:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Én már vihetem magammal csajozni, így talán javulnak az esélyei!
Hát elég féltékeny vagyok...
:-)))))
Te heni, neked mit szol a baratod, hogy idegen faszikkal mesz korcsolyazni? :)
HyGy
Félek,hogy össze akad a bajuszunk!
Pedig ernyőnél csak ugrani kell:))
Heni!
Ha Czövi korizni menne, akkor a szombat esti "felügyelőn" kívűl még hárman követnék!:))))))))))
Boldog mikulást mindenkinek
Az öreg pár meglepit hagyott a honlapomon... nézzétek meg, ha kíváncsiak vagytok rá...
gexxx.fw.hu
Nem baj Győző, majd ketten megyünk! Úgy látszik Czövi-nek a sok bajszos ügy miatt nincs mersze......
Hű,vazeg,még jó,hogy nem síeln,vagy ejtőernyőzni hívnak!
Azt hittétek Czövi tud korcsolyázni? Úszni sem tud és biciklizni sem. :-)))
Egy volt önkéntes katonatiszttől mit vártatok? :-))))
Korcslyazni a varosligetbe....
Szia Heni! A Fiuk a Mikulástúrán voltak ma este,ahova Téged is vártunk,de Győző mondta,hogy közbejött Neked valami,igy nem tudtál jönni.Reméljük legközelebb összejön,most csak Adriennel ketten képviseltük a "gyengébbik"nemet.
Hygy adj légyszíves egy olyan emil címet,ahova ha elküldöm a moci képét kirakod a galériába.Köszi és üdv.
Czövi!
Ha nem mész, papírkutya vagy!!Ez kész felhívás keringőre!!:)))
Sziasztok Fiúk!
Mi van veletek, semmi mozgás sincs a holnapon!
Czövi!
Taliztam a Győzővel. Most már van tanum és tuti biztos, hogy nem vagyok bajszos!
Dec 10-én úgy néz ki hogy elmegyünk korizni, gyere el velünk és akkor szemlyesen is meggyőződhetsz róla!!
Na van merszed?
van egy bontasra szorulo etz a bazarba csepptankos, nem valakinek ilyet loptak el?
Az elado motor telszama:
+06208063880
hivjatok fel hatha a motorszam vagy valami megegyezik.
Hello
Ha emlékeim nem csalnak Andrásokkal jól el vagyunk látva! :-) Boldog névnapot nekik!
En is sok boldog nevnapot kivanok az Andrasoknak!!!
Én is én is én is
Bulldog névnapot!!!
Andrásoknak sok puszi névnapjuk alkalmából!
Toria
Boldog nevnapot az adrasogknak :) meg a furfaragoknak. :)
A Mikulás túrával kapcsolatban a Motoros túra topicba írom a többit, mert szerintem oda tartozik.
Heni!
Én Bízom mindenkiben, én hiszek is neked, de Poolba bele kell rakni az ideget, különben nyugodt lesz, hogy végre egy szingli hölggyel ismeretséget köthet ezen az oldalon. Megérthetnéd, hogy egy kicsit fel kell piszkálni, mert nekünk már így is kijár a külön útvonal a meredeken futva, legalább, akkor kapjon még érte egy kicsit.:)))))
A Mikulás túrával kapcsolatban a Motoros túra topicba írom a többit, mert szerintem oda tartozik.
Heni!
Én Bízom mindenkiben, én hiszek is neked, de Poolba bele kell rakni az ideget, különben nyugodt lesz, hogy végre egy szingli hölggyel ismeretséget köthet ezen az oldalon. Megérthetnéd, hogy egy kicsit fel kell piszkálni, mert nekünk már így is kijár a külön útvonal a meredeken futva, legalább, akkor kapjon még érte egy kicsit.:)))))
Minden András!
Boldog névnapot kívánunk!
Pöczike, Munyi és Buny
Szombaton találkozhatnánk,valami jó helyen,ha valaki tud ilyet ne tartsa magában.
Kedves Judika!!
