:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Felmerult bennem a gondolat, de van par technikai akadaj amit le kell gyozni, szoval valoszinu oszre/telre marad a dolog, de addig hevesen keresem az aldozatot.
hja ezt en is lattam, es jo megoldasnak tunik, es kissebb is mint a gyari.
Czövi!
Tudod, a nejem motorjára nem doboz tartó kell, hanem csomagtartó, és a te Hondádra előbb kész lehet a tartó, ezért nem haragszom rád. Mi ráérünk, neked sürgős a dolog, mert a családban többen állnak sorban, hogy legközelebb veled jöjjenek, ahhoz meg kell a hely a csomagoknak, ha mi hárman megyünk, akkor is fel tudunk pakolni, tudod megkötöttem a barter üzletet Dolphival, így még több hely van rakodni, tehát megoldjuk valahogy, a lényeg, hogy te végre ne egyedül gyere!A barátságunkért meghozzuk ezt az áldozatot!
A másik: Cáfolom a még fel sem röppent hírt, hogy valami közöm lenne Hygy kacsingatásával kapcsolatban, én semmilyen befolyással nem voltam rá, szabad akaratából cselekszik!
Hygy!
Azt csiripelik a madarak,hogy valami távolkeleti vas felé kacsingatsz????
Ma voltam Furfarag barátunknál,megbeszéltük az élet nagy dolgait,elvitt a vecsési bontóba,volt ott minden ami kell.Leméretezte a doboztartómat,amit megigért hogy megcsinál.Igaz ,hogy másnak is igért hasonlót,de az nem érdekes,a hondáé fontosabb. Ebben az évben ez lesz az utolsó amit csinál,mert nagy munkába csap bele.Valami csoppert mondott amire törölköző tartót kellene mókulni ,bogrács tartóval kombinálva,de ez elmarad,majd jövőre.
Hello,
Még réges-régen találtam a neten egy cikket arról, hogy hogy lehet az elromlott egyenirányítót a Jawa-ban kicserélni, anélkül hogy venni kelljen egy újat, ami meglehetősen sokba kerül.
A megoldás egyszerű. Ki kell venni a diódákat abból a kis fém "dobozból" és helyükre KBPC3501-es diódahidat kell tenni.
Ma venni akartam, de nem volt nekik csak KBPC3502-es. Így hát vettem abből kettőt.
Nagyon jó megoldás. Egy eredeti egyenirányító kb 7,5-8-szor annyiba kerül. A hídon van három AC láb, így elég 1 darab az eredeti alkatrész helyettesítéséhez.
Üdv!
Tegnap átkerültem a barrikád túlsó oldalára. Az alkatrészbörze után még bementünk a belvárosi lakásba. A felvonulási-téri parkolóból indultunk át a Dembinszky utcába. Mi voltunk a jobb oldalon, mellettünk egy másik kocsi. Lámpa zöld, elindultunk, a másik kocsi hirtelen megállt, odanéztem, megálltam. A következő pillanatban már hallottuk a reccsenést. Egy öreg fater (kb. 60-65) Egy BMW 1100 S BoxerCup Replicával szépen nekijött az álló autó elejének, majd fölfeküdt a motorháztetőre. Pedig nem jött gyorsan. Simán kikerülhetett volna. A mociból folyt a benzin meg az olaj, megrepedt a henger. A kocsinak szerencsére csak a karosszériája sérült, így haza tudtunk jönni. Az öreg ennyi magyarázattal szolgált: "Elnéztem azt a k.rva g.ci lámpát". Zotya vette ki neki üresbe a mocit, hogy el bírjuk tolni az útról. A benzin miatt kihívtuk a rendőröket, azok meg a tűzoltókat. Az egyik zsaru halkan megjegyeztem hogy ő bizony betörte volna az öreg orrát, ha így nekimegy.
Olvastam,sőt +is vettem!!
Hygy a szakirodalomból miért nem tudok letölteni egy csomó mindent?Valami olyat ír ki,hogy megtagadva.Üdv.
