:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Bajszos nőt nem irigyeljük tőled!
A szomszéd nője mindig zöldebb. :-)))
Á nem hajtok én a Henire annyira. De azért szimpetikus, és hátha egyszercsak nem lesz már meg barátja...
Most irigykedtek mi!? Azért írtok ilyeneket!
:-))))
Pool
Törökbálinton az RMC-nél vettem elég sokból válogattam,nem hiszem hogy elfogyott,ha csak nem egy gengszter banda fel nem vásárolta.
Mindig más nőjére hajtani,nem szép dolog.
Hello
Én is kerestem maszkot, de nem találtam, pedig több boltban is rákérdeztem. :-(
Ja megerne, csak nem volt az RMC-be.
1000 jó magyar forintot csak megér ;-)
Az utobbi napokban mar elegge fazik az arcom a bukoban. :) Elkellene mar a maszk. Gondolokodom vegyek e egyet.
HyGy
Koszi Balansz, Buny! Majd at adom neki, mert nem olvassa az oldalt. 2.8 euro az internet orankent kint internetkavezoban.
Fuj Pool! Mas leanyaval? :)
Figyelem figyelem!
Bajusz históriának vége, Heni drága küldött nekem képet. És mondom nektek, hogy bajusznak halvány nyoma sincs a képen.
És azt is had mondjam el nektek, hogy egy bűbájos, kedves, aranyos csajjal van dolgunk! A tekintetéből sugárzik a derű, az értekem, a műveltség, az intelligencia, a kalandvágy és a motoros elszántság.
Szeretlek Heniiiiiiii!
Pool
Helló Belló!
Egy kicsit megkésve én is kívánok mindenkinek boldog névnapot és szülinapot! Ki 18 éves?
Pool
sajna ma nem voltunk bent.:-(De holnap bent leszünk:-)
Megkésve bár, de törve nem: kívánunk nagyon sok boldog 18. születésnapot!
Kaccnak névnapja alkalmából boldogságot,TÜRELMET(Hygy éjszakai motorozása miatt) és egészséget kívánunk!
Munyi, Pöczike és Buny
toria!
Köszi szépen!
Kacc!
Boldog névnapot kivánunk Furfaraggal együtt.
Szia Heni!
Mindjárt megyek hozzá, majd átadom. Nem erőssége a számítógép meg a mobil ;-)))
Hello
Buny
Mi van itt, Suzuki.motoros.hu? :-)
Jóvanno, csak azért írtam, mert nem hiszem, hogy itt fogják keresni, ha kell valakinek, mivel nem stimmel össze az oldal jellegével...
A GPZ-t meg nem a papírokból szeretném megismerni, hanem a valóságban :)
Azért van ott, mert az oldal egyik szülőatyja jónak látta odatenni.Engem még nem kértek fel, de GSF 600 és GZ 250 kezelési könyvével tudnék szolgálni, csak azért, hogy ne csak Yamaha legyen már!
Egyébként a GPZ sorozathoz nem rendelkezem ilyennel, sajnos azt nem tudod átfutni vásárlás előtt.
mit keres az xj600 kezelési könyve a szakirodalomban???
lassan nevet kell változtatni japcsi.motoros.hu-ra :)
Balansz!
Boldog születésnapot kívánok Neked!!!
Bocsesz a késésért :-) !!!
Toria
Mikori a darab, és milyen adatok kellenek róla, lehet, hogy tudok segjteni.
Bambi1!
Az alkatrészbörzén hagytam üzenetet!
Nézdd meg!!!!!!!!
Szia GYozoetz!
Látom akkor nem csak nálunk szivatnak a tanárok........
Totál el vagyok havazva és még el se kazdődött a vizsgaidőszak......
Szia Pool!
Eléggé el vagy tájolva. Egyébként a vonat közlekedik Zeg-Bp között, sőt IC. Ami kb annyit tesz, hogy 3 és fél óra alatt hazaérek. Én olyan vonatról nem tudok, ami Győr felé megy és Zegen köt ki.
Ja egyébként küldtem emalit. Nézd meg!
Sziasztok! Érdekelne Kawasaki klr 600-hoz bármilyen leírás, adat , cikk.
Hali!
Mosolyogtam egy sort a hozzaszolasokaon, amiket meg nem olvastam.Nem sorrendben irok, bocsi. Szal igen, Pool, haza kell vinni a mocit. Idot szanokra, ez pedig a hetvege. Idojarasban csak rementkedek, szal ha valaki tudja, kerem intezze el, h ne legyen eso, s ne legyen hidegebb, mint ma pesten.Koszi!
Az otthoni tali meg gyerekcipoben jar, Tomi csak emlitette, h fussunk ossze!
Igy csak azt tudom mondani/mivel Henivel meg nem kontaktaltam/, hogy meg kene beszelni.Ehhez meg az kene, h Heni jelentkezzen nalam is.Irtam emilcimet, majd irj ra vmit, h hogy gondolod Heni, ok? S akkor felolem johet Pool is, nekem nem ellenfel:))))
Egyebkent meg Ic is van BP-Zeg kozott, nem kell ahhoz Gyor....:))
A mikulasbuliban is kompetens vagyok, hisz inkabb Pesten elek, s termeszetesen benne vagyok, leszamitva, h egyetemre jarok, s ott epp kezd elszabadulni a pokol, de kit erdekel....
