:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Hú banyeg,a SZOTYI MOTOROS MATRICA teljesen elfelejtettem!!!!!
Lehet, hogy van benne valami,de én 90%-ban ott tankolok, de hétvégén egy kis falusi kútnál vettem benyát a kocsiba, a motorba meg ma,Bián én semmit nem vettem észre,pedig rendesen költöm a pénzt a kutaknál.
Hello
Én mindíg ott tankolok ahol elfogy, de még soha semmi ilyen bajom nem volt.
Olyan már történt, hogy ha nyomtam neki akkor a kitudja milyen benzintől kissé csörögtek a szelepek, de az olyan kannábol olcsó benyát tipusú tankolásoknál volt.
Benzinkútnál még nem történt ilyen, sőt még a szotyi benzin is bejött!
Ahhoz hogy rángasson meg megálljon, már valami nagyon gagyi benzin kell!
Üdv Attila
Emlexel Czovi a turan rakerdeztem erre a shell dologra en is. Hat ezert tettem mert mar sok ilyen sztorit hallottam a shellrol. En is tankoltam mar parszor naluk. Eddig meg mindig ment tole a gep, de azert ha lehet kerulom.
Nektek semmi nem jó,én MZ-be,Hondába,autókba,össze -vissza mindenhol tankoltam,még lopott benzint is soha semmi problémám nem volt!
Áldassék a neve a Shell-nek!
Eddig még nem volt szerencsém hozzájuk, de ma reggel kiderült, hogy kevés a benya a gépben. A második kútnál megálltam, nehogy már MOL-nál tankoljak, mert rossz hírét hallottam...
Szóval 'Go Shell', veszek bele benyát meg egy flakon olajat. Feltöltöm a gépet, aztán elindulok.
Mentem úgy 5-6 Km-ert és elkezdett rángatni a motor, majd fulladozni. Kezdett a benzinkútas kur.. anyja csuklani, aztán leállt a motor :-(
Elsőnek azt hittem motor hiba, majd egy kicsit rugdostam, beindult és beértem a munkahelyre. Vízes lehet a benzin vagy mi...
Tehát a 70-esen menve Érd felé jobb oldalt az emelkedő után lévő Shell kútnál ne tankoljatok!!!!!
HyHynek és PeetAirnak köszönöm a segitséget!!!üdv bambi
Hát ja!!!
Főleg negyedik rugásra... :)
Ti földi halandók nem érthetitek eztetet!
Ha járnátok túrázni és várakat nézni, akkor már mindjárt más lenne ....
Ott van kawasaki mellett,miután elhagytad hondat..:))
Mér, van olyan ország, hogy Jamaha?
Szóval DDR nem Jahama :-DDD
Jól kezdődött a napom. Körbenéztem a műhelyben, és találtam mélységmérő órát, hézagmérőt és munkásőr igazolványt. Most már minden megvan a gyújtásállításhoz.
Főleg a mélységmérő óra tetszik. Századmilliméter pontosságú és made in DDR.
(Vagy én vagyok ilyen béna)
Én megpróbáltam de valami besz.. a ezen a gépen és nemtudok senkinek küldeni levelet:-(
egy sima emailt irj nekem amiben le irod cim telszam, miben tudsz segiteni ha valaki lerobban, milyen mocid van, vagy amit meg fontosnak tartasz., aztan bece nev, email cim, jelszo.
HyGy
Lehet hogy nemtudom elküldeni,de majd megkérem PeetAirt, hogy segitsen
Köszi megpróbálom elküldeni.
Köszi megpróbálom elküldeni.
Bambi: A cimlista arra jo, hogy mi akik ismerjuk egymast, tudjuk egymas cimet, es ha teszem fel lerohadsz valahol, akkor legyen kit felhivni, hogy segitsen pl. Szal cimek vannak benne, nevek, fenykepek (nem kotelezo) beceneveg, telszamok ilyesmik. Te kuldhetsz adatokat emailben mert teged mar ismerunk. :)
HyGy
hygy mi az a cimlista?És mire jó?
pdaranyi: mar mar mint indikator orat veszel.
Czovi: bocsi. :) Elfelejtettem atallitani a jeszavad. :) Most beallitottam most probald.
Kimesz a vasarba es veszel.
Nekem se működik,pedig már kétszer egyeztettünk,jelszónak mindent kipróbáltam,lehet hogy ez is olyan mint Hygy jawaja hol jó hol nem.
Juhi!
Egy újabb érv ami miatt ott leszek egy hónap múlva a talin! :)))
Köszi választ Buny!
Üdv: goss
goss!
Hygy csak annak enged belépést, aki legalább egy találkozón részt vett, és az adatait elküldi neki. Most is bővült szépen, mivel sokan voltak az újonnan csatlakozottak közül.
Hello
Majd ha találsz valahol megtudod mennyibe kerül, és elmegy tőle a kedved! :-)
Miaza címlista belépés? Látom, hogy ott van, de mire jó? Engem nem engedett be... :(
A címlista belépésnél milyen szép sárga lett az emailcím beírására szolgáló csík. :-)
Hello,
HyGy, honnan van indikátorórád? Én próbáltam venni, de nem találtam sehol.
Üdv!
Mondjuk a Zsandatara linken...
Csá!
A Galéria a helyén van, de hol is kellene keresnem a képet???
Lepence rulez!
A múlt héten csütörtökön este mi is meghúzattuk a suzukikat Lepencén. Nagyon jó hely. Na majd megnézem a ZST kanyart, talán még nem kopik el a nyom addig :-D
A közértbe én járok :-)
ZsT
Hát, ja. Van egy kis póráz is, de csak amolyan-magam-sem-bánom féle :-) Jövök bizony a következőre!
Üdv,
ZsT
Buny!Látod csak egy gyors választ kaptunk ZsT-től.Ezt is akkor irhatta mikor az asszony leugrot a közértbe vacsoráért.:-)
A motor revüben szereplő 4 hengeres Jawa,Furfaragnál porkol,nála tárolja a tulaj.
Sztem mindenki elhiszi hogy elestél, egy részt mert természetes :-), másrészt aki motorozik és egy kiemelkedő időt akar menni, az néha el fog esni. :-))
Buny!
Tanusíthatom hogy nincs szó rövidebb pórázról, gondolok itt többek között a nyaralására. :-)
Massino
Ket rovid tortenettel bovultunk.
ZsT!
Azért bevallhatod, ha egy kicsit rövidebb a gyeplő! Nincs abban semmi szégyelni való, csak kellemetlen. Következőre jössz?
Hygy milyen címre küldhetem a motorom fotóit?Felrakod a galériába?Üdv.
Közkívánatra itt vagyok :-))
Bambi 1793. hozzászólása aktualitását vesztette, mivel pénteken a skacokkal elmentünk lepencére zúzni egyet és a prakolóban a köridők leszorításában munkálkodva, s a motorom konstrukciós jellemzőit figyelmenkívül hagyva akkorát estem, mint az ólajtó. Azok számára akik nem hiszik, készítettem egy-két képet a MéZesről (küldöm PeetAirnek, hogy rakja fel a galériába). Jól látható, hogy az íveken mélyen szépen leért a kipuff és a lábtartó (azután a kipuffon az esés nyomai).
Üdv mindenkinek, megyek dolgozni, mert ez van.
Zsandatara
Jaja, csak nálam a dógozóba menés több mint 40 km. Ezen a héten 530 km-t tettem a mociba, pedig hétvégén le sem vettem a standerről (így kell írni?).
Rovidek ezek a hetvegek, a reggel dolgozoba menes 6km. Az alatt meg mocizni se lehet egy rendeset.
HyGy
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|