:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Bambi: Na kuldod azt a telszamot? :)
HyGy
Buny!Ezek sz@rnak rám.Nem hívnak.Nekik nagyon ráér :-(((
Hát láttam garanciális hibát rendesen,a képeken ki is ül az arcodra,egy kicsit gondterheltnek nézel ki.
Kedves Adrienn!Boldog névnapot kivánunk!
Furfarag és Balansz
Még nem kaptam aggódó hívásokat a pénz miatt, tehát Czövi el van erewsztve rendesen anyagilag. Szerintem mindjárt vele rendezd az anyagi részét, mert az addíg előforduló garanciális hibákat mindjárt le is vonhatod.Mikor érkeznek meg hozzám a ruháról készült fényképek?
Moles
Én hívtalak csak nem vetted fel... :-(
ciao
Semi
+36 20 236 8560
Szia Kobra1!
Sajnos megálltam 1700 Km-nél a harmadik hét után :-D
Te hogy vagy? Meggyógyultál már?
Szia Buny!
Előre is köszönöm. Biztos alukáltam. Egy kicsit fáj a kezem. Tegnap voltam dokinál (Gyógytornász) és átküldött Ortopédiára.
Azt mondja szerinte izomszakadásom van.
Remélem azért a következő túrára rendbe jön a kezem
Hívlak és elszaladok a matricákért. Remélem kamatmentes hitel és 10 éves futamidőre...
Eleg jo szerszamok voltak ezek. Meg hat parat szerszamot le is kellett gyartani. ;))) pl presgep (fa+pillanat szorito) 4-es marhabor.
HyGy
Ja azt láttam. Elég ugyes vagy! De ezt jobb szerszámokkal gyorsabban és egyszerübben meg lett volna!Milyen bőrből készitetted?
Hali evribodri
Csak azért írok, mert jövő héttől visszatérek hozzátok, és készüljetek, mert nem fogytam ki a megjegyzésekből.
Tehát késüljetek, mert "Gexxx strikes back!"
Hehehe...
(Bambi, képzeld! Mióta megbütykölted a mocimat, nincs töltésbaja! Huh, hogy fogom én ezt meghálálni??? De sajna a végsebesség még mindi 100 körül alakul. De ez egyre kevésbé érdekel, eljárok én 90-el is, csak az a bibi, hog yehez sokat eszik (6-7 :-( ). De már ígértek egy másikkarbit, majd meglátjuk... De homokon ... Utcai gumikkal múltkor megelőztem egy endúrót... Csak lesett a faszi, mikor elhúztam mellette 60-70-el. Hehe)
Üdv: Gexxx
:-)
A gumis ismeri a gumi határértékeit, a szerelő a főtengelyét, a futár meg a nyakba-kötött virágét. :-)
Kerestelek mobilon, de nem voltál kapcsolható, a matricák nálunk vannak, és soha nem fogod elhinni: HITELBE! nem tudta Munyi kifizetni, mert nálam volt a pénz. Kaptunk más fajtát is, de azt nem árulhatom el, hogy milyet.
A hátizsákoknak általában van felül még egy füle, na, ahhoz odakötözöd a virágcsokrot a masnijánál fogva, és lelógatod hátrafelé (vagy ha hátizsákod nincsen, akkor a nyakadra). Nem kell százzal menni, és tuti, hogy éppen maradnak a virágok (rövid távon 50-60-at is kibír). Sokat vittem így :-)
Üdv,
Zsandi
Moles ha megnezed a tunning fejlesztes rovatot az oldalon van rola cikk.
HyGy
Vigyél többet,akkor tuti nem törik le.Üdv.
És nem kell tőle tartanom hogy letörik pl egy rózsa feje ha cak egyedül van?