Nem is rossz ötlet.Én nemrég vettem egy 40 literes dobozt a krauserra hátulra(10.000 ft-ért),és beleraktam a szerszámosládikám,amiben benn volt az összes szerszám ami csak kellhet.Na mármost ez fel és le ugrálhatott a dobozban,amikor rámentem különböző huppanókra,és szépen kiütött egy darabot a doboz aljából.Szerencsére még pont időben észrevettem,mert el kezdett repedni és ki tudja mekora darab tört volna még le belőle,ha nem veszem észre.Akkor rögtön pótoltam egy darab alulemezzel,amit szegecsekkel erősítettem oda,és le is festettem,de azért bassza a csőröm a dolog.Lehet csinálok én is egy ilyet a tz-mre.Azóta egyébként beburkoltam a dobozt belülről.Még a tetejét is.Biztos ami biztos.Üdv.
Fogtam egy PVC csövet, amiből a csatornát szokás csinálni. Tudod, wc lefolyócső. Pont akkora darab volt,
mint a két index közötti távolság. Ráerősítettem a motorra a majrévasra, az egyik végét lezártam, a másikra tettem egy ajtót, lakattal. Pont beférnek a szerszámok, a félliteres kólásüveg az olajnak, meg a lánc arra az esetre ha utcán kell parkolni. Eddig mindenki postaládához hasonlította, csak rondább.
Ha lenne digit. fényképezőgépem, most lefényképezném.
Nem értelek.Mi van a lefolyócsővel?
Van aki a motorjára csinál riasztót, én a motoromat csinálom rasztóra:)
Felapplikáltam a fenekébe egy lefolyócsövet, hogy legyen mibe pakolni.
Igazi sufni dizájn.
Par napja aktivan csinaltam a mocira a riasztot, es ugy nez ki elkeszultem vele kb olyan 98%-ra. :) Holnap meg veszek vizzaro gumit es akkor mar csak fel kell szerelni a mocira. :)
HyGy
Hja david oda adta a cikket, hogy scanneljem be es tegyem "kozkincse".
HyGy
De legalább nem unatkoztál,Boldizsár folyamatosan szóval tartott.
Nem volt valami nagy a börze.Viszont Czövi emberke palántái azok nem voltak egyszerűek:-)
Szóval nálam a campona egyet jelent a parkolóval.Akkor lehet elkerültük egymást.
Olvastad a júniusi VETERÁN-t?Benne vagy a nejeddel együtt.Jawa gyárlátogatás.Mondtad is a túrán.Üdv.
Andris!
Nem a Campónában,hanem a parkolójában voltunk PeetAir,Buny,Muny+Reni,Bambi,Balansz,Furfarag. "Mi"találkoztunk:-))
Kár hogy nem taliztunk:-((
Szóval csak finoman papírkutyázásal:-)))
Na mi a helyzet?Csak nem megijedtetek egy kis esőtől,ti papírkutyák?!Nem láttam egyikőtöket sem a camponában.Üdv.
Buny
Kaptam tőled egy vírusos e-mailt.
Remélem nem direkt volt :-)))
Köszi!
M1-en jövünk, így már odatalálunk.
Na aztat beszeltuk meg Buny-al, hogy 9 korul talalkozunk a Camponaban.
Ha az M1,vagy az 1 főúton jössz akkor Biatorbágynál az M0.on Szeged felé kell tovább menni,egészen a 6-s úti elágazásig.Itt Budapest az irány tovább,ez már a budapesti bevezető szakasz a Dunaparton.Ha jól emlékszem ittmár lesz tábla a Campona irányába.Itt egy felüljáron átt kell menni a Tétényi útra a 6-os és a vasút felett.
Akkor majd ott találkozunk.
Remélem 9 körűl el tudok indulni.
Mi Győrből megyünk kocsival. Hogy jutok oda legegyszerübben?
Na akkor ki jön,és mikor?Mert én reggel 6-ig melózok.Utána fürdés aztán már megyek is.Czövi te mikor szándékozol indulni?Üdv.
kamponazni mi is mennenk. Mikor akartok menni? Talalkozhatnank ugy ahogy multkor a Lagymanyosi elott. Lurdy v. mi van ott. Na annak a parkolojaban. 9-10 korul.