Köszönöm a névnapi jókívánságot!
Üdv:ANDRÁS(furfarag)
Ui:Majd a "túrán" megtartjuk.
Ja, és persze, ha BKV-val is el lehet jutni a helyszinre, az sem hátrány, ugyanis nem mindenki rendelkezik működőképes járgánnyal... :(
Hello!
Boldog névnapot minden András nevű egyednek, aki most tartja!
Ez a Mikulás-túra nem lehetne valami jó meleg sörözőben inkább??? :)
üdv
Judit
Mi van? Nosztalgia?
Vagy reménykedtek, hogy 'BEBE' még ott dolgozik? :)))
Látom a lényeget levetted!!!Mikulás túra:Diósjenő pizzéria megfelel ? Aki jobb helyet tud írja,már hárman vagyunk!
Czövi, te állat... :)
Mi volt az az e-mail?
Kurv@ jó ;))
Buny! már te is kételkedsz bennem?
Mi van veletek? Azt hiszitek, hogy mindenki csak hazudni tud? Tudod vannak olyanok is akik tudnak igazat mondani!!!!!!!!!!!!
Szia Pool!
Úgy tudom teliholdkor a férfiak megbolondulnak és hát az én barátom is megbolondult!
De azért túlélem valamikor...........
az indexes fórumon valaki ts 250 alkatrészeket kínál, ha nem kell senkinek, akkor HOLNAP megy a méh-be
a cím:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9028182
ha valakit érdekel,akkor siessen, kár lenne érte
Üdv: Gexxx
Közeledik mikulás, mi van a találkával?
Nos igen...
Majd nekem is szuksegem lesz legalabb 2 szurkere. a doboz piros csikjan is jol mutat hatul, meg a plexin is lesz majd... De majd megdumaljuk....
:))
Mirol beszelsz? Van 2 franko oldaltatyom, amieddig is huen szolgalt, s remelhetoen ezutan sem lesz vele gond... Nem tervezek utitarsat, a TZnek is jbb, meg en is szabadabb vagyok:)
Viszont otthon azt mondta haversrac, h ha fessuk a vasat, akkor kizarolag az egesznek hajlando nekiallni. Szal jovore csilli villi mocim lesz:)))
Czövi!
Érdekelne egy szoci.motoros matrica.
Mennyibe kerül, hol tudnánk találkozni?
Akkor most jön az oldal táska ügy?:))))
Haller Mindenkinek!
Orommel jelentem be a T. Nagyerdemunek, h hazaertem! Tegnap egeszen jo ido volt, s 3 piheno/kenyszermelegedes/ mellett 5 ora alatt megtettem a Bp-Zeg tavot. 2-7 ig motoroztam az ev legutolso, s leghidegebb turajan, mely alatt a vasam is fel volt pakolva rendesen, meg en is beoltoztem, mint allat.2melegito, borgatya, 2 polo,2pulcsi, melleny es bordzseki szolgaltatta a hideg elleni vedelmet. Jo volt, plane, h egesz uton szolt a Blues Compani, meg az AC/DC:)))
A motorral nem volt gond, jott szepen, neha 120at is toltam neki.
Rgyszoval megvolt az idei utolso nagy motorozas, a motorom futott telelese is megoldva, johet a felkeszites a kovetkezo szezonra...:)
Byez
Helloka!
Reg nem jartam erre:(
Pontosan nem tudom mikor de az egyik haverom nem reg vasarolt maszkot a shox-ban!
A tegnap az egyik ismeros elhivott motorozni majd megfagytam.nagyon hideg van errefele:(
Buny!
Hogy lehet az, hogy most csak a vége rímelt? :-)))
Pool!
Tudod az előző munkahelyemen az embert arra tanították, hogy kételkedjen addíg, amíg kézzel fogható bizonyíték nem áll a rendelkezésre. Majd, ha találkoztok,azután ömlengj, mert az is lehet, hogy Czövinek lesz igaza, és mást takar a kép és mást a név!:))))))))
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|