:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Epp most olvastam el Toth Sandor beszamolojat az Erdelyi turarol!Nagyon tetszett:)
En is Erdel-bol vagyok,Szekelyudvarhelytol 50 km-re lakom Csikszeredaban!En is tervezem hogy majd ha megveszem az MZ-t akkor en is elmegyek egy ilyen turara!:))
Nekem nem szóltál erről :-)
Egyébként nekem az eső nem akadály, csak nehezítő körülmény.
Lehet hogy Czövi járt motorral arrafelé. :-)))
Nem, nem krosszoztam vele már vagy egy éve...
Csak mntem haverhoz, mikor leállított motorral gurultam észrevettem, hogy üt az eleje... Ráfogram a kopott gumira. Következő megállásnál ismét néztem, haverom akkor vette észre a repedést.
Öreg gumi, a minta mellett szakadt fel egy pár centis darabon...
Mindegy úgyis csereszavatos volt, főleg, hogy tavasszal műszaki...
A tali úgy volt megbeszélve, hogy eső esetén sztornó, nem ;-)
Mikor lesz legközelebb? Nem tudom, köv. 7vége nekem zsúfolt. Talán utána... Majd telefonon vagy mail-ben letárgyaljuk..
Üdv: Gexxx
Hogy sikerült elintézni az MZ-det. Talán azzal is krosszoztál?
Én azért elmentem a talira, csak az a baj hogy egyedül. Ott áztam a parkolóban :-)
Azt hittem eljön a másik srác. Na mind1.
Következő próbálkozás mikor legyen ? ;-)
Zsandatara!!!
Keresel még mz-t? Az indexen pont most kínálnak egy forgalomból kivontat 35-ért...
Üdv: Gexxx
Hali
Szombaton teszteltem egy agyagbányában egy Honda CR250-es krosszmotorot. Kurva jó kis gép... 3.-ban gázra emeli az elejét. Meg van vagy 80 kiló, mikor elfikáltam vele, tök könnyű volt felállítani. Csak a lábam fájdogál érintésre, meg szép kék a bőr alatt...
Gexxx
Buny:
Ja szerintem is jobban jarok az mz-vel!:)))))Ha dt-t veszek az dragabb is es akkor kellet volna vmi vedocucc!Kiszamolotam es csak a motorra lett volna penzem aztan hol van a ruha??!
Majd kell vennem vmi cuccot az mz-hez!:))))Ha majd a jovoben lesz valamilyen elado motoros cuccotok akkor nekem szoljatok:))
PeetAir!
Örülök, hogy betűt vetettél ismét! A használati útmutató az valóban fontos, de a műszaki vizsgához egyáltalán nem kell.(Két motor! Hiába, ha valakinek egyszer elindul a szekér! Igaz Hygy?!):)))))))))))))))))
T.I.R 89!
Üdvözlünk körünkben! Véleményem szerint az MZ-vel biztos jobban jársz, mint a DT Yamahával, szerintem! :)))))))))))))
Hali
Megvan a kezikonyve a mocinak. Ez a hasznalati utmutato. Szal ha szerelesi kk kell, akkor az nincs nekem. A szamom 30/6545193.
Hja es a kek ETZ meg megvan! :)
És nem tudod mi a PeetAir-száma? Meg neki egy kék ETZ-je volt/van, nem?
Sziasztok!Az egyik haverom ajanlta az oldalatokat,hopy nagyon jo es nezzem meg!Hat nem csalodtam megneztem a kepeket meg egy par dolgot,nagyon tetszenek:) Roviden:15 eves vagyok nagyon szeretem a motorokat es jovobe akarok venni egy 125-os etz-t (eloszor egy yamaha dt-t akartam de vegul ugy dontottem hogy az mz-vel jobban jarok)
Vizsgához gépkönyv?Csak adatokkal tudok szolgálni.
Hello!
PeetAir nek azt hiszem ugyanilyen gépe van, kérdezd meg tőle.
Egyébként Budapesten a Maróti könyvkereskedésbe biztosan találsz hozzá kezelési útmutatót. Általában azonban csak német és angol nyelven vannak, az áruk pedig 3-5 ezer Ft.
Maróti tel.: 285-6608, 285-0116
Cím: 1205 Bp, XX. ker., Nagykőrösi út 91. h-p 8-18 ig van nyitva.
Ezek öt évvel ezelőtti adatok, de hátha még mindig ott vannak.
üdv.: Pool
Bambi Mester!
(meg mindenki aki tudna segíteni!)
Szóval egy 2001-es Yamaha XJ600S Diversion-hoz kellene kezelési útmutató, gépkönyv vagy a franc tudja minek nevezzem. Neten nem sok semmmi találtam eddig, és elég sürgős lenne, mert jövő héten vinném vizsgázni!
Előre is köszi mindenkinek!
Az előző kérdéshez nem tudok hozzászólni, de van egy motoros viccem.
Száguldozik egy motoros az országúton, egyszer csak nekicsapódik a bukósisakjának egy veréb. A veréb elájul, a motoros meg megsajnálja, hazaviszi. Otthon beteszi egy kalitkába, ad neki egy kis kenyeret,
vizet, és elmegy dolgozni. Kis idő múltán a veréb magához tér és
körbepillant,
rács, kenyér, víz...
