:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Furfarag!
Boldog szülinapot kívánunk!Legyen szép a mai napod is!
Toria & PeetAir
A többit, ha érdekel megbeszélhetjük a ruházat rovatban is!
Értettem ,ez már komoly kedvezmény!
Czövi!
Rosszul jársz, mert a gyerek drágábban akarta adni(mégiscsak az övé), mi beszéltük rá erre az árra. Azt hiszem elég jutányos.Kedvezményként esetleg annyit, hogy háromszor nem szólok be neked!:)))))))
(Esetleg a zippzáron a kocsit rajta hagyjuk legalább háromnál.)
Krisztina és Rorik, jók a viccek! :-)))
Ismerered ezt:valami kedvezmény?
Balázs!
Amennyiért, mi vettük, annyiért megkapod, 10.000.- az ára.
Elküldtem 10-et. A többi is megy hamarosan utánuk. Másik címről küldtem, erre is válaszolhatsz, ez sokkal jobban működik.
Probald meg a hygylista@jpm.hu cimre elkuldeni a kepeket egy emailban. Vagy 2-ben.
HGY!
Nem kaptam választ a veterántalis képekkel kapcsolatban. Úgy vettem észre, hogy a Prímposta meghülyült egy kicsit, lehet, hogy lenyelte vagy a választ, vagy az én levelemet.
Végülis arról volt benne szó, hogy nekem nincs egyelőre ftp-m, de ha meg tudtok egy címet adni, akkor feltöltöm őket szívesen, akár egyszerre, akár több részletben. De más megoldás is jó, pl: 15 db emil. :-)
Egy másik:
Egyik este a fiúkkal voltam bulizni. Megígértem a feleségemnek, hogy
éjfelre itthon leszek... esküszöm!
Az órák gyorsan múltak, a sör jól csúszott le. Hajnali három felé, tökre
bemákolva, hazaindultam. Épp az ajtón belül voltam, amikor az
előszobában a kakukkos óra beindult és háromszor kakukkolt. Hirtelen,
mivel tudtam hogy a feleségem valószínű felébred, kakukkoltam
kilencszer. Igazan büszke voltam magamra, hogy ilyen gyors és eszes
megoldást találtam, még részegen is, hogy egy esetleges veszekedést
elkerüljek. Másnap reggel a feleségem megkérdezte mikor értem haza, erre
én mondtam hogy 12-kor. Nem látszott felindultnak egyáltalán.
- Mázlim van! - gondoltam. Viszont megjegyezte hogy új kakukkos órát
kell szereznünk. Mikor kérdeztem tőle miért, így felelt:
- Hát, tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta "a kurva
életbe!", aztán még 4-szer kakukkolt, majd megköszörülte a torkát,
kakukkolt még 3-szor, kuncogott egy darabig, majd kakukkolt még
2-szer... és aztán egy nagyot fingott.
Sziasztok!
Küldöm mindenkinek a mai viccet:
Egy rocker 10 évvel ezelott hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten.
Egyik nap közeledni lát valamit a tengeren, hajónak kicsi, ezért kiváncsian várja, mi lehet az. Egy gyönyöru noi búvár lépked ki a partra és megáll a rocker elott.
- Mond, rocker, mikor gyújtottál rá utoljára?
- 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem.
Erre a no a búvárruha egyik zsebébol elvesz egy sdoboz cigit, meggyújt egy szálat és a rocker szájába adja.
- És mondd, rocker, mikor ittál utoljára egy jó whiskeyt?
- 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem.
Erre a no elovesz egy üveg jóféle italt és átnyújtja a rockernek. Majd lassan lehúzza a cipzárt a ruháján, ahonnan két gyönyöru mell bukkan elo.
- És mond rocker, mikor érezted magad utoljára igazán jól?
- Istenem, csak azt ne mondd, hogy van nálad egy rendes motor is???