Talán csak nem egy virágkihordó cégnél vagy?Na de a válasz!Én gyakran hozok a kertünkből virágot,amit azon nyomban viszek is a temetőbe.Fogod a népszava középső két lapját,erre helyezed a virágot átlósan,majd határozott mozdulattal beletekered.A két végét behajtod s bele a tanktáskába.Ez a megoldás normál szárhosszúságra értendő,de ha egy kicsit hosszabb akkor meg kilógatod valamelyik végét a tanktáskából,és a zippzárral beszorítod.Nekem ez mindíg bevált.Üdv.Aztán számolj be az eseményekről.
Szevasztok!
Kéne egy kis segítség! Nincs vmi ötletetek, hogy a rosebbe lehet virágot sérülésmentesen szállítani motoron? A tanktáskába se fér, a nyeregtáskába sem...szal passz.
Hello!
Mentek turázni? Hova?
Dolphi ,hogy van a vasad? mennyit tettél már bele?
Jó Túrázást !!!
Lélekben veletek vagyok. Élvezzétek ki minden pillanatát.
Mora:
Hazudd azt, hogy női bugyi van rajtad!!!
Őőőőő....
:-D
Szia! És milyen lett! Tudsz küldeni róla fotót és hogy mennyiből jött ki. Köszi moles
fisi
Ööööööö... A baj az hogy eröforrás nehézségekkel küzködöm. :-) De a felvétel az megoldható lenne, csak mindig lecsúszom rólad ugyanis állandóan motorozom! :-)
ciao
Semi
Mi az, hogy megnézték a Postán? Hávazze, nem nekik küldted. Gondolom át kell világítani minden csomagot, de azért a cd-ket nem kellene megnézni.
De sok idejük van ott a központban...
A GPS megmondhatná már neked hogy vedd fel azt a qrva telefonodat ha hívlak!!!! :))))
Ja és ha nem mondaná a GPS te is felhívhatsz ám!!!! :P
Fisi
Hello!
A feladó én voltam. Nem kaptál borítékot? Biztos megnézték a postán is, aztán már nem volt kedvük visszarakni.
Hat en mar megcsinaltam magamnak a bortaskamat.
HyGy
Sziasztok! Motoros bőrtáskákat gyártok egyedi megrendelésre kiválló minőségben garanciával. Ha valakit érdekel az irjon vagy hívjon. sza.netti@freemail.hu Molnár Gábor 06 20 328 4538
Kedves Ismeretlen!
Megkaptam az Easy Rider-t CD-n. Sajnos a borítékot nem kaptam meg, nem tudom ki volt a feladó, de ezúton is NAGYON KÖSZÖNÖM !!!
Táblákból elég nehéz kitalálni 30km-el elöre hogy lesz-e benzinkút az autópályán vagy menjünk le tankolni, mert kifogy az anyag. Megmondja hol vannak lehajtók az autópályáról és látjuk melyik jó nekünk és melyik nem. Vagy hogy hol vannak a kórházak, étkezdék, strandok, látványos helyek, templomok, szervízek stb. Ezeket a GPS mindet tudja! Még a telefonszámokat is amiken elérhetjük ezeket a helyeket. Nem számítanak az útlezárások mert az útvonaltervezésnél figyelembe veszi. Tudja, hogy melyik út hová vezet, ismeri a kis egyirányú utcákat is! Aki sokat jár külföldön tudhatja, hogy a túristákat szeretik megvezetni és a nagy utakon terelni öket, hiszen inkább a túristák álljanak a dugóban mint a helyiek. A GPS-el ilyen gond nincs, akárhoz kikerülöm vele a dugót, és majdnem olyan gyorsan mintha Budapesten lennék...
A GPS-ben vannak traffipax pontok is megjelölve, szóval több esély van észrevenni.
A GPS megmondja mikor kel fel a nap vagy mikor megy le, mikorra érünk a kijelölt célhoz, mekkora az átlagsebességünk, hány méteren vagyunk, mekkora az emelkedésünk stb stb stb...
Ezek talán a legfontosabbak amiket tud egy komolyabb GPS.