Na csocsesz!
Hello
Mi ez a mikulás dolog?
Lemaradtam valamiről?
Üdv Attila
Ahoj!
Annyira azért nem fizetnek meg, hogy milliomos legyek, meg lakbért is kell fizetni. (Meg ha lenne millióm, akkor lenne új motor is...:))). Gyűjteni meg az életre gyűjtök. Elsődleges cél saját lakás lenne, de lassan jön össze. Még kb 7-9 év és megvan az önrész.....
Matya!
Diplomaosztódra elmegyek. Addígra vagy vége lesz a projektnek, vagy munkanélküli leszek...:))))
Üdv,
SPL
Azért ezt még egy kicsit organizálni kell.
Pali te annyit dolgozol, hogy a végén még milliomos leszel....
Mire gyűjtesz? :-)))
Szia Heni!
Gondolom Pestről Zegre vonattal mész és a vonat meg Győrön keresztül. Tévedek?
Szóval leszállsz Győrben, aztán egy későbbivel meg tovább mész Zegre.
Egyébként tavasszal a motoros kiállításon is van egy kis összejövetel, azzal is számolj!
Szió
Meghívlak a diplomaosztómra.
Még ráérsz odaérni.kb egy év, ha minden klappol.
Szia Buny!
Az a Mikulás buli jól hangzik! Pont Pesten leszek 3-án! Ha tényleg rendeztek, akkor esetleg 4-én (szombat) is fennmaradok.
Hali
Pool!
Szerinted GYőr nekem mennyire van messze?
Ahoj!
Csak engem nem hív meg senki sehova....:(((
Na meg ma is úgy jártam, hogy főnöki utasításra tovább maradok munkahelyen.... Így lőttek az esti focinak a srácokkal.... Na majd jövő héten. Ha egyszer már emberi időben itthagyhatom a munkahelyet......
Üdv,
Pali
Ahoj!
Kezdő jogsi ÉS nem töltötte még be a 18-dik életévét.
(ezen kívül nem vihet utast, és nem húzhat utánfutót).
Üdv,
Pali
Hali, lenne egy kérdésem. Egy haverom olyat hallott hogy kezdő jogsival nem lehet külföldön vezetni. Igaz lehet-e ez?
Én nem tartom valószínűnek, de azért biztos ami biztos megkérdezem. Nekem úgy rémlik, mintha nemzetközi biztosítást nem lehetne kötni. (?)
Előbb keress nekem egy barátnőt, akinek árulkodhatsz :((
Az en nomet eleg ha en nezem.
A szálloda webkamerájának címét igazán megadhatnád. Figyelemmel kísérnénk Kaccot a való világban. Nagy tesvére (big brother) nincs vele?
Azt nem tudtam, hogy előző életedben eszkimó voltál. :-)))
Én fázós típus vagyok. Bár néha nagy mínuszokban is előveszem egy bemutató körben, meg esetleg, ha valahol havat kell szántani. De százötven kilométer, néha több már sok nekem fagyban.
Pool, tudom, hogy nemetben van. :) Szoktam nezni a szalloda webkamerajan. :)
Es esoruham az igaz van. Meg vettem thermo ruhat is tura boltban 4000 forintert. Az tok jo mert igy nem fazok. De regen, simsonnal ket telet vegig nyomtam egy szal szovetnadragban. :) Meg parszor felmentem kacc-hoz telen motorral, (meg a 150-es etz-vel) meg volt hogy a kacc is velem jott, es remegve szalltunk le a motorrol. :) De felertunk.
Gexxx! Te meg ne csajozz itt nekem, mert megmonlak a barátnődnek!
Győző!
Ugye pár művész fotót készítesz majd Alter Heniről?! Kell egy közeli is az arcáról a bajutsz végett! :-)))
Köszi!
Pool
HyGy!
Még jó hogy nem indultál el, mert Kacc nem Németországban, hanem Szlovákiában van. Köszöni jól van! :-)))
Eső és hőálló űrhajós ruhában könnyű a másiknak beolvasni.
Pool
Hát igen, Poolnak bejött....
Heni, ha gond van a fickóval, akkor csak szólj!! :))
Szia Lacibá!
Előgyújtás ügyben a legtöbb motorbuher tévesben van. Erről a kérdésről egyébként már többször vitatkoztunk itt.
Röviden válaszolva: kis előgyújtással magasabb fordulatszámon, nagyobb előgyújtásnál alacsony fordulatszámnál fog jobban húzni a kétütemű motor.
Kisebb előgyújtásnál nagyobb lesz a végsebesség. Nagyobb előgyújtásnál magasabb lesz a csúcsnyomás a motorban, így a csapágyak nagyobb terhelést kapnak, a motor érezhetően zajosabb.
Igazság szerint az optimális előgyújtás meghatározásánál figyelembe kellene venni a terhelést is. Nyugati motorokon erre van beépítve egy kis kütyü ami a pillangószelep elfordulását, vagy a tolattyú elmozdulását "figyeli".
Ehhez a témához tudok esetleg neked küldeni egy 3 dimenziós grafikont, ahol az optimális előgyújtás a fordulatszám és a terhelés függvényében van ábrázolva kétütemű motornál.
Végül szeretném kihangsúlyozni, hogy a kétütemű és a négyütemű motorok előgyújtásában nagy különbségek vannak.
Pool
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|