:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Csevegő (kötetlen) - új hozzászólás Összesen: 170 oldal
Az a helyzet, hogy az 1000Ft/db-ot tudnam maximum elfogadni, ha azt is figyelembe veszem, hogy ritka cucc. Eloallitasi koltsege 50Ft korul lehet talan?
hulye vagy? 4000-ert siman meg kellett volna venni multkor valami 6-ot kertek erte nem?
Akartam a TZ pannonia tankjara disz gumikat es 4000 volt parja. Kiccccsit durva ar erte. Bar volt mar ahol 5000-ert akartak adni.
Szándékunkban áll egy wiki-t letrehozni az oldalon, ami egy lexikon, a motorozásról, motorszerelésről.
-Elvileg bárki aki az oldalt látogatja szerkesztheti és hozzá tehet valamit.
-Egyenlőre bárki irhat/törölhet, hozzá adhat, új témát, leírást bele/belőle.
Kérek javaslatokat a fő témákra, azokat csak mi tudjuk létrehozni.
HyGy
Háj emberek!
Egy-két kép amit érdemes megnézni!
http://kep.tar.hu/steelheart6
Üdv!
Ádi
Mi vásároltunk is! Pontosabban Furfarag, mert ő látta meg a Simson kipufogókönyök menetének javitó egységét. Más nem történt, mert inkább beszélgetéssel töltöttük az időt, és csak nézelődtünk. Az árakról nem érdeklódtünk. Ja, de ZsT vett egy óra konzolt ETZ-re.
semmit nem vesztettél, őrült nepperek voltak kint, olyan magas árakat mondtak cuccokra, hogy abból még alkudni sem volt érdemes. Már a néhány érdekes cuccéra, mert a legtöbb csak szemetet vitt ki. Pl. volt egy fickó, aki három rozsdás oldalkocsi-alvázat vitt. Gondolta, hogy egynél több olyan ember lesz kint, aki pont ilyenre vágyik? :-)
Próbáld a kalap-kúrát, oszt jobbulást.
Hello,
Karácsonytól nem volt időm fórumot olvasni. A lemaradást bepótoltam tegnap és ma. Jó 600-700 hozzászólást olvastam el különböző topic-okban. :)
Szóval újra itt vagyok! :)
Üdv!
Uraim, remélem helyettem is körülnéztek alaposan. Szerettem volna elmenni én is, hátha személyesen is megismerkednénk, meg néhány fényképet is szerettem volna csinálni. Ehelyett a rohadt kis vírusokkal harcolok, eszem az erőspaprikát, meg a gyógyszereket, és kűzdök a torokgyulladás ellen. A lakásból sem megyek ki, nemhogy elmotorozzak Érdre. Ahogy nagyapám mondta: A beteg nyögjön ! Remélem, lesz még hasonló alkalom.
Érdtől 10 km-re ÉÉK- irányba. ;-p
És merre van Budapest? Bocs.
Egyre jobban valószínűsítem, hogy én is korán megyek, de holnap úgy is beszélünk.
Üdv,
Zsandi
Budapesttől 10 km-re DDNY- irányba fekszik, de asszem egyszerűbb lesz egy térképet előkapni. Meg a Zápkörte linkje is használható.
Zsandi én is megyek csak reggel korán mert viszek cuccot kipakolni.
Köszönöm szépen!:)
Egyébként dec 27.-én volt, mostmár 30 felé közeledem...
üdv
Judit
Felső utca és Széles utca kereszteződésénél kis mérleggel jelölve.
http://www.terkepcentrum.hu/index.asp?go=map&pid=0&mid=13&tid=30988
&lid=0&rid=0&sx=1000&sy=1000&cx=-283.3125&cy=-616.6875&zoom=2.6325
&pcz=1.00&x=588&y=408
vagyis itt:
http://www.terkepcentrum.hu/index.asp?go=map&pid=143932875
Vasárnap lesz, de én sem t'om hol a piac. Nem olyan nagy az az Érd, és biztos ki lesz táblázva, vagy megkérdezel valakit.
Üdv,
Zsandi
Sziasztok,most vasárnap lesz érden vaspiac?És hol az a piac?Ha valaki tud valami konkrétat tegye ide,lécci.A multkoriról is azért maradtam le, mert szombaton vót,émmeg vasárnap reggel állitottam oda. Elég hülyén néztem ki.
Míg el nem felejtem a Judikának is ebben a hónapban volt valamikor a szülinapja-ha jól emlékszem ill. jól tudom?!
Boldog Szülinapot kívánunk utólag is!
PeetAir & Toria
Köszönöm a jókívánságokat szülinapomra!
Boldognak, boldog volt, de egészségesnek nem mondhatnám! 10.-e óta táppénzen vagyok , de már jobban vagyok!