Sose felejtsük el, hogy ez csak egy eszköz a navigációhoz és csak arra jó, hogy segítsen minket, de a döntés mindig is a miénk marad.
Én úgy vagyok vele, ha már fellötték azt a 25 müholdat és engedik, hogy használhassuk, akkor éljünk a lehetöséggel!
Egy komoly GPS tényleg sokat tud a navigációról... ha éppen nem mindent! :-)
ciao
Semi
Hmm, tudod a GPS-t is meg kell tanulni hasznalni. En multkor eloszor hasznaltam hosszabb uton. Azota mar kitapasztaltam, hogy kell hasznalni. Es nem szabad vakon kovetni a GPS utasitasait, viszont ha esszel hasznalod nagyon sokat tud segiteni a tajekozodasban.
A masik meg, hogy mikor a kacc vezerelt akkor merultek fel olyan kerdesek, hogy most akkor ez melyik ut is a terkepen ahol vagyunk. A gps-nel ilyen nincs. Ott ott a potty a terkepen ahol vagy.
HyGy
Hygy!
A természetes inteligenciát használhatnád máskor is a mesterséges helyett, szerintem többre mész vele, mint az elektronikával, ott még sok a buktató.A másik nagyon jó tájékozódási pont a különböző színűre festett táblák feliratai alapján utat választani.
Semmi gond, remélem, már jobban vagy. :-)
Meg is néztem, de sajnos nem volt jó.
Mora, 5000 forint volt ket ejszaka 1 embernek + 1 sator + 1 motor. :) A belogasos technika az volt, hogy a leanyok bejottek gyalog.
Muggia elott volt kicsivel. A cikkben benne lesz.
Hello Hygy!
Az olaszoknál merre aludtatok és mennyiért?
És mi volt az a belógásos technika, amivel spórolni tudtatok?
Minden érdekel! (Firenzébe még el szeretnék menni)
Sanyi
Szia Rider!
Bocs, hogy nem írtam azóta, de egy kicsit magam alatt voltam és otthon pihentem. A sisakok tényleg nem az enyémek. Remélem azóta már tisztáztátok a helyzetet.
Én is akartam venni egy pót sisakot, de az élet közbe szólt.Az ütközésem óta rájöttem, hogy akárki utazik hátul, nem elég csak a bukó sisak. Felelősek vagyunk az utasunkért is..
Tobb mint 2 orat a david czetkaja miatt alltunk. ;) Aztan nemsokkal kesobb, a Davidtol kapott CPI tonkre ment, itthon kicsereltem a CPI-t, a gyujtas elektronikaban a hall ic-t (es a tobbit) es azota jo.
GPS pedig volt nalunk, magyarorszagon azzal mentunk el a hatarig, onnan meg Termeszetes Inteligencias hangutasitasokkal iranyito rendszer vezerelt roviditve KACC. :) Olasz terkepem volt hozza de az meg csak velence koruli reszre de oda vegul is nem mentunk. Horvatorszagrol pedig nem volt szal ott is KACC vezetett. Haza fele meg ki volt tablazva vegig. :)
HyGy
HyGy
Ha ilyen jó a JAWA akkor minek a KAWA?:-)
Dolphi, nem reagáltál, de azt hittem ezek a Te sisakjaid. :-)
Azért én megkérdezném Dávidot a Pécs-Hollóstető 16 órás útról! Hygy vald be őszintén otthon felejtetted a GPS-t, azért nem volt probléma!:))))))))
szuperszonikus elfogo jawa tipusu korszeru motorkerekpar szerkeszeti egyseg :)))))))) Egyebkent nem kellett szerelni. Jobban mondva a sok-sok-sok-sok csomagtol elgorbult a cso nyulvany ami a csomagtartot es az ulest tartottta. :) Ahoz keritettunk egy kis betonvasat kiegyenesitettem, beutottem, es mar viharzottunk is tovabb. ;) Szlovenia, Olaszorszag, Horvatorszag. :)
Azon gondolkoztam, hogy hany orszagban volt mar a jawam. :)
- Csehszlovakia (itt gyartottak)
- Horvatorszag (itt mar 3x)
- Szlovenia
- Olaszorszag
- Magyarorszag :)
5 orszag :) rulez.