Czövi!
Az ige hirdetés mindíg is belülről fakadó önkéntes cselekedet, amit a földi hívságok nem befolyásolnak!
A te mélyen szántó anyagi érdekeltségtől nem mentes matrica bizniszedből kiindulva nem hiszem, hogy értenéd ezt a magasztos fennkölt érzést, amit az ember az ige hirdetésével érez. Nekem már az is elég, hogy annyira fertőztelek meg téged, hogy másik motort is vettél, és kiemelve a mételyből, ma már előtted lebeg az új cél, amikor a családodat is hozod, talán egyszer még Kriszti fog a mostani motoroddal járni, te veszel egy másikat magadnak (a matrica üzletből kiindulva ez nem is lesz oly sokára), és már ott állsz, ahol most én. Az élet azonban megy tovább, és a fiadnak is veheted a motort, hát így megy ez.
Azt azért le kell szögezni, hogy aki megfelelő fertőzést kapott, az soha nem felejti el, és ha teheti újra kezdi, igaz Moha?
Ja, és nem utolsó sorban az egyház adó mentességet élvez a bevételei után, te meg feketézel itten!:-)))))))
Mi megyünk,viszem az egész bandát.
Erre a közmondás ami késik az nem múlik.És ennek az ellenszere,több nap mint kolbász.:-))))
Gyerkőcök! Már egy hónapja nem estem :-))))
Szevasztok.Jön valaki vasárnap a camponába?
Jó,de elötte hívjál,mert nem biztos hogy ithon fogok dolgozni.
Czövi
Kedden megyek felétek kb De.10-11 óra körül, ha ráérsz meglátogatlak. (Csak azért, hogy ne unatkozz míg más dolgozik!) :-)
Üdv Attila
Küldj egy tel számot. címet,emilen,aztán majd a többit megbeszéljük.
Buny!
Most,tanktáska biznisz,majd új sátor kell,aztán a gyerekre ruha,mindig mondtam hogy jó cég ez az egyházi vállalkozás ,Suzuki fedő név alatt!!!!
Moha!
Nagyon vigyázz a matrica árussal, mert a CB Hondáját ebből vette, most már a családnak is meg van a sisakja, látom a te kollekciódból már a gyerek ruhája is kijön. Hiába Czövi ebbe rendesen beletenyerelt.A képek miatt ne aggódj, több hete egy cikket küldtem Hygynek, még mindíg sehol semmi.
Kepeket sehogy nem birsz felrakni. A kepeket PeetAir vagy en birom feltenni, ha elkudod a szocimotoros@freemail.hu cimre. De nem biztos, hogy masnap fent lesz ahogy felraktad.
Czövi!
Nagyon szépen kérem, ha lehetne esetleg szocimatriczát igényelni, szeretnék három darabot kettőt a bukósisakokra, egyet az autómra, hogy lássák, az autó csak munkaeszköz. Nem ismerem a matriczák színvilágát, de ha van, akkor kettő szürkét és egy feketét vásárolnék, amennyiben lehetséges. Előre is nagyon köszönöm a segítséget. Csak akkor, ha nem okoz semmiféle fennakadást a tiszteletteljes kérésem. Tisztelettel: Moha
Megesik ez néha még akkor is, ha adni akarsz. :-)
Matricát Czövi intézi, ha szépen megkéred.
Sziasztok!
Többször küldtem levelet, kérdeztem, hogy képet hogyan t.ok felrakni, vagy esetleg egy saját könyvtárat kapni a képeimnek. Szerettem volna szocimotoros matricát.
B...tok válaszolni!
Kemény vagyok mint a vidia!!!
Van egy babettám és felfelé fésülöm a hajam :-D
"The Buny has you"
Dolphi!
Mintha nőtt volna a szád?!
Papírkutya????
Na gyere csak el túrára, kapsz egy olyan papírkutyát, hogy nem győzől hálálkodni.
:-DDD
Én is motoroztam, pont hazaértem akkor kezdett esni, megúsztam, de ma is motorral vagyok!
Dolphi:
Papírkutya! :-)
Üdv Attila
En motorral jottem renduletlenul.
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|