:-)))
Apu hejett Balázs vagyok.De érdekel a ruha.Csak az anyagiakat előkell teremteni.
Czövi!
Van egy elasdó bőrruhánk gyerek méret, nem érdekel?
Mz-s képek az ide intermot-ról a honlapomon
Üdv: Gexxx
Nem vagy egyedül,majd a renitensek fizetik a köröket.Dolphi jelentkezett,lelki mélyrepülésben van,nincs mire ragasztania.Én is csak nagy nehezen értem utol, de jelentkezett.
Mentem oldalkocsis pancsival bibí, meg szólóval is bibibííí...
Hát, ez a pannónia egy más világ... A kawa után veszek egy ilyet is. (kb 80 év múlva). Persze csak mellé..
Gexxx
Czövi!
Nem fizettük ki a reggelit, és a matricát!!!!!Dolphit nem érjük el semmilyen módon, nálunk vannak a matricái. Tudsz róla valamit?
:-o
Dolphi!
A Bunynak ajánlatot tettem, hogy esetleg elvisszük a matricákat, ha nem zavarunk. Kerestünk már telefonon is, de nem válaszolsz. Baj van?:-o
Ha holnap nem esik az eső, akkor a gyújtásalaplapból kihajtom az elnyírt fejű csavart bibibííí.... :))))
Ha nem esik az aes, akkor ma délután én is ki fogok próbálni egy oldalkocsis pancsit, bibíííí :-P
Ez a szerkezet ugyan a haveromé, de nem hiszem, hogy bármi kifogása lenne az ellen, hogy menjél vele egy próbakört. Addig viszont még sok dolog van hátra, egyelőre se a stabkarja se a fékje nem működik, éppen csak föl lett akasztva a paripára, hogy a műhelyig elgurítsuk.
Amúgy elég nehéz az oladalkocsit emberi árban és kompletten beszerezni. (Legtöbbször a motorra szerelendő konzolok hiányoznak. Az oldalkocsit leakasztják, de a konzolokat lusták leszerelni. Aztán a motort eladják szólóban, a kocsi meg megmarad a sufniban. A mienknek is hasonló volt a története, és nem sokon múlott, hogy le nem maradtunk a konzolokról, mert már előttünk öt perccel befutott egy futár srác és vitte volna a szóló gépet, de mondtuk neki, hogy ácsi hékám, előbb a konzolokat levesszük róla, mert az nekünk kell. :-))
Tényleg érdekes lehet oldalkocsis gépet vezetni, keresek valami lehetőséget a kipróbálásra. Ha úgy érzem, meg lehet szokni, megpróbálok egy oldalkocsit szerezni az ETZ-re. De most egy darabig lapulok, mert gipszes kézzel nagyon nehéz volt a gázt húzni, sőt, még a biciklin is át kell szerelni a fékkart a másik kézhez. Azért sem járok gyalog!
Bambit elengedte a jó szívű vadász bácsi!
kgandras!küldtem levelet,nem tudom megkaptad vagy sem.Ezért ide is irok,Cim.Bp 9-ker Thaly Kálmán u 5-7.Tel.06203420977.üdv bambi
Igen, elég jók az esélyeim. :)
HyGy, mikor lesz kint a story-m??
Gexxx
Éljen az oldalkocsi!
(beállás a műhelybe)
Attila kepei is mindjart kesz vannak mar a fele kesz.
Írj egy elérhetőséget,vagy hívj fel,ezüst van még.
Zsandi!
Én is nagyon sajnálom a történteket. Kezdetben én is féltettem a motoromat, de aztán úgy gondoltam, hogy egy Jawát csak nem lopnak el? De úgy látszik, ha olyan helyen járok, akkor mégis csak le kell lakatolnom rendesen.
Pool
Hello!
Neked van kormánylengéscsillapítód? Gyári? Milyen típus? Csinálnál róla digitális képet, ha tudsz. Az enyémre is akarok majd rakni és jó lenne, ha láthatnék egyet. Csak, hogy tudjak miből kiindulni....