- B. meg! Ilyen nincs! Megöltem a motorost!
Mennyire figyelmes:))
Én azt tanácsolnám neki ,hogy szárítsa ki a billentyüket biztos vizet kaphatott az elektronika ezért nem érzékelik megfelelően a gombokat!
És lenne még egy furcsa kérdésem bár ezt lehet nem itt kéne ,de hátha van itt valaki aki tud segiteni ,a témában
Ugy tudom ,hogy ha van egy cégautó melyek után a cég adót fizet akkor ha a cégvezetőnek a nevén van autó akkor ezt az adót nem kell fizetni..Igaz ez?
Érdekelne ha a kültag nevén van egy motor akkor akkor kelle cégadó?
Ma du. unatkoztam, elkezdtem a honlapomat csinálgatni. Az 1.0-ás változat megtekinthető a gexxx.fw.hu címen
Gexxx
A billentyűzetes történethez csak ennyit: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
En mostanaban nem szerelek csak motorozok.
A saját fejlesztésű motorról majd csak később mesélek.
Addig viszon had meséljek el egy történetet, amin akkorát röhögtem, hogy alig bírtam a lábamon megállni.
Egy jó barátom jó barátja úgy gondolta, hogy megtisztítja a billentyűzetét. Kiszedte a billentyűket és megmosta őket szépen egyenként.
Aztán visszarakta abc sorrendben felülről kezdve és utána azon csodálkozott, hogy miért nem azt a betűt írja a gép mint amit lenyom.
:-))))
Jawarider mind a 2, mit varsz toluk? Majd nem szerelnek, mi?
Gexxx
Hűha, ez nem hangzik túl bíztatóan, lehet hogy a túrákon már nem HyGy hanem te fogsz "non stop" szerelni!
Nekem saját fejlesztésű motorom lesz!!!
Nemsokára megtudjátok a részleteket.
:-)))
Csak nem átveszed Czövitől a Hondát is a business mellé?!
Hello
Pool vegyél MZ-t, az nyugat(abb)ról származik! :-)
Persze, valamelyik nap megoldom, és küldöm.
Én is úgy gondoltam, hogy kellene valami nyugati gépet vennem ezért úgy döntöttem lenyulom a matricás üzletet Czövi embertársunktól! :-)))
Szolgáltatásbővités, alacsonyabb árakon, röviden ennyit elárulhatok.
Lehet, hogy nemsokára lesz egy ilyen jellegű "üzleti" hirdetés itt a weblapon HyGy jóvoltából.
Nem referált senki hogy megnézte a túrácskánk képeit.
Sőt, én is félig megírtam 1 cikket...
Hygy!
A fejemben van még két cikk, az egyik egy teszt, a másik akár vitaindítható is lehetne, de mindenképpen elgondolkoztató lesz, és ha jól emlkékszem még Kgandras is készül valamivel. Arról meg végképp nem akarok beszélni, hogy szombaton börze, ez most két napos, tehát elvileg nagyobb, mint a többi szokott lenni, tehát ez is megérne egy misét.
Rider,
Esetleg megoldható lenne egy bescannelés?
Üdv!
Az Mz Klub-on mégis a te rangod a "mágus" :-)
Gratula!
A szeptemberi Motor-Revuben van egy teszt az 5700 ccm-es Boss Hoss-rol. :-)
Orommel jelentem, hogy meg van a nagy jogsim. :) Ezentul akarmekkora mocit vezethetek. Akar 5000ccm-t is. :)
HyGy
Micsoda mágusok vannak ezen a fórumon!:-)
Ez szép volt Pool! :))))
És ismét az élen a csevegő!
abrak a dabra
csevegő kötetlen a fórum elejére
husss
Hát jót nosztalgiáztam.Van egy kettő amit sikerült ki próbálnom.
Így van!Be kell osztani. Pár kép a Szoci-Suzi túrácskáról. http://kep.tar.hu/furfarag
keresek bárkit aki hallott más a TULA típúsú mociról! Nekem van egy, 1o éve vettem vadiujjn, azóta a pincében várta, hogy az akkor 4 éves fiam felnőjön. ljött az idő. Gtyába akarom rázni - mármint a motort - / a kölyköt sem ártana / Ki tud tanácsot adni? /nem a gyerekben / Köszi
Szóval TULA - bazi nagy homokfutó kerekei vannak. Randa mint a bűn. Mást nem tudok róla.
Üdv Fpeter - Email: peter@feketepont.hu
Lesz de ket dolog van:
Nem erek ra minden este ezzel foglalkozni.
Ha tul surun rakjuk ki a cikkeket, akkor nem lesz 3 honapig semmi, igy kb hetente tud lenni egy.
Ha engem kérdezel, nem :-)))
Gexxx
Hygy!
Most megkaptad az írást?
Hát kicsit vissza kell venni a karbin mert sok volt a fogyasztás.
Gratula!
Kérdés. Változott tavaly ota valamit? Jövő nyáron mennék A-ra.
Üdv,
Pali
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|