Nem nagy titok a 25. szülinapom volt, biztos azért kaptam ennyi mindent( a sok jókívánság mellé kaptam 1 csokor influenzát és 1 kis tüdőgyulladást is!)!;-)
Üdv.
Toria
Meg sz**ás után wcpapírt..... :)))
HJa sot nem csak aram viz is van :) Sot kepzeld internet is. :) Es eveshez altalaban evoeszkozt hasznalunk. :)
HyGy
csak Vót Valamikor.....
Mar regen van aram felenk is..:)
kalcsor=kálcsör?
Azá mán ha vidékilyesen írol, akkó használná ékezeteket, mee, nem ércsük mög.
Némmán he...
Gexxx da vidéki-man, a puszta hőse
Nem olyan nagy orszag ez. :) Sot itt dul a kalcsor :) mehogy egyetem varos vagyunk vagy mi a szosz. :)
HyGy
Nem, semmi olyanról nincs szó, hogy kifejezetten Hygynek írtam volna a cikket, inkább a motorvásárlóknak egy másik szemszögből kívántam megvilágítani a dolgokat.
Nem azééé monttam, mee messze vagyol, hanem azéé, mee nem tuttam, hogy ottan ismeritek-é...
A sözét az nem Zala???
Vazzeg itt a setet videken is van ilyen mondas. :) Azert nem vagyunk am olyan messze. :)
HyGy
Mint írtam, én biztos megyek nézőnek...
Mehetnénk többen is.
Csinálnánk "Halyrá Bandi... izé Bambi" táblát (szigorúan ly a hajrában), Bambit szürcsölgetnénk, ugrálnánk, kiabálnánnk, besöröznénk, elaludnánk.
De ha megtesszük, akkor lehet, hogy "nekünk annyi, meg egy bambi" (felénk van egy ilyen mondás, nem tom, hogy ismeri-é mindenki)
Üdv: Gexxx
Hello Gexxx!
Jó lett a cikk! Képzeld még kint sem volt a cikked előzetese sem és épp azon gondolkoztam, hogy megkérdezem Bambit, hogy a 24 órás verseny mikor is van és hogy zajlik. Persze egyelőre csak mint nézőt érdekelne. Erre pár nappal később kívánságom teljesül, egy cikk jelenik meg itt. Remélem máskor is ilyen gyorsan teljesülnek kívánságaim. :-)))
Pool
Mi van? Már kimondottan HyGy-nek is írsz cikket? Csak neki? Személyesen :@
HyGy: Azért figyeled, hogy aggódnak érted!! :D
A cikkemet még le sem kommentálta senki :((
Pedig jó lenne hallani, hogy milyen lett... hogy folytassam-e az írói pályafutásomat ;)
Megiszom két sört.Az egyiket az én,a másikat a te egészségedre.Üdv,és köszi.
Tudom, alapozod az új motor vásárlást. Azért olvasd el a cikket mielőtt beleugrasz valamibe!:)))))
Nem vagy egyedül, nyugi.Ki se látszunk a szarból sokan....
Gyerekek bocs, rengeteg a dolgom. Talan most hetvegen lesz nemi idom. Megkaptam mindent, megvan nincs elfelejtve.
HyGy
Ne aggódj! Három cikket küldtem neki.
Hygy szaki.Megkaptad a motoromról a képet amit küldtem?Szerettem volna ha kirakod a galériába.Elküldtem már többször is,de azóta sincs semmi.Üdv
Ja.Én is boldog szülinapot.Üdv.
Szia Toria!
Gyozo is kivan neked Sok Boldog Szulinapot!
Boldog születésnapot kívánunk mi is!
(Most, hogy betöltötted a 20-at!):))))))
Mi is boldog szülinapot kívánunk!
Kittengirl & Goss
Boldog szülinapot Tória!
Hányadik is?
Tória!
Boldog szülinapot kivánunk!
Furfarag és Balansz
Miféle cikkek? Több is van?
Nyugi, én is várok ilyesmire....
Tényleg, PeetAir-rel mi van? Eltünt, mint szürke szamár a ködben...
Tegnap elmentünk egy kicsit hosszabb útra az új vassal. Nagyon jó volt, de rájöttem, hogy ezzel a géppel még sokáig magázódni fogok. Hihetetlen módon tol, pedig még csak 6000-ig lehet forgatni. A futóművén kell még állítanom, mert a gyári beállítás nagyon puha és két személlyel állandóan emeli az elejét.
Hella!
Tud valaki olyan webhelyet, ahol 1 hengeres, négyütemű, léghűtéses motor alkatrész katalógusát le lehet tölteni? Lehet az japán, olasz vagy bármilyen gép és bármilyen nyelvű katalógus. Kéthengeres V motor is jó lenne. A Ducatiét találtam csak meg.
Pool
Hygy!
Információt szeretnék kapni, hogy mi lesz a cikkekkel?
Összesen: 170 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|