Pool
Dolphi!
Drága bogár! Mikor szándékozol érkezni az szocimotoros matricákért? Legalább látnánk egy kicsit az orcád, meg beszélgetnénk is erről-arról. Szólj, ha már uncsik vagyunk!
szöcimotoros??? Ez valami ritka állat???
Gexxx
Czövi
Esetleg hozzá tudnál engem juttatni szöcimotoros matricához?! Mert a sisakomról erösen lekopott! :-(
Köszi! :-)
ciao
Semi
Ja, ez nem egy rossz ötlet:
Vázszám: 2153050
Motorszá: 1124092
..meg volt rajta egy piros színű gumipók is :-)))
Üdv,
Zsandi
Hello,
Na, ma megkezdődött a suli. A fórumot csak úgy átfutottam. Nem hiszem, hogy végigolvasom a kimaradt párszáz hozzászólást.
Sajnálattal hallom, Zsandatara, hogy ellopták a motorod. Minden rosszat kívánok a tettes(ek)nek!
Amúgy a IV. szocitúra utáni csütörtökön operáltak, ezért egész augusztusban egyszer motoroztam. Semmi komoly. A neten nagy hirtelen egy magyar nyelvű cikket találtam róla, itt. Esetemben nem gyulladt be, és egyből kidobták, nem pucolgatták.
Üdv!
Zsandi! Részvétem!
Motor,és alvázszámot írj,így talán megtaláljuk.Rendszámot és fényezést cserélhetnek.
Ez az én rémálmom,hogy motoromat,vagy a kocsimat lopják el.Rohadt szar érzés lehet,nagyon sajnálom.Bizzunk benne,hogy még egybe van,és az a szarházi aki ellopta nem jutott vele messzire és megkerül.
ha mar ilyen szomoru dolgoknal tartunk, ma hazafele jovet a westendnel levo feluljaron feltunoen nagy volt a sor. Az oka sajnos egy motoros volt, aki belecsuszott egy autoba. Nem volt nagyon osszetorve a gep, ugyhogy remeljuk meguszta. Hogy ki volt a hivas nemtom, de nagyon szar erzes volt latni.
nebassz!!!
ebbol is latszik, hogy nem szabad lefenyezni a motort. ha randa legalabb nem kell senkinek.
reszvetem.
Gödöllő környékén figyelem, ha elkapom, leszakítom az illető tökét...
Gexxx
Udv!
Hogy kapna be a kullo a nemi szervet annak, aki elvitte...
(lehet megsem kellene lefestenem a gepet a telen...)
tike
Szia Zsandatara!
Öszintén sajnálom :-( A rendszámot felírom, ha meglátom a belvárosban jelzek!
Üdv Mindenkinek!
Csak leírom, hátha segít: A hétvégén Bp. I. ker. Aranyhal utcából ellopták az MZ-met. UEZ-448, egyhén metálfekete fényezés, még egészen friss, a tank két oldalán a lábszárvédőm, már egy kicsit megmattosította, a tank bal oldalán lent, pedig gittig ki van kopva úgy 3 cm hosszan. Katonai kupuff van rajta, katonai lábtartó, és bal oldalt egy katonai csomagtartó van. A visszapillantól hiányzik a türkör. Nem mehet sokáig, mert pénteken már megint hajtókaros lett.
Ez van.
Üdv,
Zsandi
Az enyémen nem volt rajta a kormánylengéscsillapító és amikor először mentem vele, hát eléggé megijedtem. Már alacsony sebességnél is olyan erős szitálási hajlama volt a keréknek, hogy erőből kellett markolni. Amikor szereztem egyet, akkor lényegesen javult a helyzet.
Velorex 562.
Eredetileg van rajta.
Sziasztok!
Ilyen koncertes összeröffenésben én is benne vagyok. Csak szóljatok pár nappal előtte.
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|