóságot tükrözi, nincs benne semmi negatívum, de a jogszabály szerint a fényképes adatlap nem Ideiglenes Vezetői Engedély, hanem adatlap,én ezt állapítottam meg, és abban Massinónak van igaza, hogy mindenki maga dönti el mit kockáztat, bár szerintem a kockázat nem olyan nagy, hogy ezzel a papírral ne lehetne neki vágni a túrának. Amúgy is holnap jönnek meg Hygy hengerei, ha tévedtem ebben is, akkor MZ-vel fog közlekedni, ami azért lényeges, mert tesztelhetjük, hogy Hygy negatív kisugárzása miatt szereli annyit a motort, vagy csak a tipussal vannak a problémák!:-)))))))
Én úgy gondoltam,hogy a 8-as után vessző van!!!:-)
Amúgy biztos van,csak talán nem látszik...
Ne aggódj, nemsokára nálunk is így néznek ki. 95-ös- nyolcnyolcvankettő, 98-as nyolckilencvennyolc...
Gexxx
GeXXX!
Ez a moci tényleg széria,de a háttérben jók a benzinárak,csak úgy elmerengtem,mi lenne,ha Ft-ban lennének...:-)
Hali Judika
Már majdnem elkezdtem "udvarolni", ekkor a levél végén... Csak Tike meg ne tudja :-))))))))
Gexxx
Még szerencse, hogy mi vidékiek vagyunk többen:):):)
Én két éve élek Pesten, de ennyi idiótával életem 24 éve alatt még nem találkoztam, ezért húzok is vissza nemsoká....
Állítólag tök jó idő lesz hétvégén, már úgy várom a túrát így az államvizsga előtt:)
Egyébként mielőtt még betolakodónak hinnétek, tike hátsó nehezéke vagyok :P
Csak kicsit régen nem írtam.
üdv
Az a baj vidéken, hogy ott kevés rendőr van, és ezért mindegyik azt hiszi mekkora nagy úr, beleokoskodnak mindenbe. Itt Pesten meg nagyívben szarnak a dolgokra. Ez néha rossz, de ha én csináltam valamit akkor jó. :-)
"Minél nagyobb a "hatalma" annál köcsögebb!!"
Az utcán nem fogsz magas rangú rendőrrel találkozni, azok nem járőröznek. :-)
Massino
Hátha valakit érdekel:
Hungaroring Motoros Oktatási Központ
69900 pénz / 4 napos oktatási kurzus
- Aprilia RS 125 37LE-s sportmotor
- Dunlop gumi
- Rengeteg motorozás
- Profi oktatás
- Mindent ők adnak
:-DDD
Az van beírva a lakcím kártyámba, hogy Diósd. Ja és az ősök: Miskolc és Gyomaendrőd.
Már te is. Minden Pesti ennyire lenézi a vidékieket? Mégegyszer mondom: Ti, Pestiek sem vagytok jobbak!!!!!!
Gexxx
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|