Van az idei kiskunhalasi veterántaliról 40-50 képem, kb. 40MB. Hogyan lehet a galériába feltölteni? Egyáltalán feltöltsem?
El kell küldeni e-mailo formájában a Peetairnek vagy Hygynek- a jó dolguk miatt jelen pillanatban Horvátországban nyaralnak, még az is lehet, hogy a szuperszónikus elfogó Jawa tipusú korszerű motorkerékpár szerkezeti egységhez keresnek valami létfontosságú alkatrészt, amit csak a gyárból a futószalagról lehet megkapni, és futárpostávak is 3 napm míg megérkezik, tehát meg kell várni az első bejelntkezéseket.
Hogyan lehet ide feltölteni Simson S51 és S70 Üzemeltetési Útmutatót? 22 oldal .jpg formátum, .zip-tömörítve, 1.7 Mb.
Ezt előbb is áruba bocsáthattad volna, akkor ott lehettél volna a Jawa találkozón.
Sziasztok! Had osszam meg veletek, a mai kis kalandomat.
El kellett volna mennem Kistarcsára, hát gondoltam kiviszem a Rometet, kipróbálni, mit szól az úthoz. El is indulok, szépen húz, már a Nagytarcsán voltam, mikor történt is, hogy a gázbovdenem elszakadt. Na a k**** életbe, most micsináljak. Kistarcsa alég nagy emelkedő, oda nem akartam kitolni, és hazafelé sem, a XVII ker iselég messze van gyalog. Na becsartam a karbit szinte totál. Beröfentettem, elindul. Ráülök, be egyesbe, kuplung. Elkezd húzni, 15-20 km nál váltás 2-be. Sima útnak nézett ki hazáig. Aztán, egy rohadt kátyú amit nem tudtamkikerülni, mert épp előztek (gondolom a fazonnak elege volt a 2 ütemillatából)a kipuff hollander ami a hengerre megy rá, puff. Leesik a kipufogó. Na már megint csak a * áletbe, megállok, gyertyapipa le, motor leáll. kipuff rohadt forró, patentfogóval nagyjából rá tudtam a menetre csavarni (mert a menet el volt nyalva) Végül aztán hazaporpszkáltam. A kereszteződések bajosak voltak, mert 1-esben + kuplung, rohadtul pörgött a motor, néztek is az emberek. Hát, mindenesetre nem volt vmi szórakoztató (számomra)
Sziasztok!!!
Volt valaki Keszthelyen a 7végén?
Én voltam!
Láttam sok szép SZOCI-t!!!
Jól el is áztam, meg azóta tiszta beteg vagyok, de megérte látni, ahogy 1 33 éves Pannónia nyerte a 30 éves hölgy tulajdonosával a BIKE&BABE versenyt!!!
COOOOL!!!
Bocsi, de több időm nincs, majd még néha benézek!!!
Jó motoros időt mindenkinek!
Segíííítsetek! Elektromos szerelőre lenne szükségem Borsodban(Miskolc környéke)Üdv, és kösz, egy kezdő MZ-s
Na, akkor ide is. :-)
Szia Dolphi, a Caberg érdekelne, holnap felhívlak.
Csak úgy. Hátha valakinek pont bukósisak kell:
Eladó használt bukósisakok: MT Paddock, fekete-piros, XS méretben: 6.000,- Ft., CABERG Classico fekete XL méretben: 6.500,- Ft., SHOEI SH Ghia, fekete, XL méretben: 5.000,- Ft. Tel: 30/9540048
Egyébként képek a wild.hu-n
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|